Как точно да направим мъж ревнив

„Как да накарам мъжа си да ревнува?“ е въпрос, за който много жени се чудят. Да направиш ревнив мъж не е супер сложно ... но всъщност може да предизвика обратна реакция, ако не знаеш как да го направиш правилно.

Всъщност това може да причини толкова големи щети, че ще сложи край на цялата ви връзка или ще убие снимката ви от връзка с него, защото тя ще излезе по грешен начин и ще бъде очевидно, че умишлено сте се опитвали да играете на ум игра с него.

Не казвам, че играете умствена игра с него, но по този начин той ще го възприеме, ако тръгнете по този начин по грешен начин. Ето защо е важно да запомните: използвайте тези методи с изключително внимание и бъдете предупредени ...Той може да се окаже изключително притеснителен, да ви се обажда твърде много пъти и дори да изисква да знаете с кого говорите и кои конкретни момчета са в живота ви.

Той може дори да започне да изисква вашите пароли към всички ваши акаунти и социални медии и да се почувства право да се държи по този начин. Така че не казвайте, че не съм ви предупредил, че екстремната ревност може да прилича на игра с огън.

Сега знам как да накарам мъж да ревнува. И да, не всичко е толкова сложно и да, ще обясня точно как да го направите, не се притеснявайте. Но не е начинът, по който бих избрал да привлека вниманието и любовта на мъжа.

Има много по-добри начини да привлечете мъж и да го накарате да ви преследва, отколкото да го накарате да ревнува. Можете да разберете как да го привлечем тук или как да накарайте го да ви гони тук,

Но с това казано, тъй като много жени задават и искат да знаят, че ще ви дам най-мощните начини да направите мъж ревнив.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Той ли се изплъзва

Някои мъже обаче са по-склонни към ревност, отколкото други, което означава, че трябва да се вгледате в конкретната си ситуация и да прилагате само техниките, ако смятате, че това ще бъде ефективно, а не тревожна треска.

Първо нека поговорим какво да правите, ако в момента сте в отношения.

Как да го направим ревнив, ако сте в отношения с него

Направете го ревниви стъпки

 • Полагайте повече усилия, за да изглеждате добре от обикновено (влагайте много усилия в косата, какво носите, как нанасяте грима си и т.н.)
 • Говорете с „приятели приятели“ и ако той попита кои са момчетата, с които говорите, кажете „те са просто приятели!“ (Забележка: уверете се, че те всъщност са приятели, не отиват зад гърба му и му изневеряват, аз съм не застъпничество за изневяра !!!)
 • Бъди зает (независимо дали излиза повече с приятелите си и заемате времето си с неща, различни от това да искате да прекарате време с него, присъединявайки се към някаква нова дейност или да се заемете с някакво ново хоби)
 • Бъдете изключително „страхотни”, когато около неговия приятел се сприятелява (Не правете това по очевидно флиртуващ начин, а по-скоро съвсем 'нормален', естествен начин ... така че 'технически' не правите нищо нередно, но в действителност съзнателно действате по определен начин, за да накарате приятелите му да ви видят като невероятно. Ако види приятелите си да реагират положително на вас или дори да направят позитивен коментар за вас, това в крайна сметка ще го накара да се почувства притеснителен и ревнив.
 • Бъдете изключително приятелски настроени и забавни (да бъдеш изключително приятелски настроен, щастлив, усмихнат и просто да се наслаждаваш на живота е сигурен начин да привлечеш вниманието към теб по органичен, а не принудителен начин; този вид внимание, което получаваш, ще го накара да се почувства ревнив и притеснителен, защото иска да има всички вас самият)
 • Бъдете неясни (например, ако той попита как е била нощта ви, кажете, че е била добра! Не влизайте в подробности. Нека въображението му се лута и измисля каквато и да е история. Това е по-ефективно, отколкото да попълвате подробности).

Някои идеи „Навън“

Тези идеи са по-„външни“ и рискови, но ще ги включа в случай. Само не забравяйте ... използвайте изключително внимание.

