Expert Picks 2020: 15 най-добри овлажнители за вашия точен тип кожа

Опитах толкова много овлажнители, че е почти смешно. аз омразата всички се вълнувам от някакво ново очевидно чудо-овлажняващо чудо и след това се разочаровам, когато лицето ми или 1) не се промени 2) се зачерви 3) избухне.

Списъкът с „нещастни“ ефекти от закупуването на овлажнител, който не изпълнява своите обещания, е вбесяващ! Не искам тази ужасна съдба да е нещо, с което трябва да се справите.Като зависим продукт за красота, напълно разбирам, че е трудно да не искам да купувам овлажнител когато ви примамват красиви опаковки, възторжени отзиви и следване на култ, обещавайки, че този „любим на красотата“ трябва да бъде основен в ежедневието на кожата ви. Предполагам, че някои „култови фаворити“ стигат до свръх, но други са просто разочарование.Тук съм, за да ви дам моите действителни мнения въз основа на много опити и грешки, Познавам и хора, които са опитвали всичко (Искам да кажа от La Prairie чак до Кокосово масло и случайни покупки на дрогерии, открити в шум от вълнение, скитащи наоколо автобиографии,

Така че с казаното, ще ви дам моите най-добри 3 възможности за овлажняване, в зависимост от вашия тип кожа.Нека да започнем.

3-тият най-добър овлажнител за суха кожа: хидратиращ крем CeraVe

Не е нужно да отделяте много пари, за да хидратирате кожата си благодарение на този овлажнител, специално разработен от дерматолози за кожа, предразположена към сухота.

Това е отличен, основен овлажнител, с който не можете да сбъркате. Той съдържа хиалуронови и серамиди, които ще овлажняват и предпазват бариерата на вашата кожа.Долния ред: Ако имате суха кожа, този достъпен и класически овлажнител е основен продукт, който трябва да бъде в живота ви.

Хидратиращ крем CeraVe, $ 9,99

Вторият най-добър овлажнител за суха кожа: Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream

Този овлажнител е идеален за суха, дехидратирана кожа, Това ще успокои, успокои, хидратира и „напълни“ кожата ви.Той е създаден да работи, докато спите. Защо? Е, докато спите, кожата ви се поправя сама. Ето защо този овлажнител е идеален за нощно време, така че се събуждате с по-ярка, хидратирана и освежена кожа.

Той съдържа Resveratrol, който ще направи кожата ви по-стегната, както и да се бори срещу или да предотврати появата на бръчки. В допълнение, тя съдържа масло от гроздови семки и органично масло от ший. Маслото от шеа е известен отличен овлажнител. Плюс това, тя съдържа серамиди, които ще работят за възстановяване на кожата ви, докато спите. Сякаш това не е достатъчно, този овлажнител съдържа смес от вкусно свежи растения (цветя от лайка, мак, вода от лавандула, градински чай, прясна мента, портокалови листа), които не само ухаят невероятно, но ще успокоят и успокоят кожата ви. Този овлажнител е скъпоценен камък! Той дори действа върху чувствителна кожа и няма да причини зачервяване или дразнене.Долния ред: Ако имате суха кожа и искате свеж мирис, вкусен овлажнител, където малко изминава дълъг път (тъй като е богат и хидратиращ, без да е тежък и отгоре) и разполагате с парите, за да си го позволите, този е за вас.

Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream, 76 долара

Най-добрият овлажнител за суха кожа: Ботаническа кинетика Aveda, хидратираща мека крема

Това съдържа Salicornia herbacea, което е морски растение, което ще хидратира кожата ви. Как? Е, доказано е „Стимулирайте естествените водни канали на клетките на кожата, аквапорини, за да помогнете на кожата лесно да абсорбира влагата“според Аведа.

Плюс това, този овлажнител съдържа сертифициран органичен масло от купуацу, което ще осигури 24 часа трайна хидратация. Този овлажнител също така мирише добре, поради намека за органични етерични масла, които съдържа, включително: роза, здравец, олибан, сандалово дърво, нероли и други чисти есенции от цветя и растения.

Долния ред: Ако имате суха кожа, която не е много предразположена към пробиви и обичате продукти, вливани от растения, този е идеален за вас.

Ботаническа кинетика Aveda Хидратираща мека крема, 40 долара

3-тият най-добър овлажнител за комбинирана кожа: Bliss Triple Oxygen ex-'glow' -ion

Този вливан от vitabead крем за влага съдържа кислород и микроводорасли за моментален изблик на младежко излъчване.

Предпоставката зад този овлажняващ крем е, че е необходима експертиза зад тройния кислород на лицето на СПА центъра и го изсипва в този буркан, който има за цел да даде 'спа' достойни резултати в собствения ви дом.

Всъщност можете да почувствате малки мъниста, когато нанесете овлажнителя и те почти „накиснат“ в кожата ви. Макар че не съм непременно сигурен, че дава резултати на ниво спа, това, което мога да кажа е, че се чувства изключително освежаващо върху кожата, а не тежко.

Не запушва порите, не оставя лъскав остатък и е твърд овлажнител за тези с комбинирана кожа.

Не е задължително да се хидратира твърде много но ако имате комбинирана кожа, не е задължително да имате ултра-плътен овлажнител, което прави този идеален за вашата ситуация.

Долния ред: Ако искате твърд, свеж овлажнител, който ще ви накара да се почувствате освежени и сте фен на малките мъниста, които се смесват с кожата ви, това е за вас.

Bliss Triple Oxygen ex-'glow' -ion, $ 48 на Amazon

Вторият най-добър овлажнител за комбинирана кожа: Оле Хенриксен, истината разкри Super Super Creme SPF 15

Еминем ходеше при Оле Хенриксен за лице, което всъщност първо се запознах с марката. През годините постоянно го чувам да се споменава като една от най-добрите линии за грижа за кожата наоколо.

По-специално този овлажнител е идеален за комбинирана кожа, тъй като няма да е твърде тежък, но ще ви осигури достатъчно хидратация, като същевременно подобри текстурата на кожата ви.

Това не само подобрява текстурата на кожата ви, но и обещава да осигури резултати против стареене.

Това съдържа микро водорасли, които трябва да засилят производството на колаген в кожата ви. Този овлажнител също съдържа Трипептид-5, който стимулира „синтеза на колаген“, за да намали бръчките.

Съдържа Omega 3 Happiness Concentrate, който ще доведе до по-сияйна, сияйна кожа. Няма парабени или сулфати.

Друго допълнително предимство на този овлажнител е, че той съдържа UV слънцезащитен крем, който е част от всеки здравословен режим на кожата. Носенето на слънцезащитен крем всеки ден е необходимо, за да се избегне хипер пигментацията и преждевременното стареене на кожата.

Долния ред: Ако имате комбинирана кожа и искате овлажнител, който ще направи кожата ви блясък, този е за вас.

Оле Хенриксен, истината разкри Super Creme SPF 15, 55 долара

Най-добрият овлажнител за комбинирана кожа: Arcona Magic Dry Ice

Arcona, Arcona, Arcona ... какво мога да кажа за тази марка? Всичко за вълшебния сух лед е перфектно.

Това е нещо смешно име, но аз обичам всичко за този овлажнител. Той е лек и просто се чувства свеж, възхитителен и „подходящ“ на кожата си.

Трудно е да се опише блясъка на този овлажнител. Той ще се овлажнява, без да запушва порите или да ви разкъсва. Той е чудесен за всички възрасти и типове кожа, наистина, но бих казал, че е идеален за комбинирана кожа в частност.

Той може да работи и за мазна кожа и склонна към акне кожа. Плюс това, известно е, че ви предпазва от щети върху околната среда, докато се бори срещу свободните радикали.

В допълнение, бялата червена боровинка ще гарантира, че кожата ви е толкова сияйна, колкото може да бъде.

Долния ред: ако имате комбинирана кожа, нормална кожа, вид на суха кожа или дори до известна степен чувствителна кожа, това е невероятно овлажняващо средство, което силно препоръчвам от цялата страна. Обичам го.

Arcona Magic Dry Ice, 30,28 долара

3-тият най-добър овлажнител за мазна кожа: Марио Де Бадеску, безмаслен овлажнител SPF 17

Това е основен овлажнител, който няма да запуши порите или да увеличи производството на масло на лицето ви. Лека е, но функционална.

Има често погрешно схващане, че ако имате мазна кожа, е грях да носите всякакъв вид овлажнител.

Е, това не е така. Всъщност, понякога тези с мазна склонна кожа са склонни да прекарат борбата и да съблекат кожата си от етеричните й масла, което от своя страна в крайна сметка произвежда повече масло за борба с това. Този овлажнител е чудесен, защото ще ви даде достатъчно достатъчно овлажнител за борба с това свръхпроизводство на масления ефект,

И има слънцезащитен крем, което е допълнително предимство, тъй като носенето на слънцезащитен крем ежедневно предотвратява увреждането на слънцето и хиперпигментацията.

Долния ред: Ако сте мазни и се нуждаете от основен, функционален овлажнител с добавен SPF, това е за теб.

Марио Де Бадеску, безмаслен овлажнител SPF 17, 24 долара

Вторият най-добър овлажнител за мазна кожа: Крем за целуминация

Потърсете думата „гел“, когато се занимавате с мазна кожа.

Това е интензивен хидратиращ гел, който не само ще хидратира кожата ви, но и ще ви остави да се чувства свежа и приятна, дори чиста, отколкото да се претегля от допълнителен блясък и мазнини.

Няма нищо по-лошо от това да се почувствате, че имате торта от мазнини, която саботира лицето ви.

Този овлажнител има няколко други предимства в допълнение към осигуряването на отлична хидратация за кожа, предразположена към мазна нежност.

Предпоставката зад това е нещо, наречено „Cellumination“, което по същество е „кондиционирането на клетките за повишаване на предаването на светлина в повърхността, така че кожата ви да изглежда по-сияйна и равномерна“, според SK-II,

Така че това със сигурност ще подобри цялостния вид на кожата ви и ще ви придаде сияен блясък.

Долния ред: Ако имате пари да харчите и искате марка от висок клас, известна като чудотворна за вашата кожа и склонна към мазна кожа, този е идеален за вас.

SK-II, Крем за клетъчен ефект бивш, 160 долара

Най-добрият овлажнител за мазна кожа: Natura Bisse стабилизиращ гел крем

Това е идеално за мазна кожа, която се нуждае от матиране, тъй като е въоръжена със специфична формула за балансиране на мазната кожа и премахване на вредните бактерии, които водят до акне и запушени пори.

Това предотвратява образуването на акне, докато хидратира кожата ви за 24 часа. Антиоксидантите, създадени да придадат на кожата ви здравословен блясък, са допълнителен бонус.

Спомням си, че влязох в един от любимите си магазини за красота и попитах: „Коя е най-добрата марка ???“ Бях насочен към този, в който човекът, който ми помагаше, се закле. Оттогава обичам тази марка и нямам нищо лошо да кажа за нея.

Долния ред: Ако се занимавате с мазна кожа, изнервяте се от пробиви и сте готови да инвестирате в кожата си, това е за вас.

Natura Bisse стабилизиращ гел крем, 75 долара

3-тият най-добър овлажнител за склонна / чувствителна кожа: Eucerin Original Healing Soothing Repair

Това е чудесно за чувствителна кожа, особено ако имате суха, чувствителна кожа.

Това е много прост, успокояващ овлажнител, който няма да счупи банката и е предназначен да защити кожата ви. Той е без всякакъв вид аромати и оцветители, за които е известно, че дразнят чувствителната кожа.

Това е лечебен овлажнител, който ще върви добре с всякакъв режим на акне, тъй като типът продукти, които обикновено се използват за акне (като Retin A или всякакъв вид тематичен антибиотик), ще съблекат кожата ви от естествените му масла ,

Не можете да сбъркате с прост, надежден овлажнител като този.

Дори работи добре, ако сте склонни към екзема или псориазис (което става все по-често, Ким Кардашиян дори призна, че го има).

Долния ред: Ако имате суха кожа, която е предразположена към акне, това е основен овлажнител, който ще ви подхожда добре.

Eucerin Оригинален лечебен успокояващ ремонт, 11,97 долара

Вторият най-добър овлажнител за склонна / чувствителна кожа: Секцията по компютърна лингвистика Хидратиращ крем за лице

Първо открих този овлажнител като бонус подарък: продукт в пълен размер, заедно с поръчка, защото съм такъв продукт, че явно съм купил достатъчно, за да го гарантирам.

Така или иначе. Смисъла е: Не можех да повярвам колко перфектен е този овлажнител, Сериозно. Когато за пръв път го сложих, веднага разбрах, че това е буквално идеално за чувствителна кожа с акне.

Това е не ще ви разчупи, почувствайте се странно и мазно или някое от онези ужасни чувства, които идват заедно с ужасяващ овлажнител, когато имате чувствителна кожа към акне.

Това е задължително, ако искате нещо основно, просто и чисто. Пише, че е за суха кожа и зряла кожа, което определено не е това, което е моята кожа.

И ми действаше прекрасно. Това е толкова голямо в него. Той е универсален и ще обвърже влагата с кожата ви.

Друг бонус е, че тази марка е създадена от дерматолози. Макар да бъда честен, това не означава нищо. Има куп продукти, издавани от дерматолози, които изливат кожата ви излишно. Този обаче не го прави.

Ако имате мазна кожа, бих препоръчал да използвате това през нощта като начин да овлажните кожата си, докато спите, но не и през деня.

Причината е, че ако се използва през деня, това може да направи кожата ви по-мазна, затова бих препоръчал да я използвате през нощта. Ако имате суха кожа обаче, ще се оправи, като я използвате ден или нощ.

Долния ред: Ако искате нещо хидратиращо, просто, чисто и ефективно, това е за вас.

Секцията по компютърна лингвистика Хидратиращ крем за лице, 27,60 долара

Най-добрият овлажнител за акне / чувствителна кожа: Успокояващ гел за алое вера Epicuren

Това е буквално светият граал за податлива на акне чувствителна кожа според мен.

Няма да назовавам имена, но един от най-пикантните хора, които познавам, който се е справил с акне и трябва да се уверят, че кожата им не избухне кълне се в това.

Освен това ще откриете, че Епикурен е фаворит и любител на естетиците. Виждал съм го в многобройни спа центрове за красота.

На първо място, алое вера е известна като успокояваща съставка. Това е специален вид алое вера. Защо? Е, защото нещо, наречено „циноилови дразнители“, е буквално филтрирано от натуралния сок от цели листа, който ви оставя с така наречената крема на алое вера.

Единственият недостатък е, че може да се наложи да прилагате този гел често през целия ден. Това е толкова успокояващо, но и си заслужава. О, и споменах ли, че насърчава клетъчно успокояване?

Долния ред: ако имате кожа, предразположена към пробиви и се нуждаете от успокояващо, но не искате нещо допълнително мазно или мазно, това е идеално за вас.

Успокояващ гел от алое вера Epicuren, $ 14,53

3-тият най-добър овлажнител за стареене на кожата: радикална овлажняваща кожа за екстремно възстановяване

Това е плътен, тежък овлажнител, предназначен за анти-стареене. Въпреки че вероятно не е толкова подходящо за мазна кожа, предразположена към пробиви, тя със сигурност е полезна за кожата, която се нуждае от плътен, интензивен хидратиращ крем.

Според Лионел де Бенети, научен експерт и съветник по радикалната грижа за кожата, „не става въпрос просто за натрупване на активни съставки, а за внимателно избиране на елементи, които работят заедно в синергия и в същото време засилват ефекта на отделните съставки.“

Това е съставено от два пептида, наречени трипептид и хексапептид и съдържа десет растителни екстракта в допълнение към шест биоактивни молекули.

Каква е целта на всичко това? Е, нека да ви кажа: първо, да се изправите срещу най-сухите, ветровити, студени условия.

Ако сте в екстремен климат или имате изключително дехидратирана кожа, това е идеално за вас.

Второ, пептидите произвеждат ефект против стареене чрез увеличаване на жизненоважните влакна от колаген и еластин. Това е интензивен овлажнител за изключително дехидратирана, застаряваща кожа и идеален за хора, които са в интензивен, екстремен климат.

Едно нещо обаче трябва да ви предупредя: не мирише че страхотен. Не е, че мирише лошо, но това, което мисля, е, че е толкова запълнено с конфитюр със съставки, предназначени наистина да защитят кожата ви от екстремния климат, което можете да видите само от миризмата.

Долния ред: Ако имате пари за поща и търсите изключително интензивен овлажнител, който ще защити кожата ви от екстремен климат, това е добре за вас.

Радикална овлажняваща кожа, 150 долара

Вторият най-добър овлажнител за старееща кожа: Olay Regenerist Micro Sculpting Cream Moisturizer

Така че, ако имате старееща, зряла кожа, ще харесате този най-продаван, достъпен овлажнител.

Известно е за хидратиране, живот, твърда и плътна старееща, зряла кожа.

Как? Той съдържа важна съставка, наречена хиалуронова киселина, в допълнение към аминопептидите и витамин В3.

Това ще доведе до малко подобряване на бръчките (очевидно не толкова, колкото нещо като Botox, защото няма овлажнител на планетата, който всъщност може да накара бръчките да изчезнат).

Но определено ще ви покаже подобрение в това как се чувства и изглежда кожата ви.

Долния ред: Наистина трябва да се сдобиете с този овлажнител, защото той е едновременно достъпен и закономерно невероятен за старееща, зряла кожа.

Olay Regenerist Micro Sculpting Cream Moisturizer, 25,99 щ.д.

Най-добрият овлажнител за стареене на кожата: La Prairie Skin Caviar Luxe крем

Затова често мисля за La Prairie като за този ултра-култов, любим овлажнител, който не може да се справи с шума, нали?

добре... Баба ми се кълне в тази марка. И тази жена буквално купува само най-доброто от всичко и е обсесивно-компулсивно разстройство с всичко, което сложи на лицето си. Това е наистина страшно по добър начин.

Всъщност не е нужно да обяснявам защо този овлажнител е най-добрият в борбата срещу стареенето, но ще направя само за добра мярка.

Това е с екстракт от хайвер, който ще подхрани кожата ви и ще направи тона на кожата ви да изглежда по-добре.

В допълнение, клетъчният комплекс на La Prairie има подмладяващ ефект върху кожата ви. Особено като остарявате, важно е наистина да се грижите за кожата си.

Ако можете да си позволите да сте в крак с необходимостта да закупите този овлажнител, силно бих го препоръчал.

Ако обаче е извън бюджета ви, има и други солидни опции, с които също не можете да сбъркате.

Долния ред: Ако имате пари за поща, защо да не отидете за това? Наистина е невероятно. Не знам как иначе да го опиша.

Ето! Ето моите препоръки въз основа на вашия конкретен тип кожа. Все пак изпробвам нови продукти и със сигурност ще актуализирам този списък и / или ще създам още неща в бъдеще, когато попадна на нещо ценно.

La Prairie Skin Caviar Luxe крем, 430 долара

В обобщение...

Най-добрите налични овлажнители

 • 3-ти най-добър за суха кожа: хидратиращ крем CeraVe
 • Втори най-добър овлажнител за суха кожа: Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream
 • # 1 Най-добрият овлажнител за суха кожа: Ботаническа кинетика Aveda, хидратираща мека крема
 • 3-ти най-добър овлажнител за комбинирана кожа: Bliss Triple Oxygen ex-'glow' sio
 • 2-ри най-добър овлажнител за комбинирана кожа: Оле Хенриксен, истината разкрива Super Creme SPF 15
 • # 1 Най-добрият овлажнител за комбинирана кожа: Arcona Magic Dry Ice
 • 3-ти най-добър овлажнител за мазна кожа: Марио Де Бадеску, безмаслен овлажнител SPF 17
 • 2-ри най-добър овлажнител за мазна кожа: Крем за клетъчна кост
 • # 1 Най-добрият овлажнител за мазна кожа: Natura Bisse Стабилизиращ гел крем
 • 3-ти най-добър овлажнител за склонна / чувствителна кожа: Eucerin Original Healing Soothing Repair
 • Вторият най-добър овлажнител за склонна към акне / чувствителна кожа: Секцията по компютърна лингвистика Хидратиращ крем за лице
 • # 1 най-добрият овлажнител за склонна / чувствителна кожа: Епикурен успокояващ гел от алое вера
 • 3-ти най-добър овлажнител за стареене на кожата: радикална овлажняваща кожа за екстремно възстановяване
 • Вторият най-добър овлажнител за старееща кожа: Овлажняващ регенеристичен микроускоряващ крем овлажняващ крем
 • # 1 Най-добрият овлажнител за стареене на кожата: La Prairie Skin Caviar Luxe Cream

Интересни Статии