Експертни снимки: Най-добрите сухи шампоани на 2020г

Тъй като рутинно изпържвам косата си (и под пържене имам предвид белина) сухият шампоан е вид най-добрият ми приятел. В случай, че не знаете това, трябва да знаете това сега, защото това завинаги ще промени здравето и благополучието на косата ви. И това, че косата ви е в добро здраве, ще доведе до по-добро здраве като цяло. Е, може би не ... но все пак. Сухият шампоан е свещен граал, когато става дума за продукти за коса за мен ... защо?

Дали защото съм отвратителна, мръсна и мързелива и мразя да мия косата си?!?! Неее,Всъщност бих любов за да мога да мия косата си всеки ден и да имам това хубаво, свежо чувство за душ ...Добре, достатъчно трамбовка.

Въпросът, който се опитвам да направя, е следният: миенето на косата ви често става твърде суха. Това причинява повече счупване. Ако имате навика да оцветявате косата си (но дори и да не оцветявате косата си) да избирате сух шампоан, а не да миете косата си буквално всеки ден, е интелигентна идея да запазите косата си малко по-здрава.Дори и да не използвате редовно сух шампоан, той може да ви бъде полезен и когато получите наистина добро издухване или изправяне на косата и искате да запазите стила, без да се налага да се миете повторно и да го правите отново.

Сухи шампоан Dove Volume & Fullness, $ 3,94

Този е солиден, но не ми е любим досега. Това свършва работата. Добър продукт е да имате, ако искате да останете на бюджет, за да видите дали сухият шампоан е нещо, което дори харесвате. То е също извънредно достъпна и ще добави малко обем към това, което често става накуцна, плоска коса. И никой не обича напусната, плоска коса. Е, освен ако не ... Ако обичате косата ви да е равна и накуцнала, няма да ви хареса това. Но ако искате малко свеж обем, вземете малко Гълъб!

Сухи шампоан Dove Volume & Fullness, $ 3,94Вземете теста: Кой е най-добрият цвят на косата за вашия тон на кожата?

Мароканско масло, 10,50 $ - 26,00 $

буквално съм влюбен в миризмата на този сух шампоан, Толкова съм сериозен. Дори ако косата ми не беше мръсна и исках да помириша вкусно по една или друга причина, бих напръскала част от този вкусен миришещ сух шампоан върху косата си и се уверявам да не оставя задръстени остатъци след себе си. Той е ефективен и просто мирише толкова, толкова добър. Друг добавен бонус е, че има два вида, един за светли тонове и един за тъмни тонове. Така че, да.

Мароканско масло, 10,50 $ - 26,00 $

Psssst сух шампоан, $ 5.69

Спомням си, че когато за пръв път открих концепцията за сухия шампоан ... о, онези добри стари времена ... назад, когато за пръв път започнах обсесивно да изследвам козметични продукти ... е, това беше изброено като отличен основен и наистина обичам то. Това е и достъпно.
Всъщност ме носталгира и връща стари спомени за това, когато за първи път открих радостта от сухия шампоан. Този е не само невероятен, ефективен и прост, но има и добри вибрации. и можете да го вземете в дрогерията!Psssst сух шампоан, $ 5.69

Klorane Нежен сух шампоан, $ 20

Нека бъдем честни тук: това е ефектно сух шампоан с ръце известно за това, че е добър сух шампоан. Ако това има някакъв смисъл. Ако трябваше да избера дума, за да опиша тази марка, щях да продължа със „пресни“. Добре, може би две думи: „прясно“ и „чисто“. Когато мислите за какъв вид сух шампоан искате ... ще искате този, който кара мръсните ви (или да се изправите, мръсна и мазна коса) да се чувстват свежи и чисти. Този върши работата, без да оставя тон досадни остатъци и странни лепкави неща. Освен ако не харесвате странни лепкави неща (които някой прави), този е чудесен избор.Според уебсайта на компанията, „Нашият награден сух шампоан е бестселър за повече от 40 години! „Обикновено бих се подиграл на нещо подобно, но да бъда честен ... сухият шампоан е доста страхотен.

Klorane Нежен сух шампоан, $ 20

Сух шампоан Aveda Shampure, 30 долара

добре така, този е скъп. Така че преди да продължа, трябва да кажа ... ако нямате парите да губите, не се притеснявайте. Ако го направите обаче, си заслужава. Това, което е уникално за този, е, че има неерозолна прахова мъгла, която съдържа „25 чисти есенции от цветя и растения“.

Според Аведа тя е „99,8% естествено получена“. За да бъда честен, аз не съм на 100% какво означава това, но ако това е важно за вас ... тогава това е солиден избор за вас!

Сух шампоан Aveda Shampure, 30 долара

DevaCurl No-Poo Quick Cleanser, $ 20

Тази марка е известна перфектно по всякакъв начин, когато става дума за всякакъв вид къдрици, независимо дали косата ви е супер къдрава, донякъде къдрава или просто вълнообразна. Ето защо този сух шампоан съществува и е невероятно, ако имате някакъв тип къдряне в косата!

Това е изключително освежаващо и задължително за тези с къдрици! Заслужава си. Вярвай ми.

DevaCurl No-Poo Quick Cleanser, $ 20

Sebastian Dry Clean Only Dry Шампоан, $ 19.95

Този наистина е страхотен, ако искате отново да добавите приятен „стил“ към косата си. Себастиан е известен като много 'професионална' линия и неговите продукти не разочароват.

Ще добави приятна текстура към косата си, като същевременно ще ви осигури необходимото освежаване, което косата ви се нуждае. Той наистина се бори с излишното масло и вие ще го обичате. Това е невероятно Истина.

Sebastian Dry Clean Only Dry Шампоан, $ 19.95

Алтернативен, бамбук стил почистване удължи полупрозрачен шампоан манго кокос, 22 долара

Обичам миризмата на този, Този наистина е добър, ако косата ви е допълнително мръсна. Не съм сигурен защо или каква е науката зад него. Знам само, че ако косата ми се чувства особено мазна, тази ще свърши работата. И ухае изключително вкусно и освежаващо, смес от манго и кокос, но в никакъв случай не е твърде силно. Повярвай ми, ще ти хареса. обичам го, Изчерпвам сегашната си бутилка. Това е невероятно

Алтернативен, бамбук стил почистване удължи полупрозрачен шампоан манго кокос, 22 долара

* Всички цени са точни към датата на публикуване

Искате да разберете кой е най-добрият цвят на косата за вашия тон на кожата? Щракнете тук, за да вземете нашата бърза (и шокиращо точна) „Кой е най-добрият цвят на косата за вашия тон на кожата?“ Тест сега и открийте най-добрия си цвят на косата ...

Вземете теста: Кой е най-добрият цвят на косата за вашия тон на кожата?

Кой е най-добрият цвят на косата за вашия тон на кожата? Вземете теста

В обобщение...

Ето най-добрите сухи шампоани

  • Dove обем и пълнота сух шампоан
  • Мароканско масло
  • Psssst сух шампоан
  • Klorane нежен сух шампоан
  • Сух шампоан Aveda shampure
  • DevaCurl бързо почистващ препарат за почистване
  • Sebastian химически чист само сух шампоан
  • Алтернативно, бамбуково стил почистване удължава полупрозрачен шампоан манго кокос

Интересни Статии