Той е далечен: Как да го върнеш (какво точно да правиш)

Ето как да го върна, ако се държи студено, далечно или се оттегли напълно.

Били ли сте някога в отношения, където всичко е известно за известно време, но след това той просто започва да се дистанцира, емоционално? Това е объркващо и притесняващо, а реакцията на коляното е да се изпусне.

Но изплашването на 100% ще го влоши, така че тук не е решението. Вашите все по-отчаяни емоционални изблици ще го тласнат още по-далеч от вас. Значи, знаете, че можете да го накарате да се отдръпне, но можете ли и да го върнете?Да, можеш!Но за да разберете как, първо трябва да помислите какво го кара да се държи така, какво чувства и как можете да отмените щетите.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се отдръпват: 3 лесни начина да спрат човек от оттеглянетоЗащо се разграничава?

Определено можете да почувствате, че напоследък нещата са различни, но все пак той настоява, че няма нищо лошо и по никакъв начин не се чувства странно. Това само по себе си е проблем. Ето защо той може да избягва тази дискусия:

  • Той е стресиран към други неща - помислете за други аспекти от живота си - изобщо ли са стресиращи? Неговото семейство? Неговата работа? Може би изобщо не става въпрос за теб и всъщност за него да се оттегли, защото преживява нещо.
  • Той е объркан в чувствата си - Чувствата не са статични, така че те се променят и трансформират през цялото време. Знае, че се чувства ... различен, но не знае как или защо все още, така че отделя време, за да се разбере.
  • Той не иска да прекалявате - Има нещо на ума му, но това не е голям проблем и той не иска да направите голяма работа от него или да започнете битка. Той се опитва да измисли как да ви каже.

ПОВЕЧЕ: Как да му дадете място, така че да ви липсва и да се върне

Ето защо той ви изтласква

Той има чувството, че ти оказваш натиск да се успокои

Важно е момчетата да могат да се чувстват независими и свободни, дори когато са в отношения. Това не означава, че той иска да бъде свободен да прекарва интимно време с други дами, но че трябва да се чувства контролиращ собствения си живот, също като вас.И тази нужда от независимост може бързо да се превърне в неспокойствие, негодувание и страх, когато жената, с която е, няма да спре да го притиска да се успокои. Да се ​​придвижим заедно! Нека се оженим! Нека имаме деца! Да се ​​присъединим към семейството! Да си купим къща!

Това са все основни житейски решения и той иска да ги постигне независимо. И това също трябва да искате. Знам, че си развълнуван и че може би ставаш нетърпелив и разтревожен от изчерпването на времето, но помисли за това - искаш ли човек да се държи сериозно с теб против волята му, защото си оказал натиск или защото ТОЙ те иска ?

ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се отдръпват в ранните етапи: Как да си върнем новия човек?

Не е във вас, както си мислеше

Когато отношенията се развият, това е чудесно. Но понякога след този първоначален период на пеперуди и кикоти и анималистичен секс нещата просто не се чувстват ... правилно или като те са достатъчни, за да ви държат заедно.Понякога се случва да мислим, че сме в някого, само за да разберем, месеци по-късно, че сме сбъркали. Мачът не е изпълняващ и трябва да преразгледаме цялата връзка. Точно както се случва с вас, това може да се случи и с него.

И ако той изпитва тези чувства, тогава е естествено той да се оттегли, за да разбере какво мисли и чувства. Просто се плаши? Харесва ли ви? Иска ли да бъде с теб?

Ако искате да подобрите шансовете си през това време, ще го оставите на мира да се оправи. В крайна сметка ще дойде. Ако натиснете и изпробвате и го разпитвате непрекъснато, това ще направи решението му да напусне това много по-лесно.ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали тества, като се отдръпне от вас

Той има чувството, че приемаш всичко твърде сериозно

Ако има едно нещо, което отблъсква мъжете и ги плаши, е когато жените изглеждат много емоционални, поради причини, които не разбират. Чувства се, че приемаш много неща много сериозно и винаги мислиш за бъдещето и за това къде върви връзката, а той просто се опитва да се наслаждава на себе си, да се радва на теб и това, което имаш заедно.

