Как да дадете на някого място, без да ги губите (или да загубите ума си)

В една връзка, даването на място на някого е изключително важно. Но как да дадете на някого пространство, без да ги губите (или да бъдете разкъсани от страх, за този въпрос)?

Често в отношенията ще дойде момент, когато някой от вас има нужда от място. Ако не сте вие ​​(а той се нуждае от място), това може да бъде страшно и отвратително. Това дори може да ви накара да мислите, че има нещо нередно във връзката.

ПОВЕЧЕ: Как да му дадете място, така че да ви липсва и да се върнеВероятно няма нищо лошо и затова можете да се объркате. Може да го намерите да се отдръпва от вас или да се дистанцира, което ви кара да поставите под въпрос цялата връзка.Може би вашият партньор е казал, че им трябва известно пространство, за да дишат или просто се чувствате така, както и двамата ви трябват, това е напълно нормално и здраво. Даването на място на някого обаче идва с безпокойство и може да не искате да ги загубите (очевидно).

Обаче понякога, като дадете на някого пространство, вие двамата ще се върнете още по-силни. Ако дадете на някого място и по каквато и да е причина, той не се върне, ние имаме съвет за вас в края на тази статия, вие не сте сами.ПОВЕЧЕ: Ето защо, когато се отдръпне, трябва да му дадете място

Известната поговорка гласи, че ако пуснете нещо и е имало предвид, в крайна сметка ще се върне при вас. Въпреки че това се случва, не всеки иска да пусне партньора си. Понякога е трудно да се сблъскаш с реалността, но е необходимо, за да израстваш като личност. Това, че предоставяте на някого място, не означава, че ще ги загубите, това просто означава, че и двамата можете да работите върху себе си и да се върнете по-силни. Наличието на пространство може дори да ви накара да осъзнаете колко много се обичате и искате един друг в живота си.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Контролирайте страховете си

Да се ​​страхуваш да пуснеш някого си е напълно нормално и всички ще изпитват безпокойство около него. Ако сте в състояние да контролирате страховете и тревогата си, тогава това ще помогне много да се справите с предоставянето на място. Ако се опитвате да се свържете отново един ден, след като двамата сте решили да отделите малко време, това няма да е достатъчно за тях и ще ви се стори непроходимо.Колкото по-трудно се изтласкате, толкова повече ще искате да бъдете с този човек. Това дори може да ви обсеби от партньора си, което не е добре, ако им трябва място. Възможността да бъдете здрави, докато партньорът ви има известно време да диша, може да ви накара да се почувствате луд, но можете да го направите, ние вярваме във вас!

ПОВЕЧЕ: Ето какво точно трябва да направите, когато той каже, че има нужда от място

1. Спрете да пишете и да му се обаждате

Да имаш място означава всъщност да имаш място. Това не означава да му дадете час да помисли за отношенията си, преди да започнете да му звъните и да изпращате съобщения. Докато минавате през това време, не му изпращайте съобщения, освен ако не е необходимо. Изпращането на текстове е едно от най-лошите неща в една връзка, защото толкова много може да бъде разбрано погрешно. Ако двамата не се виждате и той се нуждае от място, не се опитвайте да се вмъкнете в неговия ден, като му изпращате съобщения без спиране. Постоянното изпращане на текстови съобщения и повиквания може да е причината той да се нуждае от място на първо място. Не искате да обърквате това и може би трябва и малко време за себе си.ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се оттеглят и точно какво да правят за това

2. Вземете свои собствени решения

Когато хората влязат във взаимоотношения, те често оставят чувството си за индивидуалност у дома и стават едно цяло. Не бихме ви препоръчали да правите това така или иначе, особено когато двамата имате известно време разделно. Стоейки на два крака и вземайки решения за себе си ще ви позволи да се чувствате по-независими и по-малко привързани към любовта си. Вземането на решения е супер мощно и ви помага да се развивате, когато сте двамата разделени и в крайна сметка може да помогне, ако трябва да се отдалечите.ПОВЕЧЕ: Как да му дадем място по правилния път

3. Съсредоточете се върху себе си

Преди да се срещнете с партньора си, вероятно сте имали няколко страхотни хобита, нали? Отделете това време във връзката си, за да се фокусирате отново върху себе си. Започнете отново във фитнеса и се храните здравословно или се заемете с ново хоби! Ако се съсредоточите върху себе си, ще ви вдъхнете повече увереност и ще ви покаже, че ако се стигне до разпадането на двамата, бихте могли да се справите с него. Ако не сте доволни от себе си, като например теглото си или друг аспект, направете нещо по въпроса. Съсредоточете се върху това да станете по-добри и да обичате себе си точно толкова, колкото обичате гаджето си.

ПОВЕЧЕ: Какво да правим, когато той каже, че му трябва пространство

4. Не се затлъстявайте над него

Вместо да мислите за пространството между вас двамата, помислете за други неща. Натрапването на връзката ви или времето далеч един от друг ще ви накара да искате да се върнете към тях преди времето да е точно. Това дори може да ви накара да се свържете с тях, когато всичко, от което се нуждаете, е малко време за себе си. Ако смятате, че социалните медии ще бъдат проблем, изключете ги за ден или два. Изненадващо е, че всички не се разхождаме луди с това колко много зависим от технологиите и социалните медии в наши дни.

5. Дайте им място

Свържете се отново с приятели, опитайте нов спорт, работете малко по-късно или направете нещо, което ще ви направи щастливи. Това е моментът да покажете колко добре можете да държите себе си и че можете наистина да им предоставите необходимото пространство. Не се убеждавайте, че им предоставяте място, когато все още изпращате съобщения или им се обаждате. Необходимо е напълно да се освободите от тях толкова дълго, колкото им е необходимо, след което отново да се разпалите, когато искат.

ПОВЕЧЕ: Какво означава, когато някой каже, че им трябва място

Какво се случва, ако те не се върнат?

Страх, който всички имаме, когато даваме на някого място от нас, но реалността е, че ако той работи, тогава ще стане, дори и двамата да сте имали месеци разделно. Взаимоотношенията са предназначени да преживеят трудностите и разполагането на пространство помежду си не трябва да влияе на начина, по който се чувствате никой от вас.

Ако дадете на някого място и той не се върне, опитайте се да не се разстройвате твърде много, в началото е страшно и разстроително. И все пак, това се случи с толкова много от нас, определено не сте сами по това време. Говорете със семейството и приятелите си, за да свалите всичко от гърдите си. След това продължете с живота си, най-добре е да започнете да правите това винаги, когато се предложи да дадете място на някой друг. Фокусирането върху себе си винаги е най-важното, а придвижването напред ще улесни нещата само ако някога се стигне до това, че двамата вървите отделно.

ПОВЕЧЕ: В истинската любов се доверяваме и даваме място

Тази статия ви показва как да му дадете място, сега във всяка връзка, която открих, има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

1. Спрете да пишете и да му се обаждате

2. Вземете свои собствени решения

3. Съсредоточете се върху себе си

4. Не се затлъстявайте над него

5. Дайте им място

Интересни Статии