Точно защо мъжете се отдръпват и после се връщат (и какво да правят, когато той прави)

Вие сте тук, защото искате да знаете защо момчета ще се отдръпнат и след това ще се върнат при вас,

Може би сте били с този човек известно време и той е изстинал към вас, но след това е затоплял няколко пъти.Може би току-що сте започнали да виждате някой нов и той се отдалечава и се дърпа, когато нещата започват да стават сериозни.Може би просто сте виждали този модел отново и отново в любовния си живот и сте се разболявали от него.

Защо момчета се отдръпват и после се връщат по-късно? Какво става в главите им? Не знаят ли колко ужасно се чувства от другата страна?Разбирам, че когато един човек се отдръпне от вас, може да почувства, че светът свършва.

Ето защо ще ви дам истинските причини, поради които момчетата се отдръпват, и точно какво да направите, така че вече да не обърква любовния ви живот.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Причината защо мъжете се отдръпват и после се връщат

Най-важното нещо, което трябва да запомните, когато един човек се отдръпва от вас, е, че цял момент от времето не е за вас. Може би той преживява нещо на работа, със семейството си или в личния си живот, който в момента не се чувства удобно да споделя. Той ще насочи енергията и вниманието си към справянето с него и ще почувствате, че той се отдръпва, дори когато наистина не е такъв. Най-доброто нещо е да го играете готино и да го оставите да се върне според собствените си условия.Нека го извадим сега - ужасно е чувството, когато човек се отдръпва от вас.

Усеща се, че всичко, което сте имали с него, се разпада. Цялата връзка, цялата интимност, целият потенциал за бъдещето на връзката - всичко може да почувства, че изчезва.Ето защо съчувствам толкова много, когато жените идват при мен и разбиват, че мъжът им се отдръпва.

Ще се върне ли? Защо прави това? Къде сгреших?Първият момент, който искам да направя, е най-важният:

Много от времето, когато човек се дърпа, ти не си направил нищо лошо.

Когато разберете защо момчетата се изтеглят във връзка, ще разберете какво имам предвид.

Защо момчетата се отдръпват на първо място

За една жена, когато човек се отдръпне, може да почувства, че той я отхвърля, отхвърля връзката и всичко, но не свършва нещата между тях.

Но много жени са изненадани да чуят, че от негова гледна точка той не прави такова нещо.

Истината е, че момчетата се „отдръпват“ от една връзка, за да получат перспектива, да си направят главите и да разберат какво искат да правят по-нататък.

Може би в живота му се случва нещо, което монополизира времето и вниманието му - така че трябва да направи крачка назад от връзката, за да се справи с нея.

Може би нещо в отношенията го притеснява, така че той прави крачка назад, за да разгледа някои неща и да влезе в ново.

Истината е, че има милион причини, поради които може да търси пространство и перспектива за връзката - и нито една от тях автоматично не означава, че той ще скъса с вас или че иска да прекрати връзката.

Всъщност на човек той всъщност дори не се „дърпа“.

Той е търси пространство,

Има пълен смисъл, че има чувството, че се отдръпва от вас, защото по същество, когато човек създава пространство в отношенията, за да получи перспектива, има чувството, че се отдалечава от вас.

Но за него той не се отдръпва и не се отдалечава от вас. Той създава пространство за себе си, за да мисли ясно.

Когато промените мнението си за това какво означава, когато той се отдръпне, изведнъж много от нещата, които се случват, стават по-малко ужасяващи и по-управляеми.

Той не се дърпа от вас - той търси място.

Голяма разлика.

Защо търси пространство?

Очевидно това ще бъде различно за всеки човек и всяка ситуация.

Някои момчета се нуждаят от пространство, за да разберат и решат проблем в личния си живот. Независимо дали този проблем е работа, семейство, пари или нещо друго - той чувства, че има нужда от малко пространство, за да се концентрира и да го оправи.

Това се свежда до начина, по който повечето момчета предпочитат да се справят с проблемите. Момчетата обичат да се концентрират върху едно нещо по едно - и се съсредоточават върху него, докато не се реши.

Така че той, който се „отдръпва“ от вас, наистина може просто да бъде той, който намалява вниманието си и се фокусира върху проблема си, докато не го реши.

Друга често срещана причина момчетата да търсят място в една връзка е, ако чувстват, че нещата се движат твърде бързо или ако той става прекалено интензивен за него.

Ако това е така, той търси място, за да може да направи крачка назад и да разбере какво иска да направи по-нататък.

В основата си в тази ситуация той отделя място, защото се чувства тревожен. Той е разтревожен, че губи свободата си, или е загрижен да се ангажира изцяло с тази връзка, или е загрижен за едно от милиона други неща.

Неговата тревожност е точно като тревожността, която изпитвате, когато усеща, че той ви застудява - и затова той се справя с това, като създава малко пространство, за да може да размисли и да разбере какво иска да направи по-нататък.

Ето защо момчетата се отдръпват и после се връщат в отношенията. Защото 99% от случаите, когато жената отговаря на правилния начин на неговото отдръпване, той се връща освежен, подмладен и готов да бъде във връзката.

Какво е правилното нещо, което трябва да направите, когато той се отдръпва?

Най-правилното, което трябва да направите, когато се дърпа, е да му оставите място и естествено да иска да се върне при вас.

Това е и едно от най-трудните неща, особено ако се страхувате, че той ще напусне и изчезне от живота ви.

Ако обаче не го оставите да разполага с пространството си, всъщност ще го навиете още повече и ще поставите в опасност отношенията си.

Цялата причина, че един човек ще се върне след издърпването, е, че ви липсва.

Той създава пространство, за да може да придобие перспектива, а след това се справя с безпокойството си и започва да пропуска да бъде отново с вас, така че се връща при вас и затваря празнината.

Но ако гониш след него, когато той се дърпа - или като му се обаждаш много, или му изпращаш текстови съобщения, питайки защо не отговаря, или по друг начин го караш да се почувства, че няма да бъдеш „Добре'Докато не те убеди, че се връща, това всъщност го тласка по-далеч.

Защо? Защото когато една жена прави това от своята гледна точка, няма чувство, че има някакво пространство или перспектива за връзката. Всъщност много време този вид поведение засилва и засилва всяка тревожност, която изпитва към връзката - което го прави по-малко вероятно да се върне, не повече.

Най-доброто нещо, което може да направите е да го играете готино и да го оставите да се върне сам. По този начин, когато се занимава с каквото и да се занимава, той ще разбере, че ви липсва в живота си, и ще затвори пространството между всички вас сам.

Когато той го прави сам (вместо да бъде подтикван да го направи от вас или някой друг), това прави желанието му да бъде с вас много по-силно. Разликата е между избора на нещо доброволно и манипулирането или вината в него.

Така че нека има място, което търси, когато го търси. Сега, когато знаете защо момчета се отдръпват и се връщат, не е нужно да се чувствате толкова тревожни, че той ще се отдръпне - и можете да бъдете по-уверени, че той ще се върне при вас спокоен, презареден и готов да бъде с вас ,

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии