Той казва, че ми липсва: какво означава, когато казва, че ти липсваш?

'Липсваш ми.' Когато човек каже, че ви липсва, потърсете тези 15 знака и ще разберете, че това наистина означава.

Всички го казват, нали? „О, липсваш ми, толкова ми липсваш“. И ти искаш да повярваш. Но истински ли е, или е просто евтин залог да влезете в гащите си? Може да мислите, че е невъзможно да се каже, но ето 15 знака, които ще ви кажат дали той е правдив или е просто лъжец.

Вземете теста: Обича ли те?

1. Говориш непрекъснато

Той ви изпраща текст или ви се обажда непрекъснато, дори когато няма истинска причина за това? Мъжете обикновено не ви се обаждат просто за малки разговори, както жените ще го правят, така че ако се обажда, той или направо стига дотам - ако има такъв - или просто се обажда да чуе гласа ви и да бъде свързан с вас, което е сладко и знак, че той вероятно ви липсва.

ПОВЕЧЕ: Как да му дадете място, така че да ви липсва и да се върне2. Той ви звъни късно вечер

Всички знаем какво означава късна нощ, вероятно пиян телефонен разговор - това е плячка! Но не е задължително. Ако ви се обади пиян посред нощ и ви каже колко много ви липсва, може би дори да подхлъзнете „обичам те“ там, това е той без филтър. В vino veritas, скъпа моя.

3. Казва, че иска да те види

Има дълъг път от думи до действия и тук ще можете да разберете разликата. Когато говори за това, че иска да те види, това е наистина хубаво, но следва ли той, или ти остава само копнежа? Човек, който наистина ти липсва и умира да те види, всъщност ще ти даде време.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали тества, като се отдръпне от вас

4. Той прави планове

И ако той иска да ви види и наистина ви липсва, тогава ще направи план и ще се придържа към него, нали? Ето къде действията говорят по-силно от думите. Всички ли говорят или е готов да сложи парите си там, където му е устата и да резервира билет?

5. Не преувеличава

По принцип можете да кажете дали той казва истината или не въз основа на това колко често изразява, че ви липсва. От време на време е добре, но ако той цял ден ви изпитва по този въпрос, има вероятност той да излъже да вземе нещо. Да пропуснеш някого е чувство и е специално и го споделяш разумно с другия човек.

ПОВЕЧЕ: 10-те най-големи знака, които бившите ви липсват

6. Той дебне вашите социални медии

Добре, има страховито дебнене и след това сладко дебнене - той е в последната категория. Не е, че е обсебен от теб, а че ти държи раздели. Харесва ви селфита, иска да знае къде сте ходили и най-важното - с кого. Ще поговорим повече за това след малко.

7. Той иска снимки от вас

Искаме да видим хора, които ни липсват, нали? Затова, когато ви моли за снимки, това, което иска, е да види лицето ви. Знаеш ли, когато липсваш на някого, така че тръгваш да търсиш снимки, само за да хванеш поглед към тях? Представете си колко трябва да иска да ви види, ако стъпи на егото си и излезе и ви помоли за снимка.

ПОВЕЧЕ: Точно защо момчетата започват да действат далечно всички внезапно (и какво да правят по въпроса)

8. Той извършва видео разговори

Няма истинска причина да се обаждате на някого, когато можете само да изпращате SMS или да осъществите обикновен телефонен разговор, нали? Вие се обаждате на много близки приятели и хора, които обичате и се грижите, защото ги пропускате. Така че, ако той иска видео разговор, това е защото иска да види вашето хубаво лице и начина, по който му се усмихвате. Ще се обзаложа, че той никога не се е обадил, че се обажда на най-добрия си приятел.

9. Той ревнува вашите приятели и излети

Знаеш ли какво казах за да бъда в крак с живота ти в социалните медии? Е, той вижда всички момчета, с които излизате, онзи приятел приятел, с когото сте близки, и всички барове, с които ходите напоследък. Тази ръка на кръста ти? Той го приковава. И той е супер ревнив. Той няма да го каже на вашето лице, имайте предвид; но той ще направи пасивно-агресивни забележки или ще придобие внезапна и загадъчна неприязън към вашите приятели от мъжки пол.

ПОВЕЧЕ: 13 безпогрешни знака, които бившите ви липсват

10. Той пита за личния ви живот

Този ход е почти толкова фин, колкото и разрушителната топка, но той ще започне да задава „случайни“ въпроси за личния ви живот. Той ще го мотивира като „просто любопитен“ или заинтересуван от живота ви. Но истинските му мотиви са да разберете дали сте се срещали, дали сте спали с други момчета или сте влюбени в някой друг, така че той може да прецени какъв шанс има.

11. Той продължава да ви напомня за споделени спомени

Има поговорка, която гласи: „Не гледай назад, не вървиш по този начин“. Но напоследък се оглежда много назад и вие сте точно там, в неговите съкровени спомени. Той си спомня за хубавите времена заедно, защото ви липсва, и като ви пита дали мислите за тези спомени понякога, това, което той наистина пита, е дали и вие го пропускате.

ПОВЕЧЕ: Декодиране на поведението на мъжете: Как момчетата се справят с прекъсванията

12. Той е наистина щастлив да те види

Спомняте ли си, че се влюбихте и се забавлявахте положително при мисълта да видите мъжа си? Е, така се чувства сега към теб, защото не може да спре да се усмихва, когато те види. Тази усмивка от ухо до ухо казва толкова много и вероятно дори не го осъзнава. Всички онези чувства, които той има към вас, се появяват и можете да го видите на лицето му. Никой човек не е толкова щастлив да види някого, освен ако не си най-добрият му приятел, който току-що се върна от основно обучение или нещо подобно. Липсваш му.

13. Той няма голям интерес да излиза

Не изглежда да излиза много напоследък и знаеш ли защо? Това е, защото той е малко тъжен. Какъв е смисълът да излизате, ако не сте там? Не си с него, така че той не се наслаждава много на тези дни. Страхувам се, че сте го закачили.

ПОВЕЧЕ: 10 знака той ви липсва

14. Той е ядосан и разочарован

Понякога изглежда много ... интензивен и не сте сигурни защо. Изглежда почти ядосан, но не сте сигурни дали са с вас. Е, не виждаш ли, че той е така към теб? Той се опитва да ви покаже, а вие не го виждате, а вие не сте там с него и той ви липсва и вероятно просто се чувства безпомощен.

15. Той пита хората за вас

Напоследък много хора ви казват, че той обикаля, питайки за вас - как се справяте, с кого се срещате и всякакви други лични данни. Ако не знаех по-добре, бих казал, че ти липсва лошо,

ПОВЕЧЕ: 5 начина, по които знаеш, че те обича, преди всъщност да го каже

Сега проблем, който имат почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали мъжът, с когото сте, ви обича или не? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Обича ли те?

Обича ли те? Вземи викторината

В обобщение...

1. Говориш непрекъснато

2. Той ви звъни късно вечер

3. Казва, че иска да те види

4. Той прави планове

5. Не преувеличава

6. Той дебне вашите социални медии

7. Той иска снимки от вас

8. Той извършва видео разговори

9. Той ревнува вашите приятели и излети

10. Той пита за личния ви живот

11. Той продължава да ви напомня за споделени спомени

12. Той е наистина щастлив да те види

13. Той няма голям интерес да излиза

14. Той е ядосан и разочарован

15. Той пита хората за вас