Как точно да разберем, когато един човек ви обича

Това е един от най-големите въпроси, които могат да бъдат на съзнанието на жената:

Как мога да разбера дали ме обича?Искаш да знаеш как да кажеш дали един човек те обича или не. Може би не можете да кажете дали той казва това, което искате да чуете или дали той наистина ви обича. Може би просто не 'чувстваш' любов от него - и има чувството, че той може да те 'вземе или остави'. Може би не е казал това и не знаеш истинските му чувства.Много жени се оплакват, че мъжът им не пише или не се обажда за определяне на дати, не достига много, не действа наистина романтично спрямо тях и като цяло не им дава усещането, че той любови тях.

Така че въпреки че може би е казал това ... може да се притеснявате, че той наистина не го прави любов обичаш те.Така че, ако се чувствате в конфликт относно това дали вашият мъж ви обича или не, прочетете нататък.

Най-важното нещо, което трябва да запомните за любовта

Това е най-важното нещо, което трябва да запомните за любовта и връзките: любовта е очевидна,

Когато връзката между вас работи, не се чудите дали той ви обича. Не разбирате поведението му, за да откриете „знаци“, че те обича. Не се чувствате непълноценни, като нещо във връзката ви липсва.Дори да не е супер емоционален или романтичен и дори да обича да разхлажда на дивана, вместо да ходи на романтични дати, можете да кажете, че ви обича, защото е очевидно, че той ви обича - защото е ентусиазиран да бъде с вас и за връзката си с вас.

Вземете тази викторина и разберете точно сега: Обича ли ви?

Ето как да разберете кога един човек ви обича

Когато човек се влюби, той е супер ентусиазиран от жената, в която се влюбва. Той винаги ще бъде развълнуван да ви види и ще излезе от пътя си, за да се случи това. Той ще иска да бъде около вас през цялото време, той ще иска да споделя интересите си с вас и ще иска да ви „пусне в живота си“, така да се каже. Никога няма да се опитвате да го „накарате да ви преследва“, защото мисълта честно никога няма да ви хрумне да мислите, че ще трябва - ентусиазмът му вече ще е там.

Той би те включил в своя свят, ще те включи в големите решения, които взема, иска да се срещнеш с приятелите и семейството му и искаш да споделиш с теб възможно най-много от себе си.Сега всичко това са признаци, че един човек те обича - но това всъщност не е това, което искам да правя в тази статия.

Правилото №1, когато става въпрос за отношения

Има опасност да напишете статия „Какви са признаците, които човек ви обича“. Много жени търсят тези статии и череши избират един или два знака, които виждат във връзката си, и пренебрегват всички червени знамена, че отношенията им не са много добри.

Тези жени не искат да разберат дали той ги обича или не, те търсят нещо външно, което да им каже, че връзката им е Добре и те ще бъдат Добре ... дори да не са и връзката им не е.Ето защо не искам да пиша типична статия за „знаци, които човек обича да те обича“ - защото не искам да се вписвам в това.

Вместо, Искам да ви дам най-важното правило, що се отнася до отношенията.

Има милиони и милиони (вероятно всъщност милиарди) жени по света, които вярват погрешно схващане за взаимоотношенията от все сърце, че то саботира шансовете им и любовния им живот ... без те дори да го осъзнават.

Той е подсилен от повечето списания, повечето филми и повечето „романтични“ книги - и предизвиква повече токсичност и сърдечен удар от всичко друго. Убива безброй връзки на жени по целия свят и искам да го изясня в момента:

Милиони жени са били подмамени да мислят, че момчетата изпращат „тайни сигнали“ в отношенията… или съобщават своите истински желания и намерения в някакъв код.

Фактът е, това просто не е вярно, Няма съобщения, тайни сигнали и скрити кодове, които той се надява да вземете.

Мъжете са очевидни. Период.

Как да направите своя любовен живот кристално чист

Ако обсебвате какво означават действията му или се опитвате да откриете признаци, че той всъщност ви обича (въпреки че знаете в червата си, че нещата не са наред и че има проблем) ... ще ви саботира и влоши цялата ти ситуация.

Когато правите това, вие избирате череши и се опитвате да видите какво се надявате да има, а не какво всъщност е пред вас.

Някога се чудите защо тази книга „Той просто не е в теб“ се справи толкова добре? Това е така, защото целият урок в него беше „спрете да търсите скрити съобщения в думите и действията си - ако не е глупаво очевидно, че ви обича, значи не е толкова заинтересован“. (Заповядайте - сега не е нужно да купувате книгата).

Винаги, когато получавам отчаяни въпроси за отношенията, те винаги са от една (недостатъчна) гледна точка: Как да взема лоша връзка, която не работи, и да я превърна в невероятна?

Обикновено това означава внезапно превръщане на несъвместим мач в съвместим.

Очевидно четенето на това отвън звучи налудничаво - но не звучи толкова лудо, ако сте този, който е в затворена връзка, която не работи ...

Толкова много жени искат страхотна връзка без основата, от която се нуждаят страхотни отношения. Те искат да вземат връзка, която никога не е щракнала и по някакъв начин я принуждават да работи.

Този начин на мислене и ход на действието водят до повече сърдечни удари, отколкото всичко друго, което е възможно.

Най-важният урок, с който да живеем в една връзка

Искам да имате пълна яснота и контрол в любовния си живот - за да можете да имате връзката и любовта, която винаги сте искали.

Ето защо искам да ви дам най-важния урок, в който да живеете в една връзка в момента:

Ако искате да имате страхотна връзка, не се фокусирайте върху това да се опитвате да поправите връзка, която не работи - фокусирайте се върху това да не се уреждате, докато не постигнете желаната връзка.

Това означава, че ако целта ви е да станете някой, който може да превърне посредствена или лоша връзка в страхотна, настройвате се за неуспех.

то е практически невъзможно да се превърне лоша връзка в добра. то е практически без усилия за връзка, която започва между двама съвместими хора с голяма основа, за да се превърне в страхотна.

Така че правилото е, никога не се примирявайте, докато не получите това, което искате. Защо това е толкова важно?

За да отговорите на този въпрос, нека разгледаме какво се случва, когато се установите за връзка, която е по-малка от желаната:

Нека да кажем, че сте във връзка с човек ... и той започва да се отдръпва от вас и проявява по-малък интерес към вас и към връзката.

Ако се установите - ако вашето мислене е да запазите тази връзка без значение и да превърнете неработещата връзка в страхотна - ще вложите още повече енергия и усилия, за да се опитате да изтеглите този човек назад.

за жалост това ще има обратен ефект, който искате. Ако изпълнявате всяко негово желание и каприз и влагате тонове енергия, за да го поддържате и поддържате връзката заедно, докато той не прави същото ... тогава той ще осъзнае, че не трябва да полага усилия и пак ще се увиете около малкия му пръст. (Да, той определено ще го осъзнае - това е човешката природа. Дори да е страхотен човек, той все пак ще може да идентифицира ситуацията, в която се намира, дори ако не е задължително да иска да се възползва от вас).

Много време човек, който се озове в тази ситуация, ще се отдръпне още повече, защото знае, че няма да го напускате, и знае, че ще се примирите с цялото му лошо поведение. Защо?

Защото той знае, че ще се примирите с него, независимо как действа.

Има правилен и грешен начин да се отговори на тази истина.

Погрешен начин е да мислите, че ако някой човек ще ви приеме за даденост и не цени усилието, което влагате, тогава трябва да го накарате да ви „преследва“ и да „играе игри“, за да го интересувате.

„По-интелигентните“ видове списания се опитват да прокарат този ред на разсъждения, сякаш признаването на една част от човешката природа означава, че те трябва да бъдат цинични в това отношение.

Толкова много списания и филми ви казват, че ако искате човек да ви цени и „се държи като пазач“, тогава трябва да играете игри и да правите странни неща, за да го задържите.

Това е погрешен начин да се отговори - цинично отговаря, а съветът е „действайте неестествено и се опитайте да запазите горната ръка“.

И така, какъв е правилният начин да се отговори?

Просто: вече ви казах.

Тайната, за да постигнете винаги връзката, която искате

Правилният начин за отговор е следният: Никога не се примирявайте с по-малко, отколкото искате във връзка!

Това е всичко - това е тайната да постигнете желаната връзка с него. Просто останете сам, докато не сте с някой, който ще ви даде връзката и любовта, която искате.

Очевидно все още трябва да бъдеш най-добрата версия на себе си, която можеш да бъдеш. Ако искате да привлечете мъжа, когото наистина желаете, тогава трябва да положите усилията, които бихте искали и очаквате от партньора си.

Това, че не се установявате, не означава да решите, че сте перфектен и чакате подходящия мъж да дойде заедно - това означава да сте най-добрата, най-щастлива, най-изпълнена версия на себе си, която можете да бъдете, и да решите да не се ангажирате, докато не намерите връзката. това наистина те прави щастлива и изпълнена.

Това правило е толкова важно, защото ви позволява да заобикаляте най-голямата грешка във връзката - тази, която причинява най-голяма сърдечност от всички възможни грешки във връзката:

Когато следвате това правило, ще избегнете връзката с неудовлетворителни отношения и ще се опитате да го поправите отвътре.

