Той не се обажда или изпраща текст в продължение на дни. Какво означава? Ето какво трябва да направите

Когато не се обажда от дни ...

Кажете ми, ако разпознавате този сценарий: изпращате съобщения напред и назад с човек и той ви дава настроението, че той е главно във вас. Всичко е страхотно, докато не те удари с внезапно мълчание. За дни,

Сега знаете, че това не е задължително причина за безпокойство и че не е краят на света, за който не сте разговаряли от няколко дни, особено ако просто се опознавате. Но след като е горещо и тежко за известно време, внезапната и неочаквана почивка може да навреди ... и може да доведе до някои притеснени и обсебващи мисли.

Това ли си направил?Казахте нещо нередно?

Разстроихте ли го някак?

Това означава ли, че вече не те харесва?

Знам, че тези мисли минават през ума ви, но е важно да се захванете. Има няколко възможни причини за внезапното му мълчание и нито една от тях не е ваша вина. Ето защо той вероятно не изпраща текстове и какво да прави по въпроса!

Вземете теста: Харесва ли ви?

ПОВЕЧЕ: Какво точно да направите, ако не ви е изпратил съобщение за два дни

Защо не пише текстове

Той иска първо да изпратите текст

Вижте, не всички мъже са тези, които ги познаваме. Не всеки човек ще има нетърпение да направи първата стъпка. Или може би той прави първата крачка всеки път и сега иска да тества, за да види дали Вие искам да говоря с него толкова, колкото той иска да говори с теб. Ами ако той мълчи няколко дни? Ще го попиташ какво става? Ще му липсваш ли? Ще ви пука?

Ако той не надникне от няколко дни, продължете напред и се опитайте да му напишете небрежно и да видите как се справя. Ако той все още не отговори, това може да е знак за нещо друго.

ПОВЕЧЕ: Мъжете по истински причини не връщат текста обратно: Крайното ръководство за текстови съобщения „Направете и не“.

Той не е залепен за телефона си

В света, в който живеем днес, където вземаме телефоните си в банята със себе си (наистина ли между другото, нехигиенично) е трудно да си представим, че някой може да не получава вашите текстове, просто защото ... нямат телефона си със себе си и не са го проверявали.

Може би той изключва телефона си през уикендите, за да си даде малко почивка, може би ходи по дни по дни и не проверява телефона си, или може би просто не е толкова привързан към него и като цяло само проверява от време на време. Може да не се наложи да приемате мълчанието му лично.

ПОВЕЧЕ: Ако един човек не се обади ... Това означава ли, че той не влиза в теб?

Той просто е зает

Обмисляли ли сте възможността той да е просто зает? Всички имаме милион неща за вършене във всеки даден момент и истината е казано, той може просто да няма време за чат. Работната му фактор също е основна причина за това. Има ли кариера с безумно дълги часове, в болница? Той работи странни смени? Работи ли нощни смени? Това може би идва между него и желанието му да разговаря с вас.

Нарежете го малко отпуснато и вижте какво ще стане. Особено, ако сте току-що срещнати, има милион неща, които могат да послужат като напълно разумни обяснения защо той не говори толкова много с вас; просто още не сте ги открили Не го отписвайте като все още не се интересува.

ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се отдръпват в ранните етапи: Как да си върнем новия човек?

Той играе игри

Ако се натъкне на съвети на някой ловък художник, тогава може да се играе с вас и да играе трудно, за да ви накара да гоните след него и да го искате повече, уж защото отхвърлянето и мълчанието ви подлудява. Това е не само жестоко и обидно, но и неефективно.

Ако това наистина е това, което той прави, тогава има милион причини просто да го оставим да бъде, защото този мъж не е сериозно да бъде в зряла, възрастна, здрава връзка. Игрите с котки и мишки са за малки момчета, които нямат емоционална зрялост, за да излязат и да кажат, че те харесват и биха искали да проучат допълнително връзката ви. Вместо това те разчитат на глупави умни игри. По-добре си без него. Следващия!

ПОВЕЧЕ: Когато един човек не връща текста обратно: Истинските причини това ви кара да лудите

Той има гадже

Обърнете внимание на отсъствията му - той просто спира да отговаря няколко дни наведнъж, редовно? Той ви пише само в странни часове? Блокира ли те, само да се преструваш по-късно, че телефонът му задейства? Това може да означава, че на снимката има друго момиче или може би няколко, в зависимост от това колко е плейбой. Може дори да е стабилна приятелка, която прекарва време на негово място, като по този начин го прави неспособен да разговаря с вас.

Ако помиришете двукратно, разбира се, че е по-добре да стоите настрана, защото няма да свърши добре. Но дайте му шанс първо да обясни и не го обвинявайте в нищо; вместо това можете да направите някакъв фин риболов за отговори и да ровите за информация в социалните му медии или сред приятелите му.

ПОВЕЧЕ: 5 неща, които всяко момиче трябва да знае за мъжете

Той просто не е такъв в теб

Това е много вероятен резултат ... и такъв, който няма да искате да чуете. Но може би отсъствието му означава, че той просто не ви харесва толкова. Или може би сте погрешно интерпретирали вниманието му. Много жени имат злополучна склонност да се съсредоточават върху това каква може да бъде една връзка, а не върху това, което е. И когато това се случи, започвате да имате очаквания.

Това бих могъл се превърне в сериозна връзка, така че очаквате постоянен контакт. Междувременно според него вие сте просто привлекателно момиче, с което разговаря, но той знае, че в момента не търси нищо, така че не го преследва по-нататък. Ако му пишете веднъж или два пъти и той не отговаря, особено ако видите, че е активен в социалните медии, тогава се примирете с идеята, че няма да се случи. Той ви пуска лесно, за да не ви смущава или да ви наранява чувствата.

ПОВЕЧЕ: Скъпи средни мъже: Какво означава, когато не пише 3 дни

Той е далеч за няколко дни

Колкото и да разчитаме на телефоните си, те не са безпогрешни и понякога ще се сблъскате с случайната зона с петнист прием, без Wi-Fi и т.н. И това може би е точно това, което изпитва. Може би той е в почивка, в командировка, на гости в семейството, извън страната и т.н. Където и да е, той може да не може надеждно да се свърже с вас, така че ще трябва да изчакате няколко дни.

Разбира се, ако сте достатъчно далеч във връзката, той с надежда ще ви каже, че си отива, но ей, понякога нещата се случват неочаквано. Или може би все още се опознавате и все още не сте на етапа, в който се уведомявате за тези неща. Не се паникьосвайте все още.

ПОВЕЧЕ: Какво говори един човек, когато не казва нищо

Какво да правим по въпроса

Добре, той не е изпращал съобщения от три дни, а ти не си жената, която да седиш в очакване, о, не. Вие сте типът да вземете нещата в свои ръце и да направите нещо по въпроса. И сигурно, можете.

Веднъж.

Може би два пъти.

Но не повече, защото тогава не можете да спечелите. Ако сте забелязали, че той отсъства, можете да изпратите текст, за да се поздравите и да му дадете шанс да отговори. След още няколко дни мълчание можете да изпратите втори, за да видите какво има.

Ако обаче изобщо не сте получили отговор, е време да спрете и да се изправите пред музиката. Вероятно не е зает и вероятно няма технологичен детокс. Най-вероятният резултат е, че той или не се интересува, или е люспест. Или той е взет Без значение каква е причината, въпросът е, че той не се интересува и единственото, което можете да направите, е да го приемете.

В действителност, дори и да реши да се появи след няколко дни, ако това е образец за него, тогава той не се отнася сериозно към вас и вие заслужавате някой, който е. Вместо да го закачите, защо да не държите сърцето си отворено за някой, който е надежден и няма да ви накара да чакате? Нека този лотарио играе със сърцето на някой друг.

Тази статия разказва как неговите навици за текстови съобщения се свързват с интереса към вас, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулсация или ще живеете щастливо, след като е жизненоважно, че направете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Той иска първо да изпратите текст

Не е залепен за телефона си

Той е просто зает

Той играе игри

Той има гадже

Той просто не е в теб

Отсъства няколко дни