Как да му дадете място, така че да ви липсва и да се върне

Значи искате да знаете какво да направите, ако гаджето ви иска място,

Може би в последно време не отговаря на текстове. Или да закачите телефона малко по-бързо от обикновено.Може би има чувството, че нещо необяснимо се е изместило във връзката и той не е толкова присъстващ. Или емоционално отворена.Може би той ви изправя направо и ви плаши. Или може би е бил пред теб и е казал пряко, че има нужда от пространство от отношенията ти.

Това е ужасяващ момент във всякакъв вид романтика, който може да ви накара да се почувствате панически - все едно не знаете какво да правите или че бихте могли да го загубите във всяка секунда.И ако четете това, има вероятност да не искате да го загубите. И така, какво да правите?

Какво да правим, когато човек се отдръпва и „се нуждае от пространство“

В основата на вашия страх е, че той се отдръпва от вас и че ще ви напусне.

Може би просто се нуждае от място и той ще се върне при вас ... или може би наистина мисли да прекрати връзката. Така или иначе, не знаеш със сигурност, и това те плаши.Ето защо точно сега ще ви кажа точно какво да не правя, за да можете да научите как да му давате място, но да не го губите, да го изтласкате още повече или да превърнете кратка почивка във връзка, завършваща в кошмар.

Каквото и да правиш, не гони го след него,

Не му пишете много, не му се обаждайте, не му изпращайте съобщения в социалните медии, не го гледайте за валидиране или успокоение. Позволете му да отдели необходимото време, без да посегнете към него и да се вмъкнете отново в живота му. Дайте му място да ви липсва.

Знам, че боли да не знаеш какво прави или какво чувства. Боли да мислиш за възможността той да те напусне. Знам, че е гадно да седиш с тези негативни емоции и да чувстваш, че не правиш нищо по въпроса.Тази болка, тази болка и тази тревожност е това, което те кара да се вкопчиш в него още повече. Това е несигурност, това, което те кара да му пишеш непрекъснато, търси емоционално успокоение от него, че не си тръгва, и се опитай да го принудиш по-близо и по-близо до теб.

За да бъде ясно: всяка и всички тези реакции ще има прогони го още по-далеч, може би за добро,

Защо?Вземете теста: Губи ли интерес?

Не позволявайте на страха от загуба да определя вашите действия

Какво означава страхът от загуба за вашата връзка и защо го изпраща да бяга от вас?

За да го кажем възможно най-просто, страхът от загуба е, когато вашите негативни чувства контролират вашите действия, вместо вашите положителни,

Когато започнахте да виждате този човек, има вероятност да не се притеснявате, че той ще ви напусне. Не се притеснявахте, че ще загубите нещо, което сте имали.

Вместо това сте се държали така, че нямате какво да губите (защото не сте го направили). Нямаше съществуваща връзка, която да бъде загубена, така че сте действали точно както искате.

Това му беше привлекателно. Действието от място на спокойствие, щастие и увереност е това, което е привлекателно за мъжа, с когото сте. Мъжете искат да бъдат с някой, който е спокоен, сигурен и щастлив - по същия начин, както жените искат да бъдат с някой, който действа по същия начин.

Така че колкото и да сте заедно, вие се държахте с позитивност с него.

Но когато започнете да усещате, че той се отдръпва от вас, изведнъж усещате, че го губите. Сякаш губиш нещо от живота си.

Вместо да нямате какво да губите, чувствате се, че част от живота ви, която е важна за вас, изчезва - като земята се изплъзва изпод краката ви. Чувстваш се уплашен, панически, изплашен.

И тогава действате не от щастие или удовлетворение, а по-скоро от паника и страх от загуба.

Вашите действия стават с цел да се уверите от него, че той не напуска. Те започват да се опитват да го накарат да остане с вас. Те започват да се опитват да контролират действията му, вместо да се радват да прекарват време с него.

Веднага щом това се случи, мъжът, с когото сте, ще почувства силно желание да се отдалечи колкото се може по-далеч от вас. Никой не обича да има друг човек да се опита да контролира действията си.

Когато той се чувства като, че се опитвате да го контролирате, това го кара да иска да бъде извън вашия контрол, което го кара все по-далеч и по-далеч. Ако не е спряно, това води до смъртоносна спирала, която разрушава връзката ви.

Така че, ако знаете, че трябва избягвайте страха от загуба ...

Какво всъщност трябва да направите, за да го държите до себе си?

Първо, важно е да се каже това напълно нормално е човек да иска малко място и е напълно нормално да му дава място,

Както казах преди, ако се опитате да го контролирате или да го накарате да остане с вас, само ще го отведете още повече. Много момчета искат място, защото не се чувстват контролирани.

Истината е, че много момчета се нуждаят от пространство, за да вкарат мислите си в ред за връзка. Много момчета се нуждаят от време сами (или поне време далеч от жена), за да разберат как всъщност се чувстват.

Един човек може да има страхотно време с вас на среща, може да почувства невероятна връзка, може да мине през петите за вас почти мигновено - и все още имат нужда от време и пространство далеч от вас. Защо?

Това е така, защото за много мъже пространството между когато те види е времето, което наистина циментира в ума и сърцето му как се чувства към теб. За много мъже това време е от решаващо значение за подреждането на емоциите му. Опитайте се да му дадете място да разбере какво иска - в повечето случаи може да бъде изключително полезно.

Това време на разстояние е също решаващо за него да изгради желание да се види отново. Когато не сте били в контакт от известно време, той ще започне да мисли за вас все повече и повече, да се чуди какво правите и да удържи желанието му да се види отново. Но само ако му дадете пространство да ви обича

Това, което е важно да запомните тук, е това най-много момчетата се нуждаят от време и пространство, за да започнат да се чувстват по-близки и по-свързани с жена, Ето защо да се вкопчиш в него и да се опитваш да го приближиш, всеки път ще избухне.

Но ако му предоставите място, ще го накарате да ви липсва и да го направи по-вероятно да се върне.

Гледайте видеоклипа: Как да му дадете място

Как да му дадем място и да го накараме да ви липсва и да се върнете

Ако мъжът ви се държи далеч и искате да се върне при вас, ще бъда откровен: гоненето след него няма да свърши работа. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да му предоставите пространството, което търси, за да може да реши всичко, което го притеснява, и да се върне към нормалното. Преследването му само ще го отблъсне далеч. Опитайте се да дадете на мъж пространство, за да измисли нещата - той ще почувства вашето отсъствие веднага щом реши проблема си и ще иска да се върне към вас.

Ако той търси някакво пространство, нека го има

Не казвам, пусни го напълно и определено не ти казвам да се откажеш от това, че имаш нещо общо с него.

Това, което казвам е, че много момчета се нуждаят от перспектива в една връзка,особено когато изпитват силни чувства, Може да звучи контраинтуитивно, но най-добрият начин да помогнете на мъжа да придобие някаква перспектива е като дадете на мъжа пространство в отношенията. Предоставянето на вашето мъжко пространство, за да стигне до собствените си изводи без натиска да разочарова партньора си, не само затвърждава уважението, което имате към него, но и ви прави по-малко достъпни (и по-желани).

В зависимост от естеството на връзката ви с него, можете да го попитате как се чувства или какво мисли. Ако вече сте наистина близки, можете да го попитате колко време му е необходимо, ако се питате колко време трябва да давате място на гаджето си.

Ако го попитате, жизненоважно е да му позволите да бъде честен с вас,

Това означава, че без значение какъв е отговорът му, трябва да го приемете, без да се ядосвате на него. Без преценка, без гняв, ако каже нещо, което не искате да чуете.

Това е толкова важно, защото хората трябва да се чувстват в безопасност, за да бъдат честни. Да речем, че сте опитвали дрехи с приятел, който ви попита как изглежда тоалет, а вие им казахте истината. Ако те се ядосаха и бяха злобни, колко е вероятно да им кажеш истината отново в бъдеще?

Ще бъде много по-вероятно просто да излъжете и да кажете това, което искат да чуят, за да не ги издухат.

И това е точно същото с мъжете и отношенията. Дайте на мъжете пространство да са честни с вас и те ще бъдат. Ако можете да му покажете, че сте някой, към когото се чувства сигурен, че е честен - дори и да ви казва нещо, което не искате да чуете - той ще бъде честен с вас.

Какво трябва да направите, когато му давате място?

Нека да кажем, че вие ​​двамата прекарвате много време заедно, а сега харчите много по-малко. Какво трябва да правиш?

Сега е идеалната възможност да отделите време за себе си. Вижте приятели, които може би не сте виждали за малко, преследвайте хобитата, които ви харесват, и правете неща, които наистина ви правят щастливи.

Вашата основна цел е да заемате времето си да правите неща, които ви харесват, така че да не прекарвате цял ден да го изпускате. Вместо това живеете живота си по начин, който ви прави щастливи.

Както вече казах, добрите отношения трябва да са черешката отгоре на тортата, а не самата торта. Страхотна връзка се случва само когато двама души, които вече са щастливи, се съберат, за да бъдат щастливи заедно, а не когато двама нещастни хора се гледат един към друг за щастие.

Затова отделете малко време, за да се насладите на себе си и правете нещата, които обичате да правите.

Каквото и да правите, не правете ...

# 1 Грешка жени правят, когато човек трябва пространство

Когато един човек търси пространство, много жени правят тази една грешка, която всичко, но гарантира, че той се отдалечава още повече. Те го превръщат в игра.

Напълно естествено е да се почувства наранен, ако има нужда от малко пространство. Това, което ще убие връзка всеки път, е, ако решите да го накажете за това, че ви кара да се чувствате наранени.

Огромна грешка, която виждам, че жените правят отново и време, се държи така, сякаш емоционалният баланс в една връзка трябва да е „синигер за тъп“ - и инстинктивно усеща, че ако той я боли (дори и да не иска да я нарани), тя има право да го нарани обратно.

Много жени емоционално ще се оттеглят от човек, ако започне да се отдръпва от тях, за да се опита да го нарани по начина, по който той я е наранил.

Това е най-токсичната реакция, която може да имате към тази ситуация. Ако човек види, че вие ​​имате тази реакция към него, чувствайки се, че му трябва някакво пространство, ще го изпрати да тича към хълмовете.

Плюс това, както казах по-рано, това ще го накара да се почувства, че не може да бъде честен с вас. Ако начинът, по който реагирате на нещо, което не ви харесва, е като наказвате другия човек, той никога няма да се чувства удобно да ви каже нещо, което не ви харесва - което ще подкопае и разруши връзката ви в дългосрочен план.

Просто му дайте място, за да се върне естествено при вас

Ако му предоставите пространството, което търси (като не го изпращате по текстови съобщения, не му се обаждате или не го оставяте да бъде отделен от вас), той ще започне да ви липсва. особено ако прекарвате тонове време заедно.

Като не се плашите от него, не се разстройвате с него или не се опитвате да го накажете, вие се поставяте далеч над другите жени в съзнанието му. Вместо да се разстройва с него за това, че е честен, предоставянето на мъж на пространство, от което има нужда, ще го остави да се впечатли и разбере на дълбоко ниво.

Ако искате да научите как да дадете място на човек, със сигурност можете да следите по този път на текстови съобщения, обаждания и не му позволявайте да диша. Това със сигурност ще го накара да избяга. Но ако искате да дадете място на човек без да го губите, това е ходът.

Ако в края на деня той не се върне при вас и прекрати връзката, това е гадно, но нямаше какво да направите. Това е най-добрият начин на действие всеки път, когато човек започне да се отдръпва или се нуждае от пространство - така че ако не се върне, връзката никога няма да работи на първо място.

Ако той не се върне, след като му предоставите място, нищо, което бихте могли да направите, би го накарало да спре да се дърпа. И това боли, но поне вие ​​избягвате всяка драма, сърцебиене и ужасни чувства, когато се опитвате да гоните след него, за да го накарате да остане.

Вероятно е, ако му дадете мястото, което търси, той ще започне да ви липсва и искам да се върна, Ще се почувства освежен и щастлив да бъде с теб - защото уважаваш каквото му трябва и му го даваш, без да се опитваш да го наказваш, дори и да не беше това, което искаш.

Така или иначе, сега знаете, че ако той търси място, нека го има, Ако успеете да научите как да дадете на мъж пространство, за да ви липсва, отношенията ви ще бъдат много по-балансирани.

16 съвета как да дадете на мъжа си място

 1. Какво правиш, когато му даваш място? Съсредоточете се върху собствения си живот и самоусъвършенстване.
 2. Как давате място на някого? Не го „разпитвайте“ и не го „разпитвайте“ (дава лично пространство).
 3. Не отменяйте плановете, защото той се свързва с вас.
 4. Как можеш да накараш човек да ти липсва? Като дадеш на човек пространство!
 5. Космосът е добър за връзка? Осъзнайте, че се нуждаете от собствено пространство, за да се покажете за връзката по конструктивен и здравословен начин. Дръжте опциите си отворени (Ако не сте ангажирани с този човек, дръжте опциите си отворени! Свържете се с други момчета, ако искате, докато той официално не ви заключи.)
 6. Поддържайте активния си социален живот.
 7. Не се фокусирайте върху опита да контролирате ситуацията; фокусирайте се да бъдете най-доброто си аз!
 8. Бъдете готови да се отдалечите, ако връзката не е това, което искате.
 9. Осъзнайте пространството е добре за взаимоотношенията!
 10. Започнете ново хоби.
 11. Бъдете забавен човек, за да сте наоколо (настроението има значение!)
 12. Не му се обаждайте и не му изпращайте много съобщения.
 13. Приятен момент, когато всъщност сте заедно, за да го накарате да иска повече.
 14. Не го оплаквайте и / или го обвинявайте в нещата.
 15. Оставете го да прекарва време с приятелите си и да осъзнае, че е добре за него.
 16. Доверете му се - един от най-добрите начини да предоставите на мъжете пространство е чрез осигуряване на емоционално пространство.
 17. Накарайте го да се усмихне и да се смеем заедно.

често задавани въпроси

Как да му дадете място, но да не го загубите?

Не го хапвайте, нека диша. Това включва текстови съобщения, обаждания и пасивна агресия

Как да му дадете място и да го накарате да ви липсва?

Не се ядосвайте на него, че на първо място му трябва място.

Как да му предоставим пространство в отношения на дълги разстояния?

Може би си вземете една нощ или две почивки от Facetime, телефонни разговори или текстови съобщения. Постигнете някакво споразумение за охлаждане на контакта за няколко дни и избиране на дата, на която двамата ще се съберат отново.

Как да му дадете място, когато живеете заедно?

Отидете в кафене, отидете на разходка или останете с приятели.

Колко време трябва да му давам място? Колко място трябва да му дам?

Най-добре е да дискутирате с него, защото това ще покаже, че слушате и подкрепяте нужда от място.

Дайте му място и той ще се върне?

Тук нещата стават трудни. Разбира се, можете да дадете на мъж цялото пространство, от което се нуждае и иска. Понякога, дори когато правите всичко правилно и точно както той иска, да дадете място на човек просто не е достатъчно, за да го спечелите.

Как да му дам място да разбере какво иска?

Вземете ново хоби, съставете планове с онзи приятел, на когото продължавате да се грижите, продължете да се занимавате. Нека той има малко време за себе си, без текстови обаждания или чекове, за да подреди чувствата си.

Как да му дам пространство да се влюби?

Като му се доверите да бъде себе си и изразете емоциите си с вас честно (независимо дали харесвате или не това, което чувате).

Разбира се, да му предоставите място всъщност е само първата стъпка ... но когато се стигне до него, има 2 големи проблема, които всяка жена изпитва в отношенията си с мъжете - така че обърнете внимание, защото това, което правите по-нататък, е жизненоважно. Първият проблем, който вероятно преживявате: ако вече се интересувате от мъж и смятате, че той може да загуби интерес, да изстине или да се отдръпне, трябва да прочетете това веднага или рискувате да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Вторият проблем е следният: знаете ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той ви вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината