Какво точно да направите, ако не ви е изпратил съобщение за два дни

Човек не е изпращал съобщения от три дни и вие се страхувате какво да правите. Призрака не е точно забавна ситуация, с която да се справим.

Не, всъщност е изключително ужасно нещо. Не разбираш какво точно се обърка.

Всичко, което знаете, е, че сте се чувствали, че нещата вървят в добра посока и може би дори сте ходили на няколко дати или сте се мотали много ... но никога не сте правили нещо официално или не сте решили да бъдете официални.Въпросът е ... нещата са достатъчно свежи до момента, в който наистина се притеснявате, че случайно сте направили някаква грешка или сте направили нещо нередно, което го е накарало да изчезне.

Може дори да прекалявате с анализа на ситуацията и да говорите с приятелите си за това, опитвайки се да разберете какво да направите, за да коригирате ситуацията и да „поправите нещата“.

На първо място ... Искам да започна, като кажа, спрете с мисленето, че трябва да „оправите нещата“. Опитвайки се да поправите нещата, това, което всъщност в крайна сметка правите, е да прекарате много време да се притеснявате какво да правите и какво да не правите. Това притеснение ви кара да се подлудите да мислите за сценарии, които биха могли да се случат ...

Притесненията за това, какъв потенциален сценарий би могъл да се случи, ще ви накарат да се почувствате отчаяни и като че ли трябва да направите нещо бързо, за да го накарате отново да ви хареса.

Вземете този тест и разберете веднага: Защо не ви изпраща текстови съобщения?

Проблемът с целия този начин на мислене и влак на мисълта е, че всъщност в крайна сметка саботирате своя кадър с този човек, когато решавате как да решите някакъв проблем, който чувствате, че сте създали.

Ето защо той не е изпратил текстове за 2 дни

Има много причини той да не е изпратил текстови връщане назад. Той може просто да е зает. Или може да се тревожи, че ако започне текстовия разговор, че ще се наложи да се върне напред-назад с теб през целия ден. Много момчета не искат да влизат в дълъг ветровит разговор, който продължава цял ден. Това е голяма разлика между мъжете и жените, начинът, по който се гледа текстовете. Така че едно нещо, което можете да направите, е да осъзнаете, че може би сте преценили естеството на това, което имате с него.

Има възможност неговата липса на отговор да е, защото ... е, той не се интересува да преследва нещо по-нататък с вас.

Знам, че това не е забавно да приемаш или да признаваш, но със сигурност има възможност той просто да не се интересува и да се опитва да те пусне леко.

Не се опитвам да ви звуча грубо или да ви нараня, аз се опитвам да ви кажа честната истина за ситуацията. Знам, че да ти дам нещо, което звучи хубаво, но не ти помага, е много по-лошо от това да ти кажа истината, или дори по-лошо, отколкото да кажеш изобщо нищо.

Може да е болезнено да чуете сега, но тъпата истина винаги е по-добра от лъжата, която звучи сладко.

Какъв начин на мислене трябва да предприемете движение напред?

Не очаквай за връзката

Това е огромна грешка, която допускат толкова много жени, когато става въпрос за този специфичен вид ситуация (мъж изведнъж не реагира и озлобява върху вас).

Наличието на очаквания ще доведе само до разочарование. Ако вече имате представа какво искате да се случи с него в ума ви, всичко, което прави или не прави, е нещо, за което прекалено анализирате и фиксирате.

Поправянето не прави нищо друго, освен създава повече проблеми и всъщност прогонва мъжете. Причината е, че фиксирането излъчва нуждаеща се вибрация. Когато издавате нуждаеща се вибрация, в крайна сметка го карате да се задушава и това убива привличането му към вас.

Вместо да се нуждаете, фокусирайте се върху изместване на начина си на мислене. Една проста смяна на мисленето ще направи така, че да не се правите на малко вероятно той да ви изпрати обратно текст ... до увеличаване на шансовете, които той ще направи.

Също така осъзнайте и приемете, че определено е възможно той вече да не се интересува. Ако това е така, просто го приемете ... движете се напред и не го приемайте лично. Мнението му за вас не означава нищо за вас като личност.

По-добре е наистина да се откажете от дадена ситуация и да оставите нещата да се разгърнат, колкото е възможно. Това всъщност ще го направи така, че автоматично да раздавате привлекателна вибрация не само на този човек, но и на мъжете като цяло.

Наистина да пуснеш и приемеш, че независимо какво, ако някой мъж не отговори, това ще бъде Добре ще ви накара да излезете без връзката, която саботира нуждата, която убива толкова много потенциални взаимоотношения.

Така че след като изпуснете нуждата, помислете за живота по този начин: бъдете толкова щастливи, колкото можете в собствения си живот, Ако се съсредоточите върху щастието си, то ще се натъкне на всичко, което правите и казвате.

Гледайте видеоклипа: Той не ме е изпратил за 2 дни ... Губя ли го? (Честната истина)

И така, какво трябва да избягвате да правите?

Едно нещо ти мога Направете в тази ситуация, можете да го напишете веднъж и просто да видите дали той отговаря. Ако той пренебрегне един текст, което не означава непременно, че не се интересува, той просто може да бъде зает или е възнамерявал да отговори на текста, но никога не го е заобикалял.

Но ако изпратите друг текст и все още не отговаря ... той може да ви подсказва и трябва да спрете да го изпращате ...

Не му изпращайте тъжни лица (като не казвате, че някога ще правите това, но ще се изненадате колко жени правят).

Не продължавайте да се притеснявате и да го фиксирате и да му пишете дълги параграфи, опитвайки се да „разберете“ какво се обърка.

Ако не отговори след два или повече текста, много вероятно е той да ви „игнорира“ нарочно. Мразя да използвам тази дума, но това е най-добрият начин да се каже. Не е защото е лош човек или защото се опитва да те нарани ...

Ако не друго, той се опитва да не наранява чувствата ви.

Така или иначе съсредоточаването върху един човек ще доведе само до сърдечна болест (и несъзнателно ще го изтласка от вас).

Най- абсолютно най-доброто нещо, което трябва да направите, когато човек не ви изпраща текстови съобщения е просто да продължите и да държите сърцето си отворено за други хора.

Когато правите това, се показвате като жена, която изисква уважение (защото има уважение към себе си) и автоматично привличате вида на мъжа, който ще ви покаже това уважение.

Не забравяйте, че съсредоточаването върху един човек ще ви изпревари.

Ако не получавате това, от което се нуждаете от човека, с когото сте, най-доброто, което трябва да направите, е да отворите ума и сърцето си за други партньори, за да намерите човека, който е подходящ за вас.

От друга страна, ако чувствате в сърцето си, че това е мъжът за вас, е толкова важно да осъзнаете, че той, който не ви изпраща текстове обратно, може да бъде основен симптом, че той губи интерес към вас, така че той изстива и се отдръпва. Затова мисля, че е жизненоважно да прочетете тази следваща статия сега, преди да е станало твърде късно: Ако той се отдръпва, направете това ...

Искате ли да разберете дали той не ви изпраща съобщение умишлено? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) викторина „Защо не ви изпраща текстови съобщения“ веднага и да разберете дали той не ви изпраща текстови съобщения обратно ...

Вземете теста: Защо не ви връща текстови съобщения?

Защо не ви връща текстови съобщения? Вземете теста

Интересни Статии