Ето защо, когато се отдръпне, трябва да му дадете място

Значи сте тук, защото мъжът ви се дърпа и вие не знаете какво да правите - и чухте, че трябва да му дадете място,

Правилно сте чули. Да му предоставите място е най-добрият начин да го накарате да се върне при вас.

Ще стигна до защо само за миг.И в момента знам, че нещата могат да се почувстват супер страшни и несигурни. Нещо от живота ви, което е супер важно за вас, изведнъж се чувствате сякаш на трепереща земя.

Ако той се отдръпва от вас, означава ли това, че ще ви напусне? Защо се дърпа на първо място? Дали заради нещо, което си казал или направил? Как можеш да го върнеш?

Знам, че всичко, което искаш в момента, е да го върнеш възможно най-бързо - и затова съм тук, за да помогна.

Да му предоставите пространството, което търси наистина е най-добрият начин да го накарате да се върне при вас. Нека да разгледаме точно защо това е така.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Ето какво да правите, когато той се отдръпва

Ако човек се отдръпне, огромните шансове са, че не става въпрос за вас, а по-скоро за нещо друго в живота му. Когато пренасочи енергията и вниманието си към решаване на проблем в живота си (на работа или по друг начин), може да почувства, че се отдръпва от вас, когато всъщност не е. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да му предоставите необходимото пространство, за да разреши всичко, което го притеснява, и да го оставите сам да се върне при вас.

Една от най-големите грешки, които виждам жените да правят, когато мъжът им се дърпа, е тази:

Грешка е да отделете цялото си време и енергия, опитвайки се да разберете защо той се отдръпва от теб,

Почти във всеки случай „защо” няма значение. Нека да разгледаме защо това е така.

Нека да кажем, че това е най-лошият сценарий само за илюстриране на смисъла. Ти каза или направи нещо, което наистина го разстрои и той мисли за това да бъде с теб заради него. Не знаете какво сте го разстроили толкова много - и не знаете защо той се отдръпва от вас.

Ако се опитате да гоните след него, за да го накарате да ви каже какво не е наред, или да ви каже какво сте направили, или да поговорите с вас защо се отдалечава, всъщност ще го изтласкате още повече.

Защо? Защото когато се дърпа, той е търси пространство и перспектива за връзката,

На вас ви се струва, че се отдръпва от вас, защото се държи по-далечно, студено или отдалечено.

Но за него това, което прави, създава пространство между него и връзката, така че той да разбере как се чувства по този въпрос.

Така че в този най-лош сценарий, когато наистина е нещо, което сте казали или сте го отблъснали, ще се опитате да разберете какво е, за да можете да се извините за помощ?

Не! Ако се свържете с него, опитвайки се да го накара да говори с вас за това, защо се дърпа, вие затваряте пространството, което той е отворил между себе си и връзката.

Това ще го накара да се почувства така, както има нужда Повече ▼ място, за да спечелите перспективата, която търси, и изведнъж го преследвате, опитвайки се да го накарате да се върне, докато той се отдалечава все по-далеч от вас.

Можете да видите как това може да излезе извън контрол и да се разпадне наистина бързо.

И това е точно в най-лошия сценарий, когато всъщност сте направили нещо нередно, което го е отблъснало.

Много време той не се дърпа поради нещо, което сте направили - той отделя място заради нещо, което се случва в живота му, върху което трябва да се концентрира.

Може би той има проблем с работата или със семейството си, на който трябва да обърне цялото си внимание. За вас е усещането, че той се дърпа, но за него това е просто като той се фокусира върху проблема, който трябва да реши.

Когато момчетата се сблъскват с проблем, обикновено обичат да се съсредоточат върху него и да посветят цялото си внимание, докато не бъде решен. Обикновено те не са най-добрите мултизадачи.

Проблемът идва, защото за него има чувството, че се опитва да реши проблем, но за вас има чувството, че се оттегля. След това, ако гоните след него, опитвайки се да го накарате да ви каже какво не е наред или го дърпате назад, това го кара да иска да се отдръпне още повече, за да може да има необходимото пространство, за да се справи сам с проблема.

Какъв е моралът на историята?

Винаги е най-добре да му дадете място, ако той го търси

Почти във всяка ситуация, ако той търси място, вие ще завършите с по-добър резултат, ако го оставите да го вземе, отколкото ако се опитате да гоните след него.

Едно супер важно нещо, което трябва да запомните е това нормално е човек да иска място в отношения от време на време,

Това е съвсем нормално и типично нещо, което човек може да прави - това е част от неговото „самоподдържане“, така да се каже. Може да се разтревожи малко, че губи свободата си, така че ще се отдръпне малко, за да докаже на себе си, че все още може да вземе място, когато пожелае.

Това е зад повечето случаи, когато човек се отдръпва. И в почти 100% от тези случаи, ако жената му позволи да разполага с пространството, което търси, той с радост ще се върне при нея.

Истинските проблеми и катастрофи се случват, когато жената се тревожи, че той се дърпа и изплашва, опитвайки се да разбере защо той се дърпа от нея и как да я върне обратно към нея.

Както вече говорихме, това ще му откаже търсеното от него пространство, което ще го накара да иска да постави още повече пространство между тях, което ще я направи още по-разтревожена и изплашена ... и в крайна сметка връзката ще се разпадне.

Вместо това не се чудете, ако ви се струва, че той се отдръпва малко. Дори и да успеете да разберете точната причина, това все още не би ви помогнало да го върнете по-бързо.

Просто му оставете мястото, което търси, ако започне да отнема малко пространство от връзката. Това е най-доброто възможно нещо, което бихте могли да направите, ако искате той да се върне.

Когато му предоставите необходимото пространство, това му казва, че е в безопасност в тази връзка и че не се хваща в капан или губи свободата си. Освен това го кара да започне да ви липсва и той ще се върне при вас естествено, защото той желанията да, не защото той се чувства така, както го принуждавате.

Огромна е разликата да правиш нещо доброволно, защото искаш вместо да го правиш, защото се чувстваш така, както трябва за друг човек.

Ако му дадете пространството, което търси, той ще се почувства като него желанията да се върне при вас - което ще засили връзката ви и ще го направи много по-заинтересован и инвестиран в престоя си с вас.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината