Как знаеш, че някой те обича? 31 лесни начина да разберете кога го правят

Как да разбереш, когато някой наистина те обича или ако те просто си играе със сърцето ти, връзвайки те, за да те използва за временно забавление, докато не премине към някой друг?

Ще ви дам тези 31 начина да кажете кога някой ви обича, за да го направите наистина ли стигнете до сърцето на това, което трябва да търсите.

ПОВЕЧЕ: 3 начина да разберете дали някой наистина ви обича

31 лесни начина да разберете кога някой ви обича:

1. Постъпват постоянно с вас, когато са сами с вас или когато са с вас около приятелите си. Без значение къде сте или с кого сте, те обичат към вас.2. Те излизат от пътя си, за да ви помогнат, когато сте болни, стресирани, тъжни или преминавате през голямо предизвикателство в живота. Те никога не стоят бездейно, когато се нуждаете. Те не могат да издържат да видят някой, когото обичат да страда.

3. Те печелят всички ваши успехи. Ако получите повишение, срещнете нов приятел или научите ново умение, те се вълнуват от него.

4. Говорят ви с приятелите си и чувате за него през лозата.

Вземете теста: Обича ли те?

ПОВЕЧЕ: 8 ключови знака, в който партньорът ви е влюбен

5. Те разхождат кучето ви вместо вас.

6. Те получават вашата поща за вас, когато трябва да излезете извън града.

7. Викат ви, когато сте пълни с него, но го правите по любезен и любящ начин. Това ви позволява да растете и да станете по-добър човек.

8. Те не се изплашват, ако не им пишете постоянно, защото сте на работа или помагате на приятел, но ви липсват, когато отсъствате.

ПОВЕЧЕ: Точно как да разбереш, когато един човек те обича

9. Те ви изпращат текстови съобщения или се обаждат често, без да нарушават здравословните граници.

10. Те си спомнят глупави, неуместни неща за вас, които дори не си спомняте да им казвате, че винаги ядете в определен ресторант или имате белег на коляното от инцидент на мотора си, когато сте били на десет.

11. Те ​​ви позволяват да изпускате разочарованията си, без да ги приемате лично. Можете да говорите за едни и същи неща милион пъти и никога не се уморявате да слушате.

12. Носят ви цветя без причина. Те също така ви подаряват подаръци по специални поводи.

ПОВЕЧЕ: Как точно да знам със сигурност Ако човек ти харесва

13. Те ви дават лично пространство, когато имате нужда от това, но никога не ви игнорират.

14. Те се бият честно и никога не ви звънят и не ви омаловажават дори в разгара на момента.

15. Бързо се опитват да компенсират след несъгласие.

16. Те плащат за вечеря или поне предлагат.

ПОВЕЧЕ: 11 неоспорими знака, че е влюбен в теб

17. Искрено се извиняват за всичко, което правят, за да ви разстроят, и се опитват да не го правят отново.

18. Те никога не вземат от вас и винаги търсят начини да ви дадат.

19. Те се преместват в нов град за вас. Те изкореняват живота си за вас или правят големи промени в живота, за да подкрепят пътя на живота ви.

20. Те никога не взимат големи житейски решения, без да получат вашия принос.

ОЩЕ: 12 категорични знака Вашият партньор е влюбен в вас

21. Те ​​мият чиниите или сгъват дрехите, защото знаят, че мразите да вършите тези работи.

22. Те ви позволяват да имате различно мнение от тяхното и дори го приветствате. Позволено е да имате собствен ум.

23. Не ви създават стрес за малко терапия на дребно или време с приятелите ви, когато сте стресирани.

24. Те са привързани физически и вербално. Прегръщат те, целуват те, галят те и ти казват, че си красива. Никога не трябва да се чудите как се чувстват към вас.

ПОВЕЧЕ: Любовни сигнали към езика на тялото и други сигнали

25. Те се притесняват за вашия комфорт. Те ви предлагат палтото си, когато ви е студено, или се откажете от мястото си в препълнен автобус.

26. Те ви дават последната хапка от десерт, който споделяте на вечеря.

27. Те публично проявяват своята привързаност. Те не се колебаят да ви държат за ръка или да ви целуват пред други хора.

28. Те нетърпеливо правят нещата за вас и скачат с шанса да ви помогнат или да ви направят услуга.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали някой ви обича (дори ако не го казват)

29. Те правят голяма работа за вашия рожден ден или годишнини, дори ако кажете: „Не ме разбирайте нищо или не е голяма работа“.

30. Ще ви кажат кога някой в ​​живота ви не ви почита. Те искат всички ваши приятели и членове на семейството да бъдат мили и уважителни към вас.

31. Казват „Обичам те“ често и са щастливи, когато кажеш същото.

Ако сте влюбени, на първо място поздравления, и второ, от всичко, което прави още по-важно да се справите с тези два момента на създаване или прекъсване, които всяка жена изживява във взаимоотношенията си с мъже, защото ако вече го обичате, значи потенциалът ви за сърдечен удар е възможно най-високо, така че обърнете внимание, защото тази следваща стъпка е жизненоважна. В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият основен житейски момент във всяка връзка, в който може да ви остави безчувствен и сам или по пътя към романтиката и щастието: В един момент той ще се запита дали тази жена трябва да се ангажирам в дългосрочен план или не? Отговорът, който той дава сам, ще определи всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали мъжът, с когото сте, ви обича или не? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Обича ли те?

Обича ли те? Вземи викторината

Интересни Статии