Ето какво точно трябва да направите, когато той каже, че има нужда от място

Вие сте тук, защото мъжът, когото искате, каза, че му трябва пространство,

Какво означава това? Иска ли да прекрати връзката? Правиш ли нещо нередно?

Най-важното - как можете да го поправите?Не се притеснявайте, тук съм, за да помогна.

Ако той ви иска място, има вероятност да обмисляте всичко, което сте казали и да сте търсили нещо, което сте направили грешно.

Вероятно търсите отношенията си за улики за случващото се и се опитвате да го накарате да ви даде признаци, че все още се интересува от вас.

Сега, слушайте внимателно: това, което правите, след като той ви поиска пространство, е супер важно, Ако се разстроите, това ще влоши нещата, но ако реагирате добре, това ще направи отношенията ви много по-добри.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Какво да правим, когато той казва, че има нужда от пространство

Ако ви каже, че се нуждае от място, няма да помогне да се бори с него, или се опитайте да го убедите, че не го прави, или се опитайте да го накарате да се върне при вас, като го вините или го карате да се чувства зле от отдръпването му. Всъщност най-доброто нещо, което трябва да направи, когато каже, че има нужда от пространство, е да му повярваш и да му позволиш да търсиш пространството, което търси. Ако го направите, той ще може да се концентрира и да реши всичко, което го притеснява, и това го прави много по-вероятно да иска да се върне при вас, след като разбере нещата.

Защо поиска място?

Истината е, че пространството е част от всяка щастлива, здрава връзка.

Ще обсъдим как да дадете място на човек, но преди да мога да ви кажа какво да правите, трябва да разберете няколко истини за мъжете, отношенията и как да постигнете най-доброто от връзката, за да извлечете най-доброто от взаимоотношения.

Първо, нека поговорим защо мъжете се нуждаят от пространство.

Истината за това защо мъжете се нуждаят от пространство

Когато момчетата се разстроят, те обичат да влязат в черупката си, за да получат някаква перспектива по въпроса.

Отвън може да изглежда зло или жестоко, но от гледна точка той всъщност прави това ЗА вас. Когато мъжете са разстроени, е по-вероятно да „нападнат“ и да се хвърлят към хората около тях (дори хората, които обичат).

Това е огромна причина мъжете да мълчат, когато наистина се разстроят - по-скоро не казват нищо, освен да кажат нещо обидно и злобно, за което той ще съжалява веднага след като го каже.

Шансовете са, че няма да му трябва толкова дълго в черупката си, но е от съществено значение да признае колко важно е „времето му за снаряда“ за него да се стабилизира и да придобие перспективата, която му е необходима за конструктивно справяне с всичко, което се случва.

Има и друга често срещана причина мъжете да търсят място в една връзка. Мъжете са окабелени да се фокусират върху едно по едно - независимо дали работи, или излизат с приятели или дори играят видео игри.

Когато прави нещо друго, нека вниманието му е там. Има промяна в мисленето, при която вместо да се грижи за вниманието му през цялото време или винаги, когато ви липсва, вие се съгласявате с него, че когато сте на разстояние, той може да се съсредоточи върху това, което прави и да достигне, когато е свободен.

По този начин, когато сте заедно, вниманието му е 100% с вас, вместо да бъде разделено и разсеяно от други неща (като работа, поръчки или каквото и да е друго).

На следващо място, нека поговорим за това, което прави добри отношения:

Истината за това колко добри отношения остават свежи и вълнуващи

Най-дълготрайните и успешни взаимоотношения са между хората, които искат да постигнат най-доброто от себе си във връзката всеки път, когато са помежду си.

Важна истина за разбиране е, че не става въпрос за това как много време, което прекарвате един с друг - става въпрос за качество от времето, което прекарвате един с друг.

Ако прекарвате тонове време с някого, но се борите непрекъснато, никой не би нарекъл това страхотно отношение. Но ако вашите графици се конспирират така, че можете да прекарате само малко време помежду си, но това време е невероятно - всеки може да види, че имате страхотни отношения.

По този начин понякога най-доброто нещо за една връзка е да прекарвате по-малко време заедно. Защо така?

Прекалено многото време заедно може да 'изтощи заряда' от всяка от батериите ви - всичко, което обичате във връзката, може да загуби своя блясък. Нещата могат да станат скучни, дори рутинни - нищо ново за разговор, нещата стават прекалено „удобни“ ... разбирате.

Двойките се нуждаят само от време, за да се „презаредят“ и да извлекат най-доброто от себе си, ако искат страхотна връзка.

Така че с това изневиделица:

Какво да правя, ако каже, че му е нужно пространство

Ако той поиска място, най-добрият ви залог е да му отделите време, необходимо за „презареждане“ и да се върне щастлив и развълнуван да бъде с вас.

Докато сте на разстояние, най-важна цел, към която трябва да се стремите, е да промените начина си на мислене относно връзката си. Вместо да гледате на връзката, която да ви „напълни“ емоционално, гледайте на това като на нещо, което изпълвате с емоционалния си тон и щастие.

Опитайте се да запълните живота си с неща, които ви правят щастливи и неща, които обичате да правите. Значителен социален живот, забавни хобита, упражнения и израстване са нещата, които трябва да ви „запълнят“ с щастие - щастие, което след това можете да донесете на връзката и да направите живота си още по-сладък.

Номерът е да внесете положителна енергия в връзката - запълването й и повдигане като цяло. Тайната е, че при всяка невероятна връзка и двамата партньори внасят собственото си щастие във връзката - именно това го прави толкова възнаграждаващо и изпълняващо и за двамата.

Най-добрият начин да накарате един мъж да бъде инвестиран и отдаден на една връзка е да вкарате най-доброто си „вие“ във връзката - вдъхновявайки го да даде най-доброто си аз и да направи връзката толкова добра, колкото може да бъде.

Начинът да бъдете най-доброто си „вие“ е да насочите енергията си към настроението си. Настроението ви е това, което контролира вашата вибрация, и вашето настроение контролира как всички около вас реагират на вас.

Отрицателните настроения създават отрицателна вибрация, която привлича негативност от всички около вас (включително вашия партньор). Щастието и доброто настроение създават добра вибрация, която привлича любов отвсякъде.

Ако искате най-добрите отношения, направете доброто си настроение свой приоритет. И за да сте в добро настроение, както говорихме преди, потърсете живота си за удовлетворение и щастие и изпълнете живота си с нещата, които ви правят щастливи.

Когато той заема своето пространство, не губете енергията си, опитвайки се да разберете какво се случва в главата му. Не сте читател на ума, анализирането му е загуба на време и усилия (и това е изключително негативно на практика, влачейки настроението и настроението си надолу).

Ключовата промяна в мисленето тук е тази: вместо да гледате на щастието или увереността или да се надявате като нещо, което вие екстракт от ситуации, гледайте на тези ситуации като на нещо, което вие въвеждат вашият емоционален тон в.

Не извличаш положителни емоции от живота ... създаваш ги в себе си и ги внасяш в живота си. Това е само чрез внасяне на положителност и щастие в живота ви отвътре, че го привличате към вас отвън.

Гледайте видеоклипа: Той иска пространство - как да му даде място, за да ви липсва (когато той се отдръпне)

Ето ето последната дума какво да правите, ако иска място: не можете да четете ума му, така че това е загуба на енергия. Не се обсебвайте да разберете какво се е объркало.

Вместо това използвайте желаещото му „пространство” като възможност за вас да растете, да бъдете най-добрите си и да подобрите отношенията си, като донесете най-доброто, най-щастливото и най-доволно себе си.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии