Той не ме е изпратил за няколко дни? Защо момчетата спират да изпращат текстове?

„Той не ме е изпратил за 2 дни“ ... или още по-лошо ... „Той не ме е изпращал след седмица!“ Защо момчетата спират да изпращат текстове за няколко дни и когато той не изпраща текст, какво можете да направите за това?

Подхождате прекрасно с нов човек, вие двамата може дори да сте били на няколко срещи. Изпращането на текстове всеки ден се е превърнало в нормалното нещо между вас и след това един ден той просто спира да ви изпраща съобщения. Не е дадено обяснение или причина, той просто ви призрачава. След това сте в затруднение какво да правите, докато не искате да изглеждате отчаяни (защото не сте!), Вие също не искате да оставяте нещата на лошо отношение този човек. Заедно с това, в главата ви минават милион въпроса защо е спрял и какво ще се случи сега.

Трудно е, повечето от нас са били там. Остава ви нищо от времето, което двамата сте прекарали заедно и сега всички смислени текстове, които изпратихте, изглеждат твърде далеч, за да се върнат. И все пак, защо момчетата спират да ви изпращат текстове? Има ли неща, които можете да направите след това, за да сте сигурни, че се чувствате по-добре и по-бързо да го преодолеете? Съставихме това кратко ръководство за това как да се справим, когато човек спре да ви изпраща съобщения. Ние знаем колко може да се разстройва понякога, поради което ви насърчаваме да продължавате да правите нещата си и да бъдете невероятни, да се забавлявате в собствения си живот!

Вземете теста: Губи ли интерес?

ПОВЕЧЕ: Какво точно да направите, ако не ви е изпратил съобщение за два дниПричини Той ви спира

Възможно е да няма валидни извинения, идващи от устата му, но знаем, че има няколко причини, поради които той е спрял да ви изпраща съобщения. Те не са 100% и трябва да се разглеждат ситуационно, тъй като обяснението може да бъде много по-просто, отколкото мислите.

  • Той не се интересува и смята, че пренебрегването на вашите текстове ще ви накара да си отидете. Той вероятно също се надява скоро да вземете намека и няма да трябва да говори с вас как се чувства. Момчетата понякога могат да бъдат досадни.
  • Той вече е в отношения и не ви е казал. Може да ви изпрати съобщение зад другите си момичета назад и най-накрая да разбере, че изневярата не е най-добрият начин. Въпреки че може би сме щастливи, че най-накрая намери съвестта си, това ви оставя да се почувствате надолу.
  • Той е зает и ще го пуснем, ако спре само за ден или два, но не е достатъчно добре, когато е повече от седмица. Това, че сте заети, не винаги означава, че трябва да пренебрегва вашите текстове. Понякога момчетата трябва да намерят време да разговарят с вас за деня си, а не просто да чакат да ги изпратите.

ПОВЕЧЕ: Защо не ви връща текстови съобщения?

5 неща, които трябва да направите, ако не ви е писал скоро

Бихме казали, че трябва да започнете да продължавате, но не винаги е толкова лесно, особено ако сте започнали наистина да го харесвате. Трудно е да се пристъпи към разговор с човек всеки ден, за да не се говори никога повече и нещата отнемат време, така че трябва да се ускорите. В крайна сметка той може да ви изпрати отново текст, така че не бихме ви препоръчали да правите нещо глупаво или неудобно, тъй като може да има напълно валидна причина да не ви изпрати съобщение от месец (можеше да загуби телефона си!). По-долу е даден списък от пет неща, които можете да направите, ако той не ви е изпратил текст наскоро.

1. Не продължавайте да му пишете текстове

Ако вече сте изпратили един или два текста, а той не ви е отговорил, не губете време два пъти да го изпращате. Ще съжалявате, ако той се върне при вас. Изглежда необходимо и понякога това може да раздразни още повече човека, защото може просто да им трябва малко пространство от постоянното изпращане на текстови съобщения.

ПОВЕЧЕ: Когато един човек не връща текста обратно: Истинските причини това ви кара да лудите

2. Поддържайте себе си

Разсейвайте се, като излизате с приятелките си или се забавлявате, всичко ще свърши работа. Бъдете активни и не седяйте около спалнята си по цял ден, чудейки се дали той някога ще изпраща текстови съобщения. Покажете си, че сте по-добър от него, за да не ви изпраща текстови съобщения!

3. Избягвайте предположенията

Лесно е да се увлечете, когато не знаете какво се случва, опитайте се да избягвате да приемате най-лошото и да не изпадате в паника. Възможно е да има напълно валидна причина той да не ви изпраща съобщения и да ви изпадне в паника, няма да помогне на ситуацията.

ПОВЕЧЕ: Попитайте човек: Той не ме е изпратил два дни, какво направих?

4. Не дебнете социалните му медии

Ако намерите нещо, което не искате да виждате, тогава ще се разстроите още повече. Винаги е по-добре да го поставите на гърба на ума си, докато не ви изпрати отново текст, а ако не го направите, не сте загубили нищо.

5. Помнете колко струвате

Вие сте силна жена с много невероятни аспекти, не позволявайте на един човек да ви свали. Не забравяйте, че вие ​​струвате много повече от човек, който не може да се притеснява да ви изпрати текста.

Трябва ли да очаквам отговор?

Може да говорите с човек от месец или дори по-дълго и да пишете всеки ден. И все пак не трябва да започвате просто да очаквате отговор. Хубаво е човекът да отговаря и да говори постоянно, но всъщност не ви дължи нищо. Морално човек трябва да направи всичко възможно, за да бъде толкова приятен, колкото може, но ако искате да бъдете здрави, тогава бихме казали, че никога не очаквайте отговор. Не искате да бъдете подведени и това е единственият начин.

ПОВЕЧЕ: Причини, които човек не е призовал и как можете да отстраните ситуацията

Колко е твърде дълго?

Добре, той е спрял да отговаря на вашите текстове и мина 1 ден? Това е добре. Бихме казали, че всеки човек може да се интересува от вас, но не и да върне текст за около 3 дни. По-дълго от това и той или се опитва да ви каже нещо, като ви игнорира, или просто е изтрил номера ви. При някои обстоятелства той можеше да загуби номера или телефона ви, но това е рядкост, така че може да искате да разберете повече.

Трябва ли да опитам с двойно изпращане на текстове?

Това е забрана, ако искате да запазите достойнството си. Колкото повече пишете и мислите за ситуацията, толкова по-лошо става. Не го удвоявайте или дори троен текст, защото не си заслужава времето. Ако той искаше да говори, той ще намери начин, а вие непрекъснато му изпращате съобщения, няма да го промените.

ПОВЕЧЕ: Какво трябва да правите, когато не върне текст за дни

Тази статия показва, че трябва да се изясни защо той не е писал текстови съобщения, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да вземете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината