Как момчетата флиртуват? Ето какво правят (и казват), когато харесват момиче

Как мъжете флиртуват? Ето как точно флиртуват момчетата, така че знаете всички начини, по които мъжете проявяват интерес и всички фини неща, които правят, когато искат да ви впечатлят.

Момчетата понякога могат да бъдат толкова добри флиртове и често ни оставя да се чудим как дори го правят. Те флиртуват по толкова фини начини, че едва ли някога е очевидно дали те са просто приятелски настроени или се интересуват от вас. Макар че тези знаци не са ясна индикация, че между двама души ще започне романтика. Те са категорични показатели, че скоро нещо може да цъфти. Тук сме, за да улесним живота ви малко и да ви помогнем да разберете какво момчетата могат да казват и правят, когато се интересуват от вас и как понякога ще флиртуват (за да можете да се флиртувате обратно!).

Вземете този тест и разберете веднага: Вие сте неговият тип

ПОВЕЧЕ: Как мъжете флиртуват? 21 начина мъже флиртуват, че жените често пропускат

Не забравяйте, че флиртовете не винаги трябва да са големи, романтични жестове на любов. Те могат да бъдат много по-фини и прости, отколкото може да мислите. Момчетата понякога могат да бъдат супер обмислени и да покажат по-меката си страна, което е чудесно, ако едва наскоро сте започнали да опознавате някого. Ако подозирате, че някой флиртува (защото показва тези знаци!), Тогава не се колебайте да флиртувате обратно, ако ги харесвате, в началото може да изглежда страшно и обезсърчително, но след като започнете, няма да можете да спрете ,• Той намира общи неща с вас

Въпреки че той може искрено да се интересува от подобни неща на вас, има определени интереси, които ще ви изненадат. Момчетата ще се опитат да научат какво харесвате, за да могат и по чудо да ги харесат, когато ги възпитате. Той може дори да знае случайни факти и общи познания за нещата, които харесвате, ако това е така, можете да заключите, че той се интересува. Защо иначе човек знае всичко за нанасянето на грим или грижата за животните, ако не знае, че и вие ще го обичате? Намирането на обща връзка с някого е чудесно, особено за жените толкова често, момчетата не знаят много за нас.

ПОВЕЧЕ: 16 знака за предаване Гай Ви харесва чрез текстови съобщения

• Изглежда зачервен

Той може да не се изчерви пред очите ви, но момчета, които се интересуват и харесват някой, обикновено се зачервяват, когато са около тях. Може би той пътува с думите си или не може да си спомни следващото си изречение, това са всички показатели, че той се интересува.

• Той използва флиртуващи емоджи

Ако и двамата сте започнали да пишете или snapchat, тогава можете да намерите човекът, който се интересува от вас, ще започнете да поставяте флиртуващи емоджи в разговорите си. Това емоджи сърце е сладко и той знае, че ще те закачи веднага щом го видиш.

ПОВЕЧЕ: Как мъжете флиртуват? 21 начина мъже флиртуват, че жените често пропускат

• Той се навежда вътре

Езикът на тялото е един от най-добрите начини да разберете колко се интересува човек, всичко е на постно. Ако той се навежда повече към вас с ръце в по-отворено и спокойно положение, това означава, че се чувства удобно около вас и не се страхува да се отвори за чувствата си. Навеждането не означава, че той също трябва да ви докосне, може да се изнерви малко, ако двамата не се познавате отдавна. Оставете го да расте и той може да започне да се навежда малко по-близо.

• Той е за теб

Въпреки че звучи контраинтуитивно, когато човек ви дразни и е малко подъл (по игрив и приятен начин), това означава, че се интересува.

ПОВЕЧЕ: Как да флиртуваме с човек (без да рискуваме да отхвърлим или смутим)

• Той ти купува нещо

Не винаги очаквайте нещо от някого, с когото се срещате много време, те няма да започнат да ви купуват неща, докато не сте заедно. Въпреки това има някои момчета, които ще купят подаръци за момичето, което ги интересува. Това може да бъде всичко - от малък букет цветя, до няколко шоколадови бонбони. Купувайки ви нещо, той ви показва, че ви харесва повече от приятели.

• Той се опитва да разбере състоянието на връзката ви

Думите: „О, ти си един? Това е яко!'

Може да дойде от устата му, ако той е директно попитан за състоянието на вашата връзка. И все пак, може да е малко по-фино, той може да ви задава въпроси за излизане с приятели или за късмет, когато сте извън клубовете. Уверете се, че имате готов отговор, ако той започне тези, тъй като е повече от заинтересован да ви бъде приятел.

ПОВЕЧЕ: Как мъжете флиртуват? (Какво правят момчетата, когато харесват момиче?)

• Той помни всичко за теб

Може би сте били само на две или три срещи с този човек, но ако той помни всичко, което сте му казали, това определено е добър знак. Дори по-малките детайли, които не изглеждат интересни, той ще ги запомни, ако ви харесва, това е знак, че той слуша и иска да знае повече за вас.

• Той ви прави комплименти

Ще чуете много комплименти, когато сте около него, ако той се интересува. Това е така, защото когато човек се интересува, той иска да го знаете. В началото може да са по-фини комплименти, като например да кажеш, че си хубава. Тогава тя ще започне да бъде много по-сърдечна и смислена, докато отношенията между вас двамата растат.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали един човек флиртува с вас - Ръководство за неудобни хора

• Той ви пише, когато е пиян

Всички правим смешни неща, когато сме пили малко алкохол, пиенето ви кара да правите някои луди неща. Ако вие двамата пишете или пишете и той се напива, е много вероятно да получите някои забавни, но приятни съобщения от него. Може също да откриете, че тези съобщения стават по-непоследователни с течение на времето. Въпреки че няма да можете да разберете какво означават, идеята, че той все още ви изпраща текстове, е чудесен знак. Ако ви изпраща съобщение, когато е пиян, той мисли за вас и това означава, че се интересува.

Има толкова много други умни начини, че момчетата да флиртуват и списъкът ще продължи вечно, ако ги назовем всички. Важното е да внимавате за човек, който ви се струва, от езика на тялото му до начина, по който говори. Скоро ще разберете колко много момчета са във вас от начина, по който се представят. Дали това е начинът, по който той докосва крака ви или прокарва пръсти по косата ви - има много ясни индикатори, че човек се интересува.

ПОВЕЧЕ: Прочетете знаците: Флиртува ли или е приятелски настроен?

Тази статия ви показва няколко начина да разберете дали един човек ви харесва, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо някога, така че е жизненоважно да вземете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Вие ли сте неговият тип“ в момента и да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате ..

Вземете теста: Вие сте неговият тип

Вие сте неговият тип? Вземете теста

В обобщение...

  • Той намира общи неща с вас
  • Изглежда зачервен
  • Той използва флиртуващи емоджи
  • Той се навежда вътре
  • Той има предвид за теб
  • Той ти купува нещо
  • Той се опитва да разбере състоянието на връзката ви
  • Той помни всичко за теб
  • Той ви прави комплименти
  • Той ви пише, когато е пиян

Интересни Статии