Как да накараме някой да те хареса: 3-те най-ефективни начина

Как да направиш някой като теб (като приятел, като личност или повече, ако искаш)? Следвайте това ръководство и не само, че човек като вас ... те ще почувстват, че е напълно естествено!

Казват, че не можеш да промениш някой друг, винаги можеш да промениш себе си и да контролираш собственото си поведение. Не можете да определите дали някой ще ви хареса, но има неща, които можете да направите, за да им повлияете леко. Независимо дали говорим за приятелства или романтични отношения, вие хващате повече мухи с мед, така че имате по-голям шанс да накарате хората да ви харесат, ако сте добри към тях. Бъдете в добро настроение, усмихвайте се и се интересувайте от това, което харесват. Просто трябва да бъдеш себе си!

Вземете теста: Харесва ли ви?

ПОВЕЧЕ: Накарайте го да падне за вас с един от тези 6 научно доказани начина1. Бъдете себе си

 • Отстоявайте това, в което вярвате

Всички имаме лични убеждения и принципи; те са част от нас и са това, което ни прави уникални. Няма нищо по-лошо от човек, който прелиства от една страна на друга или не е ангажиран с нищо, в което вярват. Това ви прави нечестни.Важното е да запомните, че ще има хора, които няма да ви харесват заради вашите убеждения, но това не е от вас. Ще има и други, които ще ви харесат точно защото се ангажирате с това, което държите скъпо, и това е впечатляваща черта.

 • Нека вашите „странни“ да се мотаят

Един от най-важните аспекти да накарате хората да ви харесват е да сте истински, истински и честни. Това включва всякакви странни навици, странности или необичайни неща за вас. Може да си мислите, че те отлагат, но се бориш да ги скриеш или да изглеждаш по-готин от теб, ще бъде невероятно очевиден.Така че, не се страхувайте да признаете, че еднолично се наслаждавате на боклука риалити телевизия или че ядете сурови картофи. Това не само ви кара да изглеждате по-истински и достъпни, но и може да бъде приятно. Плюс това, това ще накара другия човек да се почувства по-добре относно своите „странни“ странности, от които се смущава.

ПОВЕЧЕ: Как да го накараме да се държи с вас като приоритет

 • Уважавай себе си

Самоуважението е трудно да се придобие и запази, така че трябва да се придържате към него. Без значение какво казват другите, трябва да обичате себе си, да останете верни на себе си, а и другите ще ви уважават. Човекът, чието внимание искате да привлечете, ще се възхищава на това чувство на самоуважение.Ако някога се почувствате несигурни или несигурни в себе си, не забравяйте да измислите мантра, в която да повтаряте силните си страни „Аз съм добър, щедър човек“, „Винаги съм там за моите приятели“.

 • Бъдете честни, но дипломатически

Както казах, вашите лъжи или ще изглеждат очевидни, или те ще намерят своя път към повърхността, което ви прави несигурни и фалшиви. Честността винаги е най-добрата политика, особено когато става въпрос за среща с нови хора и формиране на отношения.

Но не прекалявайте с това - знайте кога малките бели лъжи могат да запазят връзката, вместо да я навредят. Ако искате някой да ви хареса, не им казвайте всяко нещо, което ви дразни, или колко странно смятате, че е семейството им.

ПОВЕЧЕ: Абсолютният най-добър начин да надминете човек, който не ви харесва2. Заинтересувайте се

 • Слушайте внимателно

Твърде малко хора са добри слушатели, но това може да бъде вашият златен билет за нечия благодат. Хората трябва да говорят с някого и всички ние обичаме да говорим за себе си, така че защо да не им дадем внимателно ухо? Хората обичат другите, които слушат. Но какво прави добър слушател?

- Използвайте езика на тялото си, за да предадете внимателно слушане; кимнете, усмихвайте се и направете контакт с очите.

- Добър начин да им уведомите, че слушате, е да повторите това, което са ви казали, само за да сте сигурни, че сте разбрали правилно и сте на същата страница. Плюс това, това им дава възможност да изяснят някоя от своите точки.- Не ги прекъсвайте и не говорете за себе си. Това е неуважително и досадно и може да ги отложите, вместо да се приближавате. Искате да покажете, че се интересувате от тяхната личност и какво имат да кажат.

ПОВЕЧЕ: Искате ли да изпратите текста на вашата смачка? Ето какво точно трябва да направите, за да започнете разговор

 • Направете го ваш приоритет

Ако искате човек (или някой друг за този въпрос) да ви хареса и да получите съобщението, че го харесвате, трябва да сложите парите си там, където е устата ви. Не му казвайте просто; Покажи му. Отделете време за него и го поставете на първо място в графика си. Това показва, че искате да прекарате време с него.

Голямо не-не е да отменяте или по някакъв друг начин да ги отменяте или да разплащате отново и отново време. Това просто ги кара да се чувстват сякаш изобщо нямат значение за вас и че времето им не е ценно.

Може да искате да му кажете колко много се забавлявахте, когато излизахте с него. Това подсилва идеята, че се радвате на неговата компания и го прави по-вероятно да ви свързва с добри времена.

 • Обсъдете какво общо имате

Трябва да има нещо, което имате общо - хоби, някакъв интерес, по който можете да обсъждате, обсъждате или споделяте мнения. Това прави много по-лесно обвързването с някого и винаги ви дава нещо за разговор.

Ако няма общи интереси, не се страхувайте да разберете какво харесват. Просто, основни въпроси са всичко, което трябва да започнете: „Харесва ли ви музика? Какъв вид'? „Вие ли се занимавате с филми?“, „Как в крайна сметка се преместихте в този град?“

ПОВЕЧЕ: Как да се измъкнем от приятелската зона с един човек (и да го преследваш)

 • Бъди забавен

Колкото повече се смее с вас, толкова по-приятни ще бъдат спомените, които той свързва с вас. Това е един от най-лесните и приятни начини да се обвържете с някого, така че не забравяйте да накарате да се забавлявате и да пукате шеги около него.

Ако искате едва доловимо да ви покаже, че го харесвате, можете игриво да го дразните по забавен начин. В зависимост от човека, можете дори да получите малко средно, стига да сте сигурни, че ще бъдете безплатни след. Някои мъже обичат да получат егото си малко нахално от остроумна жена.

 • Правете неща за него

Винаги е ласкателно, когато някой направи нещо за теб, а ти си супер ценител, нали? Той също ще бъде. Естествено е да гледате благосклонно към някой, който прави нещо хубаво за вас. Просто се уверете, че е нещо подходящо и не твърде интимно.

Можете да го оставите да вземе назаем CD от вашето, или можете да сте сигурни, че ще предадете това, което сте обсъждали в онази голяма среща, която той прескочи миналата седмица.

ПОВЕЧЕ: Вземете желаната от вас връзка: 4 правила, за да живеете

 • Комплимент му

Мъжете рядко получават комплименти - обикновено те са тези, които плащат комплиментите - така че винаги се чувстват специални, когато получат такъв. Двузначно, ако идват от красива дама. Можете да правите коментари относно личността, впечатляващото умение или дори външния му вид, стига да го поддържате подходящо.

'Изглеждаш хубаво днес!' е добре, „Ти си толкова гореща!“ може да бъде много.

 • Позволете му да помогне

Повечето хора обичат да помагат на другите, а мъжете особено обичат да се чувстват като герои. Ще го накара да се почувства наистина добре, че може да ви помогне, плюс това ще засили егото му, за което сте го помолили конкретно. Това също може да бъде добро преживяване на свързване.

Можете да опитате нещо техническо; момчетата обичат да помагат с коли или компютри, защото това ги кара да се чувстват като супер информирани.

 • Направи му услуга

И тъй като той ви помогна, може да искате да му направите услуга в замяна. Не е необходимо да са нещо основно, а само малки неща като да му вземете кафе, когато си купувате сутрин, или малки жестове.

ПОВЕЧЕ: 6 подкрепени от науката начини да накарате някой да се влюби във вас

3. Бъдете привлекателни

 • Нека те видят как се усмихваш

Не само усмивката ви прави да изглеждате по-привлекателни, но и кара другия човек да се чувства по-добре. Плюс това изразява известно вълнение и радост от това да ги видите. Просто сте толкова щастливи, че прекарвате време заедно!

 • Имайте предвид личния балон на всеки

Няма нищо по-неудобно от това да попаднете по невнимание в личното пространство на някого и такива неща могат да бъдат много неприятни. Ще искате да намалите този вид дискомфорт, като имате предвид личното пространство. Добро правило е да се поддържа дължината на ръката между вас.

Като начало не искате да се вслушвате в личния им живот или да задавате интимни въпроси. Но с времето и с приближаването тези теми ще се появят естествено. Също така бавно ще можете да застанете по-близо един до друг.

Не забравяйте, че социалните медии са все още в реалния живот, така че личните граници все още се прилагат - не се поддавайте, не бъдете твърде настоятелни и т.н.

 • Запомнете чистотата

Ние обичаме хора, които миришат добре, така че първата ви спирка трябва да бъде банята: миете зъбите си, душ, мийте косата си, използвайте дезодорант и парфюм, уверете се, че косата ви е пенирана или оформена и че дрехите ви са чисти и гладени. Всичко е в увереността и усещането за вашия проект, когато хората ви гледат.

ПОВЕЧЕ: Как да направим някого като теб

 • Направете точка, за да знаете името им

Никой не го харесва, когато хората забравят името си или го грешат за чуждо. Ако искате човек да ви хареса, не забравяйте само да си спомняте името им, но и им показвайте, че го правите. Ако току-що сте срещнали този човек, следващия път, когато го видите, използвайте името му в поздрава си: „Тим, толкова е хубаво да се блъснеш в теб!“ Това ще го накара да се почувства достатъчно важен и специален, за да сте отбелязали името му.

 • Уверете се, че езикът на тялото ви е отворен

Хората са привлечени от открития, позитивен, приветлив език на тялото. И така, дръжте гърба си изправен, гърдите напред и изправете се високо. Ръцете ви не трябва да се кръстосват, защото това може да ви даде отбранителна позиция. Не забравяйте да осъществите контакт с очите, когато разговаряте с другия човек, и насочете тялото си към тях.

Най-вече трябва да сте спокойни и да изглеждате спокойни. Това ще ви даде увереността, от която се нуждаете, и това ще впечатли другия човек. Харесваме уверени хора и ги уважаваме. Не е нужно да се насилвате да се появявате по никакъв начин.

Тази статия подробно описва как да накарате някого да ви хареса, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва в сърцебиене или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и четете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Най-ефективните начини да накарате някой да ви хареса

 • Бъди себе си
 • Отстоявайте това, в което вярвате
 • Нека вашите „странни“ да се мотаят
 • Уважавай себе си
 • Бъдете честни, но дипломатически
 • Бъдете заинтересовани
 • Слушайте внимателно
 • Направете го ваш приоритет
 • Обсъдете какво общо имате
 • Бъди забавен
 • Правете неща за него
 • Комплимент му
 • Позволете му да помогне
 • Направи му услуга
 • Бъдете привлекателни
 • Нека те видят как се усмихваш
 • Имайте предвид личния балон на всеки
 • Запомнете чистотата
 • Направете точка, за да знаете името им
 • Уверете се, че езикът на тялото ви е отворен

Интересни Статии