 • Публикувайте секси снимки на себе си в социалните медии (но не твърде често, или изглежда очевидно)
 • Изпратете подарък или цветя от „анонимен“ и се държи така, сякаш не знаеш от кого е
 • Открито флиртувайте с други мъже пред себе си по невинен начин, но достатъчно просто, за да може човекът да бъде привлечен явно към вас (направете само това пред негов, не зад гърба му!) Това би могло да запали първичен порив в него да каже: „ей! Тя е моята, Отдръпнете се.) Внимавайте с този; или ще работи удивително добре и ще го накара да изпита добър вид ревност, или да се превърне в влак на обвинения и битки).

Общи съвети за превръщането на един човек в ревност, ако не сте в отношения

Ако не сте в отношения, това е по-сложно, защото ако той не се интересува от вас по този начин, няма да е възможно да го ревнувате.

Така че осъзнайте, че това ще работи само ако той вече се интересува от вас по някакъв начин. Ако не е, буквално няма да можете да го накарате да почувства дори една унция ревност.

 • Флиртувам с много момчета по безгрижен, небрежен, забавен начин (не отчаяно, отгоре)
 • Накарайте ваш приятел открито да спомене колко мъже се интересуват от вас (рискът тук звучи така, сякаш се прави нарочно, но поне минимизирате този риск, ако е приятел, който го извежда; междувременно ще бъдете като „omg спрете, това не е вярно!“, което ви кара да изглеждате като няма какво да доказвате, като по този начин го прави реално ревнив)
 • Дръжте опциите си отворени (срещайте се с други мъже; не излизайте от пътя си, за да говорите с него за това, просто го направете).
 • Бъдете недостъпни (дайте му представа за вашето невероятно себе си в кратки срокове; не бъдете твърде достъпни, не забравяйте никога да приемете план в последната минута и когато сте на разположение му покажете вашето най-добро себе си, така че той копнее за още) Да бъдеш напълно недостъпен е лоша идея, защото няма да му дадеш нищо дълго, поради което закачката да е на разположение понякога и след това да нямаш време за него е най-добрият метод).
 • Бъдете забавни и безразлични към другите жени: никога реагирайте отрицателно, ако някога спомене за намиране на жена гореща или жени, които са привлечени от него (ако не реагирате, ще бъде много интригуващо за него, защото повечето жени биха реагирали)
 • Бъдете изключително забавни (например, можете игриво да споменете как понякога сте привлечени от жените, можете да бъдете спонтанни и да се смеете много, да се радвате на живота и да бъдете енергични и пълни с живот)
 • Не се свързвайте с него първо често (да, понякога можете да се свържете с него, но се опитайте да не сте първият, който го направи ... ако го направи, това е много по-добра ситуация ... и понякога можете да отговорите веднага, но след това изчакайте поне 20 минути, за да отговор ... Повтарям ... поне 20 минути ...)
 • Бъдете изключително сладки все още недостъпни (това е важно, защото много жени грешат, че са баткови като тайната рецепта да направят един мъж ревнив, защото се отклонява като настрана и безразличен ... не, реалността е изключително озлобена и го прави по-малко вероятно да ревнува. Това, че е подло прави го щастлив, че не е по-сериозен с теб. Съжалявам, че трябва да съм толкова тъп, но това е истината. Той ще ревнува, ако си искрено сладък и няма въздух от фалшива порочност към теб. Толкова много жени имат фалшиво убеждение, че „мъжете обичат кучките“, което буквално е пълна лъжа. Така че не е ваша вина, ако смятате, че това, че е подло, е начинът да го съблазните ... няма. Да бъдете сладки, но да сте достъпни само на малки стъпки го направете изключително ревнив. Защо? Защото той ще си помисли: „по дяволите ... толкова много момчета биха искали да бъдат с нея ...“
 • Винаги изглеждайте възможно най-добре, ако знаете, че ще го видите (и дори да не го виждате; наистина се съсредоточете върху външния си вид, за да се чувствате най-добре).
 • Срещайте, спите или флиртувайте с приятелите или роднините си (особено ако знаете за някой човек, към когото конкретно се чувства конкурентен или би ревнувал). Това обаче е по-луда идея и трябва да се използва с изключително внимание. И го правете само ако намерите мъжа привлекателен и той се чувства добре за вас; не го правете само ако ще се срамувате и зле от себе си.

Как да направим бившия си ревнив

Как караш бившия си ревнив? Можете да използвате горните съвети, които се прилагат, но искам да ви дам няколко конкретни указания, за да сте сигурни, че знаете какво да правите, ако наистина искате да го подкарате.

 • Изобщо не се свързвайте с него или не проявявайте грижа (това ще го обърка, защото ако излезете от пътя си да се свържете с него, той ще се почувства като обсебен от вас, докато ако не го направите, той ще се почувства, че ви е загубил)
 • Запознайте се с някой нов (запознанството с някой нов очевидно ще го накара да ревнува и да се почувства, че сте продължили; ако има който и да е чувства към вас това ще го накара да се върне назад
 • Запознайте се с някой, когото познава (който знаеш, че ще разбере, че се срещаш, но не го прави също очевидно, защото това се получава като много отчайващо)

Ето ти ... Дадох ти много начини да накараш един мъж да ревнува.

внимание:

Да направиш ревнив мъж може да ти достави краткосрочно удовлетворение, но няма да доведе до дългосрочен успех, освен ако не прехвърлиш мнението си към търсене на наистина съвместим мач, а не на някой, когото изпитваш нужда да „направиш ревнив“.

Да направиш мъж ревнив няма да доведе непременно до постигане на успеха, който искаш в отношенията ... Разбрах каква е мотивацията ти зад желанието да направиш това. Има много различни мотивации и никоя от тях не е „лоша“ или „грешна“. Истината е, че най-доброто нещо, което можете да направите като цяло, в живота и в любовта, е да оставите нещата да се случват естествено.

Опитът да принудиш ревността да събереш мъж е изкуствен начин да се приближиш до една връзка и можеш честно да върнеш по начин, който дори не можеш да си представиш.

Да накараш мъж да ревнува може да се окаже в тотална развалина на влак от ситуация. И искам да кажа тотален фиаско дебал на века, в който в крайна сметка изваждате най-лошата му страна, карате го да излезе извън контрол, да стане непоносимо притежаващ и обвинителен.

Може да искате да направите крачка назад и наистина да помислите за намиране на съвместимо съвпадение, някой, с когото органично щракнете ... мъж, с когото просто се забавлявате и няма нужда да „правите неща“, за да го накарате да се заинтересува от вас ...

Ако намерите някой, с когото без усилия се свързвате и сте съвместими, това ще постави основата на истински щастливи и здрави отношения.

Надявам се тази статия да ви е помогнала да научите най-добрите начини да направите човек ревнив (въпреки че не мисля, че това е най-добрият начин да го накарате да се интересува). Много ме питат за това и обикновено това е така, защото чувства, че мъжът й се отдръпва и губи интерес към нея, и отчаяно се опитва всичко възможно, за да го изтегли. Лошата новина е, че щом човек наистина се отдръпне от вас, има много къс прозорец, който да го спре, или той ще бъде изчезнал завинаги. Добрата новина е, че ако искате да му попречите да губи интерес, трябва да прочетете това веднага или да пропуснете шанса си: Ако той се отдръпва, направете това ...

Искате да разберете, че той се изплъзва от вас Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той се изплъзва“ веднага и да разберете дали мъжът, когото искате, наистина се изплъзва от вас ...

Вземете теста: Той ли се изплъзва

Дали той се изплъзва? Вземете теста

В обобщение...

 • Полагайте повече усилия, за да изглеждате добре от обикновено
 • Говорете с вашите 'приятели приятели'
 • Бъдете заети и разполагайте с пълен график
 • Бъдете изключително „страхотни”, когато около неговия приятел се сприятелява
 • Бъдете наистина приятелски и забавни
 • Бъдете неясни с него
 • Флиртувайте с много момчета по безгрижен небрежен начин
 • Дръжте опциите си отворени
 • Бъдете понякога недостъпни, но все пак налични, когато искате да бъдете
 • Не се свързвайте с него първо твърде често
 • Винаги се оглеждайте около себе си

Интересни Статии