Ето точно защо човек не е емоционално ангажиран

Значи сте тук, защото искате да знаете защо той няма да се ангажира емоционално с вас,

Може би сте били с прекалено много момчета, които започват да са привързани, сгодени и развълнувани, за да бъдат с вас - само за да се „сменят“ по-късно и да стават все по-далечни, докато не се отдръпне.

Може би чакате човека, когото искате да отворите за вас, но по някаква причина той просто няма да го направи.Може би просто си болен и уморен да не можеш да изградиш истинска емоционална връзка с мъжете, които срещаш, и искаш да направиш нещо по въпроса.

Каквато и да е причината - искате да знаете защо човек няма да се ангажира емоционално ... и аз съм тук, за да ви помогна.

Защо човек не е емоционално ангажиран

Обикновено, ако мъжът не се ангажира емоционално с вас, това се дължи на модел, в който много мъже попадат в много различни отношения. Мъжът е супер силен в началото, което кара жената, която е с него, да мисли, че той наистина е в нея. Тогава, ако мъжът е несигурен, неговата несигурност започва и той се отдръпва от връзката, за да види дали тя ще се придържа и ще гони след него.

Всеки път, когато една жена дойде при мен разсеяна, че мъжът, с когото е, се дърпа и се отдалечава, обикновено попада по същия модел.

Много момчета ще започнат привързани и супер ангажирани, само за да се оттеглят по-късно. Това оставя жените на второ място да се досещат за всичко, което са направили и казали, и да се чудят какво не е наред, за да го „прогонят”.

Всъщност той не беше „прогонен“ от нещо, което тя каза или направи - това е модел, в който много момчета съзнателно или несъзнателно попадат по време на запознанства - и всичко това се дължи на несигурността.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Били ли сте някога с човек, който е бил супер силен в началото? Казвайки неща като „Не мога да повярвам колко те харесвам само след няколко дни“ или „Луд е колко вече ми липсваш“, над текстове и кога е с теб.

Тогава, с течение на времето, изведнъж тази супер силна връзка, за която той говори, изглежда, че изчезва практически за една нощ. Той започва да отнема повече и по-дълго време за връщане на текст обратно (ако изобщо го прави), емоционално се оттегля и сякаш все повече се отдалечава.

Има отговор защо това се случва - и се корени в неговата несигурност.

Несигурността прави момчетата емоционално оттеглени

Голяма част от времето несигурните момчета ще влязат супер силни в началото да видят някого. Те са водени от собствената си несигурност за това колко всъщност ги харесвате - и са водени от страх да разберат възможно най-бързо.

Интензивността на чувството им не е непременно за вас - това е тръпката да бъдат с някой нов и да не знаят къде стоиш с тях.

Така че те стават силни и насочват цялата тази несигурна тревожност и привличане да ви преследват, правят ви комплименти и говорят колко силно се чувстват към вас (когато това изобщо не е за вас).

След това, след като започнете да вярвате в това, което казва, и започнете да възвръщате тези чувства, той се отпуска. Той осъзнава, че ти го харесваш, че не е нужно да се тревожиш, че ще си тръгнеш и че те е 'спечелил'.

И така, какво се случва, когато човек като този се отпусне? Той си спомня всички неща, за които ви е казал, че наистина ви харесват и чувствате интензивна връзка с вас ... и той започва да се чуди, че вие ​​(с право) предполагате, че иска да бъде в по-сериозна връзка с вас ,

Когато това се случи, момчета като това обикновено изпадат в паника. Те не са достатъчно отпред, за да водят истински честен разговор за това дали искат ангажирана връзка - затова се опитват да ви кажат пасивно агресивно, че не искат такава.

Това означава, че бившият супер привързан и всеотдаен човек ще спре да ви изпраща текстови съобщения назад, ще спре да влага емоционални усилия и като цяло ще се държи далеч по-далеч от вас в опит да ви покаже, че не иска сериозна връзка (противно на начина той е действал и преди).

Какво да направите за един човек, който не е емоционално ангажиран

Това е гадно да се окажете в подобна ситуация.

Повечето жени ще се преследват като човек, който се опитва да постигне годежа и ангажимента, който той на пръв поглед им обещаваше. Или още по-лошо - те се навиват назад, за да му угодят и се опитват да го изтеглят назад.

Това е капан, в който попадат много жени - и те поставя в ситуация, в която той има цялата сила и ти си тази, която се бори за контрол или за неговото одобрение. Вие сте този, който гони след вниманието, времето и присъствието му.

И така, какво да правите?

Просто е: ако човек се отдръпва и удържа емоционалния си ангажимент - играйте го яко.

Правилото е да бъдете точно толкова отдадени на него, колкото и на вас. Ако той не ви е изрично заключил и поиска ангажирана връзка, тогава не сте изключителен с него. Период.

Ако той играе в играта, където се засили и след това се отдръпне, трябва да го оставите да се отдръпне. Не можеш да гониш след него - всичко, което му говори е, че те е 'спечелил' и че си в задния му джоб.

Така че вместо това, играйте го яко. Дръжте опциите си за запознанства отворени, ако не сте изключителни с него.

Когато осъзнае, че не гониш след него и се опитваш да спечелиш вниманието му, ще избяга. Това не трябва да се случи

Цялата му несигурност от началото на връзката ще се наводни обратно - той беше уверен, че ви е „имал“, но сега не играете в играта му и се притеснява, че не сте толкова в него, колкото той смяташе, че сте ,

Принуждава го да се изправи или затвори. Или той трябва да положи усилия, за да бъде наистина с вас и емоционално да се ангажира с вас, или трябва да се откаже да играе играта си и да се опитва да ви манипулира.

Много момчета ще „върнат обратно на очарованието“ в този момент и ще се опитат да ви върнат там, където сте били преди - само за да се отдръпнете отново, след като той ви „спечели обратно“. Не попадайте в този капан.

Но когато го играете готино, независимо какво се случва, печелите. Ако той не се отвори емоционално и не върне присъствието и вниманието си към връзката, тогава той никога нямаше да стане на първо място - колкото и да гониш след него и да се опиташ да го спечелиш.

Но ако го направи, той ще го направи, защото ти утвърди самочувствието си, не го преследваш и го накара да осъзнае, че в крайна сметка иска да бъде с теб.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии