Как точно да загубите мазнините в корема за 7 дни

Така че имате малко излишни мазнини, които бихте искали да видите, че изчезват след седмица. Колкото и идеално да звучи, по-разумно е първо да следвате няколко лесни стъпки, които ще ви накарат да изглеждате по-стройни сега, като едновременно с това предприемате действия за трайно освобождаване от мазнините в корема.

Всичко, което трябва да направите е да направите някои малки промени в диетата, за да изглеждате по-тънки, но мазнините в корема предприемат по-цялостен подход. Коремната мазнина отнема години, за да се натрупа и изглежда почти невъзможно да се отървем.

Но не е! С промените, които правите в начина си на живот тази седмица, вие ще бъдете на път да направите забележима разлика не само в това как изглежда коремът ви, но и в това как се чувствате!Ето как точно да отслабнете мазнините в корема за една седмица

Важно е да разберете защо загубата на действителни мазнини в корема отнема време. Коремната мазнина се състои от подкожна мастна тъкан, която е мазнината точно под кожата, и висцерална мазнина, която заобикаля вътрешните ви органи. Висцералната мазнина е първата мазнина, която тръгва, когато започнете да спортувате, защото е по-метаболитно активна. Загубата на тази мазнина първо не само ви кара да изглеждате по-малко издути, но и по-големи ползи за здравето, защото този вид мазнини придава токсини и отделя вредни вещества, които всъщност ви карат да теглите.

Подкожната мастна тъкан от друга страна отнема повече време, за да се намали, защото осигурява слой изолация на тялото, а също така помага на жените да поддържат теглото на бебето по време на раждане.

Преди да можете да намалите този тип мазнини, първо трябва да хвърлите тегло на водата и всяка висцерална мазнина, която може да имате. Всичко това отнема време, но има стъпки, които можете да предприемете тази седмица, за да изглежда стомахът ви по-плосък.

Как да направите стомаха си изглежда по-плосък тази седмица

Ето как бързо да получите видимо по-плосък корем Още няма да губите големи количества от действителната мазнина в корема, но ще видите забележими промени и ще изглеждате по-добре след седмица!

Всичко, което трябва да направите, е да направите няколко прости и лесни промени в диетата и начина на живот, за да видите подобрение в начина, по който изглежда стомахът ви.

Една лесна промяна в диетата, която можете да започнете тази седмица, е яденето на по-малки хранения през целия ден, вместо 3 големи. По този начин няма да се натъпкате и тялото ви ще може да усвоява всичко по-бързо, тъй като стомахът ви няма да бъде изпълнен до краищата с храна.

Дъвчете храна бавно и старателно. Храносмилането започва в устата и колкото повече дъвчете храната, толкова по-лесно и бързо ще бъде стомахът ви да я усвои.

Това означава, че стомахът ви ще изглежда по-плосък дори след като сте яли и няма да имате огромно бебе храна. Също така, дъвченето на храна обилно, вместо да я изхвърляте бързо, ви кара да се чувствате по-доволни.

Избягвайте дъвката и пиете със сламка. И двете неща могат да причинят натрупване на допълнителен въздух в храносмилателния ви тракт, което допринася за подуване на корема.

Известно е, че газираните напитки като поп причиняват подуване на корема. Ако знаете, че сте чувствителни към конкретна храна, като дневник или глутен, избягвайте всички храни, които съдържат това! Стомахът ви ще ви благодари.

Защо мазнините в корема са толкова трудни за загуба?

Един килограм мазнини е 3500 калории. Следователно всеки килограм, който губите, може да се загуби, като изядете 3500 калории по-малко, отколкото изгаряте. Постоянната загуба на тегло, при която виждате дългосрочни резултати отнема повече от седмица.

През седмицата не можете да си позволите да имате много повече от 3500 калориен дефицит, или иначе ще срещнете повече усложнения. Все още трябва да ядете достатъчно, така че тялото ви да получава достатъчно хранителни вещества. Бавната и дългосрочна загуба на тегло ще губи около 1-2 килограма мазнини седмично.

Не спазвайте екстремни диети или ограничаване на калориите!

Сериозното ограничаване на калориите е много опасно и само ще ви натрупа повече тегло. Сигурно може да отслабнете през първите няколко дни, когато го правите, но тялото ви бързо ще се лиши.

Ако се ограничите твърде много, тялото ви може да премине в режим на глад, където държи на всичко, което ядете, защото смята, че сте в глад. Ограничаването на калориите също може да доведе до хапване, което ще доведе до наддаване на повече от загубата.

Упражнение за загуба на мазнини в корема

Отслабването е около 70% диета и 30% упражнения. Упражнението все още е много важна част.

Когато се опитвате да губите мазнини в корема, не започвайте, като ходите в салона с часове наведнъж. Това само ще увеличи риска от нараняване и ще ви износи бързо.

Опитайте да го правите бавно с упражнения, като правите около 150-250 минути упражнения всяка седмица.

Ако се придържате към упражнение, от което се радвате, това ще улесни работата. Опитайте бягане, туризъм, плуване или колоездене. Тренирането на тежести и силовите тренировки също са чудесни за отслабване в корема.

Колкото повече мускули имате в тялото си, толкова по-висок ще бъде метаболизмът ви. Това означава, че ще изгаряте повече калории през деня, дори и да не спортувате.

Как да отслабна за една нощ

Много прост начин да отслабнете за една нощ е да намалите натрия, който ядете! Теглото на водата може да изглежда като тлъсто и заема много място в тялото ви.

Консумацията на големи количества натрий причинява задържане на вода в тялото ви. Всеки път, когато ядете храна с високо съдържание на натрий, тялото ви трябва да задържи водата.

Избягвайте солените храни като преработени меса, чипс, консерви и бърза храна. Ако отидете няколко дни да ядете ниско съдържание на натрий и да пиете много вода, тялото ви ще може да отдели излишното задържане на вода и ще отслабнете с водно тегло.

Точно какво да ядем, за да загубите мазнините в корема

Най-лесният начин да отслабнете е, като ядете цели, непреработени храни. Правейки това, вие автоматично ще ядете по-малко калории, което ще ви помогне да отслабнете.

Опитайте се да ядете много плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни и постно протеини. Избягвайте десерти като сладолед и печива. Вместо това направете свой собствен здравословен сладолед от замразени плодове.

Избягвайте рафинираните зърна като бял хляб и избягвайте и алкохола. Алкохолът е пълен с празни калории, които допринасят за увеличаване на теглото. Вместо да ядете навън на обяд, опаковайте собствен обяд от вкъщи.

Опитайте да добавите много зеленчуци към всяко хранене. Зеленчуците винаги съдържат много фибри, така че да ви напълнят и да ви накарат да се чувствате доволни.

Фибрите също помагат за ускоряване на храносмилането и ви дават по-редовни движения на червата, което от своя страна прави стомаха ви по-плосък. Зеленчуците са изключително нискокалорични, така че са чудесно нещо за ядене.

Не спазвайте диети за бързо поправяне! Те не са устойчиви и ще спечелите теглото си. По-добре е да започнете да правите малки, ежедневни промени, които се добавят във времето за дългосрочна загуба на тегло.

Интересни Статии