Мислете за това така - нормално е да искате да знаете дали имате бъдеще заедно или не, особено ако имате лични цели като брак или деца, но не забравяйте да живеете в момента, да се наслаждавате един на друг и да не правите настоявайте за стъпки, за които не сте готови като двойка. Трябва да пълзиш, преди да можеш да ходиш, така че може би да започнеш, като поискаш чекмедже на неговото място и останеш една нощ през уикендите, преди да планираш да се преместиш заедно.

И ако той не е готов за нещо и се разстроиш и плачеш, или крещиш, или избираш битка ... той ще се уплаши от това и ще се отдръпне. Не иска драма и не иска някой, който всеки път, когато поиска да върви бавно, ще има това, което той вижда като емоционален срив.

ПОВЕЧЕ: Защо той действа по-далечно от внезапно (и какво да правим по въпроса)

Как можеш да го върнеш обратно?

Но ако той започне да се отдръпва от вас, можете ли да отмените каквото е причинило тази емоционална раздяла? Можеш ли да го накараш искам да се върне и всъщност да го докара още по-близо, отколкото преди?

Да, наистина можете. Но това никога няма да бъде, като се обаждате непрекъснато, изпращате SMS или се показвате на вратата му. Няма да е със съобщения „обичам те“ и няма да плаче в гласовите си съобщения, питащи защо той няма да говори с теб.

Това, което трябва да направите, е да отделите време, за да разберете какво го кара да цъка. Основната концепция е прекалено проста, всъщност:

Колкото повече бутате, толкова повече той се дърпа.

Това е всичко, което трябва да знаете Цикълът върви така: той се дистанцира емоционално, вие се паникьосвате и се вкопчвате по-близо до него, за да се опитате да го накарате да затвори отново пропастта, а той от своя страна се отдръпва още повече.

ПОВЕЧЕ: Как да върнете бившия си приятел завинаги: всичко, което трябва да знаете

Вместо да реагирате емоционално, помислете за това логично: защо някой се дърпа? Обвързан? В автобуса? Докато седите на диван?

Защото имат нужда от пространство. Физическа или емоционална.

И какво логично се случва, когато някой не спазва това пространство и настоява да се доближим до човека, който се отдръпна? Лицето ще се дръпне още по-далеч, защото - и слушайте внимателно тази част - той все още има нужда от пространството, което той зае на първо място!

Има смисъл, нали? Нуждата му не отшумява, просто защото го прогонихте в неговия ъгъл.

ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се отдръпват и как да ги дръпнат назад

Така че, за да не го избутвате активно още по-далеч, всичко, което трябва да направите, е да уважавате пространството му. Това е. Не правете нищо. Не реагирайте Не плачете, не крещете или дори гаврете. Не задавайте въпроси Просто го оставете, докато се занимавате със собствен бизнес. Животът ви не спира тук

След като има време и пространство, което му е необходимо, за да се прецени, той a) ще оцени, че сте бил добре приспособен възрастен и уважавал нуждите му, и b) ще се върне при вас, чувствайки се по-уверен в своя избор и в себе си.

Сега всъщност ще бъде готов за какъвто и да е ангажимент, който поема към вас, защото той е имал време да мисли за това и за какво той иска от тази връзка. Ще се почувства добре, ако се ангажира с вас, защото го иска и се гордее с това. Той взе решението, а вие сте тази жена той вдигна. Той не се съмнява.

Сега, не те ли кара да се чувстваш хиляди пъти по-добре от себе си, отколкото да го заяждаш на смърт при извършване, а той неохотно следва иск?

ПОВЕЧЕ: Ако мъжът ви е объркан, студен или отдалечен - обърнете нещата бързо!

Тази статия ви показва какво да правите, ако почувствате, че той се дърпа, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва в сърцебиене или ще заживеете щастливо някога, така че е жизненоважно да вземете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината