Как да очароваш мъжа, когото искаш

Как така някои момичета са толкова очарователни без усилия? Нека си представим, че двама близнаци са в стая. Те буквално изглеждат абсолютно еднакво. С изключение на това, че всеки човек в стаята се фиксира върху нея, докато другият просто седи там, неловко завърта косата си около пръста си, опитвайки се да се взира в телефона си, за да се разсее от неудобството на живота си.

Това е мястото, където очарователното влиза и разделя момичето, което привлича момчета, се стичат до нея от момичето, което не го прави. Да можеш да очароваш мъжа, когото искаш, е важно повече от това, което изглеждаш.

Но почакай. Как всъщност сте очарователни? Особено когато става въпрос за мъжа, когото всъщност искате? Може дори да успеете да очаровате хората като цяло, но когато става въпрос за конкретния мъж, когото искате, просто изключете. Мисленето за това може просто да ви изнерви или да ви хареса, че дори не е възможно, така че не трябва да се опитвате да се опитвате.Не си сам. Оказва се, че е по-трудно да бъдеш очарователен, когато не си герой в ситком! Поне писателите имат толкова време, колкото им е необходимо, за да напишат очарователни редове за героя.

Но все пак - на някои хора им се струва, че притежават естествен, лесен чар, докато други се борят дори с основите. Какво дава?

Psst ... Искате ли да знаете дали флиртува с вас?

Вземете теста: Флиртува ли с вас?

Оказва се, че очарованието не е нещо, с което трябва да се раждате - това е нещо, което може да се научи чрез практика. (Плюс това е много по-лесно кажи дали един човек те харесва ако сте очарователен човек.

Искате ли да станете такъв? Ето как.

1. Очарование чрез вашето отношение

 • Искате ли да знаете какво прави очарователните хора толкова чаровни? Това не е видът им, нито шегите им, нито колко са страхотни.

  Ето как се отнасят към другите хора.

  Оказва се, най-чаровните хора са тези, които са искрено интересуват се от други хора. (Искам да разтопи сърцето на човек? Бъда напълно интересува се от него.)

  хора като когато други хора се интересуват от тях. Има смисъл нали? Всеки обича да се чувства като някой друг се интересува от тях (1).

  Така че, ако искате да бъдете очарователен човек, чудесен начин да започнете е да практикувате да намерите нещо интересно за всеки човек, с когото разговаряте.

  Научете повече за тях от задавайки им въпроси - за техния живот, за навиците им, за харесванията и нехаресванията им - всичко, което ви се струва като интересно.

 • Ако искате да очаровате панталоните на някого, споменът за малките неща помага. Харесва им името. Трябва да запомните името им.

  За някои хора това е лесно. За други (като мен) е така невъзможен ,

  Чудесен начин да запомните името на някого е абсолютно да му го повторите, след като ви го кажат. 'Здравей Марк, хубаво е да се запознаем.' Това ще ви помогне да се задържа в мозъка ви.

 • Искате някой наистина да се почувства очарован от вас? Да приемем, че вече сте приятели с тях (2).

  Хората могат да кажат дали на другите хора им е удобно инстинктивно - това е породено от нас чрез еволюцията. Така че просто приемайки, че сте приятелски настроени с някого, ще се държите много по-удобно и естествено около тях, което е, обаятелно!

 • Ако сте тиха, затворена или интровертна личност, има вероятност наистина да не се чувствате удобно да споделяте неща за себе си с други хора.

  Ако искате да сте очарователни, трябва да промените това!

  Очарователните хора не се страхуват да споделят неща за себе си, защото очарователните хора винаги търсят споделена земя.

  Практикувайте да говорите за себе си с хора, които всъщност не познавате. Ако видите възможност да споделите нещо, вземете го.

2. Очарование чрез езика на тялото

 • Очарователните хора правят много от тези неща естествено - така че ако искате да бъдете очарователни, ще трябва да помислите как да ги правите конкретно, когато разговаряте с хората.

  Не се притеснявайте обаче - няма да ви се налага да мислите за тях всеки път. В крайна сметка всичко в този списък ще стане второ естество и дори няма да се налага да мислите за това.

  Вземете например контакт с очите. Много хора не обичат да правят контакт с очите! Независимо дали е в съзнание или в безсъзнание, има много хора, които няма да установят очен контакт в разговор.

  Това е грешка Очарователни хора любов зрителен контакт. Той помага да се свържете с някой друг, което е и обаянието (3).

  Така че не се срамувайте от контакта Не се взирайте в нечия душа неприятно с часове наред, но и не избягвайте контакт с очите.

 • Много чар е за автентичността и автентичността може да се види чрез езика на тялото.

  Това объркващо ли беше? Тук е просто - усмихвайте се с цялото си тяло, особено с очите си.

  Всички са виждали фалшива усмивка преди. Лицето се усмихва с устата си, но не посяга към очите им - очите им остават студени и широки.

  Когато се усмихвате, уверете се, че това е истинска усмивка. Нека се усмихне цялото ви лице! Ще бъде очарователно, докато всички излязат.

 • Ако искате да очаровате хората и смятате, че сте наистина ли не е чаровник, може да правите някои прости грешки в езика на тялото.

  Например, когато разговаряте с някого, уверете се, че сте обърнати към тях, а не под ъгъл встрани или встрани от тях. Това изглежда, че се опитвате да избягате, а не като да се вълнувате да разговаряте с тях.

  Вече споменахме контакт с очите и се усмихваме. Не забравяйте, че когато сте чаровна личност, нещата идват естествено. В началото нещата няма да изглеждат естествено - но това е така Добре! Всичко, от което се нуждаете, е практика и скоро тези „неестествени“ очарователни поведения ще ви се сторят толкова естествени, колкото дишането.


3. Очарование чрез разговор

 • Искате ли да знаете как да накарате хората да мислят за вас като за очарователна личност?

  Просто е.

Накарайте ги да се чувстват добре, когато говорят с вас.

И кой е един от най-добрите начини да накарате някой да се чувства добре? Давате им комплимент!

хора любов да се направи комплимент. Най-любимото занимание на повечето хора е да ядат шоколадова торта.

Така че, ако чувствате, че искате да направите комплимент на някого, продължете! Не се сдържайте! Ако видите, че някой полага усилия за нещо, коментирайте това и им окуражете.

В същото време, ако някой е направил промяна в живота си, можете да го направите комплимент и да говорите за нещо, което ви харесва в него. Хората имат нужда от насърчение! А окуражаващите са очарователни хора.

 • В същия дух - когато някой ви направи комплимент, трябва да бъдете благосклонни да го приемете.

  Никой не обича да дава комплимент и да чува: „О, не, не съм _____, ти си много повече ______“. Когато правите това, другият чува: „Отхвърлям преценката ви и мисля, че грешите.“

  Затова приемете комплименти, които получавате! Приемете ги любезно! Когато някой ви направи комплимент, добър отговор може да бъде „Благодаря!“ А По-добре отговорът е нещо обнадеждаващо, като „Това е толкова сладко, че забелязахте!“ или „Наистина се радвам, че ви харесва!“

 • Запомнете - хората са очаровани от хора, от които се чувстват Връзка с. И ако искате някой да почувства връзка с вас, абсолютният най-добър начин да го създадете е чрез слушане на тях.

  Не можете да установите връзка с човек, който не ви слуша и обратно. Хората трябва да се чувстват така, както ги разбирате, като разпознавате и признавате откъде идват, за да почувстват истинска връзка с вас.

  Така че, ако искате пряк път за целия този „очарователен“ бизнес, това е толкова просто, колкото наистина, наистина ли да слушате когото и да говорите и наистина да се интересувате от тях. Това е тайната. Това е всичко.

 • Искате да разберете със сигурност дали флиртува с вас? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Флиртува ли с вас“ в момента и разберете дали наистина флиртува с вас ...

  Вземете теста: Флиртува ли с вас?

  Флиртува ли с теб? Вземи викторината

  В обобщение...

  Как да бъдем очарователни

  • Очаровайте чрез отношението си, като се интересувате истински от хората, с които сте
  • Спомнете си малките неща, които хората ви казват
  • Бъдете отворени да споделяте неща за себе си с други хора
  • Използвайте езика на тялото си, за да бъдете очарователен, като направите контакт с очите
  • Очаровайте чрез разговор, като карате хората да се чувстват добре, докато вие им говорите с комплименти

  Интересни Статии