Жените, които идват при мен, преминали през най-лошото сърце, винаги са жените, които остават в посредствени отношения и се опитват да „оправят“ връзка, която не работи с мъж, с когото в крайна сметка се установяват.

Те биха могли да си спестят години и години от сърцебиене и разочарование, ако току-що бяха решили, че няма да се примирят с някой, който не им дава това, което искат, и вместо това остават самотни.

Толкова много жени прекарват години във връзка, която няма никъде и щом неминуемо се разпадне и отново са несемейни, те се връщат отново в друга фатално недостатъчна връзка. Това са жените, които ми казват, че „любовта е мъртва“ или че няма добри мъже навън.

Трагичното е, че тези жени наистина вярват, така смятат, че са връзки предполагаем да бъде.

Истината е, че всички жени, попаднали в този капан, саботираха себе си, като се установят за по-малко, отколкото наистина искаха от връзките си.

И така, как да не се установите? Какво трябва да търсите в идеалната си връзка?

Как намирате перфектната си, идеална връзка?

Просто е. Започвате с съвпадение, с което сте напълно съвместими.

Всеки човек на земята (да, включително и вие) има толкова много потенциални партньори, че биха могли да имат невероятни, изпълнени, радостни отношения. Има толкова много хора, които са 100% съвместими с вас.

Когато сте в отношения с напълно съвместим партньор, нещата се чувстват лесно, а не трудно. Ежедневните отношения с него просто се чувстват добре - чувства се добре да си около него и той да се чувства добре около теб.

Не се сражавате, не снайперирате един друг, не носите негодувание един към друг и връзката няма никакви недоразумения, които се гневят и се превръщат в аргументи, които продължават с дни.

Вместо това и двамата знаете, че сте по-щастливи, когато другият човек е наоколо, и че сте по-добри заедно, отколкото някога сте били несемейни.

Спомнете си какво казах преди - най-голямата грешка, която правят жените е да се опитат да направят лоши взаимоотношения с някой, с когото не са съвместими, в дълбочина.

Това искам да кажа, като се установя - ако сте с някой, за когото знаете, че не сте съвместими, но оставате с него, уреждате се за по-малко, отколкото заслужавате.

Опитвате се да изградите стабилни взаимоотношения на quicksand и в крайна сметка и неизбежно нещата ще се разпаднат, оставяйки ви разбито сърце.

Най-важната част от всяка връзка е основата и единственият начин да имате 100% скална основа, която да издържи на изпитанието на времето, е да сте с някой, когото знаете, че сте абсолютно съвместим.

И ето прекрасната част: когато сте с някой, с когото сте наистина съвместими, ще го познаете - и абсолютно ще знаете, че той ви обича.

Любовта му към вас ще бъде очевидна - точно както е наистина очевидно, когато един човек е супер привлечен от вас, както и наистина е очевидно, когато човек наистина иска да се среща с вас.

Не забравяйте, че момчетата не изпращат тайни сигнали, не комуникират в код и не пускат намеци, че искат да вземете.

Ако търсите дребни намеци и тайни знаци, че той наистина ви обича, това, което наистина правите, е да избягвате да се сблъсквате с истината в полза да се убедите, че една връзка, която не е всичко, което искате да бъде, всъщност е страхотна.

Запомнете - това е най-голямата грешка, която можете да направите. Жените, които правят това, се опитват да се убедят, че посредствената връзка е страхотна и че те могат да „оправят“ проблемите на не особено добра връзка отвътре.

Те си казват, че въпреки че не са напълно съвместими помежду си, и въпреки че нещата не са много добри помежду им, ако вложат достатъчно работа и достатъчно усилия, те могат да направят не страхотна връзка в страхотна.

Това винаги, винаги, винаги ще завърши с сърцебиене.

Ако искате моята статия за знаците, че един човек ви обича, ще ви го дам тук:

Защото в някои ситуации една жена наистина е в страхотни отношения, но не може да я види - може би защото мъжът й изразява любовта по различен начин, отколкото тя очаква да я получи. Това може да доведе до проблеми.

Затова прочетете тази статия, преди да направите каквито и да било изводи за връзката си.

Но помнете, доверете се на инстинктите на червата си. Ако отнемете едно нещо от тази статия, трябва да се окаже, че добрите отношения са лесни - защото са изградени между двама души, които са наистина, дълбоко съвместими помежду си.

Най-добрият начин да разберете дали сте съвместими с партньора си или не, е прост: доверете се на това черво.

Надявам се това да ви помогне да намерите любовта и щастието, които заслужавате в любовния си живот.

Искате ли да разберете дали той ви обича? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Обича ли ви“ точно сега и да разберете дали мъжът, с когото сте, ви обича или не ......

Вземете теста: Обича ли те?

Обича ли те? Вземи викторината

Интересни Статии