Точно как мъжете наистина показват любовта си

Тази статия е предназначена да направи едно: да отговори на въпроса „Как мъжете показват любовта си?“

В края на тази статия ще можете да видите любовта, която той представлява (или не), да ви показва много по-ясно и да имате много по-добра представа дали той наистина ви обича или не.Обикновено, когато една жена се опитва да разбере как мъжете показват любовта си (и като продължение, дали мъжът, с когото е всъщност, я обича), тя изпада в една от тези ситуации:В коя от тези ситуации се намирате?

Може би сте в роднина, а приятелят ви още не е казал, че ви обича, и го чакате най-накрая да го каже.

Може би е казал „Обичам те“ ... но не си сигурен дали това е истинска любов или дори изобщо можеш да му повярваш.Вземете тази викторина и разберете точно сега: Обича ли ви?

Може би е казал това, но действията му не съответстват на това, което смятате, че любовта трябва да изглежда от мъж.

Може би, когато се чудите дали той ви обича, получавате потъващо, ужасно усещане в стомаха си.

Ще се обърна към тях поотделно и ще ви помогна за това.Ако чакате той да каже „Обичам те“ ...

Тук има ключово разбиране, което трябва да откриете за момчетата.

Ако чакате той да каже „Обичам те“ (изглежда, че той вероятно би трябвало да го е казал вече ...)

... реалността е, че мъжете са склонни да проявяват любов чрез действия, а не чрез думи.

И всъщност е по различна причина, отколкото може да мислите.От детството момчетата са отгледани със съобщението: „Твоята дума е твоята връзка“.

Попитайте човек за това дали той е нарушил обещание и вероятно ще получите остър поглед и бърз отговор: „Не, никога не бих нарушил обещание.“

Това е така, защото момчетата са възпитани да мислят, че говоримите обещания имат тежест - и че той не е човек, ако не може да спазва обещанията си.И така, какво общо има това с него, като казва думите „обичам те“? Всичко.

За един човек думите „обичам те“ може да се почувстват като голямо обещание - такова, което той не е непременно удобен да прави.

За него тези три думи могат да представляват обещание, което означава „Ще прекарам остатъка от живота си с теб.“

И мога да ви кажа, че за много момчета, казвайки „обичам те“ означава да се чувстваш напълно ангажиран и заключен във връзката. Това ниво на преданост и ангажираност прави много момчета неприятни.

Така че, ако ви се струва, че вече е влюбен във вас - ако ви се струва, че той обича нещата за вас и винаги е до вас, и като цяло действа като че ли е влюбен във вас ... но все още не е казал това ...

Тогава това може би е така, защото всъщност да кажеш, че се чувства повече като ангажимент, отколкото просто да го „живееш“.

Така получавате ситуация, в която човек се влюбва дълго време, преди да каже нещо.

Ако получите потъващо чувство в стомаха си, когато се чудите дали той ви обича ...

Тогава е време да трябва да бъдеш наистина, наистина честен със себе си.

Ако той те обича, първото нещо, което трябва да запомниш, е, че ще имаш чувството, че те обича.

Няма да изпитвате лошо усещане в стомаха си, когато мислите за бъдеще заедно. Вместо това ще се почувствате развълнувани.

Въпросът е - любовта му ще е очевидна.

Така че, ако се замислите върху този въпрос и получите ужасно потъващо усещане в стомаха си ... тогава вероятно имате своя отговор.

Истината е, че добрите отношения не трябва да бъдат трудни. Не бива да се чувстват като трудна битка всеки ден, просто да бъдат един с друг.

Добрите отношения трябва да се чувстват ... добре ... добре! Да си с някого, с когото си съвместим, се чувствате без усилия - не е като борба да бъдете заедно.

Така че, ако винаги се чувствате, че трябва да се борите за връзката си - тогава това е голям знак, че нещо не е наред (и че вероятно не сте съвместими помежду си.)

По този въпрос слушайте инстинктите си. Ако стомахът ви казва, че не ви обича, тогава това, което казва стомахът ви, вероятно е вярно.

Ако Неговите действия не отстъпват на това, което смятате, че трябва да изглежда Любовта

Този отговор е малко по-ангажиран, така че искам наистина да се задълбоча тук и да ви дам по-ясно разбиране.

Този отговор има важна реализация, която може да доведе до фокус голяма част от любовния ви живот.

Това е следното:

Ето как мъжете показват любовта си

Хората показват любовта по същия начин, както обичат да получават любов. Това е важно, така че ще го кажа отново: Хората показват любовта по същия начин, както обичат да получават любов. Какво означава това? Това означава, че хората обичат да дават и получават любов по различни начини. Д-р Гари Чапман свърши отлична работа като илюстрира тази точка в своята книга, 5-те любовни езика, Според д-р Гари Чапман има 5 общи начина, по които хората проявяват любов в света.

Хората проявяват любов чрез отдаване на своето време - чрез прекарване на любимо време с човека, когото обичат.

Хората показват любов чрез подаръци - чрез даване на замислени, сърдечни подаръци на човека, когото обичат.

Хората проявяват любов чрез благосклонност - чрез правене на обмислени, полезни услуги за човека, когото обичат.

Хората показват любовта чрез думи - чрез изказване на добри, обичливи, подхранващи думи към човека, когото обичат.

Хората показват любов чрез допир - чрез обич, мил, насърчаващ допир с човека, когото обичат.

Тук има изключително важен урок - ако хората показват любовта по същия начин, по който обичат да получават любов, това означава, че той може да не разпознава любовта по начините, по които се опитвате да му покажете, че го обичате.

И също толкова важно:

Може да не разпознавате начините, по които той се опитва да ви покаже, че ви обича.

Ако стиловете ви да показвате любов помежду си са различни, може да не разпознаете начините, по които партньорът ви показва, че обичате - по същия начин, по който той може да не разпознава начините, по които му показвате любов!

Важно е не само да осъзнаете кой стил на любов резонира най-много с партньора ви, но и да осъзнаете кой стил на любов резонира най-много с вас.

Ако проявите любов чрез нежни, замислени думи, това означава, че вероятно очаквате той да покаже любовта си към вас с думите си.

Но ако той проявява любов, като дава замислени, сърдечни подаръци, не е задължително да разпознавате, че той ви показва любовта!

И още повече - той няма да признае непременно, че му показвате любов!

Най-доброто, което можете да направите, е да разширите разбирането си за различните начини, по които той може да ви показва своята любов.

Когато осъзнаете това, може да видите много неща, които той прави, за които смята, че проявяват любов към вас - но това ви е липсвало през цялото време.

И когато осъзнаеш че, може да осъзнаете, че той може да не получава вашата любов по същия начин, по който мислите, че го изпращате!

Най-ефективното нещо, което можете да направите, е да разпознаете стила на любовта на партньора си и да му покажете любовта по начина, по който той го изразява - за да може да го разпознае и да го почувства много по-силно.

Не забравяйте, че хората показват любовта по същия начин, по който обичат да я получават.

Ако му покажете любов по начина, по който обича да ви го показва, той ще се почувства много по-обичан във връзката ви.

И ако разберете, че той показва любовта различно от вас, можете да започнете да забелязвате все повече и повече начини, по които той ви показва любовта си всеки ден.

Можете също така да проведете разговор за него с него и да го уведомите за начините, по които той да покаже любовта си, които най-много означават за вас.

Когато тази реализация достигне до дома, ще откриете, че връзката ви има много повече любов, отколкото сте мислили за пръв път.

Чудесно чувство е

Искате ли да разберете дали той ви обича? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Обича ли ви“ точно сега и да разберете дали мъжът, с когото сте, ви обича или не ......

Вземете теста: Обича ли те?

Какво ви блокира от успеха? Вземете викторина