Как да бъдеш съблазнителен и съблазняваш човека, когото искаш

Да бъдеш съблазнителен е много популярна тема, защото има толкова много заблуди, които се носят около това какво означава, как да го направя и какви трикове и съвети работят най-добре, за да изгонят човек див и да го накарат да се върне, молейки за още.

Има толкова много дезинформация навън, че трябва да напиша това, за да изчистя всички глупости и да ви дам само това, което чувствам, че е най-добрата, точна информация за това как наистина да бъдете съблазнителна.Дава ли най-доброто BJ на планетата? Искам да кажа ... това не е лошо, но това не е 'рецептата да бъдеш съблазнителна.'Би било намерението, което стои зад това, защо го направи; намерението и настроението, вътрешно състояние на битието, са огромни при определянето дали сте съблазнителна или не.

Първо, ще обясня основните нагласи, които трябва да знаете или нито един от триковете никога няма да работи. След това искам да разгледам някои забавни съвети и трикове, които ще ви помогнат да излезете.Познаването на умовете всъщност е ключът към съблазнителността: познаването на правилните нагласи, които трябва да имате и след това комбинирането на това с определени трикове и неща, които можете да направите, е печелившата комбинация, която ви прави наистина съблазнителна и неустоима за мъжете.

Тук повечето жени се объркват; може да прочетат за случайни трикове (някои от които са твърде възмутителни, за да бъдат действително ефективни, но други са по-близки до ефективността ...), но не знаят правилния начин на мислене, за да продължат заедно.

Вземете този тест и разберете веднага: Флиртува ли с вас?

Така че нека започнем!Съвети за мислене

1. Бъдете спокойни и удобни

Ключово е да си удобен във всичко, което правиш. Ако не ви е удобно, няма да бъдете съблазнителни.

Няма да се чувствате добре отвътре, ако ви е неприятно. Това, че не се чувствате добре вътре, означава, че вашата вибрация ще се сблъска с човека, с когото сте. Ако ви се стори, сякаш седите там, опитвайки се да се преструвате, че се забавлявате и да ви е удобно, но всъщност сте разтревожени и страховити за всеки един ваш ход, ще се окажете като „неутрален“.

Какво искам да кажа с неутрален? Неутрално означава, че той няма да бъде привлечен от вас или непривлечен към вас; той просто ще бъде „бъде“. Той няма да ви забележи или е изключително включен от вас, вероятно ще ви види като приятелка или хубава жена, с която просто ще се мотаете.Не става въпрос за това как изглеждаш; Говоря за нещо, което няма нищо общо с това, което приличате. Ако сте перфектен 10 модел, все още можете да имате вибрация, която не е съблазнителна. Да бъдеш съблазнителен до голяма степен се основава на твоето настроението,

Вибрата, която излъчвате, кара един мъж да се чувства вътрешно привлечен от вас и да иска да бъде около вас. Той ще се почувства напълно привлечен към вас. Повечето мъже не са удобни със себе си. Всъщност някои от най-невероятно привлекателните жени са най-несигурни.Всеки има нещо, за което не е сигурен. Никой не се чувства напълно уверен през цялото време. Но това, което трябва да направите, за да бъдете съблазнителна, е да бъдете максимално уверени в себе си. Това, което трябва да направите, е фокусирайте се да бъдете най-добрият, който можете да бъдете,

Вместо да се съсредоточите върху това, което не харесвате в себе си, фокусирайте се върху най-добрите си активи и това, в което се чувствате добре. И ако има неща, които не харесвате в себе си, направете всичко възможно, за да промените тези неща.

Направете реалистични, прости цели, които искате да постигнете. Не се опитвайте да правите всичко наведнъж, защото това ще ви затрупа. Но направете малки стъпки и ще се почувствате щастливи и вдъхновени, когато забележите как се променяте.

Независимо дали е физическа цел или житейска цел, предприемането на малки стъпки за постигане на това, което искате, е от решаващо значение за развитието на самоувереността.

И спрете да се сравнявате с други хора. Сравненията ви правят само нещастни и не правят нищо продуктивно за вас; на кого му пука какво правят другите жени? Кой се интересува как изглеждат и как действат?

Не бива да, защото, отново, целта е да бъдеш най-доброто ТИ, което можеш да бъдеш !!!

2. Бъдете „Невинни“

Не, не говоря за това, че съм девица, чакаща вашия принц очарователен. Това, за което говоря, не става човек, когото не си, или чувстваш, че трябва да се обличаш безумно провокативно, защото мислиш, че ще го накараш да те иска.

