Как мъжете флиртуват? 21 начина мъже флиртуват, че жените често пропускат

Що се отнася до мъжете, които флиртуват с жените, това не винаги е очевидно. Ето 21 знака, че флиртува с вас, така че да знаете, че ви иска със сигурност!

Наскоро забелязахте ли някакво странно поведение на някое от момчетата, които познавате? Той ви дава някакви сигнали, но не знаете какво означават? Понякога си мислите, че ви харесва и че може да флиртува с вас, друг път не сте толкова сигурни. За да ви помогнем да излезете от тази мъгла на несигурност, ето 21 флиртуващи хода, които той може да дърпа, че току-що сте пропуснали.

Вземете този тест и разберете веднага: Вие сте неговият тип

ПОВЕЧЕ: Флиртува ли с теб? Ето 8-те знака, които той е!

1. Привличате вниманието му моменталноОбръща ли глава, за да те погледне, когато влизаш в стая? Чува ли гласа ти и мигновено започва да слуша? Вдига ли поглед нагоре, за да види дали сте там, веднага щом усети аромата на парфюма ви? Може би сте го хванали във флиртуващата ви мрежа, без дори да знаете.

2. Той намира начини да бъде около теб

Напоследък сякаш навсякъде, където отидете, го намирате. Това може да е съвпадение или може би той се опитва активно да бъде около вас. Той знае, че ти харесва да пиеш кафе, преди да влезеш в офиса, например, така че той поема същия навик. Или той става приятел с хората, с които излизате. Обикновено е доста очевидно какво прави.

3. Карате го да се усмихва

Няма нещо като да видиш лицето на някого да светне в момента, в който те види ... може дори да не осъзнава, че го прави, но вероятно има огромна усмивка на лицето си.

ПОВЕЧЕ: 16 знака за предаване Гай Ви харесва чрез текстови съобщения

4. Вие го изнервяте

Вярвате или не, жените не са единствените, които се изнервят. Момчетата също правят, и ако той ви харесва и се опитва да флиртува с вас, има вероятност той да почувства всички тези луди пеперуди, да има потни длани и да е мек и неподвижен.

5. Хванете го да облизва устни

Случвало ли ви се е да го хванете да ви гледа ... и фино облизва устни? Не е мързеливо, извратено близане, но той леко прокарва езика си по долната устна или го похапва малко? Той иска теб и той те иска лошо,

6. Дразни те

Знаеш ли как малките момчета ще дразнят момиченца, които харесват? Те никога не израстват от това. Ако човек ви харесва, той ще флиртува с вас чрез лекомислени подскачания, някои невинни шеги и добронамерени закачки.

ПОВЕЧЕ: 10 знака за хвърляне на мъртви подаръци Гай ви харесва

7. Той те избира над приятелите си

Истинският тест за това дали той ви харесва и дали флиртува с вас е, ако обърне внимание на вас или приятелите му. Ако той ги остави да разговарят с вас или продължат да прекарват време с вас, вие печелите.

8. Карате го да се изчерви

И тъй като говорихме за изнервянето на момчетата, те също се изчервяват! Ако той ви харесва много и вие флиртувате с него отзад, може просто да забележите, че бузите му зачервяват. Не е ли толкова очарователно?

9. Неговите зеници са разширени, когато той взаимодейства с вас

Ако забележите неговите зеници, вероятно вече сте в доста близка близост, което може да обясни защо са разширени. Когато ни харесва нещо, това е нормален биологичен отговор на нашите ученици да разширяват. Случва се, когато сме възбудени и развълнувани, и ако имате такъв ефект върху него ... е, това предава нещо за него, нали?

ПОВЕЧЕ: 9 знака, че той наистина не е в теб

10. Той възприема „властова позиция“

Мъжете обичат да изглеждат по-мъжествени пред жената, която харесват (с цел да я впечатлят) ... така че той може да възприеме така наречената „позиция на властта“, когато говори с вас. Краката са разперени, изправени назад, ръце по бедрата.

11. Той леко докосва ръката ви

Забелязвате ли някога как той леко докосва ръката ви, докато говорите? Може да изглежда невинно ... но не е така.

12. Той имитира вашите жестове

Проучванията показват, че когато ни харесва някой, сме склонни да отразяваме техните жестове, без всъщност да го осъзнаваме. Така че, обърнете внимание следващия път, когато говорите с него и вижте дали той следва каквито и да е изражения на лицето или жестове, които правите.

ПОВЕЧЕ: Как да флиртуваме с човек (без да рискуваме да отхвърлим или смутим)

13. Той говори с дълбок глас около вас

Знаеш ли какво казах за това, че изглеждам супер мъжествен? Гласът е част от това и един мъж ще задълбочи гласа си, за да изглежда по-мъжки, секси, по-привлекателен за жените.

14. Забелязвате го как повдига вежди

Този е много фин, а друг е, че той дори не осъзнава, че прави. Когато говорите с него, повдига ли той вежди, някога толкова леко? Това означава две неща: първо, той се опитва да ви погледне добре, с широко отворени очи, за да види цялата ви красота, и второ, той е отворен към вас и честен.

15. Той ви дава веднъж

Това е толкова очевиден ход, но мъжете често не осъзнават, че го правят. Знаеш ли, когато влезеш в една стая и той ти дава поглед от главата до петите, вероятно е усмихнат или просто хипнотизиран? Той любови това, което вижда.

ПОВЕЧЕ: Флиртува ли с мен? Ето 13 знака той е

16. Той се навежда вътре

Искаме да сме близо до хората, които наистина харесваме, и той наистина ли харесва те. В резултат на това той ще се наведе, докато разговаряте, само за да влезе в това интимно пространство и да види какво е да бъдете толкова близо.

17. Той наклонява глава към вас

Проучете поведението му, докато говорите - той накланя глава? Ако е далеч от вас, това е лош знак, но ако той наклони глава към вас, това означава, че обръща внимание на това, което говорите и е много заинтересован.

18. Той намира извинения да ви докосне

Знаеш този ход - той поставя ръка на коляното ти, когато ти казва нещо уверено, слага ръка на малкия по гръб без никаква причина, защитна ръка на рамото ти ... о, имаш малко нещо по бузата ти и той използва възможността да погали лицето ти. Ха, знаеш, че това е флиртуващ ход.

ПОВЕЧЕ: 10 очевидни знака, който един човек е флиртуващ с вас

19. Той се опитва да привлече вниманието ви

Ако сте в група и особено около други мъже, той вероятно работи много усилено, за да ви накара да му обърнете внимание. Той може да ви хваща око при всяка възможност, да ви дава малки усмивки, да ви задава въпроси, да се смее на шегите ви и т.н. Той иска да го забележите и да флиртувате назад.

20. Той се смее много около теб

Понякога това е, защото ти е смешно, а друг път просто защото се опитва да те ласкае, но напоследък се смее много, когато си наоколо. Всяко малко нещо, което излиза от устата ви, изведнъж е смешно - някога се питахте защо?

21. Той ви прави комплименти

Може да си мислите, че комплиментите са очевидни флиртуващи признаци, но не е задължително - човек, който ви харесва истински, ще се опита да не прави груби коментари за начина, по който изглеждате и вместо това ще оцени вашата личност, чувство за хумор, постижения и т.н. Помислете „ Имате наистина интелигентно чувство за хумор ”спрямо„ Тялото ви е наистина горещо ”.

ПОВЕЧЕ: Как да четете мъжки сигнали за флирт

Знаете ли, че дори човек да флиртува, той все пак би могъл да загуби интерес във всеки един момент от връзката? За да избегнете това, трябва да разберете, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и да прочетете това веднага, защото в един момент мъж, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Вие ли сте неговият тип“ в момента и да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате ..

Вземете теста: Вие сте неговият тип

Вие сте неговият тип? Вземете теста

В обобщение...

1. Привличате вниманието му моментално

2. Той намира начини да бъде около теб

3. Карате го да се усмихва

4. Вие го изнервяте

5. Хванете го да облизва устни

6. Дразни те

7. Той те избира над приятелите си

8. Карате го да се изчерви

9. Неговите зеници са разширени, когато той взаимодейства с вас

10. Той възприема „властова позиция“

11. Той леко докосва ръката ви

12. Той имитира вашите жестове

13. Той говори с дълбок глас около вас

14. Забелязвате го как повдига вежди

15. Той ви дава веднъж

16. Той се навежда вътре

17. Той наклонява глава към вас

18. Той намира извинения да ви докосне

19. Той се опитва да привлече вниманието ви

20. Той се смее много около теб

21. Той ви прави комплименти

Интересни Статии