Разберете дали бившият ви все още ви обича с тези скрити знаци (дори и да настоява, че не го прави)

Жалко е, че много хора третират периода веднага след разпадане като вид „излезте от свобода от затвора“.

На тях им е позволено да казват каквото си искат и правят каквото си искат, но само те могат да решат какво всъщност означава - и вие не получавате дума.Така той ще дърпа глупости, като ви изпраща пияни текстове една вечер, но след това ще пренебрегва вашите текстове за следващата седмица.Или да харесате снимката си във Facebook, но след това на следващия ден ще де-фриндирате.

Или да те виждам, докато си навън и около и направо да те пренебрегва.Или най-лошото - прилагане на гаден двоен стандарт: Добре е, ако той започва да вижда някой друг, но ако искаш, изведнъж той полудява.


Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Може да е трудно да разберем дали все още има чувства към вас - или дали наистина не те харесва вече.

Ето истинската история - разпадът е разхвърлян. Когато двама се разделят, това е почти гаранция, че и двамата все още имат чувства един към друг - просто не искат вече да са във връзка.Ако се чудите дали той има чувства към теб, Ще ти дам знаците, които той прави.

Въпреки това - не го бъркайте, че има чувства към вас с него, които искат да се върнат заедно с вас. Може да иска ... може и да не.

Дори ако той все още има силни чувства към вас, той все още може да не иска да се върне заедно с вас. Ако го искате, опитайте някои от съветите, които ще ви покажа.1. Той ви се обажда или ви пише, когато е пиян

Има стара римска поговорка: Въ Vino Veritas.

Всъщност това, което означава е „От вино, истина“.Алкохолът ще намали задръжките му - и ще го накара да каже какво наистина му е на ум и какво крие от вас (1).

Той също ще затрупа рационалната част от мозъка му - превръщайки: „Наистина не бива да й се обаждам, нищо добро не би могло да излезе от това…“ в „, МИГАМ ГО, МОГА ДА МОГНЕМ МОЖЕ ДА МОЖЕМ ДА СЕГА СЕГА HMM I 'СЪЩО СЛУЖБА ЗА PIZZA. ОК. ЩЕ ПОЗВЪНЕТЕ НЕГО ПЪРВА ПИЦА.'

За съжаление - той би могъл удобно да „забрави“, че ти е казал нещо на следващия ден - така че не му казвай нищо, за което можеш да съжаляваш. Отнасяйте се като с арестуване - всичко, което кажете или направите, МОЖЕТЕ да бъде използвано срещу вас на по-късна дата, въпреки че всичко, което е казал или направил, е наред, тъй като „той е бил пиян“ и „не се брои“.

Бакшиш:

Бъдете внимателни, ако той пиян ви набира. Каквото и да правите - чувствата ви са извън границите в разговора. Това, че той се отваря (защото е пиян), не означава, че трябва - и всъщност не трябва.

Ако той ви попита как се чувствате към него, можете да му кажете, че е пиян и не искате да говорите за това сега. Нека на следващия ден да разбере, че е разкрил, че все още е във вас - и не е сигурен дали все още сте в него.

2. Той отива горещо и студено върху теб

Имате ли някога бивше обаждане или текст, който постоянно в продължение на седмица - и след това да ви замрази и да пренебрегнете текстовете си, докато избягвате обажданията си? Или настоявайте да прекарате време с вас - преди да не ви пренебрегва седмици?

Този вид поведение може да изглежда объркващ в момента - което има смисъл - защото объркването е точната емоция, от която се развива. Той е объркан за вас - какво мисли, какво иска и най-важното, какво чувства към вас (2).

Мозъкът и сърцето му може би водят битка - там, където сърцето ви иска обратно, а мозъкът му казва, че е лоша идея. Може би виждате страничните ефекти от тази битка - неговото объркващо, поведение назад и напред казва всичко.

И докато това го обяснява - това не го извинява. Ако той наистина е объркан относно това как да се чувствате към вас, той трябва да има уважението да се справя сам (а не да ви подлага на горещо и студено объркващо поведение, докато го прави).

Бакшиш:

Не се ангажирайте Ако той прави планове с вас, но после внезапно ги прекъсне, играйте го яко. Ако той пренебрегне вашите текстове - спрете да ги изпращате. След a разпад, остани силен,

Като се обвържете с него и го извикате, че е объркал, вие му давате горната ръка. Показвате, че се приближава до вас - и единственият начин да стигне до вас е, ако все още имате чувства към него.

Просто огледайте какво прави. Ако той ви игнорира - игнорирайте го.

3. Той се опитва да ви направи ревниви

Втрива ли новата си среща в лицето ви? Публикува ли неща във Facebook, защото знае, че това ще докосне нерв? Флиртува ли той извън контрол - но само когато сте наоколо?

Може да си помисли, че ви прави ревнив - но всичко, което наистина прави, е да разкрие, че все още има чувства към вас.

Ако той се грижи достатъчно, за да се опита да ви направи ревнив, тогава той все още се интересува от това, което мислите. Той се интересува дали го искате или не. Поведението му се опитва да грим искаш го обратно (3).

А това означава, че той все още не може да спре да мисли за вас.

Помнете - това е слабост от негова страна, а не сила. Утешавайте се от факта, че ако той наистина е отвратителен да разтрие някой нов в лицето ви - това е защото той се интересува от това, което мислите много повече, отколкото той се интересува от чувствата на другия човек.

Което е доста глупав, егоистичен и незрял начин да кажеш: „Боля от нашето разпадане“.

Бакшиш:

Още веднъж - не играйте в неговите игри.

Ако той втрие новия си живот в лицето ви, нека Разтрийте го като знак, че все още е обсебен от вас.

Междувременно - се заемете сериозно с подобряването на живота си. Ако той прави неща, за да се опита да ви направи ревниви, вероятно не го правят щастлив.

Така че един до него, правейки нещата, които знаете, ще ви направи щастливи. Вземете хобита, с които може би сте се отказали. Отидете на срещи с момчета, които ви интересуват. Посетете фитнеса и направете малко подобрение.

Каквото и да е - поработете върху това да станете по-щастливи - не за да го ревнувате - а за да станете истински щастливи. Това е най-добрият начин да се отговори - и най-добрият начин преодолее разпад,

Ако излезете от раздялата, чувствайки се по-здрав, по-щастлив и по-доволен от живота си - това ще го влуди. Опитът да разтрие някой нов в лицето му (или да го накара да втрие някой нов във вашето) е сигурен знак, че НЕ Е над това - и те се чувстват напълно незрели за това.

4. Той достига, когато си казал, че няма контакт

Едно от най-добрите възможни неща, които трябва да направите веднага след раздяла, е да прекратите контакта с бившия си.

Това е така, защото в периода, непосредствено след разпадане, объркването е постоянно високо. Вие сте най-отговорни да правите и да казвате неща, за които по-късно ще съжалявате - и който и да е контактът с бившия ви само ще влоши ситуацията.

Затова най-доброто нещо, което трябва да направите, е да му кажете, че не искате да говорите, да изпратите текст или да се свържете с него след раздялата, и да поискате той да спазва вашите желания.

И ако му кажете това, и той все още контакти с вас? Той все още има чувства към вас.

Бакшиш:

Не се ангажирайте Не отговаряйте на обажданията му. Не отговаряйте на текстовете му. Не му позволявайте да влезе вътре в главата ви.

В продължение на 4 твърди седмици - нямате никакъв контакт с него. Докажете на себе си, че нямате нужда от него, за да оцелее - че вие ​​сте напълно добре сами.

Не само ви дава отчайващо нужно време, за да го преодолеете ... но и ви дава много перспектива за връзката, него и защо вие се разделихте.

Предвид, че не бихте получили, ако сте разговаряли с него, и да го оставите отново да изпраща спомени за връзката, минаваща през главата ви.

Това е всъщност един от най-мощните начини да го накарате да ви иска обратно. Ако му докажете, че нямате нужда от него в живота си - това ви прави по-привлекателни в очите му.

5. Той показва силни емоции за вас

Знаеш ли какво би направил, ако наистина беше над теб?

Нищо. Ще се чувства безразличен към вас.

Ако той има силни емоции към теб - е, тези силни емоции не идват от нищото. Те идват от постоянните чувства към теб.

Той боли - защото е объркан за раздялата. Хората, които нараняват ума по много различни начини - но всичко това произтича от нерешените чувства, които са влезли вътре.

Бакшиш:

Ако той лази - дайте му място Нищо добро не може да дойде от ангажирането с негативните му емоции - и той вероятно ще ви привлече и в своя негатив.

Така че, ако той бушува, или гърми, или изразява гнева си - оставете го Не се ангажирайте Не отговаряйте Не се опитвайте да превърнете неговия негатив в положителност.

Единственият начин той да преодолее гнева си е, ако се справи сам - не можете да му помогнете. Така че му дайте място да преодолее негативността си и в крайна сметка той ще се приближи.

Надявам се тази статия да ви помогне да видите скритите знаци, че бившият ви все още е влюбен във вас. Едно нещо, което трябва да запомните, е, че дори бившият ви все още има чувства към вас, той може да не действа върху тях и колкото по-дълго останете разделени, толкова по-вероятно е чувствата му да избледнеят завинаги. Ако го искате обратно, трябва да направите нещо веднага, докато все още имате шанс, така че прочетете това, за да разберете как да го накарате да ви вижда като „единственият“ и да намерите тайната формула, за да получите бившия си в ръцете си завинаги : Искате ли бившия си гръб? Използвайте това, за да ги върнете ...

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

Най-големите скрити знаци, които бившият ви все още ви обича

  1. Той ви се обажда или ви изпраща съобщения, когато е пиян
  2. Той върви горещо и студено по теб
  3. Той се опитва да ви направи ревнив
  4. Той посяга, когато си казал, че няма контакт
  5. Той показва силни емоции към вас