Точно това, от което мъжете наистина се нуждаят от жена

Може да почувствате, че мъжът ви се отдръпва и искате да знаете от какво се нуждае от вас, Независимо дали сте ходили само на една среща или сте заедно от десетилетие женени с деца, най-важното е, че чувствате, че го губите.

И тази мисъл те плаши. Сякаш нещо липсва, но наистина не можете да поставите пръста си върху това, което е. Сякаш излизате от пътя си, за да го направите щастлив и се опитвате да разберете какво иска и има нужда, но по някаква причина не можете да разберете какво да правите, за да му дадете това, което иска.

Може да почувствате, че той не е наистина инвестиран и това ви подлудява вътре, но не знаете как да го възпитате. Или ако не криете чувствата си, може да му се оплаквате често, като си мислите, че ще го накара да се приближи и да бъде такъв, какъвто искате да бъде той.Е, това е нещото Разбирам защо излизате от пътя си, за да се опитате да го накарате да се промени и напълно да инвестира себе си във вас, но нищо, което правите, не работи. Всъщност се случва точно обратното (и има причина защо).

Причината е, че този начин на мислене всъщност саботира отношенията ви. Мисленето, за което говоря, е ... когато живеете в състояние страх, Ти си уплашен от това, което ще се случи. Чувствате, че ако тази връзка не се получи, ако той не се държи по начина, по който искате той да действа, и бъдете такъв, какъвто искате да бъде, тогава няма да бъдете Добре,

Ако той няма да се ангажира с вас по начина, по който искате, няма да се почувствате Добре, Вие страх изходът, който не искате да се случи, и се фиксирайте върху него до степен, в която дори не можете да се насладите на качеството на времето, което прекарвате с него.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Той ли се изплъзва

Без значение колко енергия влагате в него, нищо, което правите, няма да помогне поради този саботиращ наглас. Преди да мога да обясня от какво се нуждаят мъжете в една жена, първо трябва да обясня мисленето, което ще ви блокира изобщо да можете да му дадете това, от което се нуждае.

Дори да направите всичко „правилно“, ако сте блокирани от определени умозаключения… страхът от загуба да бъде един от най-лошите по отношение на това колко саботира отношенията… тогава ще се окажете разочарован, объркан и ще почувствате своя мъж отдръпвайте все повече и повече, независимо какво правите.

Защо страхът от загуба е толкова разрушителен? Защото оказвате тонове натиск върху каквото и да е с него. Вие разглеждате връзката си като цяло, сякаш това е нещо, което можете да загубите. Реалността е, че не можеш да притежаваш друг човек; връзка просто „е“. Когато го видите така, ще изпаднете в много по-добра ситуация.

Не мислете за неща от гледна точка на ... 'Не съм щастлив и ако само той е направил ___, щях да бъда щастлив.' Мислете по отношение на това да не гледате на отношенията като на нещо, което можете да имате. Не можете да загубите нещо, което не можете да имате.

От какво се нуждаят мъжете от жена

Ако искате да сте в дълготрайна и всеотдайна връзка с мъжа, когото искате, има няколко неща, които той трябва да почувства от вас, за да го накара да си помисли, че сте единствената жена за него. На първо място, той трябва да почувства, че сте негов партньор и че наистина сте наистина на негова страна. Второ, той трябва да има чувството, че наистина го слушате и че наистина разбирате какво се опитва да каже. Трето, трябва да започнете с база за съвместимост - ако не сте съвместими в началото, тогава връзката ви в крайна сметка ще се разпадне.

Бъдете партньор

Мислете за взаимодействията си с него като за част от екипа, като за партньори. Вие не се биете един срещу друг или в някакъв вид битка на бойното поле на живота.

Животът вече е достатъчно тежък. Вместо да правят живота дори по-трудно и за двамата просто осъзнайте, че сте с него и той е с вас. Той не е навън да ви нарани или нарани и емоционално да ви унищожи. Той не е някакъв ужасен човек, лишен от човешки емоции.

Той е мъж, който се опитва да се справя ежедневно в този свят. Когато го видите какъв е (и спрете да изграждате този образ в съзнанието си на този, който се страхувате, че може да бъде), ще се окажете в много по-щастлива ситуация.

Това е обикновен капан, в който попадат много жени; те ще гледат на човек, сякаш той излиза от пътя си, за да ги манипулира или да ги наранява и да си играе с техните емоции. Това е често срещан мит, разпространен от медиите и холивудския псевдоним

Гледайте видеоклипа: от какво се нуждаят мъжете от жена в една връзка

Наистина слушайте

Спрете да мислите, че знаете от какво има нужда и приемете, че знаете какво е това, което той иска. Това е ключово. Много жени в крайна сметка попадат в капан, където имат определен набор от поведения, които биха искали да прави един мъж.

Така че, защото си мислите, че ако мъж направи определени неща за вас, това би направило Вие щастлив, мислиш, че ако направиш тези неща за него, това ще направи него щастлив. Така не работи. Напълно разбираемо е защо мислите за това така.

Но истината е ... единственият начин наистина да разберем от какво наистина се нуждае един човек е, като го слуша истински и го наблюдава в естествената му стихия. Наистина отделете време да го опознаете като личност.

Слушайте без преценка, без предварително замислени идеи какво искате да се случи или какво искате той да каже. Когато подходите към нещата от тази спокойна гледна точка, ще бъдете изумени от това, което откривате за него.

Помисли за това. Колко пъти сте водили разговор с него и сте седяли там, донякъде напрегнати и някак изнервени ... но никога наистина напълно спокоен и спокоен и способен на 100% слушане, без да е необходимо да анализирате, мислите или комбинирате какво означават неговите изявления.

Когато можете да сте спокойни и пълноценни в момента, ще чуете какво е това, което той иска от живота. Ще разберете кой е като човек, типа живот, който иска да живее. Ще откриете страстите му, какво иска да прави в света.

Всички мъже са ориентирани към мисията и искат да бъдат с жена, която вдъхновява те да бъдат по-добри, да бъдат такива, които искат да бъдат. Ако го видите такъв, какъвто е и който иска да бъде, и го насърчавате и вдъхновявате и изваждате тази част от него, той ще се почувства свързан с вас по начин, който няма с други жени.

Това е нещо, което много малко жени правят; наистина вижда човекът такъв, какъвто е и вижда неговата посока в живота, където иска да отиде и напълно да го подкрепя в него.

Както споменах по-рано, оперирането от манталитет на страх от загуба ще направи невъзможно да се направи това. Няма да можете да го опознаете на дълбоко ниво и всъщност да се свържете, ако се изгубите в безкрайна ментална сага, в която си представяте как всичко се разпада.

Работете от място на истината “Добре-ness ”, вместо да се страхуваш да не го загубиш и от нещата да не се оправят по начина, по който те искат. И винаги не забравяйте да действате от екипния манталитет.

Едно нещо, което обаче трябва да запомните е ... има шанс нещата да не се получат. Трябва да приемете това: не можете сила съвпадение да стане съвместимо, ако не сте естествено съвместими.

Съвместимостта е ключова

Това е толкова важно във всяка връзка или във всяко взаимодействие между мъж и жена (или дори между приятели и колеги). Нищо от описаното от мен няма да има значение или ще ви помогне, ако по принцип не сте съвместими като човешки същества.

Как да разберете дали сте съвместими? Е, помислете дали чувствате естествено и без усилие чувство за спокойствие, когато прекарвате време с него, това показва, че сте съвместими.

Ако чувствате, че нещата са принудени, като винаги вървите по черупките на яйцата и нямате какво да говорите наистина, тогава не сте съвместими.

Ако в края на деня, когато сте сами, няма за какво да говорите и нищо наистина да свържете и да се свържете, тогава трябва да започнете да мислите дали сте добър мач.

Не казвам, че трябва да имате същите интереси, за да сте съвместими с него; това всъщност не е вярно. Някои от най-добрите мачове са, когато противоположностите привличат и се събират, но сближаването е естествено.

Ако имате определена посока, която искате да продължите в живота, която се изравнява с неговата посока, тогава определено сте на добро място, когато става въпрос за съвместимост. Ако чувството ви за хумор се приведе в съответствие с неговото и можете да се смеете на подобни неща, това е добър знак.

Има един знак, който е по-важен от останалите, когато става въпрос за съвместимост или не: чувствате, че можете да бъдете себе си около него и той може да бъде себе си около вас, И двамата можете да свалите своите „маски“, които носите на света, и да покажете истинските си същности един на друг.

Не е нужно да слагате акт или да се преструвате на определен начин, за да му угодите. Не е нужно да слага акт или шоу, което смята, че трябва да направи, за да ви угоди.

Ако не сте съвместими, искам да кажа ... много по-добре е да излезете от връзката по-скоро, отколкото по-късно. Опитът да вкарате квадратно колче в кръгла дупка само ще ви накара да губите повече и повече време в опитите да направите лош мач да стане добър. Никакво количество фиксиране и опити да дадете на човек това, от което се нуждае, няма да ви направи съвместими.

Може да си помислите ... о, ако му дам най-доброто BJЕ на планетата и тичайте наоколо в сексапилна сестра за измама, докато правите всевъзможни секс трикове и трикове, които четете в списание, които ще му дадат това, от което се нуждае. не. не. не.

Разбира се, той може да приеме и дори да се наслади на всички тези неща, но няма да инвестира емоционално във вашата връзка от тези неща. Това не е това, което дава на човек това, от което се нуждае и вие трябва да го осъзнаете. Тези неща просто ще бъдат допълнителен забавен бонус в живота му; сигурен е, че няма да откаже гореща жена да прави горещи неща и да излиза от пътя си, за да го задоволи.

Но той също няма да излезе от пътя си да прави романтични неща и да се ангажира с вас по-дълбок, уязвим начин, защото правите неща, които четете в списание или сте чули от приятел. Това са все погрешни схващания, които жените вярват, че в крайна сметка не причиняват нищо друго освен разочарование и разочарование.

Да речем, че буквално се обличаш в бельо и разнасяш покрити с шоколад ягоди по тялото си и лягаш в леглото в очакване той да се прибере в ден, когато той каза, че не може да се мотае, но така или иначе имаш ключ от мястото му, така че разбрахте, че ще преминете и ще го изненадате (пак, въпреки че изрично каза, че не е на разположение тази нощ, за да се мотае). Така той пристига, вижда те и реакцията му не е такава, каквато си се надявал.

Помисли за това... Ето защо излизането от пътя ви към „правенето на неща“ ще ви отведе никъде ... когато става дума за създаване на дълбока емоционална връзка и да му дадете това, от което се нуждае по реален начин.

Друга част от съвместимостта е да се избере разумно, да се избере мъж, който е способен на личностно израстване. Ако той няма посока (и няма да получи такава), няма да залага.

Някой, който има история с изхвърлянето на важни неща в живота си, не е добър залог. Някой, който ще бъде брато момче, няма да е добър залог. Той никога не поема лична отговорност за нещо и винаги обвинява другите за своите проблеми. Например, шефът му е шут, той е имал милион работни места, защото шефовете му винаги са глупаци

Друг често срещан проблем, който се случва, когато жените почувстват, че трябва да правят неща, за да дадат на мъжа това, от което се нуждае, е ... това сигнализира, че може би търсите любов или търсите връзка.

В това няма нищо лошо, но не до крайност; ако търсите любов или връзка или брак или каквото и да е, вие искате до такава степен, че се подлудявате защо нещата не вървят по начина, по който искате да вървят с определен мъж ... надолу по грешния път и прави намирането на истинска любов почти невъзможно.

Защо?

Когато не търсиш любов, тя те намира

Това клише всъщност е изключително вярно. Когато спрете да се опитвате да го намерите, ще оставите отворена да приемате и получавате истинска любов в живота си.

Когато намерите някой, с когото сте наистина съвместими, това ще направи да бъдеш истински партньор и в същия екип без усилия и автоматично, вместо нещо, за което трябва да мислиш и да се опиташ да измислиш как да го направиш.

Какви мъже наистина трябва е за жената, с която са, да бъде в същата лодка като тях, да греба в същата посока, да си сътрудничи помежду си и да работи заедно като екип.

Когато мъж усети това от вас, той удовлетворява онази основна, инстинктивна потребност, която има в него, която го кара да ви разглежда като перспектива за дългосрочна връзка, а не да вижда това, което имате като случайна, отхвърлена връзка. Звучи грубо, но е истината.

Не давайте да получите

Ако сте твърде нетърпеливи да излезете от пътя си, за да му дадете нещата, за да постигнете определен резултат, трябва да се отдръпнете за секунда, защото това всъщност е много разрушителен начин за гледане на отношенията.

Мисленето, основано на резултатите, означава, че давате само защото чувствате, че заслужавате или ще получите нещо в замяна. Ако направите това, това, което се случва е да създадете набор от очаквания в ума си, които, ако не бъдат изпълнени, ще ви разочароват.

По природа наличието на очаквания неизбежно води до разочарование. Но не е само лоша идея да се ангажираме с мислене, основано на резултатите, защото да имаш очаквания е лошо; но идеята, която стои зад него, какво означава да „очакваш“ нещо от мъж, е точно обратното на това, което човек иска и има нужда.

Не казвам, че да имаш „стандарти“ и неща, които искаш в отношенията и в мъжа (това е хубаво нещо, да имаш стандарти и ясна представа за това, което ще искаш и няма да се примириш).

Това, което се случва, когато продължавате да давате, за да постигнете определен резултат, е, че вие ​​задушавате човека и не му давате място да ви липсва. След това той започва да се отдалечава и сякаш губи интерес.

Ставаш негодуващ и тъжен, че той не си повтаря и тогава започваш да водиш резултат в отношенията си. Под запазване на резултата имам предвид: „Направих това за него, така че той трябва да направи това вместо мен!“

Поддържането на оценка е рецепта за бедствие. Това, което се случва е, че в крайна сметка изпитвате много негодувание, когато той не прави това, което искате да направи в замяна на всичко, което сте направили за него. Това само ще създаде повече проблеми и ще го прогони по-далеч.

Материал за приятелки или за краткосрочно хвърляне?

Това е друг често срещан проблем, който възниква много, когато става въпрос за жени, които се опитват да разберат от какво се нуждае един мъж.

Ето това е нещото Има често срещано погрешно схващане, че мъжете незабавно етикетират жена като „материал за връзка“ или „краткосрочно забавно хвърляне на фиеста момиче“ и след това се придържат към тези етикети, сякаш са постоянни. Това просто не е как работят нещата; истината е, че или правите нещата, които карат един мъж да иска да бъде във връзка с вас, или не сте.

Или му даваш това, от което се нуждае, или не си. Това няма нищо общо с това, че сте „приятелски материал“. Да се ​​опитваш да бъдеш „материал за приятелки“ звучи, че би било добра идея, но не можеш да опиташ да бъдеш.

Да бъдеш приятелски материал, е това, което споменах по-горе: да го видиш такъв, какъвто е, да можеш да присъстваш и да не живееш в свят на безкрайни очаквания, искания и безсмислени битки (или фин намек за това, което чувстваш, че прави правилно) за да създадете някак си, магически, да създадете желаната от вас връзка с него. Това е често срещан мит, за който трябва да забравите ...

На първо място, етикетите така или иначе са безполезни. Цялата точка на една връзка или какъвто и да е вид взаимодействие с мъж и жена трябва да бъде свързана, за да видите дали има нещо там и дали можете да видите, че имате бъдеще заедно или не.

Не става въпрос за създаване на етикети, които по някакъв начин магически ще направят нещата перфектни. Той буквално може да ви предложи и да ви направи негова „съпруга“ и вие все още не му давайте това, от което се нуждае.

Аз съм сериозен. Човек може буквално да ви предложи и да ви направи негови съпруга но дълбоко в дълбочина не чувствайте, че е напълно емоционално отворен и свободен да бъде себе си с вас. Истината е, че повечето мъже се страхуват да не бъдат себе си с жена, дори ако собствените им жени са в много случаи!

Защо? Защото са свикнали да бъдат съдени, затворени или критикувани. Тъжна ирония е, че толкова много жени се оплакват, че мъжете не са достатъчно отворени емоционално, но когато се изразят по някакъв начин, жената ще се ядоса, че той каза нещо, което някак я обиди.

Да кажем, че една жена пита: „Какво не е наред? Защо си толкова тих? Не го разбирам. Какво направих?'

Човекът ще мисли ... „Вече съм в стрес и не мога да се справя с това в момента. Не знам какво да й кажа, за да изчезне това. Не е нужно да се справям с друг проблем в момента. Трябва само да успокоя нещата и да кажа какво иска да чуе или да й дам достатъчно отговор, че тя се успокоява, но не се ангажира с нищо твърде дълбоко или да отиде твърде далеч в каквото и да е, което обсъждаме, защото имам толкова много на съзнанието ми.'

Виждате ли как това създава мащабно прекъсване на всякакви отношения и прави невъзможно да му дадете това, от което се нуждае? Между другото ... не казвам, че това е просто нещо, което правят жените. Мъжете правят и такива неща. Просто ви давам тази информация, за да ви помогна да постигнете желания от вас резултат.

Сега знам, че някои от вас може да мислят ... 'Това е нелепо. Сякаш жената трябва да свърши цялата работа. Той не трябва да прави нищо. Защо това е справедливо? Не трябва да е така. '

Разбрах откъде идва това чувство; но истината е ... ако проявите инициатива и настроите здравословни, щастливи модели за връзката си, вие ще „водите с пример.' И така, отхвърляйки страха от мисълта за загуба, бидейки в момента и правейки всички неща, споменати в тази статия, вие ще създадете положителна атмосфера, която той ще вземе.

Той автоматично ще започне да се отваря към вас повече. Той автоматично ще започне да действа по начина, по който сте искали да действа, вместо да бъде емоционално отдалечен, затворен и объркващ. Отново това е само ако сте съвместими.

Ако сте съвместими, вижте го като човека, който може да бъде. Мъжът разпознава някой, когото иска като дългосрочен партньор, като разпознава жена, която го подкрепя и се движи в същата посока като неговия път.

Това, което наистина се нуждае от мъжете, е да работят заедно като екип и да бъдат с жена, която наистина може да види от какво наистина се нуждае, а не да мисли, че знае от какво всъщност се нуждае и да го принуждава. Винаги помнете това.

Искате да разберете, че той се изплъзва от вас Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той се изплъзва“ веднага и да разберете дали мъжът, когото искате, наистина се изплъзва от вас ...

Вземете теста: Той ли се изплъзва

Дали той се изплъзва? Вземете теста

Интересни Статии