Промийте черния си дроб с тези 8 здравословни рецепти за детокс

Водата е а страхотен начин да отделите токсините от тялото си и да се почувствате по-здрави и по-добри на ежедневна база. Плюс това, пиенето на вода е чудесен начин да почистите и черния си дроб.

Ако обаче добавите само няколко съставки към водата си, можете да усилите детоксикационните ефекти и лесно да получите много по-добри резултати за вас и вашето здраве.Опитайте една или повече от тези рецепти или като самостоятелен начин за детоксикация всеки ден или като част от по-голяма стратегия за детоксикация на цялото ви тяло. Имайте предвид, че тези рецепти са насочени към различни проблеми, така че изберете най-подходящия за вашата ситуация.1. Вода с канела Apple Detox

Искате ли да знаете голямо предимство, което има тази рецепта за детокс вода? Той има почти нула калории.

Получавате няколко калории от ябълката, но толкова малко, че да са почти нищожни. Има канела, за да изрита вътрешните си органи в самопочистваща се екипировка ... плюс ябълката ви осигурява естествен източник на тонове жизненоважни хранителни вещества, минерали и витамини.Това ще ви помогне да засилите процеса на детоксикация (много по-добре от обикновената вода) и ще има страхотен вкус за зареждане!

2. Детокс вода с лимонова мента с краставица

От всички зеленчуци краставиците са най-доброто за хидратиране на тялото ви. Това е така, защото те са съставени предимно от вода, което ви дава пръскането на хидратирането h2o трябва да поддържате тялото си чисто.

Повечето програми за детоксикация включват здравословни дози краставици така или иначе и това е чудесен начин да ги включите. Използването на краставици във водата ви дава хранителните им вещества, плюс лимоновият сок ще даде на тялото ви доза лимонена киселина, която помага да се изчисти и да почисти храносмилателната ви система.
Ментата в тази рецепта осигурява хладен освежаващ вкус и се съчетава много добре с лимона и краставицата.Дайте си определение на abs с тези 10 страхотни хранителни навици

3. Детокс вода от Джилиан Майкълс

Джилиан Майкълс (с най-голямата слабена слава) има своя собствена линия книги за тренировки и диети, и тя е одобрила тази рецепта за детокс вода.

За да го използвате, искате да добавите сок от червена боровинка, чай от глухарче и лимонов сок, смесен с вода. Тези съставки синергират, за да осигурят няколко ползи за детоксикация на тялото ви - една от които е повишената загуба на тегло.

4. Ягода Детокс вода

Кой не обича вкуса на ягодите?Добавянето на страхотния вкус на ягоди към вашата детокс вода е страхотно по няколко причини, има вкус невероятно, а също така ви дава ключови антиоксиданти, минерали и витамини във вашата детокс програма.

Тази рецепта също има розмарин и диня в нея (и двете също са много вкусни) и тази комбинация ви дава лесна, идеална лятна напитка, която отива гладко и ви оставя да се чувствате страхотно.

Използвайте тези 12 храни, за да поемете контрола над апетита си5. Опростена вода с детокс

Тази детокс вода е толкова проста, колкото можете да я направите, а също така ви дава огромен тласък над обикновената, не-подобрена вода.

Можете да използвате този тип вода в бавен, постепенен план за детоксикация, където правите по малко всеки ден. За да го използвате, просто изцедете сок на стойност половин лимон във вода, която пиете след събуждане.

Пиейки го правилно, когато се събудите, получавате телесната си вода, когато има най-голяма нужда от нея и е най-дехидратирана, плюс лимоновият сок стимулира храносмилателната ви система и я приготвя за деня.

6. Детокс вода с ябълков оцет

Ябълковият оцет е чудесна съставка, която масово помага при процеса на детоксикация - повече от достатъчна причина той да бъде във всеки шкаф.

Тази рецепта изисква лимон, краставица и мента - които са в този списък допълнително нагоре - но ябълковият оцет го изтласква отгоре по отношение на ефективността на детоксикация.

Нарежете тези 15 храни от живота ви завинаги!

7. Master почистете детокс вода от лимон и кайен пипер

Когато правите главното почистване, ключовият момент е частта, в която спирате да ядете обикновени храни и пиете само тази детокс вода.

Тази рецепта е направена с лимонов сок, кленов сироп и кайенски пипер и трябва да изстреля тялото в режим на детоксикация на висока предавка, за да получите най-ефективния и мощен детокс, който можете да имате за тялото си.

Освен това храносмилателната ви система прекъсва, тъй като не ядете никаква храна, което напълно ви позволява да се почиствате отвътре.

8. Детокс вода с мазнини

Тази детокс вода е направена със специфични плодове, които са насочени към това да ви помогнат да отслабнете по-бързо.

По-специално, грейпфрутът ще помогне на тялото ви да изгаря мазнините и да ви накара да се чувствате по-тънки.

В допълнение към винаги страхотния грейпфрут, тази рецепта използва мандарини - които ви дават цитрусовите плодове, от които се нуждаете за изгаряне на мазнини, както и краставици за техните хидратиращи свойства и страхотни минерали.

Имате ли страхотни рецепти за детокс вода? Споделете ги по-долу!

В обобщение...

Най-добрите Detox Водни рецепти

  1. Канелена ябълка детокс вода
  2. Детокс вода с лимонова мента с краставица
  3. Детокс вода от Джилиан Майкълс
  4. Ягода детокс вода
  5. Опростена вода с детокс
  6. Детокс вода с ябълков оцет
  7. Майстор почистване детокс вода от лимон и кайен пипер
  8. Мазнина промива детокс вода