Как да привлечем мъжа, когото искате

Един от най-добрите начини за привлечете мъжа, когото искате - или мъжът, с когото вече сте - трябва да бъде във вашия женска енергия когато си с него Ето защо разбирането на разликата между мъжката и женската енергия е от решаващо значение.

Мъжествената енергия е свързана с правене, мислене, планиране, планиране и вземане на решения.

Но правя добре да се чувстваш добре. Вярвате или не, даването и подхранването също са мъжествени черти - те включват предприемам действие,

Човекът с мъжествена енергия върви след това, което иска, и пита партньора си как се чувства към него. Добрият мъж ще вземе предвид чувствата ви, когато планира и взема решения.Човек обикновено ще може да се почувства веднага, ако сте отворени и възприемчиви към него - или ако ще отидете 'конкурентен' към него.

Това, което мъжете енергично искат, е да направят Вие щастлив. Едно от най-големите им желания е да бъдат с жена, която е в състояние получавам какво трябва да даде!

Важно е да се има предвид, че признанието и признателността са „горивото“, с което се движат мъжете. Мъжете искат да знаят, че това, което правят, те прави щастлива!

Искате ли да разберете сега дали мъжът, когото искате, ви харесва?

Вземете теста: Харесва ли ви?

Женствената енергия е свързана с това да бъдеш, получаваш, позволяваш, преживяваш и изразяваш.

Жени Усещам добре да правя добро. Жената с женска енергия получава първо - и ако се чувства добре към нея, тя ще прояви признателност.

Когато сте в женската си енергия, обръщате се назад, наблюдавате и се оставяте просто бъда в момента - а не винаги да се опитвате да движите нещата напред или „да направите нещо“, когато сте с мъж.

Жената с женска енергия дава отстъпка, но не винаги е тази, която инициира даването. Това я държи в женското режим на получаване,

Когато сте в женската си енергия, това ви прави невероятно привлекателен за точния мъж за вас!

Определено не искате да премахнете напълно своята мъжка енергия - това всъщност става въпрос увеличаване на двете вашите мъжествени и женски енергии.

Искате да използвате вашата мъжка енергия в работата и във вашата собствен живот и тогава бъдете в женската си енергия, когато сте с мъж.

Когато започнете да поемете някоя от мъжката роля във връзката - като винаги сте този, който инициира контакт с мъж, пита го, излиза до него за дати, плаща за датата или постоянно предлага нежелана помощ или предложения - това е често когато мъжете могат да започнат да се чувстват по-малко привлечени и свързани с вас.

Много жени дават и 'правят' твърде много, без да осъзнават това, и негодуванието може да започне да се изгражда, когато се чувстват, че не получават достатъчно в замяна.

Постоянното даване и префункциониране всъщност може да се натъкне на майчинство или микроуправление на мъж - и в крайна сметка го изтласква на дълбоко, безсъзнателно ниво,

Ако винаги се навеждате напред и давате прекалено много и човек започва да се чувства удобно с това, ще загубите чувството, че той ви иска. Истината е, че - мъжете ценят това, за което трябва да работят - точно както ние!

Женствената енергия е изключително мощна - става въпрос за отвореност и възприемчивост, като същевременно има граници в същото време.

Да кажеш „не“ на нещо, което не ти се струва добре, е много женско-енергийно качество!

Как да привлечем мъжа, когото искате

Много жени се страхуват, че поставянето на граница ще изключи мъж - но истината е, мъж не може да те обича и уважава повече, отколкото обичаш и уважаваш себе си, Мъж ще падне глава на пети за жена, която знае стойността си и я облече собствен сърце първо. Преминаването към женската ви енергия, когато сте с мъж, отнема известно осъзнаване, но щом го опитате и започнете да получавате невероятни резултати, то ще започне да се чувства много по-естествено.

Когато се облегнете и демонстрирате, че можете да получите от мъж - и покажете много признателност, когато той ви дава и ви прави щастливи - тогава човек се чувства най-свързан с вас и може наистина ли влюбвам се.

Послепис Искате да разберете дали мъжът, когото искате, наистина ви харесва? Получете окончателен отговор, като вземете нашия тест „Харесва ли ви“ веднага!

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

Като сертифициран треньор по живот и взаимоотношения с магистърска степен по психология, магистър-треньор на RoriRaye и автор на „Привлечете мъжа, когото искате“, Хелена Харт помага на хората по целия свят без усилия да привличат любов в живота си - и тя може бързо да получи резултати за вас.

Ако сте готови да изградите този вид дълбоко привличане с мъж, който вдъхновява неговата любов, отдаденост и ангажимент през целия живот, посетете www.helenahartcoaching.com,

Можете незабавно да изтеглите своето Безплатно„3 ключа за привличане на мъжа, когото искате“ докладвайте и резервирайте a Безплатно 30-минутна треньорска сесия с Хелена!

Интересни Статии