Точно защо момчетата започват да действат далечно всички внезапно (и какво да правят за това)

Ти си тук, защото мъжът, когото искаш изведнъж се държи далеч към вас,

Нещо между вас се промени и сега той се държи различно.Може би не ви показва рицарската, джентълменска страна, която веднъж ви показа. Може би не ви преследва както някога.Може би ви се струва, че го притеснявате или го дразните, когато посегнете към него. Или може би извинява защо не можете да прекарате време заедно.

Може би се ядосва, когато го помолите за нещо или му кажете как се чувствате, когато никога не е свикнал в миналото. Може би казва, че те обича, но все пак действа далечно спрямо теб.Може би дори можете да почувствате как той се отдръпва от вас, дори когато сте непосредствено един до друг.

Какво става с него?

Каквото и да е - поведението му към теб те плаши.

Притеснявате се, че той ще се отдръпне и че ще си тръгне ... и не искате той да свърши това, което имате между вас.По-лошото от това е, че просто не знаете какво да правите. Страхувате се да не влошите нещата, но това се чувства толкова ужасно, че не знае какво чувства или мисли,

Може дори да почувствате, че сте близо до паника и не знаете как да продължите напред, за да върнете връзката си така, както преди.

Не се притеснявайте - покрих ви. Ще ви дам най-вероятните причини той да изведнъж да се държи далеч към вас и точно какво трябва да направите в тези ситуации,Вземете теста: Губи ли интерес?

Първа стъпка: Не се измъквайте

Ако започвате да се чувствате панически и притеснени и просто не знаете какво да правите, първата и най-важна стъпка е да не изчезвате.

Инстинктите ви ще ви крещят, че трябва да получите успокоение и утвърждаване от него. Ще те карат да се опиташ да привлечеш внимание и обич от него, за да успокоиш несигурността относно връзката, която изпитваш.Не позволявайте на инстинктите ви да овладеят контрола.

Това е най-голямата грешка, която правят много жени в тази ситуация и често е фатална за връзката.

Огромната грешка, която правят много жени в тази ситуация, е да оставят страх от загуба да контролира действията си. Когато оставите страх и несигурност да диктуват вашите действия във връзката ви, вие го правите много, много по-вероятно нещата да се разпаднат между вас.

Вместо да се чувствате щастливи, спокойни и удобни около него и да се наслаждавате на времето, което прекарвате с него, вместо това ще се чувствате несигурни и притеснени. Всеки път, когато разговаряте с него, ще почувствате несигурност да се издига в гърдите ви.

Вместо да се наслаждавате на времето, което прекарвате заедно, ще потърсите валидиране от него. Няма да почувствате „Добре„Освен ако не успокоиш безпокойството си как се чувства към теб.

Това е, което аз наричам „нуждаещ се ум“. Ще разгледам подробно в това малко, но това, което трябва да запомните за сега, е, че е отрова за всяка връзка.

Вместо да се чувства щастлив, че е с теб, той ще се чувства като че ли се опитваш да получиш потвърждение от него всеки път, когато говориш. Това се чувства ужасно и за двама ви и се навива, отблъсквайки го още повече.

И така, какво да правите вместо това?

Най-големите причини Момчетата действат на разстояние от внезапно

Момчетата по принцип започват да се държат изведнъж далеч (т.е. извън сините отношения), когато нещо извън отношенията грабва вниманието им и ги принуждава да се концентрират върху него. Това може да е проблем в работата, проблем със семейството му, нещо в личния му живот, което го стресира, или нещо съвсем друго. Най-важното нещо, което трябва да запомните, е, че да му оставите място да се справи с това, което го притеснява, е най-доброто възможно нещо в тази ситуация.

Ще говоря за най-големите причини, поради които мъжете се отдалечават, и какво трябва да правите във всеки случай.

Една от най-големите причини човек да започне да се държи далеч към вас е, ако нещо в живота му го стресира извън връзката и той иска да се справи сам.

Може би има проблеми в работата и не му се струва да говори за тях. Или може би работата е просто допълнително стресираща за малко.

Може би нещо стресиращо се случва в семейството му и не му е приятно да го обсъжда.

Може би нещо друго се е объркало в живота му и той работи върху това.

Каквото и да е - той има по-малко енергия, внимание и време за всичко в живота си извън проблема и това включва връзката.

Това може да почувства, че той е далечен към вас, когато наистина неговата енергия и внимание са насочени другаде. Това може да се почувства особено силно, ако преди това сте били супер близки, защото рязкото изместване на динамиката между вас може да почувства трептене.

Най-важното нещо, което трябва да запомните в тази ситуация, е, че неговият актьорски далеч няма нищо общо с вас. Всичко е в това, което се случва в личния му живот - и може би дори не знаете за това.

Най-доброто, което трябва да направите, е да не гоните след него, да не го тълпяте и да не ходите при него за успокоение или утвърждаване.

По-скоро нека да отдели необходимото пространство, за да разбере какво се случва и да реши проблемите в живота му. Можете да го уведомите, че сте там за него, ако се нуждае от вас, но го оставете да отдели необходимото пространство, за да разбере какво се случва в собствения му живот.

Ако той наистина се справя с проблем, ще ви оцени като разберете, че има нужда от малко време и пространство и ще му го предоставите, без да се ядосвате, да го атакувате или да се опитвате да го накажете за това, че е далечен.

Но какво ще стане, ако се държи далеч поради нещо във връзката? Какво трябва да направите тогава?

Гледайте видеоклипа: Какво да стане, когато изведнъж той действа отдалечено

Какво да правя, ако той действа отдалечено поради нещо в отношенията

Друга голяма причина един човек да започне да се държи изведнъж далеч е, защото може да се чувства задушен във връзката.

Това се случва, когато човек изпитва „нужда“ от вас и се отдръпва заради него.

Преди говорих малко за нуждата, така че ето какво всъщност става: да си „нуждаещ се“ не е нищо конкретно, което правиш - това е за твоето мислене във връзката.

Ако имате нужда от него да действа по определен начин или да отговори по определен начин, за да се почувствате „Добре'- това е нужда от мислене Това ще се случи във всяко взаимодействие, което имате с него ... той ще се почувства като че ли имате нужда от нещо от него, за да се почувствате Добре вътре.

Когато човек се почувства като „нуждаеш се“ от него повече, отколкото го „желаеш“, това е отрова в една връзка. Това инстинктивно ще го накара да се отдръпне от вас.

Ако той се държи супер раздразнен с вас, когато общувате с него, по-вероятно е той да се почувства задушен или нещо друго в отношенията го притеснява.

Така че, ако това е така - какво да правите?

Ако се държи далеч, защото се чувства задушен и като че трябва да се отдръпне, тогава трябва да направите точно същото като първия сценарий, когато се държи далеч, защото нещо в живота му го стресира.

Играйте готино! Не се опитвайте да го дърпате назад, не гонете след него и не търсете валидирането му.

Вместо това, ако той се дърпа, дайте му пространството, което търси.

„Необходимото“ нещо, което трябва да се направи в тази ситуация, е да го изпратите, да му се обадите и да се свържете с него, за да търсите валидиране. Ще му е лошо (и на вас), защото ще гоните след него и ще се опитвате да получите нещо от него, вместо да се наслаждавате на връзката естествено.

Вместо това, нека има място да ви липсва. Той не може да ви липсва, ако гоните след него или го обаждате и изпращате съобщения, за да привлечете вниманието му - няма да има възможност да започне да ви липсва.

Той може да ви липсва само ако му дадете място да пропусне да говори с вас и да пропусне да бъде с вас.

Най-доброто, което можете да направите, е да му дадете място да се чувства като той контролира и да му дадете възможност да ви липсва. Това ще го направи много по-вероятно да спре да се държи далеч и вместо това да се върне при вас.

Това ме довежда до крайната причина един човек може да започне да се държи далеч изведнъж: може да има съмнения относно връзката ви.

Това е гадно и боли да чуеш, но това е възможност.

Ако това е така - нямате контрол над това, което той реши да направи. Той трябва да го изработи в собствената си глава.

Единственото нещо, което можете да направите в този момент, е да нараните шансовете си с него - като посегнете към него, търсейки валидация и внимание. Ако се опитате да се свържете с него, защото се чувствате несигурен във връзката, той само ще засили съмненията му и ще го тласне по-далеч. (Защото ще трябва 'той' да отговори, за да се почувства 'Добре„- и това ще го накара да се почувства по-зле от връзката).

Така че вашата стратегия в тази ситуация е все същата: играйте го яко, оставете му да има малко пространство и време от връзката, за да може да разбере какво иска да прави.

Ако реши, че не иска да бъде във връзката, това е гадно ... но това не би могло да бъде избегнато. Нищо, което можеше да кажеш или направиш, докато той отделяше време и място, не би го накарало да промени решението си.

Не се чувствайте зле или не се опитвайте сами да се досетите - избягвате ужасното преживяване да гоните след неговото внимание и обич, без да можете да промените крайния резултат.

Без значение какво се случва, вие си давате най-добрия шанс да останете заедно, като му оставяте време, което му е необходимо, за да измисли нещата в главата си.

Той ще уважава, че му предоставяте пространството, което търси, без да го нападате или да го наказвате за това. И това ще го направи по-вероятно да бъде честен с вас в бъдеще и да иска да остане заедно с вас.

Надявам се тази статия да ви е помогнала да разберете основните причини, че един човек изведнъж ще започне да се държи по различен и далечен начин към вас. Сигурни ли сте, че знаете точно какво да направите в тази ситуация, за да го върнете? Тъй като има 2 големи проблема, които всяка жена изпитва в отношенията си с мъжете, затова обърнете внимание, защото следващата стъпка е жизненоважна. Ако вече се интересувате от мъж и смятате, че той може да загуби интерес, да изстине или да се отдръпне, тогава трябва да прочетете това веднага или рискувате да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

И вторият голям проблем, който би могъл да ви остави безчувствен и сам завинаги, е следният: знаете ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелка (типът жена, на която се ангажира) или ако той ви вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии