Точно какво прави човек, който иска да бъде изключителен с вас?

Значи сте тук, защото искате да знаете какво кара един мъж да иска да бъде изключителен с вас,

Добрата новина е, че отговорът е доста прост!

Лошата новина е, че инстинктите ви може да ви казват да правите точно грешните неща, които всъщност ще бъдат накарайте го да иска да бъде изключителен с вас по-малко,И така, къде инстинктите ви водят към заблуда? Как караш мъжът на мечтите си да иска изключителна връзка с теб? Какво трябва да направите, за да изведете връзката си на следващото ниво?

Не се притеснявайте - покрих ви. Ето всичко, което трябва да знаете.

Ето какво прави човек, който иска ексклузивност с вас

Абсолютният най-добър начин да накарате един мъж да иска да бъде ексклузивен с вас е да го стимулирате да ви заключи и да стане изключителен. Единственият начин да направите това е да бъдете точно толкова отдадени на него, колкото и на вас. Това означава, че ако той не е казал изрично, че сте изключителен, можете (и трябва) да се срещате с толкова други мъже, колкото искате. Той ще иска да те заключи сам, ако прецени, че е възможно той да те изгуби и единственият начин той да мисли, че ако не си ангажиран с него, докато той не се ангажира с теб.

Стъпка 1: Избягвайте тази смъртна грешка

Така че току-що споменах, че инстинктите ви може да ви казват да правите точно това в тази ситуация - и повярвайте ми, това е изключително често.

Всъщност, ако направите тази изключително често срещана грешка, не само правите по-малка вероятността той да иска да бъде в изключителни отношения с вас ... вие също се поставяте в най-лошото възможно положение във връзката ви.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

Тази грешка води до повече счупвания, отколкото ми се иска да отчитам - и това е напълно избегнато.

И така, какво е това?

Огромната грешка, която съсипва отношенията е: мислейки, че можете да го накарате да иска ексклузивна връзка, като се държите така, както вече сте в изключителна връзка с него.

С други думи, това е мислейки, че можете да го накарате да се ангажира с вас, като се ангажирате с него първо,

Просто е, но това ще съсипе отношенията ви и ще ви накара да издърпате косата си от безсилие, повярвайте ми.

Ако не сте изключителен с мъжа си, значи небрежно се срещате с него. Но ако искате да направите следващата стъпка във връзката си, трябва да започнете да се държите така, нали? Не е „фалшив, докато го направите“ добра стратегия?

Всъщност не. Това е стратегия, която ще ви остави разбита.

Във вашата ситуация случайно се срещате и искате да изведете нещата на следващото ниво. Вашите инстинкти ще ви кажат, че ако се отнасяте невероятно добре с мъжа си - ако го накарате да се чувства добре, и го уведомете, че ще бъдете там за него, независимо от всичко, и му покажете колко невероятни ангажирани отношения с вас могат бъдете, като се ангажирате с него, това ще го накара да иска да се ангажира с вас, нали?

Грешен.

Когато се ангажирате с него с надеждата, че това ще го накара да се ангажира с вас, това, което всъщност правите, е да се откажете от цялата власт и агенция във вашите отношения.

Казвате „Искам да ви покажа колко добри ще бъдат една ангажирана връзка!“ ... но това, което той чува, е „Усилието, което влагате в момента, е достатъчно за мен, за да се посветя на вас - не го правите“ не трябва да полагам повече усилия, за да ме задържат. '

Не казвам, че това са точните думи, които той мисли в ума си - това е най-вече в неосъзнатата динамика между вас. Това не го прави лош човек, ако той несъзнателно реагира по този начин, а просто го прави човек.

Помислете как изглежда и се чувства от неговата гледна точка. Когато се ангажирате с него, без да изисква ангажимент от него в замяна, в действителност той може да прави каквото си поиска и знае, че няма да ви загуби.

В края на краищата, вие случайно се срещате с него, но той знае, че не сте случайно с никой друг. Той е свободен да поддържа връзката там, където е (защото знае, че сте се ангажирали с него), и е свободен да се среща с други хора (защото никога не е изрично ангажиран с вас).

Какъв стимул има той да промени ситуацията? Когато мислите за това от своята гледна точка, той получава всичко, което иска, без да се налага да полага допълнителни усилия.

Отново, това не означава, че е лош човек. Това просто означава, че се опитвате да работите срещу човешката природа, а не с човешката природа.

И така, какво да правите? Как да го накараш да иска ексклузивна връзка с теб?

Как да получите човек, който иска да бъде изключителен с вас?

Току-що раздадох трика в последния параграф. Трябва да работиш с човешката природа.

С други думи, просто не се ангажирайте с него, освен ако той изрично и ясно ви ангажира и заключи,

Това е толкова просто, колкото да му се обвържете точно толкова, колкото той се ангажира с вас.

Това означава на практика, че ако не сте водили разговор с него, където и двамата сте съгласни, че се срещате изключително и не се срещате с други хора, тогава ви е позволено да се срещате с други хора - също като него.

Знам, че това може да е трудно за мислене, ако искате само да се срещнете с него. Но ако поемете този ангажимент към него, без да го изисквате от него, само ще го избутате по-далеч (както и ще ви увиете около пръста си).

Истината е, че за да го накарате да иска да ви заключи, всичко, което трябва да направите, е напълно справедливо. Ако се срещате небрежно, това означава и на двамата ви е позволено да се срещате с други хора - без изключения,

Нека ви разкажа какво точно се случва в реалния живот, когато и двамата сте позволени да се срещате с други хора. Вместо да знае, че той те е хванал в задния си джоб (защото си се ангажирал с него, без да изискваш ангажимент от него), той ще знае, че всеки момент можеш да срещнеш друг човек и той може да те загуби.

Вместо да мисли, че не е нужно да полага усилия да ви задържи, той ще знае, че ако не положи повече усилия - той абсолютно ще ви загуби. Той ще разбере, че когато срещнеш човек, който иска да се опита да те заключи, той ще те загуби при този човек.

Вижте какво искам да кажа за работата с човешката природа, а не срещу нея?

Неговата човешка природа ще изплаши възможността да те загуби - и това ще го мотивира и насърчава да те заключи.

Изведнъж той има стимула да ви заключи и да се ангажира с вас - защото знае, че ако не го направи, рискува да ви загуби на друг човек, който ще го направи.

Две неща могат да се случат в тази ситуация - той може или да ви заключи, или не може.

Ако не го прави, боли, но не е краят на света. От една страна, вие не сте ангажирани с него, така че вече имате начало да намерите друг човек.

За двама, ако не те затвори, когато знае, че може да те загуби, той никога нямаше да те затвори и да се ангажира, независимо какво си направил, Спестехте си месеци (или може би дори години) в очакване на човек, който да се ангажира, който никога няма да се активизира, независимо какво.

Другият (и далеч по-вероятен) резултат е, че той ви заключва - в този случай имате ангажираната, изключителна връзка, която сте търсили.

Така или иначе печелите.

Така че помнете, ако искате ангажирана връзка с него, не правете смъртоносна грешка. Обвържете се с него точно толкова, колкото той ви обвързва и не бъдете изключителни с него, докато изрично не се съгласите на ексклузивна връзка.

Това е най-добрият (и най-бързият) начин да постигнете ангажираната връзка, която искате.

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ веднага и да разберете дали наистина ще се ангажира ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?

Интересни Статии