Как точно да отслабнете краката си бързо

Много жени искат дълги и стройни крака като модел (кой не е, нали ?!). Но по някакви причини се смята за „нездравословно“ да искам по-здрави крака. Във фитнес света личните треньори ще ви кажат, че трябва да се съсредоточите върху това да сте силни и да вдигате много тежки тежести. Това е чудесно, ако това е вашата цел. Но много жени искат да изглеждат по-женствени.

Много лични треньори няма да ви кажат този тип информация, така че ако искате бързо да отслабнете краката, ще дойдете на правилното място!

Стационарно кардио с ниска интензивност (Лис) е един от най-добрите начини за отслабване на краката,Този тип упражнения изгарят мазнините. Ходенето е една от най-добрите форми на Лис тъй като помага да се отървете от излишните мазнини на долната си половина, това не е твърде трудно да се направи и е безплатно!

Упражнения с по-висока интензивност и вдигане на тежести изгарят въглехидрати и други метаболитни продукти. Не е задължително да изгарят мазнини. Но този тип упражнения все още са важни за отслабване навсякъде (продължавайте да четете по-надолу!).

Ако наистина искате бързо да отслабнете краката си, трябва да направите тези неща.

много на ходене

Били ли сте някога на почивка, където правите много и много разходки и забелязвате, че краката ви отслабват? Това е защото ходенето е невероятно за отслабване надолу по краката!

Ако искате бързо да отслабнете краката си, трябва да направите много на ходене. Наистина, колкото повече можете да направите, толкова по-добре.

Знам, че ходенето може да не ви се струва твърде трудно, но все пак изгаря много калории и тъй като не е толкова интензивно като бягане, можете да го правите по-дълго. Не подценявайте колко страхотно е ходенето за вас!

Стремете се да ходите всеки ден и поне 10 000 стъпки всеки ден за най-добри резултати.

Тренировка с по-висока интензивност и тренировка за съпротива

Това включва кардио с по-висока интензивност, като бягане, високоинтензивни интервални тренировки (HIIT) и тренировки за съпротива.

Бягането е чудесно, защото повишава вашата фитнес, изгаряния много на калории и ще ви помогне да отслабнете бързо.

HIIT и тренировките за съпротива са страхотни, защото изграждат мускули, което ви дава тонизиран вид. Но те също така карат тялото ви да изгаря повече калории през целия ден. Като цяло, те ще ви помогнат да отслабнете и по-бързо!

Някои жени имат способността да изграждат мускули много бързо в зависимост от типа на тялото си (продължавайте да четете по-долу за повече информация за типовете на тялото). Ако целта ви е по-стройна визия, може да не ви хареса да получавате прекалено мускулести крака, така че трябва да внимавате с типа на HIIT и тренировки за съпротива, които правите. Аз лично не вдигам тежки тежести и не правя фокус върху краката HIIT упражнения, защото предпочитам по-строен вид, но това е лично предпочитание.

Докато ходенето е чудесно за получаване на стройни крака (и според мен е най-доброто упражнение за бързи бързи крака), това не е най-ефективният начин за отслабване от цялото ви тяло. Ако искате да отслабнете навсякъде и да постигнете резултати в краката си още по-бързо, трябва да направите всички горепосочени неща.

Яжте здравословна и питателна диета

Сигурен съм, че не е нужно да ви казвам това, но диетата играе огромна роля в отслабването. Наистина е трудно да постигнете резултати, без да ядете правилното количество подходящ вид храна.

Правилният вид храни също се връща към вашия телесен тип. Ще отслабнете по-бързо, ако ядете, за да отговаря на типа на тялото ви (вижте по-долу).

бонус съвет - станете по-бързи крака, като се упражнявате за вашия тип тяло

Има 3 основни типа на тялото - ектоморф, мезоморф и ендоморф.

Ектоморфите са естествено много тънки и им е трудно да натрупат мускули и мазнини, без значение колко ядат и спортуват. Мезоморфите са някак по средата. Те могат да отслабнат или да наддават на тегло, ако се опитат и тялото им реагира бързо на диета и физически упражнения. Ендоморфите са по-голям тип тяло, естествено са по-мускулести и им е трудно да отслабнете.

Ектоморфите вероятно вече имат тънки крака, така че не е необходимо да се правят много кардио. Те трябва да се съсредоточат повече върху тренировките за резистентност и диета с по-високо съдържание на въглехидрати.

Мезоморфите трябва да правят комбинация от всички упражнения и да смесват своите тренировки за най-добри резултати. Мезоморфите могат да изграждат мускули бързо, така че ако искат по-строен вид, трябва да се придържат към умерено количество HIIT и по-лека тренировка за съпротива. Диетата им трябва да бъде балансирана комбинация от въглехидрати, здравословни мазнини и протеини.

Ендоморфите трябва да се съсредоточат повече върху тренировките за ходене и по-лека съпротива. Някои по-къси ендоморфи изпитват краката им да стават твърде големи, за да харесат просто от бягане, така че и те трябва да бъдат внимателни. Те трябва да избягват твърде много упражнения за крака и големи тежести, ако искат да постигнат по-строги крака. Диетата им трябва да е по-ниска в въглехидратите и по-висока в здравословните мазнини и протеини.

Надявам се, че сте намерили тези съвети за полезни! Само не забравяйте, че можете да постигнете резултати бързо, но трябва да сте последователни, за да поддържате тези резултати дългосрочно. Късмет! хх

Любовта Рейчъл

В обобщение...

Как да отслабнете краката си бързо

  • много на ходене. Както споменах по-горе, ходенето е абсолютно най-доброто упражнение за получаване на по-тънки крака, така че е важно да го направите много.
  • Тренировка с по-висока интензивност и тренировка за съпротива за изграждане на умерено количество мускул.
  • Яжте здравословна и питателна диета.
  • Упражнявайте се за вашия конкретен тип тяло, за да постигнете най-добри резултати


Rachael Attard е личен треньор и специалист по хранене и е гуруто за това как да си сложим краката. Блогът й включва много съвети и тренировки, за да помогне на жените да придобият стройно и тонизирано телосложение. А нейните електронни книги ще ви помогнат да получите стройни крака, подобни на модел.

Интересни Статии