Не се опитвайте да станете някой, който не сте, не означава, че не се превръщайте в някаква версия на себе си, която ви кара да се чувствате продадени, за да бъдете „съблазнителна“.

Например, ако една жена реши да бъде „съблазнителна“ означава да ходи на бар и да спи с двама мъже седмично ... и тя прави това, защото смята, че по някакъв начин ще я направи по-съблазнителна, въпреки че не искам дори да направите това ... това почти наранява вашето „невинно“ истинско аз, което е нещо, което мъжете привличат.

Ако жената търси се да спите с тези мъже, това е различно; тази жена не убива своята „невинност“. Това, което искам да кажа с невинността, е вярно за това кой си, поддържаш чувство за себе си и не губиш това в някаква представа за това какво означава да бъдеш съблазнителен.

3. Не бъдете търсещ внимание

Не излизайте от пътя си, за да се опитате да потърсите внимание. Да, естествено е да искате внимание и може да бъде нараняващо, когато се опитате да привлечете внимание и нищо, което правите, не свършва да работи. Има причина за това.

Опитът да привлече вниманието всъщност се оказва като отчаян, а не съблазнителен. Изкуството да не се грижиш е ключово, когато става въпрос за нуждата ти от внимание. Необходимото внимание за валидиране е верният начин за постигане не бъдете съблазнителни.

Да живееш живота си така, както искаш и да бъдеш такъв, какъвто искаш да бъдеш, без да се грижиш за това, което някой друг мисли, е съблазнителен. Бъдете щастливи в собствената си кожа, намерете собственото си чувство за себе си, без да се нуждаете от внимание и утвърждаване от другите.

Не действайте по определен начин, за да привлечете вниманието към себе си, това се отчита като безумно очевидно и всъщност е огромно изключване за повечето мъже.

Сега, когато покрихме някои нагласи, нека да разгледаме някои забавни неща.

Забавление, общи характеристики:

 • Носете дрехите му (може би просто огромна риза с копче, която приляга свободно) и се разхождайте в нея
 • Опитайте с произволни дрехи пред себе си и се държи така, сякаш го няма дори, гледайки се в огледалото точно какъв бихте нормално, ако бяхте само вие (за да може да вижда голото ви тяло)
 • Когато сте истински включени, не се страхувайте да го уведомите
 • Усмихвайте се много (искрено), защото мъжете са привлечени от щастливи жени
 • Не се обличайте твърде „разкриващо“, оставяйки нещо на въображението и го оставяйте да се чуди как изглеждате голи, е по-съблазнително

Ако сте във връзка и сексът става рутинен, по-малко страстен и чест, можете да смесите нещата и да добавите някаква „разнообразие“ в спалнята.

Можете да пробвате нови позиции, да пробвате неща, които и двамата винаги сте искали да правите, но никога не сте се занимавали да правите и т.н.

Можете да носите секси ново облекло до леглото, да го попитате какъв е най-смелият му завой. Можете да му дадете лудо изживяване, ако напълно свалите охраната си и сте готови да опитате нещо чисто ново и вълнуващо.

Говорете за тайните си фантазии и оставете напрежението да нарасне

Дори всъщност никога да не се справите с тях, има нещо горещо в това да обсъдите тези неща на глас.

Докато говорите, усетете тялото си и как реагира. Погледнете го, като знаете, че сте включени (ако сте) и просто усетете тази енергия в стаята.

Можете да почувствате известен вид напрежение, когато разговаряте с някого и двамата сте интензивно включени, но никой от вас не е казал нещо ... все още. Нека това напрежение се развие до степен, в която вече не можете да се справите.

Дразни, дразни и дразни (но недей просто Tease)

Дразненето на мъж понякога може да бъде изключително съблазнително нещо за жена. Например, ако гледате телевизия заедно можете да сложите главата си близо до неговия „пакет“, но да не правите нищо от него.

Или можете да сложите ръка на корема му, но почти по начин, който се притиска надолу. Или можете да бъдете докосвани слабо и все пак всъщност да не правите секс или да правите нещо сексуално.

Просто усещането, че тялото ви докосва дори за няколко секунди, може да натрупа тази „закачка“ там, където той започва да ви иска повече. Когато дразните мъж, обаче, не е най-добрата идея да го направите, ако вашето намерение е просто да го провокирате сексуално и след това да кажете „не“, извинете.

Очевидно, ако не го усещате в момента и не свършвате да свързвате това е едно и напълно има смисъл. Но целенасочено да бъдеш закачка и да даваш на мъж „сини топки“ умишлено не е най-доброто нещо.

Погубвайте се с него по определен начин

Да се ​​гушкаш с мъж е чудесен начин да го съблазниш. Защо? Това е невинно занимание, което притиска телата си един към друг, което определено ще го накара безумно да се включи (най-вероятно).

Ако направите това, можете дори да пасате крака си върху неговия, където той може да почувства тялото ви и да започнете да се побърквате да се чудите какво би било това ... ако ... стигнете до къде отивам с този. Но честно казано е много добър начин да съблазниш човек.

Никога не бъдете прекалено напред, защото мислите, че ще го съблазни

Никога и повтарям: никога хвърли се на човек, мислейки, че ще го съблазниш, ако това е твоето намерение зад това да се хвърлиш към него.

Ако сте така насочени към тялото си и умът ви не може да се контролира повече и няма как да не го направите, но се чувства естествено и добре и безумно приятно ... това е едно нещо и това е съблазнително, но ако буквално се опитваш да го съблазниш, като се насочиш напред и се хвърляш към него, когато дълбоко в себе си, дори не чувстваш, че го правиш ... а по-скоро, това е измама или заговор, за да го накараш да се почувства съблазнен от теб ... и ти Направете го, защото чувствате, че това е, което 'трябва да правите', това ще излезе невероятно неудобно, вероятно дори отчаяно и просто не е съблазнително. Не правете нищо, което да не се чувства естествено.

Бъдете способни да се смеете / Бъдете игриви

Да бъдеш игрив е отлично поведение, когато става въпрос за съблазняването на мъжете. Първо, смеят се по сладък начин и просто е игрив и безгрижен кара мъжете да се чувстват щастливи, а също така показва, че жената е в състояние да „пусне“ и да се наслаждава на живота.

Ако може да се пусне и да се наслаждава на живота, на какво друго може да се радва? Това е подсъзнателната асоциация, която ще има един мъж, ако успеете да бъдете безгрижни, да се смеете и просто да се забавлявате с живота. Ако успеете да направите това и да сложите усмивка на лицето му, той ще започне да фантазира какво още бихте могли да направите и колко по-голяма усмивка бихте могли да сложите на лицето му, ако ... знаете ли ... И когато сте игриви , можете също така небрежно да правите шеги, които споменават секса по някакъв начин, което добавя елемент на флирт към вашите разговори.

И накрая, физическите части.

Съвети за физическите аспекти на съблазняването

Всеки е различен и е привлечен от различни неща, но има някои универсали, които трябва да знаете, за да можете да бъдете най-съблазнителния си Аз.

аромат

Как ухаеш, очевидно е важно. Например, очевидно сте наясно, че отличната зъбна хигиена е задължителна. Това, за което говоря, когато казвам аромат, е ... парфюм.

Колко парфюм трябва да носите, ако има такъв? Мога да ви кажа, че повечето жени грешат за тази. Повечето жени се чувстват, че слагат прекалено много парфюм (в твърде силни аромати) е съблазнителна. Всъщност е обратното.

Не слагайте прекалено много парфюми и стойте далеч от по-тежки парфюми. Тялото ви естествено произвежда аромат, който мъжете са окабелени, за да бъдат привлечени.

Грим

Гримът е личен избор. Добро правило е да намерите рутина, която работи за вас, кара да се чувствате секси и да не размазвате възглавниците на мъжа (знам, че е трудно да балансирате).

Но ако скоро няма да спите на калъфките му за възглавници, продължете. Носете съблазнителното котешко око, тлеещата очна линия и всичко друго, което жените обичат да носят.

Прилагайте усилия, гримът наистина може да преобрази как изглежда една жена и може да използвате това, което имате!

тяло

Очевидно това е спорно. Но основният момент е: бъдете най-здравословната версия на себе си. Хранете се колкото е възможно по-здравословно и правите най-доброто от тялото си, не се опитвайте да приспособите някакъв стандарт на тънка, който смятате, че е единственият привлекателен начин да бъдете; това изобщо не е вярно.

Мъжете са привлечени от здрави жени, които изглеждат като в добра форма, а не като скелети.

Така че ето ... ето няколко съвета как да бъдете съблазнителни. Кажи ми какво мислиш.

Искате ли да разберете дали наистина флиртува с вас или не? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Флиртува ли с вас“ в момента и разберете дали наистина флиртува с вас или не ...

Вземете теста: Флиртува ли с вас?

Флиртува ли с теб?

В обобщение...

Как да бъдеш съблазнителен и да го съблазниш

 • Бъдете спокойни и удобни
 • Бъдете „невинни“
 • Не бъдете търсещи внимание
 • Говорете с него за вашите фантазии
 • Дразни, дразни и дразни (но недей просто закачка)
 • Бъдете игриви с него

Интересни Статии