Как да направя човек, който ме преследва отново?

Много жени идват при мен с питане, „Как да взема мъжа, когото искам гони след мен отново? “

Моят отговор обикновено е нещо в съответствие с: „Вържете го в задната част на колата си и започнете да шофирате“, защото това вероятно ще се окаже също толкова добре за връзката, колкото и да се опитвате да го накарате да ви гони.

Да се ​​опиташ да го накараш да те „преследва“ всъщност си ужасна грешка в отношенията,Какво наистина питат жените, когато ми задават този въпрос, е: „Как да го заинтересувам отново към мен и как да направя отново добрата ни връзка?“

Вземете теста: Губи ли интерес?

И отговорът на този въпрос е прост.

Всичко е за съвместимостта

Това има всичко общо с вашата основна съвместимост с него.

Ако като хора не естествено си правите комплименти и просто „щракнете“ заедно на фундаментално ниво, без никаква работа или да се опитате да го накарате да „гони“, вие ще превърнете лош мач в добър,


Знам, че звучи грубо - но помислете за това по този начин:

Преструвайте се, че управлявате компания и имате двама служители.

Първият служител се появява всеки ден развълнуван да свърши работата. Той постоянно иска да научи повече за процеса, никога не пропуска срок и е истински въодушевен да върши работата всеки ден.

За него работата не се чувства като работа - защото той обича да го прави. Има голям шанс той да направи точно този вид неща, ако не получи заплащане.

От друга страна, другият служител се показва само заради заплатата.

Той не се интересува много от работата и дори да бъде уволнен, няма да му пука - просто може да я вземе или да я остави.

Ето точката: можете да вложите всичките си усилия и време за опит да превърнете лошия служител в добър ... но истината е, че няма мотивация и усилия, които да превърнат някого, който не иска да бъде там, в някой, който иска да бъде там,

Въпросът е, защо бихте избрали да сте с някой, който всъщност не иска да бъде там?

Между другото, не става въпрос за пол. Това не е мъжко или женско, а човешко. Същото би се прилагало, ако това беше човек, който се опитваше да накара жена, която не се интересуваше от него да го гони.

Няма нищо общо с „Преследването“

Както виждате, да имате добри отношения няма нищо общо с това да го накарате да ви гони. Без количество от карайки го да „гони“ след теб ще превърне човек, който не иска да бъде там, в човек, който наистина иска да бъде там.

Момчета не се придържат, защото обичат преследването - те остават, защото връзката е качествена, Ще има ли смисъл, че се случват добри отношения, защото жената измисли как да направи мъжа гони след нея до края на живота си?

Ето долния ред: нека приемем, че сте съвместими с него.

Дори ако сте най-добрият мач на планетата, ако имате мислите, че той трябва да ви преследва, ще саботирате иначе щастливи, здрави отношения и накарайте го да се оттегли от теб.

Този начин на мислене казва, че трябва да правите неща, които обикновено не бихте направили, за да се опитате да го накарате да гони след вас и да предизвика реакция. В него се казва, че ако не получите реакцията, която търсите, ще се разстроите.

В него се казва, че очаквате от него да прави неща, които може да не иска да прави, за да ви направи щастливи. И казва, че трябва да правите неща само за него, защото очаквате награда за извършването им.

Този начин на мислене е отровен за любовта и това е грешка унищожи дори много силна връзка,

Вместо това, ето начина на възприемане, който ще привлече любовта в живота ви. Правете нещата само защото наистина искате да ги направите.

Ако сте щастливи да направите нещо само защото искате да го направите, а не защото търсите отговор или плащане, тогава го направете и го направете с радост!

Ако мислите за нещата от гледна точка на това, че „ви дължат“ за неща, които сте направили - не се държите от радост или щедрост.

Вместо това извиквате емоционалния му „дълг“ към вас и го възмущавате, когато той не ви плати своя „дълг“ - и вие ставате това, което обичам да наричам събирач на дългове,

Когато осъществите взаимодействията си с него средство за постигане - не взаимодействате с него или се държите с него като с човек - вие го използвате, за да получите нещо за себе си.

Това е най-егоистичното, дехуманизиращо нещо да се направи на някого. Намаляваш го на някой, който съществува само, за да удовлетвориш егото си и да изплатиш „дълговете“, които му поставяш.

И така, как да го направите щастлив?

На този етап знаете какво да правите, за да избегнете лоша връзка - но може би се чудите: „Какво да направя, за да го направя щастлив и да има добри отношения?“

Ето и добрата новина: мъжете са наистина прости,

Как наистина да го накараме да те преследва

Момчетата са толкова прости, имат страхотни отношения и го карат да гони, след като стане едно и също нещо. След като разберете тази тайна, никога няма да се нуждаете от него да ви преследва отново. Ето тайната: Ако в момента се чувства добре - мъжете се придвижват към нея. Ако в момента не се чувства добре, мъжете се отдалечават от него. Това е. Това важи с течение на времето, така че ако като цяло се чувства добре - той ще продължи да се движи към него. Ако като цяло се почувства зле, той ще се отдалечи от него.

Когато имате връзка, която се чувства добър момент за момент, той ще продължи да се движи към нея. Както казах, просто.

И накрая - има огромен капан, който може да провали дори и най-силните отношения: когато хората си мислят, че е добре да спрат да се срещат.

Нещата, които го заинтригуваха на първо място, са нещата, които го държат заинтересован и щастлив във времето.

Ако сте работили усилено, за да останете във форма и да изглеждате добре, когато той е бил привлечен за пръв път, не е нужно ракетният учен да види, че ако спрете да правите тези неща, може да получите по-малко добри резултати.

Не забравяйте - че го карате да „гони“, вие сте глупава поръчка - всичко, което ще направи е да накара отношенията да се почувстват зле за него и да го накара да се отдалечи от него.

Ако искате връзката ви да е страхотна, всичко е свързано с две неща: съвместимост и качество на връзката. Ако сте съвместими помежду си и се стремите да направите всеки момент един с друг толкова добър, колкото е възможно - отношенията ви естествено ще бъдат чудесни.

Най-големият проблем, с който се сблъскват повечето жени е, че поради много конкретна причина мъжът, когото искат, вече не изпитва желание да я гони. Той се оттегля от връзката, изстива или се отдалечава, което е спирала на смъртта, където той продължава да се дърпа все повече и повече и тя отчаяно се опитва да върне вниманието и интереса му, докато той се дърпа. Следващата стъпка е много проста, прочетете тази статия: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии