Как да го накараме да се държи с вас като приоритет

Един от въпросите, който виждам най-често сред жените във връзки на всички етапи, е „Защо не ме направи по-приоритетен в живота си?“

Не чувствате, че той ви поставя на първо място ... но това е наистина важно в отношенията! Така ли е?

Не се чувствате като вашия мъж, който ви прави негов основен приоритет, може да ви остави да се чувствате разстроени, объркани и негодуващи. В крайна сметка, той винаги е в ума ви. Как не можеше да бъде? Ти го обичаш!Така че защо не сте на му ум по-често ?? Понякога изглежда, че си ти последно нещо на ума му! Не трябва да стоят нещата!

Вземете теста: Губи ли интерес?

Когато връзката ви е борба да го накарате да види, че трябва да дойдете първи ...

Ще прекарате тридесет минути, измисляйки перфектния текст за селфи, за да го изпратите, докато той е на работа, така че той ще мисли за вас. Консултирайте се с приятелките си, за да видите дали те смятат, че е добър. Те одобряват. Щракнете върху „изпрати“ и проверявате телефона си на всеки няколко минути в очакване.

Или не получавате никакъв отговор, или иначе му отнема възрасти да изпрати текст обратно и той едва ви дава отговор, още по-малко от този, на когото се надявате. Анализирате текста си, за да видите какво бихте могли да направите по-добре, но измислете нищо.

Всичките ви приятели са разочаровани заедно с вас и ви уверяват, че заслужавате по-добро. По-откровени приятели казват, че трябва да го зарежете и да намерите някой, който ви оценява правилно.

Не искаш да си тръгваш Но започвате да мислите, че никога няма да дойдете първо с него и започвате да чувствате, че той просто не иска да бъде с вас, колкото искате да бъдете с него.

Всъщност той никога не е казах това е за вас, но е доста очевидно нали? Той поставя практически всичко пред себе си! Работата му, приятелите му, семейството му, кучето му ... дори телевизията и видеоигрите са по-важни, отколкото сте понякога.

Опитвате се да го накарате да види, че се нуждаете от повече, но само изглежда, че иска да прекара още по-малко време с вас ...

Защо нуждата ви да бъдете приоритет е нещо, което трябва да проучите по-внимателно

Макар че очевидно не искате да бъдете всичко, а да бъдете игнорирани до края на живота си, трябва да разберете, че силно желание да бъдете приоритет се основава на вашата собствена нужда от сигурност.

Имате идея в главата си колко време мъжът ви трябва да прекара фокусиран върху вас и когато не го получите, започвате да се съмнявате във връзката. Може дори да започнете да се оплаквате и да отправяте искания за повече време заедно.

И защо не бихте?

навсякъде погледнете виждате примери за това как трябва да са отношенията. Книги, телевизионни предавания, филми, статии в списания и дори някои експерти за връзки ви казват, че „истински мъж“ ще ви направи център на живота му.

Истинските мъже трябва да отговарят на всеки текст, а не с отговори с една дума. Истинските мъже планират да нощуват на среща за двама ви, без да бъдат питани. Истинските мъже карат една жена да се чувства обичана и ценена всяка секунда от живота си. Тя продължава и продължава.

От мъжете често се очаква да извървят тази много тясна връзка, която прави жената центърът на неговата вселена, без да се прехвърля в нужда. Но просто не е възможно да останеш балансиран през това въже през цялото време.

Това е изтощително и неизбежно води до недоволство, спорове и в крайна сметка ... разпад.

Как да го накараме да се държи с вас като приоритет

Жените, които имат най-дълготрайни, щастливи и обичащи връзки със своите мъже, знаят това ключът не е да бъде приоритет номер едно за мъжа през цялото време и тези момчета променете приоритета от любов и уважение, а не от търсене. Тези жени знаят, че са допълнителен приоритет в живота му. Те не заместват или поемат преднина пред останалите му приоритети. Докато жените са невероятни многозадачници и могат да имат много неща на ума си наведнъж, повечето мъже предпочитат да се съсредоточат върху едно нещо наведнъж и да му отделят неделимото внимание.

Така че, когато човек е на работа, приоритетът му номер едно ще бъде неговата работа.

А ти искам че! Работата му е жизненоважна част от живота му.

всичко от другите му приоритети са жизненоважна част от живота му. Дори и тези, които смятате за глупави. В противен случай те не биха били част от него. И колкото повече уважавате и подкрепяте онези други части от живота му, толкова повече удовлетворение той получава от тях и толкова по-свободен е той да ви предоставя неразделното си внимание, когато се съсредоточи върху вас.

Подкрепата на другите му приоритети не е толкова трудна, особено когато го правите последователно и започнете да го виждате да се чувства по-близо до вас и да иска да ви накара да се фокусирате по-често.

Как показвате вашата подкрепа и уважение наистина е много просто ...

Само защото ти мога изпратете му текст на работа, не означава, че сте Трябва!

Резервирайте текстове и телефонни обаждания по важни въпроси. Не прекъсвайте работния му ден, само за да му изпратите селфи или да му кажете, че го обичате.

Не бихте прекъснали сърдечен хирург по средата на троен байпас с текст само защото ви е скучно и мислите за него, нали?

Уважавайте работата на мъжа си че много. Няма значение дали е портиер или пилот на авиокомпания в разгара на сезона на ураганите. Вие не уважавате работата, вие уважавате, че вашият мъж е на работа и именно там трябва да бъде фокусът му.

Същото важи и за всичките му други приоритети. Подкрепяйте и уважавайте ги и го правете, защото това е вида партньор, който искате да бъдете

Това включва телевизионни и видео игри или всяка друга форма на соло забавление, от което зависи вашият конкретен човек.

Всеки има нужда от време. И всеки има свой начин да го направи. Винаги помни, ако той се нуждаеше от него преди да се срещне с вас, най-вероятно ще се нуждае от него, след като сте заедно.

Подкрепеното и уважавано време надолу води до това, че той иска да прекара доброволно Повече ▼ време с вас, след като е декомпресиран Не е точно качествено време, ако стоите там и въздишате или го гледате със скръстени ръце в очакване да приключи.

Това може да е или не да е удовлетворяващо времето за него, ако се опитате да споделите това време с него. Това зависи от способността му да се фокусира с вас там и дали можете да се впишете в него и да бъдете част от него, вместо да се опитвате да го разсеете и да станете негов основен фокус. Много двойки имат страхотно време заедно, но е много важно да оставите вашия човек да се оттегли в мъжката си пещера и да се отпусне без вас за известно време, ако и той се нуждае от това.

И ако в момента мислите: „Защо трябва да подкрепям и уважавам тези неща? За какво ще уважава и подкрепя аз? “, Тогава вероятно е време да ви напомня, че запазването на резултата няма място в здравите отношения. Някога.

Въпреки това, колкото повече мъж чувства подкрепа и уважение от партньора си, толкова по-неустоима ще бъде тя към него. Мъж, който има това, почти винаги инстинктивно иска да се погрижи, че жената, която обича, има най-добрия живот, който може да й предложи.

Той често ще следва нейното ръководство и ще започне да проявява същото уважение и подкрепа без да бъдете питани, Той също така ще почувства, че може да я обича и да й се довери по-дълбоко, да бъде по-свързан с нея и да бъде по-присъстващ с нея.

Така че времето, което имате с него, ще бъде напълно фокусирано качествено време. От вас зависи да го оцените, да го разчитате и да не го губите негодуващо за това, че не ви дава повече.

Въпреки това, дори ако правите всичко правилно и му предоставите пространството, от което се нуждае от нещо в живота си, това може да го накара да започне несъзнателно да се отдръпва от вас и да губи интерес, което ще съсипе отношенията ви и ще го прогони от вас 100% от времето, освен ако не сте спрете го, преди да е станало твърде късно. Ако мислите, че той може да загуби интерес, първата стъпка е да прочетете това веднага: Ако той се дърпа, направете това ...

Желая ви най-доброто.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината