Как да бъдем романтични и да разтопим сърцето му

Ако само беше лесно да се разтопи сърцето на мъжа, превърнете го в безнадеждна романтична топка със звездни очи от нищо друго, освен чиста, несподелена и нефилтрирана любов. Искам да кажа, че е възможно да накараш човек да се превърне в кълбо с нищо друго, освен от чиста любов, но първо трябва да знаеш нещо.

Ще бъда прав с теб, от самото начало.Не можеш просто да извадиш романтично от дупето си. (Не че бихте искали.)Наистина трябва да мислите как да го направите, защото истинската романтика е да изненадате партньора си с начина, по който изразявате истинска любов към него, Това означава да бъдете неочаквани и това също означава да му дадете истинска мисъл.

И вие също не искате да сте банални или неискрени с тях - което има смисъл - защото единствените хора, които искат да са банални и неискрени, работят в Halmark.И какво трябва да прави момиче? Прочетете нататък, ще ви кажа.

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

Романтика 101 Метод 1: Бъдете внимателни

 • И искам да кажа внимателен , а не „Мислех за теб, така че ето шоколад за касичка

  Мислено като нещо, съобразено специално с личността на партньора ви, вие зная той ще хареса. Нещо отвъд очевидното. Нещо, което му казва: „Ей, тя помисли за това и направи това специално, защото ме познава добре.“  Хората наистина оценяват това.

  Не забравяйте, че романтиката е една от най-много важни чувства в една връзка, Ако искате да поддържате връзката си силна, трябва да вложите малко мисли в романса си.

  Искате ли примери? Ще ви дам примери! Ако обича музика - изненадайте го с а CD от една от любимите му групи, билети за концерти или плакат на група, която харесва - вие получавате идеята (1).

  Ако е книжен червей, чудесно! Всеки електронен четец като запалване е страхотен подарък, както и персонализирана за него отметка, рядка книга, която той обича или дори карта за подарък за закупуване на книги.  Ако той е тип на открито, просто изберете хобито си и отидете с него! Планински мотористи получават неща за планинско колоездене, туристите получават туристически неща, вие получавате идеята.

  Спортът е още по-лесен. Потниците винаги са добри, подписаните топки са страхотни, билетите са невероятни (2). Просто се уверете, че познавате любимия му екип!

 • Опитайте замислена среща! Запомнете - обмислен означава, че сте приспособили опита към нещо, което сте зная той харесва, а не типичната „романтична среща“, която сте виждали във филмите.  Това означава, че ако той не е фантазиран човек, не мислете да отидете на фантастична вечеря = романтична среща! За него нещо друго може да е много по-романтично, дори ако е разходка из парка, който споделя хот дог на ъглови стойки.

  Въпросът е, че поставяте мисъл и път в това. Мислиш за това, което наистина го интересува, какво е избрал да вложи в живота си, какви са интересите му и имаш дата да ги отразяваш (3). това е откъде идва романтиката.

  И романтиката е това, което прави a връзката трае вечно,


 • Искаш ли да разтопиш сърцето му, без да знаеш, че трябва да бъдеш там и да мислиш какво да кажеш? Поставете мислите си за него в бележка и го оставете някъде, за да го намери.

  Всеки обича да се чувства добре и да се чувства така, че някой мисли за тях. Опитайте да запишете точно това, което го прави толкова специален за вас, и го оставете някъде, където той ще намери.

  Можете да го оставите залепен до огледалото в банята, върху кухненската маса - дори можете да го приберете в обувката, за да го намери, когато той пъхне обувките си.

  Каквото и да правите, не забравяйте магическата формула - сложете мисъл в него и го направете лично за него и не можете да сбъркате.

 • По същия начин като романтична нотка са и романтичните текстове, въпреки че са по-директни. Мислете за тях като за аналог на 21-ви век на романтичните бележки от 19 век.

  Очевидно - ако му изпращате 5000 текста на ден, в които му казвате колко много го обичате, това ще намали ефекта от всеки текст (да не говорим за ужас).

  Затова вместо това, за да увеличите максимално въздействието, помислете за нещо наистина ли специално, нещо, което само ти знаеш за него, нещо, което само той те кара да се чувстваш, и му напомняй за това от време на време. Когато се чувствате особено топло към него, снимайте го на бърз текст, за да го уведоми.

 • Познайте какво ви е - ще продължим да мислим. Като заглавието на секцията. Защото очевидно.

  Чудесен начин да бъдете романтични е да правите партньорските си предпочитания - предпочитате ви зная той наистина ще оцени.

  За повечето хора прането не е голяма работа. Но ако знаете той мрази пране, тогава знаете, че той ще любов ако го направите за него от нещата.

  Този вид замисленост. Помислете за работата или задачата, за която знаете, че партньорът ви не обича да го прави, и го изненадайте, като го направите вместо него. Това е мисълта, която се отчита - и тя ще извърви дълъг път.

Романтика 101 Метод 2: Творчество

 • Искате ли творчески начини да изразите романтика? Имаме ги! Поставете горещо, прясно от фурната.

  Е, те не са извън фурната Но първата е гореща! (И парно!) ... Може би току-що те подведох. Както и да е, опитайте се да напишете „Обичам те“ на места, които той не би очаквал - като например на замъглено огледало в банята например.

  Можете да го направите на пясък на плажа или на дърво близо до вас - каквото и да е, това е начин да му дадете изненада „Обичам те“, когато той не го очаква.

 • Знаете ли, че вие лично не е нужно да бъдете креативни, за да изразявате романтичните си чувства с креативност? Вярно е! Можете да оставите някой друг да го направи вместо вас.

  Въведете лентата за микс. Защо да изпитвате неприятности да пишете поезия или музика, когато можете да оставите някой друг, който е по-добър в това, да изрази чувствата си към вас! Великолепна идея!

  Направете партньора си микс CD това казва точно това, което искате да кажете за тях, или е изпълнено с песни, които ви напомнят за тях.

  Оставете го за него, където ще го намери и почивайте лесно в знанието, че творчески му показвате колко го обичате - без да е нужно да бъдете напълно креативни.

  По същата вена - бихте могли да направите албум със снимки или бележник с неща, които имат значение за вас и връзката ви с него - да му покажете колко много ви е грижа.

Романтика 101 Метод 3: Подправете нещата нагоре

 • Знаеш ли какво е обратното на романтиката? Е, нито аз. Вероятно е безразличие или нещо скучно.

  Но знаете какво наистина стои на пътя на романтиката, и отговаря на моята метафора? Това позволява на нещата да стареят!

  Не позволявайте на нещата да стареят - това ще убие романтиката във връзката ви. Един от начините да запазите нещата свежи е да проявите много физическа обич във връзката си - в края на краищата всеки обича да докосва партньора си и да бъде докосван.

  Дори ако сте заедно от 20 години, отделете време да се докосвате, целувате, галете, държите, гушкате и прегръщате. Опитайте да се държите за ръце на филм! Или просто като се държим за ръце като цяло!

  Замислената физическа обич държи безразличието - и поддържа романтиката жива.

 • По същия начин - искате да мислите за нови начини да изразите любовта си към партньора си. Това означава да изключите същите стари комплименти, които винаги сте му давали, и да изпробвате нови комплименти!

  Ако продължите да използвате същите комплименти, в крайна сметка те ще стареят, като стар хляб. И не забравяйте, че старият хляб е точно това, което се опитваме да избегнем в този раздел. Имам предвид застоя. Отстояването е това, което се опитваме да избегнем.

Затова понякога отделяйте малко време от деня си, за да помислите защо го обичате - и как да го изразите по нов и свеж начин. Това е един от най-добрите начини да накарате романтиката да цъфти отново във всяка връзка.

 • Не се мързели и вие! В много дългосрочни отношения изкушението да си позволите да изпиете допълнителна филия чийзкейк или да се оставите да си отидете, може да бъде превъзходно.

  И това е напълно нормално! Чийзкейкът има вкус!

  Но ако искате да запазите романтиката жива, трябва да продължите да изглеждате добре. Това означава, че не се пускате, дори да сте заедно от десетилетия.

  Не само ще остане много привлечени към вас - това също ще го вдъхнови да поддържа себе си във форма.

  Не забравяйте, че не става въпрос само за тяло. Не слагайте дрехите за дата само защото официално сте на среща - далеч от това! Не забравяйте да извадите тези секси, солени, тоалети на първа среща и да свалите потите, за да му уведомите, че все още полагате усилия да запазите нещата пикантни.

 • По този начин е друг супер важен принцип - никога не спирайте да се срещате.

  Дори ако сте се срещали от години и години и години, това не означава, че трябва да спрете да полагате усилия да се срещате един с друг.

  Когато хората престанат да влагат усилия във взаимоотношенията, до какво води това? Това е правилно - застой. И ние се опитваме да избягваме стария хляб тук, помниш ли?

  Затова никога не спирайте да се опитвате да го впечатлите! Никога не спирайте да се опитвате да го съблазните! Никога не спирайте да се опитвате да научите повече за него! И никога не спирайте да се срещате.

  Това означава да излизате на реални дати. Това означава да се интересувате един от друг, дори и да знаете всичко един за друг.

  Това означава да сте спонтанни един с друг! Не забравяйте - че спонтанността е чудесен начин да запазите нещата си от застой. Мислете за това като найлоновата торбичка вътре в кутията за хляб - запазвайте свежестта жива в отношенията си.


 • Романтика 101 Метод 4: Не застоявайте - продължавайте да растете!

  • клиширан сигнал, клиширан сигнал, Предупреден си.

   Животът е пътешествие.

   Там го казах. Не можеш да ме съдиш юридически, така че дори не се опитвай.

   Една от най-важните части от живота като пътуване е това - ти не мога нека стане скучно. И не можеш да си позволиш да изпаднеш в колелото да правиш едни и същи неща отново и отново.

   Това означава да излезете от зоната си на комфорт. Това означава да изследвате нови неща, които никога не сте мислили, че ще опитате.

   Това означава да опитвате нови неща с партньора си и да растете заедно.

   Така че, ако имате нещо, от което винаги сте се страхували да опитате - опитайте го! Направете нещо, което ви изпомпва кръвта! И най-важното - направете го с него , Няма нищо по-романтично от това да разгърнете границите си заедно и да разберете, че не само сте и двамата добре - процъфтявате.

  • Плюс горният съвет има невероятен страничен ефект - ще се чувствате по-добре един за друг и един за друг.

   В много отношения самодоволството може да доведе до тих, почти привързан вид презрение. Обичаш партньора си, но и теб зная че той не може да направи X, така че дори не го молете да опита.

   е. че. шум.

   Натискането извън зоните ви на комфорт ви позволява да се виждате (и себе си) в съвсем нова светлина. Ще бъдете много по-впечатлени един от друг и ще откриете нови неща и черти, които да обичате един друг.

   И ще заличи всяко тихо презрение от заблуда на отношенията ви отвътре. Добър бон, това.

  • Това означава да вървим нови интереси заедно. Това означава да се поставите в ситуации, в които може да се почувствате притеснени или не на място.

   Това означава да се изправите заедно със страховете си.

   Когато можете да направите това, ще обичате партньора си още повече, а той ще ви обича още повече.

  Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

  Искате ли да бъдете заедно? Вземете викторина

  Как да бъдем романтични

  • Бъдете обмислени и направете нещо, което знаете, че ще означава много за него, защото го познавате добре
  • Дайте му нещо, което знаете, че ще означава много за него и че той наистина харесва (като билети, за да отидете да видите любимата си група)
  • Опитайте обмислена дата, за която знаете, че ще му хареса, защото сте го съобразили с неговите интереси
  • Оставете му бележка с вашите чувства към него
  • Направи го благосклонност, знаеш, че ще оцени много и му кажи, че го обичаш
  • Направете място за много физическа обич във вашите отношения
  • Никога не спирайте да се срещате и поддържайте романтиката между вас силна
  • Растете един с друг и се развивайте като хора заедно, което означава да опитвате нови неща и да избягвате стагнация

  Интересни Статии