Намерете успех за запознанства: Избягвайте „Капана за идентичност“ и бъдете себе си

Една от най-големите грешки в запознанствата, в която постоянно виждам хора да изпадат, ме изуми.

Не, не защото не е лесно да се направи грешка (така е), а защото лекът за тази грешка е толкова широко известен и приет!



ПОВЕЧЕ: Как да бъдеш себе си на първа среща

Грешката, за която говоря, е общата „капан за идентичност“, където чувствате, че трябва да играете определена роля или да определите себе си по определен начин, за да привлечете човека, когото наистина искате да срещате.

И лекът за този капан е едно от най-често повтаряните предложения в запознанствата - просто бъдете себе си!



Внимавайте за тези 5 често срещани (и смъртоносни!) Грешки, които разрушават отношенията.

Ето защо мисля, че толкова много хора попадат в този капан - защото им е омръзнало да слушат „бъди себе си“ и са се отказали да мислят, че това е добър съвет.

Вземете теста: Съвместими ли сте с него?

Но помислете за нещата за секунда, наистина ли мислите, че това, че не сте човек, няма да привлече подходящия човек към вас?



ПОВЕЧЕ: Правила за запознанства: Да продаваш себе си срещу да бъдеш себе си

Ако сте честни със себе си, мислите ли, че опитите да бъдете някой, който не сте, ще ви настигнат?

Истината е - ако искате да привлечете в живота си човека, който е истински подходящ за вас, трябва да бъдете верни на себе си и честни към това кой сте в действителност.

Ако се опитвате да бъдете някой, който не сте за някой друг, в крайна сметка пилетата винаги се прибират вкъщи, за да се откажат. Например, да кажем, че се преструвате, че харесвате спорта, защото искате да сте с някой, който е голям фен на спорта.



Е, нека да кажем, че работи и започнете да се срещате с тях. Ще бъдете ли щастливи, когато 5 години по-надолу, те гледат спорт всеки ден, и все повече и повече се насищате?

Или ще са доволни от вас, когато започнете да им възмущавате, че гледат спорт толкова много?

ПОВЕЧЕ: За по-добри отношения, просто бъдете себе си



Разбира се, че не!

Това е, защото този човек е лош мач за вас - и като се преструвате, че сте някой, който не ги привличате, наистина наранявате и двамата.

Хората, които са страхотни в отношенията, имат тези 9 неща общо.

Повечето хора се страхуват да търсят това, което наистина искат ... (продължение - Кликнете, за да продължите да четете Намерете успех за запознанства: Избягвайте „Капана за идентичност“ и бъдете себе си)

Интересни Статии