Как точно да говорите мръсно и да го включите, без да се чувствате смутен

Как да говоря мръсно ... тази тема се задава толкова често, че реших да я разгледам в статия. Толкова много жени ми пишат, описвайки чувства, вариращи от: неудобно да говорите секси или да се страхувате от унижение или да не искате да изглеждате или да мислите, че сте „този тип“ момиче?

Може да сте напълно объркани и изгубени от това как да „говорите мръсно“, но по някаква причина смятате, че „говоренето мръсно“ е това, което мъжете имат нужда, тайно жадуват и отчаяно искат.

Или може да се объркате какъв е правилният начин да говорите мръсно и не мислите, че бихте могли да го направите, без да се чувствате много неудобно и неудобно.Още по-лошото е, че знаете, че не харесвате мъжа си сексуално (или поне това подозирате). Би било толкова невероятно да можеш просто да знаеш как да бъдеш секси, както правят естествено някои жени.

Не си ли „такъв тип момиче?“ кой някога ще говори мръсно, затова не можете да повярвате, че това е дори нещо, което трябва да измислите сега?

Добре...

Прекъснете за малко неверието и поемете дълбоко въздух.

Първо, искам да изясня нещо: не е нужно да се смущавате или да се унижавате, за да „говорите мръсно“ с мъжа си. И не е нещо срамно или нещо само „такива момичета правят.

Говоренето мръсно също не е нещо, което трябва да имитирате от порно сценарий. Всъщност, ако гледате порно и се опитате да говорите, както правят жените ... това в крайна сметка би го накарало да се почувства изключително неудобно в най-лошия случай и напълно безразличен и объркан в най-добрия случай.

Ще ви обясня как точно да разрешите този проблем с отношенията, който може абсолютно да направи или развали връзка.

За съжаление това не е мит. Ще разберете защо мръсните разговори всъщност представляват много по-дълбока част от една връзка: сексуалната връзка,

Вземете теста: Губи ли интерес?

В края на краищата ще свържа всичко заедно, но засега искам да ви предам всички неща, които трябва да осъзнаете първо, преди да можете да разберете наистина защо умозрението, което имате в момента за „мръсна беседа“, всъщност ще саботира един от най-важните части на една връзка.

Аз също ще ви дам конкретни инструкции какво да правим и какво да не правим. Ще разкрия фаталните грешки, които правят много жени, когато говорят мръсно с мъжа си, който го изпраща в обятията на друга жена.

Първо, искам само да кажа:

Мръсни разговори не е страшно

Да говориш мръсно е не страшен.

Не би трябвало да се чувствате като скучно дело, трябва да е забавно и секси и вълнуващо за вас, а не нещо, за което го мъчите и фиксирате.

И така, имайки това предвид ...

Кой е ключът към мръсната беседа?

Ключът е да се каже какво се чувства естествено. Кажете какво ви идва на ум!

Вие сте повече от способни да говорите мръсно. Вярвай ми!

Цялата тема е напълно изкривена от всички ужасни лоши съвети навън (има толкова много лоша, погрешна информация за това как да говорят мръсно, че в крайна сметка боли, не помага и плаши жените далеч от опитите да го направят).

Причината да говорите мръсно често се свързва с това, че сте „такъв тип момиче“ обществото има ужасни идеи за женската сексуалност, които в крайна сметка правят жените неспособни свободно да се изразяват.

Избършете Slate Clean

Това означава, че трябва да изоставите всичко, в което вярвате, какво означава да говорите мръсно. Това е от съществено значение, за да можете да го направите всъщност.

И под това искам да кажа по начин, който ще направи така, че мъжът ви да е включен, мозъкът му да не функционира. Той ще бъде толкова сексуално удовлетворен от вас, че няма да изпитва нужда да гледа порно, да фантазира за други жени - и дай боже, мами.

Не насилвайте ... Някога

Ако мислите, защото сте чели някъде или сте гледали нещо в порно, където една жена каза нещо възмутително, което трябва да имитирате ... не, грешите.

Това всъщност е огромно изключване, ако се опитате да имитирате нещо, което не е естествено.

Бутането или принуждаването към себе си ще се окаже странно и понякога смешно за мъжа. (например „обади ми се татко“)

Аз съм мъж и преживях това.

Това не означава да се сдържаме. В интерес на истината, не задръжте

Обществото казва на жените да са целомъдрени и „стилни“. Е, това не се отнася за спалнята. Думите боклук и уличница трябва да излязат направо през прозореца, когато започва всяко интимно действие.

Ако той е изключен от това, че говориш мръсно ... нека си представим най-лошия сценарий ... говориш мръсен и той е изключен от него ... моментът е убит.

