Как точно да спечелим сърцето на човек - завинаги

Значи искате да знаете как да спечелим човек,

Искате да знаете как да спечелите неговата непреклонна преданост, как трайно да го накарате да иска да бъде с вас и само с вас, как да спечелите вниманието, обожанието му и любовта за всички времена.Може би сте с човек и той просто не се ангажира с вас. Може би сте имали проблеми с намирането на траен ангажимент в миналото.Може би ти просто искам да знам какво е нужно, за да спечелиш мъжко сърце, така че да не мисли за никого освен теб.

През повечето време жените идват при мен с този въпрос, защото се притесняват от връзката си с човек. Понякога те просто се разделили с човек, за когото смятали, че може да е „този“ и се чувстват напълно изгубени и объркани за това, което кара един мъж да се влюби завинаги.Истината е, че ако сте имали история, че не можете да накарате мъж да ви ангажира и да ви заключи, има вероятност да гледате на нея по грешен начин,

Ще ви кажа какво е нужно, за да спечелите човек и ще бъда тъп. не защото искам да ви нараня или защото искам да ви накарам да се почувствате зле от избора си, а точно обратното.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Той ли се изплъзва

Искам да имате всичко, което винаги сте искали в любовния си живот. И за да направя това, ще трябва да споделя с вас някои тъпи истини за това как наистина работят мъжете и отношенията.аз отказвам да ви даде сладки звучащи лъжи, които всъщност няма да ви помогнат и всъщност ще ви отдалечат от връзката, която наистина искате.

Вместо това само ще ви дам студена честна истина, Може да ужили малко, но не забравяйте, че никога не бих ви лъгал, само за да се почувствате по-добре. Тук съм, за да можете най-накрая да имате любовния живот, който винаги сте искали.

Добре? Добре.Ето как да подходите към любовния си живот

Когато ме попитат за правилния начин на мислене да има невероятни връзки, хората често се изненадват, че се свежда до няколко наистина прости неща.

Истината е, че са необходими две наистина прости съставки, за да спечелите сърцето на човека и да го накарате да иска да бъде с вас завинаги.Ще прегледам и двамата тук, в момента, за да намерите връзката, която винаги сте искали, с мъжа, без когото не можете да живеете.

Съставките на стабилна, трайна връзка, при която „печелите“ мъжкото сърце и дълго време се ангажирате да бъдете влюбени един в друг, са:

Самоуважение и съвместимост.

Първо, нека покрием самоуважението.

Първата стъпка към спечелването на мъжко сърце

Ако сте с човек, който не се ангажира с вас, и сте отдадени на него, като вече сте в дългосрочна връзка с него - вие се отказвате от самоуважението си.

Това, което му казвате, е: 'Това е Добре че не си верен на мен или ми се отдадеш, толкова те обичам, че ще се посветя на теб, докато не си се посветил на мен. '

Вие се поставяте в положение да го молите да бъде с вас дългосрочно.

В това положение нямате какво да му предложите повече от това, което вече му давате - вашата любов и преданост и изключителност.

Ако той няма да отвърне със същия интерес, изключителност и ангажимент, който правите, тогава предлагате безплатно любовта и ангажимента си.

И когато дадете на някого нещо безплатно, това несъзнателно ги кара да го оценяват по-малко. Това не е нещо, което може да се спори или да се пазари - това е човешката психология.

Ако искате той да ви цени, ако искате той да се ангажира с вас, ако искате печеля него...

Тогава трябва да съответствате точно на нивото му на ангажираност.

Това, което искам да кажа, е, че ако той не се е ангажирал изключително с вас, значи и вие не се ангажирате изключително с него.

Ако той не изключва да вижда други хора, тогава нито вие сте.

Не казвам да излизате и да се свързвате с куп момчета веднага, но това, което казвам, е, че трябва да сте отворени да излизате на срещи с момчета, от които се интересувате. (И вие трябва да сте отворени за проявявайки интерес към нови момчета).

Можете да му дадете да се разбере, че не го държите на никой стандарт, че той не ви държи, така че ако иска да бъде свободен да вижда други хора, тогава вие сте добре с това - и вие също сте свободни да вижте други хора.

В този момент ще се случи едно от двете неща. Или:

1. Той изрично ще ви „заключи“ и ще влезе в ангажирана връзка с вас.

Или,

2. Той няма и ще бъде Добре с вас запознанства с други момчета.

Знам, че не изглежда по този начин първоначално да се изчерви, но както и да се изиграе, ти печелиш.

Или се уплаши от идеята да те загуби и да те заключи, обвързвайки се с теб, което ти дава каквото искаш.

Или не го прави и е добре да те загубиш, ако срещнеш друг човек. Ако така се чувства, нищо, което можеше да кажеш или направиш, не би го накарало да иска ангажирана връзка с теб.

Поне по този начин разберете, че той нямаше да иска да се ангажира с вас в момента, така че не е нужно да прекарвате месеци (или години) в безплодно чакане за него, за да се озове.

Обикновено мога да ви кажа, че когато човек осъзнае, че може да загуби жената, с която е, веднага го кара да се засили, Това е така, защото това задейства естественото му желание да се състезава - и когато осъзнае, че може да „загуби“ вас, когато е най-много иска да ви „спечели“ - и така го „печелите“.

На следващо място, искам да говоря за втората съставка: съвместимост.

Втората стъпка към спечелването на мъжко сърце

Струва ми се, че всъщност поставям тези две стъпки в неправилен ред. Докато втората стъпка може да съответства на нивото му на ангажираност, първата стъпка към всякакъв вид трайни, отдадени, щастливи отношения са съвместимост,

Съвместимостта означава, че и двамата се чувствате комфортно един около друг. Това означава, че се държите естествено един около друг, без да се опитвате да бъдете „някой друг“, който смятате, че ще хареса, и без да носите „маска“.

Това означава, че сте свободни да оставяте истинските си себе си да блестят един около друг, и повече от това, това означава, че е добре да си с него, когато е истинското си аз - точно както той се чувства добре около теб, когато си да си истинско аз.

Хората, които идват при мен и ми казват, че се борят за връзките си всеки ден, че са горди, че ноктите и чесат всеки ден, за да оцелеят отношенията им, не осъзнават изключително важно основно правило на отношенията: те трябва да са лесни,

Как да спечелим сърцето на човек завинаги

Добрите отношения трябва да се чувстват лесно, а не трудно. Няма да има чувството, че трябва да се борите за това, че връзката ви съществува всеки ден - всъщност ще се чувства като обратното. Ще се почувствате естествено с него, сякаш можете да бъдете своето естествено себе си около него. Ако чувствате, че трябва да промените себе си или да бъдете някой различен, за да бъдете човекът, когото иска - това не е естествена връзка. Ще се почувствате като всеки ден се борите със себе си, за да бъдете с него и това ще бъде вярно.

Истинската съвместимост с някого се чувства напълно комфортно и естествено в тяхно присъствие. Това означава да можеш да бъдеш истинското си аз (не човекът, на когото си на работа, или с приятели, или на публично място), и да го приемеш напълно.

В същото време истинската съвместимост е той да може да покаже и истинското си Аз. Това искам да кажа за това, че страхотните връзки са „лесни“ - когато свикнеш да бъдеш истинското си аз, това е най-лесното нещо в света.

Това не означава, че страхотните взаимоотношения не отнемат работа - те вършат работа. Но когато можете да бъдете честните си, естествени себе си около себе си, работата не се чувства като работа. Просто е добре да си с него.

Другата част от съвместимостта, която е толкова важна за спечелването на мъж, е тази: когато един човек може да бъде неговото истинско, естествено аз около теб и той чувства, че приемаш кой всъщност е, той се влюбва дълбоко в теб.

Това е една от най-важните части на влюбването и наистина е „ключът“ към спечелването на мъжкото сърце. Ако почувства, че го обичате и го подкрепяте на най-фундаменталното му ниво - тоест кой наистина е и какво наистина иска да прави в света - ще спечелите сърцето му завинаги.

Момчета не са глупави Те знаят, че ако намерят жена, която обича и подкрепя истинското си Аз, това не е жена, която да го пусне.

Когато вие и вашият мъж се движите в една и съща посока в живота - което означава, че имате сходни цели и надежди и мечти - и се радвате един на друг за това кой наистина сте отдолу: това е значението на истинската съвместимост,

И така имате връзка, която трае и така 'печелите' сърцето на човек завинаги.

Искате да разберете, че той се изплъзва от вас Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той се изплъзва“ веднага и да разберете дали мъжът, когото искате, наистина се изплъзва от вас ...

Вземете теста: Той ли се изплъзва

Дали той се изплъзва? Вземете теста