Глупаци начини да направите човек ангажимент

Значи се чудите, защо не се ангажира с мени как да накарам един мъж да се ангажира с мен възможно най-дълбоко?

Ще намерите прост отговор - но има и условие. Не изпълнявайте условието и истинският ангажимент е невъзможен.Най-важната стъпка към създаването на истинска, ангажирана връзка е да бъде съвместим мач един с друг.Всичко е за съвместимостта

Истината е, че опитът да се направи несъвместима работа на съвпадение никога не успява. Когато не сте съвместими с някого, тогава независимо от най-дълбокото ниво, няма да се чувствате комфортно като хората един около друг.

Когато сте съвместими с него, няма да се карате разберете дали той ви обича,Ако обърнете внимание, ще забележите, че хората, които се „борят за връзката си“, най-често са в най-несъвместими отношения от всички.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

Ако трябва да се борите за връзката си - това е огромен знак, че сте несъвместими помежду си, защото истината на въпроса е, страхотните отношения са без усилия,

Имайте предвид, че не казвам, че страхотните взаимоотношения не трябва да работят - всичко отношенията вземат работа.Но в чудесни отношения работата не се чувства като работа. И двамата в отношенията се появяват всеки ден развълнувани и ентусиазирани да влязат в работата и да бъдат един с друг.

Дори когато нещата стават груби - и двамата все още са от двете страни - те имат гръб един на друг.

Когато нещата станат трудни, те не се разрушават, те се придържат и си помагат взаимно. И всяка сутрин двамата се събуждат, искайки да са там.Ако наистина сте несъвместими с него - нищо, което правите, няма да го накара да работи в крайна сметка или да накара човек, който не иска да се ангажира изведнъж искам да се ангажирам с вас. И ако чувствате, че трябва да се борите, за да оцелее връзката ви - има вероятност да не се получи в дългосрочен план.

Така че, ако искате да знаете първата стъпка към получаване истинска, честна любов и ангажираност, това е: вие трябва да сте съвместими един с друг на дълбоко ниво.Това е основата, на която са изградени всички страхотни взаимоотношения и без нея, без значение колко работа влагате в изграждането върху нея, ако основата не е твърда, къщата в крайна сметка ще падне.

Какво да направите, за да го накарате по-вероятно да се ангажира

Добре - така да приемем, че сте дълбоко съвместими помежду си. Сега става въпросът, какво можете да направите, за да стане по-вероятно, че той иска да се ангажирам?

Има 3 неща, върху които да се съсредоточи, което ще го направи по-вероятно да се ангажира.

Първо - съсредоточете се върху това да сте най-атрактивната възможна версия на себе си.

Има много начини да бъдете най-добре изглеждащия себе си - без значение откъде започвате. Голяма част от това е да се грижиш за себе си, да ядеш здравословна диета и да правиш редовни упражнения, както и да се оправиш с грима си.

Ето го трикът: не се опитвайте да променяте това, което не можете да контролирате. Вместо това се фокусирайте само върху нещата, които можете да контролирате.

В крайна сметка това, което наистина има значение, е, че полагате всички усилия да изглеждате добре - и че се чувствате добре как изглеждате.

Несигурността винаги ще убие привличането, без значение как изглежда някой. Мога да ви кажа, че през живота си съм срещал невероятно „условно” привлекателни жени, които не са направили нищо за мен - защото все още се чувстват толкова несигурни за себе си.

В същото време се чувствах изключително привлечен от жени, които обществото няма да нарече „красиви“, но те притежаваха присъствието си и бяха доволни от това кои са - и това отношение беше по-дълбоко привлекателно от всяка повърхностна външна красота.

Подкрепете го на дълбоко ниво

Ако искате той да иска дълбоко да се ангажира с вас - той трябва да се чувства като в екип. Той трябва да се чувства като с гръб - и че се свързваш с него и го подкрепяш на най-дълбоко ниво.

Начинът да се свържете с мъж на дълбоко ниво и да спрете го да се оттегли и да се отдръпне е да разпознае това, което се опитва да направи в живота си - и да разпознае потенциала в него, за да бъде най-добрата възможна версия на себе си, която може да бъде.

Всички мъже искат да бъдат най-добрата версия на себе си, която могат да бъдат - но малцина я достигат. И малкото, които почти винаги имат изключителна жена в своя ъгъл - тази, която наистина получава това, което е и която наистина разбира какво се опитва да направи с живота си.

И можете да се обзаложите, че тези мъже никога не биха искали да се изправят пред ден, без да имат жената, която ги разбира в своя ъгъл.

Така че, ако наистина го разберете - и му помогнете да стане най-добрата версия на себе си, която може да бъде, той ще изпита дълбоко желание да се ангажира с вас и да се присъедини към живота ви заедно.

Сега има някои жени, които могат да мразят този съвет и да ми кажат: „Това е такова мизогинистично глупост. Казваш на жените, че трябва да се навеждат назад и да правят всичко за мъж, докато той седне и да не прави нищо. '

На тези жени бих казал това: питахте ме как да накарам един мъж да иска да се ангажира с вас. Разказвам ви нещата, от които мъжете се нуждаят от взаимоотношения на дълбоко ниво - и ви давам най-ефективните неща, които трябва да направите, за да накарате той да иска да се ангажира с вас.

Ако смятате, че мъжете трябва да искат да се ангажират само защото се срещате отдавна, вие сте за грубо събуждане.

Това са същите жени, които смятат, че мъжете трябва да работят задника си, само за да я имат, защото „Аз съм награда и той трябва да ме спечели, ако иска от мен“. Е, ако той трябва да спечели правото да се среща с вас, защо не би трябвало да спечелите правото да го накарате да се ангажира с вас?

Направи своя разум

И накрая - искам да поговоря за нещо, което раздвижва много жени, когато става въпрос за ангажираност. Толкова много жени са съсредоточени да получат „титла“ от него - сякаш правилното заглавие в отношенията ще ви определи като човек, или ще ви даде чувство за сигурност и безопасност, или ще превърне борбата връзка в добра ,

Истината е - заглавието ви не ви дава нищо. Това е просто заглавие

Женените мъже (и жените) мамят през цялото време - заглавието не е гаранция за поведение.

И накрая, най-важното е, че не можете да искате ангажимент като „заглавие“ или да мислите да получите заглавието като нещо, което магически ще направи връзката перфектна.

Истинският ангажимент идва от качеството на връзката - и това, което можете да внесете на масата с него.

Когато срещнете някой, с когото сте съвместим, и го внесете на масата, ще откриете, че той ще бъде възхитен от вас - и вдъхновен да даде най-доброто от себе си и на масата.

И ето как да изградите връзка, която наистина трае.

От друга страна, ако искате връзка, която наистина ще издържи теста на времето и ще продължи вечно, трябва да сте сигурни, че той няма да започне да губи интерес към вас и да се отдръпне. След като това започне да се случва, процесът понякога е необратим и той ще бъде загубен завинаги, така че ако изобщо подозирате, че се отдръпва от вас, трябва да прочетете това веднага: Ако той се отдръпва, направете това ...

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ точно сега и разберете дали наистина ще се ангажира с вас ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?

Най-добрите начини да го накарат да се ангажира

  • Бъдете съвместими на дълбоко ниво с него
  • Съсредоточете се върху това, че сте най-добрата версия на себе си
  • Подкрепете го на дълбоко ниво, за да стане версията на себе си, която той иска да бъде
  • Фокусирайте мнението си към по-добри отношения, а не към 'заглавие'

Интересни Статии