По-късно го хващате да гледа порно похотливо удоволствие, докато вие, действителна жена, сте само на крака от него. Той изглежда повече от желаещ да участва с компютър, като същевременно напълно се изключва от вас.

Тогава го прецакайте! Вие двамата не сте съвместими. Или това, или самият той е белязан от изкривените ценности на обществото за това как трябва да бъде една жена във всички аспекти. А това включва очевидно спалнята.

Повечето мъже се надяват, че ангел по улиците е изрод в чаршафи

Тази двойственост е горещ на мъжете. Повечето мъже абсолютно жадуват за това. Повярвай ми, един невероятен завой е мъж да гледа как невинна мила жена се превръща в сексуално същество. Да гледа как плътската й природа поема контрола и буквално надвива съвестта си.

Говоренето мръсно не е добре, а е чудесно. Но... само ако е направено правилно

И подправено, имам предвид това, което се чувства най-естествено, инстинктивно, удобно, спонтанно, забавно и игриво.

Не го преодолявай Нека моментът се случи. Не се фокусирайте върху това, което иска. Съсредоточете се върху това, което искате и какво се чувства добре.

Спонтанен е секси

Повечето момичета знаят, че много време мъжът ще поеме контрола в спалнята, но повярвайте ми, когато момиче спонтанно се трансформира в доминираща роля или инициатор в това, където сексът води, това може да бъде невероятно включване за мъжът.

Плюс това е хубаво един мъж да може да легне и да си почине минута-две, като остави жената да поеме контрола.

Фаталните грехове на мръсното говорене

Какво искам да кажа с „само ако е направено правилно “е, че ако е направено погрешно, Оххххх момче. Това може да бъде истинско бедствие!

Нека ви кажа от личен опит! Когато имате момиче, което ви нарича татко по ужасно насилствен начин и не сте точно в кръвосмешението, повярвайте ми като мъж, който е убиец на най-големите хора и дори прекъсва връзката.

Някак си преувеличавам и се шегувам, но не всъщност. Опитвам се да илюстрирам точка.

Сега, моля, разберете Не се опитвам да обидя или обиждам никого. Ако откриете, че „игра на татко“ е завой, това няма от какво да се срамувате.

Няма добро, което идва от чувството на срам (очевидно с едно предупреждение ... че не нараняваш себе си, някой друг или правиш нещо незаконно и т.н.)

Срамът всъщност е най-голямото препятствие, което ви спира да се чувствате свободни и комфортно да изразявате себе си по „мръсен“ начин.

Срам ви блокира да правите това, което всъщност е най-сексито, което една жена може да направи: изрази какво наистина се случва в ума й, какво е наистина ли включи я и какво наистина чувства,

Нека да поясня какво е „удобно“ или „естествено“. По ирония на съдбата някои момчета, които ги наричат ​​„татко“, са включени. За мен това е изключване на сделката.

И така, какви са фаталните грехове?

 • Правейки нещо фалшиво или неестествено, мисля, че това е начинът да включите всички мъже
 • Не прави това, което се чувства естествено и удобно
 • Имитиращо порно, въпреки че нищо, което чувствате, съответства на думите, които казвате
 • Лъжеш за това, което те възбужда и фалшифицираш
 • Да мълчиш и да се срамуваш напълно от своята сексуалност

Всички мъже са различни

Това е, което винаги са ни учили, че всички хора са различни.

Е, помислете за мръсното говорене по този начин: няма „правилен отговор“ как да го включите, като говорите мръсно.

Защо? защото определени неща обръщат някои мъже, които не правят нищо и потенциално дори плашат друг мъж,

Почти невъзможно е да се създаде ясен набор от фрази за 'мръсни разговори', които ще работят на всички мъже, но целта ми е да направя любовния ви живот възможно най-успешен, така че измислих няколко общи насоки и една конкретна фраза, която бих кажи работа за най-много но.

Фразата за мръсни разговори, която ще работи (като луда) за повечето мъже

Фразата е ... 'Искам да течеш в мен толкова зле, сега е луд.'

Всъщност, да казвате каквото и да е за това, че е вътре във вас, е много добре да кажете на мъж, с когото правите секс (или потенциално ще правите секс в бъдеще).

Конкретни примери за мръсни разговори

Добре, както казах много пъти ... ако правите нещо неудобно или естествено, когато говорите мръсно, няма да се натъкнете на изключване.

Буквално придържането към конкретен скрипт и използването на конкретни, предварително написани фрази не е необходимо но Знам, че много хора искат да знаят какво точно да правят.

Ето защо направих този списък с конкретни неща, които можете да кажете, за да го включите. Трудно е да кажеш думите на някой друг, така че няма да ти казвам да казваш точно това, това са само няколко идеи, за да развихриш въображението си.

Понякога всичко, от което се нуждаете, са някои примери, за да осъзнаете какво казвате.

Примери за мръсни разговори, за да постигнете въображението си

 • О, Боже мой
 • Това е така f * cking безумно горещо уау
 • Включваш ме толкова много
 • Правиш ме толкова мокър, че не е честно
 • Толкова съм мокра в момента, че е безумно
 • Тялото ми реагира по този начин на вас, не мога да му помогна
 • Моля, не спирайте
 • Обичам, когато си вътре в мен
 • Mmmmmmmm
 • Боже, е толкова горещо
 • В момента съм с пръст
 • Буквално обичам да правя секс с теб
 • Защо сте такъв завой
 • Обичам, когато свършваш
 • Това се чувства толкова добре
 • Иска ми се това чувство да продължи вечно
 • Не е честно защо си толкова гореща
 • Обичам, когато ти е трудно и не можеш да помогнеш
 • Толкова е горещо, когато си ясно включен и твърд
 • Бих направил почти всичко, за да ви включа

Coy / По-малко директни мръсни разговори фрази

 • Случайно се чувствам включен в момента не съм сигурен защо
 • Не мога да спра да мисля за снощи
 • Така че определено не нося бельо
 • Текст му: В момента съм на работа, но не мога да спра да мисля за секс с вас

Общи начини да го включите с помощта на „Мръсни разговори“

 • Започнете чрез много меки, невинни средства за мръсно говорене
 • Въведете темата за секса, когато сте не да правите секс, така че да е по-скоро общ разговор, а не нещо конкретно
 • Мммм, това се чувства толкова добре, че не мога да повярвам
 • Изпращайте му нещо много леко (сексуална намека)
 • Ако правите секс и той прави нещо, което се чувства невероятно, кажете го. Не преувеличавайте и не се опитвайте да звучите секси. Просто кажете, че се чувствате толкова добре, дръжте го просто.

Основното вземане искам да се уверя, че разбирате, защото е толкова важно, е:

Всички сме различни и се включваме от различни неща. Период. Това е факт.

Една форма на мръсна беседа може да бъде ключът към сърцето на този човек, докато същата тази беседа може да има друг човек, който да тича по хълмовете.

Това ме отвежда до една от най-важните точки за мръсната беседа ...

Комуникацията е ключова

Най- ключ в който и да е връзка, бъдете сексуални или строго е приятелство общуване,

Кой е най-добрият начин да говорите мръсно? Започнете, като го питате за най-голямото си включване!

Попитайте го какво го възбужда!

Споменете нещо, каквото и да е, по темата за мръсните разговори. Попитайте неговото мнение по въпроса. Почувствайте го. просто общуват!

Говори бог по дяволите! Говоря! Говорете с партньора си !!

Не се преструвайте, че са някакъв извънземен, който няма представа какъв е сексът. Всички знаят какво е, всички сме тук заради него. Няма подобно нещо като съвършенство, дори в секса.

Или е добро, или лошо Просто достатъчно.

Ключът към здравата връзка очевидно не е мръсно говорене, но по ирония на съдбата това може да е краят на това, защото не сте общуват,

Попитайте мъжа си какво харесва. Обичам да питам приятелката си какво харесва, а удоволствието й е един от акцентите в моята връзка.

Това е нещо, което трябва да бъде неразделна част от всички сексуални отношения. Това буквално трябва да бъде правило.

Ето колко е важно да общувате това, с което и двамата ви е сексуално удобно.

Мръсни разговори с мен, според моя опит, когато се прави правилно, винаги е фантастично и винаги повишава настроението ... и аз ще бъда честен с вас. Аз съм извънредно срамежлив.

Никога не бих си представял, че се наслаждавам на няколко мръсни линии, прошепнати в ухото ми, докато правя любов към приятелката си. В разгара на момента изживяването на мръсни приказки дори разкрива различна страна от мен.

Понякога ще чувствам жената свободна и без задръжки енергия и това е буквално заразна енергия. И сексът е удивителен,

Направи ми услуга. Говори ми мръсно.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

Как да говорим мръсно, без да се чувствам смутен

 • Не го насилвайте, само казвайте и правете неща, които ви се струват естествени в момента.
 • Помнете, че когато правите това, го превръща в луд и той иска да го направите.
 • Позволете си да бъдете спонтанни и в момента с него.
 • Кажете какво ви идва наум и не се притеснявайте да се опитвате да бъдете креативни.

Интересни Статии