Как знаете, че сте в „правилните“ отношения? Ето 7-те ключови знака

Страхуваш ли се да умреш сам? В момента сте в отношения? Толкова ли се страхуваш да умреш сам и като цяло да си сам, че се примиряваш с всяка връзка, която можеш да постигнеш? Вие сте някъде по средата? Или наистина сте щастливи?

Тези въпроси са важни по една причина: да определите дали сте в правилната връзка. И ако не сте в отношения, да зная как да прецените дали сте в правилния или не, когато сте правя влез в едно.

Ако сте в правилната връзка, пред вас ще има бъдеще, пълно с топли, щастливи, мъчно романтични чувства. Ако не сте в правилната връзка, вие сте предназначени за бъдеще, обзет от ужасно, болезнено сърцебиене.Искам да се уверя, че избягвате тази съдба и знаете истината веднъж завинаги.

Въпросът, който много жени имат, се свежда до това: В момента сте в отношения, но не можете да разберете дали се установявате или това е истинското нещо?

Взаимоотношенията могат да бъдат трудни малки неща. Понякога има чувството, че имаш нужда от някой, който да ти държи ръката и да те води през една ... или поне да ти даде карта.

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

Понякога сте прекалено дълго във връзка, преди да разберете, че не сте щастливи, а понякога се плашите толкова много, че никога няма да намерите най-подходящия, че сте съгласни с това, че сте недоволни, за да поддържате връзка.

Но ако сте в 'правилната връзка', всичко се чувства толкова по-добре. По-често се усмихваш, забелязваш, че мислиш за този, когото обичаш (а после се хващаш и се ухиляваш като глупак) и си представяш всякакви начини, по които можеш да направиш и своя мъж по-щастлив.

Вие просто не чувствате тези чувства в краткосрочен план. Сигурно, в началото имате пеперуди и топли, размити чувства, които преливат през тялото ви. Но докато продължавате, вие развивате взаимно ниво на истински комфорт един около друг.

Чувствате естествено, без усилие чувство за мир, когато сте около него.

Но какво става, ако нещата не са такива, каквито са били преди? Какво става, ако нещата започват да тръгват надолу и не сте сигурни дали това е, което сте мислили, че сте се регистрирали първоначално? Какво става, ако нещата са начело в добра посока, но не можете да предвидите какво ще има бъдещето?

Работата е там, че не винаги е ясно. Много жени не са сигурни какво да правят, за да постигнат „правилната връзка“ и как да определят дали са в една.

Вземете тази викторина и разберете Искате ли да бъдете заедно?

Така че искам да ви дам седем ключови стъпки към правилната връзка.

Забележка: преди да продължа, искам да поясня, че „правилната“ връзка не означава, че винаги ще бъде перфектен. Под „правилно“ имам предвид, че естествено се обичате и се радвате един на друг, какви сте в действителност.

Така че с казаното, нека да влезем в тези 7 ключови неща, които трябва да имате 'правилната' връзка.

1. Прекарвайте време заедно

Ако искате да влезете и да останете в „правилната връзка“, трябва да сте готови и нетърпеливи да прекарате време заедно. Опитайте някои от нещата, които обича да прави, заемете се с едно от хобитата си и вижте дали ви харесва. Предложете да изпробва нещата, които обичате да правите. Това може да отнеме известно време, но когато успеете да балансирате неща, които и двамата ви харесват, ще се почувствате нови и вълнуващи неща, с които да се насладите на своя човек (и двамата ще го обичате).

2. Живей без него

Трябва също да разберете, че ще има неща, които той предпочита да прави сам. Може би му е приятно да гледате спорт и харесвате скрапбукинг или блогове. Всички имаме нужда от време, за да инвестираме в собствените си интереси и ако можете да отделите време за себе си, знаете, че сте в „правилната връзка“. Това също ме извежда на следващата стъпка.

3. Останете себе си

Това, че сте с някого, не означава, че трябва да промените кои сте, за да ги направите щастливи. Останете си и оставете мъжа си да направи същото. Вместо да се опитвате да накарате човек да се промени, насърчавайте личния растеж и усъвършенстване. Той ще почувства, че обичаш и се грижиш за него, без да чувстваш, че неговото лично пространство е нахлуло.

Тази бърза викторина ще ви каже Той ви изневерява?

4. Вие не сте съгласни

Аргументи се случват, дори и в най-щастливите отношения. Това е факт от живота. Нищо не е перфектно 100% от времето, но можете да се справите с нещата правилно. Когато спорите, можете да не се съгласите. Това, което отделя една двойка, която не е съгласна с уважение помежду си от другите двойки, е, че никога не са наранени чувства или чувство, че имаш какво да докажеш. Не е нужно да променяте мнението си за всичко и определено няма нужда да се съгласявате за всичко. Приемете, че той ще има различни мнения и ще уважава вашите мнения и ще ги приеме също.

5. Не се бориш за победа

Борбата никога не трябва да се състои в това да спечелите и да накарате човека, когото обичате, да се чувства деградиран. Не става дума дори да го накарате да чуе какво искате да кажете. Аргументите трябва да се отнасят до разбирането и достигането до средата. Ако спорите само да се чувствате като „печелите“, вие активно вредят на отношенията и карат мъжа ви да се чувства като по-малко от човек.

Никой не иска да се чувства като техните думи и мисли са безполезни, затова използвайте своите аргументи, за да намерите общо разбиране и уважение един към друг, а не да се разкъсвате.

Двойките, които стоят една до друга, когато нещата станат трудни и времената стават трудни, са тези, които успяват в дългия път.

Вземете тази викторина и вижте Колко си романтичен?

6. Оставате привлечени един към друг

Чух, че обичайният страх, който хората изгубват, губи привличане на своя значим друг, след като е бил с тях години и години. Ако загубите привличане един към друг, това може да затрудни поддържането на връзката. Ако чувствате, че нямате привличане към него ... можете да направите две неща: поговорете с него, опитайте се да разберете какво е това, което искате и работите, за да изпълните това желание или можете да си признаете, че не сте привлечени от него и продължете напред.

Честно казано, понякога ще искате повече или различни неща от вашия партньор и той ще иска повече или различни неща от вас. Но като цяло трябва да сте съвместими с него.
Същото важи и за него, ако е в същото положение.

Ключът е комуникацията, която ме довежда до последната ми стъпка.

7. Работите заедно

Независимо дали е в собствената ви къща или на открито, вие сте екип. Стремите се да се подобрите и да работите заедно като цяло. Когато излизате да пазарувате, дайте му артикули от списъка и го накарайте да ги вземе, докато получите нещо друго. Ако играете игра с приятели, съставете план заедно, за да спечелите.

Дори и да се окажете задържан или да го задържите, ученето да работите като екип значително ще подобри отношенията ви и ще гарантира, че правите правилните неща.
Ако чувствате, че не показвате никакви признаци, че сте в правилна връзка, не е задължително да го напускате.

Всяка връзка е уникална и включва двама различни човека.

Помня: ако не сте щастливи извън отношенията си, няма да сте щастливи във вашата връзка.

Не съществува връзка, която да ви забавлява или да подхранва всяко ваше желание. Трябва да внесете щастие и добра вибрация в една връзка, за да извлечете едно и също нещо от нея.

Вашата връзка показва ли признаци, че сте „правилната“ или смятате, че има места, които можете да подобрите?

Уведомете ме в коментарите по-долу.

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

Искате ли да бъдете заедно? Вземете викторина

В обобщение...

Най-добрите признаци, които сте в правилната връзка

  1. Прекарваме време заедно
  2. Живей без него
  3. Останете себе си
  4. Вие не сте съгласни
  5. Не се бори за победа
  6. Оставате привлечени един към друг
  7. Работите заедно