Как да изкараме най-горещите

Истина е, че само няколко секунди целуване е достатъчно, за да изпратите треперене надолу по гръбначния стълб, но ако искате това наистина изтръпване на гръбначния стълб, измислянето е мястото, където се намира.

Това е така, защото когато става дума за целувки, нищо не се сравнява с интензивността, сексуалността и интимността на наистина гореща сесия за размишление (1).Има няколко неща, които трябва да запомните, ако искате да изкарате добре, но за щастие за вас, те са лесни и всички са тук, дори ако не сте сигурни дали сте добър целуващ се или не и всъщност не знам какво да правя.Така че ето всичко, което трябва да знаете за създаването, за да предизвикате наистина топлината и страстта между вас и вашия партньор.

Вземете теста: Вие сте неговият тип?

1. Как да започнете Make Out

 • Ако търсите да заключите устните и да започнете да заглаждате, имате нужда от точка за прескачане, за да отидете двамата. За щастие, ако той вече ви харесва, това трябва да е лесно. Чудесен начин да покажете интерес и да започнете да се грижите е да заключите очи с него. Искате да направите контакт с очите и да му дадете малка усмивка, за да му покажете, че имате предвид бизнеса.

  Друг чудесен начин за изграждане на интимност е да поставите ръка върху лицето му, да докоснете крака му или да поставите челото си срещу него, за да получите връзката между вас да расте.  Запомнете - не е необходим супер интензивен контакт с очите тук, за да започнете нещата. Няколко секунди очен контакт трябва да са му достатъчни, за да получи съобщението.

 • Когато се готвите да започнете да се гримирате, не забравяйте да избягвате да се движите бързо и си позволявайте да се движите бавно и леко (2). Не искаш да се сблъскваш един с друг в лицето, нали?

  Не забравяйте да се движите бавно в началото, а също и да сменяте позициите много бавно, за да не чукате зъби един с друг. Започнете с целуване на устните един на друг и след това преминете към френски целувки ако сте готови

  Ако френски се целувате, вашите езици ще се намират в устата на другия, така че опитайте да ги движите бавно по какъвто и да е начин да се чувствате добре за вас, без да се забърквате (3).

 • Уверете се, че не оставяте ръцете ви просто да висят на една страна до вас - в края на краищата вие правите връзка помежду си, трябва да създавате връзка.

  Обаче съм не казвайки, че трябва да използвате ръцете си, за да намажете партньора си при всяка възможност. Вместо това позволете на ръцете си да изследват бавно тялото му - стига да ви е удобно.

  Дръжте ръцете си така, че нещата да не станат скучни. Страхотни места за докосване са лицето му, кръста му, държейки се за ръце, докосвайки гърдите, шията и задната част на главата.

 • Не забравяйте, че закачката може да бъде супер забавна и вълнуваща част от грим сесията. Това, че правиш, не означава, че не можеш да играеш трудно, за да влезеш в средата!

  Когато нещата вървят невероятно, можете да се отдръпнете за кратко и да погледнете дълбоко в очите му. Това ще го накара да иска да ви целуне още по-зле - и ще повиши интензивността, когато се потопите обратно.  Не правете това непрекъснато, това е ход, който работи най-добре умерено.

 • Направете почивки, за да дишате! Получаването на достатъчно въздух е важно, поради очевидни причини - и няма да го притеснявате, като го прекъснете за секунда, за да си поемете дъх.

  Ако искате почивка, но не искате да спирате, е напълно добре да изтичате до банята или да вземете чаша вода.

 • 2. Поддържане на Make Make Hot

 • Макар че да се гримирате за часове може да ви се стори забавно, шансовете са, че един или и двамата може да се отегчите. Ето защо добавянето на някаква комуникация в грифа е чудесен начин да поддържате и двете страни присъстващи и ангажирани.

  Ако искате да му кажете нещо, можете да прекратите целувката и да му кажете нещо тихо, това е напълно добре. Просто не разваляйте настроението, като казвате нещо неудобно или извън темата, като например да говорите за работа или нещо подобно.

 • Не го приемайте твърде сериозно! Твърде много празненства бяха съсипани от супер сериозни хора, които искат да се посветят всичко вниманието към целувката - и няма да се забавлява.

  Факт е, че ще има неловки моменти, докато ги правите - и това е напълно добре! Всеки един човек, който се разбра с някой, ги е преживял.

  Всичко, което трябва да направите е да не го приемате толкова сериозно и изведнъж това ужасно неловко нещо, защото нещо, на което и двамата можете леко да се смеете.

 • Ако искате, целувате партньора си на места, различни от устните им - като лицето и шията.

  Определено искате да продължите да се движите бавно, не забравяйте, че бързото движение е враг на доброто изкарване.

  Опитайте да ги целунете в ъгъла на устата им, а след това се движете по пътя му по челюстната линия и към врата му. Ще изпрати треперене по гръбнака му.

 • Едно от най-добрите чувства, което може да се случи по време на гримиране, е когато партньорът ви прокара пръсти през косата ви - така че върнете услугата!

  Можете да прокарате пръсти през косата му по скалпа му и след това да ги прокарате докрай по врата му, за да го накарате да се разтопи като локва.  Не забравяйте, че главата и скалпът имат тонове нервни окончания, затова ги използвайте добре!

 • Ако се чувствате особено жилави, можете да хапнете малко по долната му устна, за да подправите нещата. Можете дори да нахапате други места, като ушите или шията му, за да му придадете изблик. Само помнете - бъдете много лек!

  Това е ход, който се използва най-добре, когато познавате другия човек малко по-добре и сте готови да започнете да експериментирате. Ако той реагира добре, можете да продължите, в противен случай се придържайте към грима.

 • Един от най-добрите начини да накарате треперенето да се вдига нагоре и надолу по гръбнака му, като шепне в ухото му по време на грима. Това е чудесен начин да запазите двигателя си горещ, дори когато си почивате от целувки.

  Можете да се наведете и да му прошепнете нещо кратко и секси в ухото му, като „Чаках цял ден да те целуна“ или „Ти ме подлудиш.“ Ще го хареса.

 • Най-важното единствено правило да се общувате с някого е, че колкото по-дълго оставате заедно и се наслаждавате един на друг, толкова по-удобно трябва да експериментирате и да опитвате нови неща.

  Никога не знаеш кога ще откриеш нещо, което и двамата наистина ли и не знаете със сигурност, докато не го опитате.

 • Затова, когато се чувствате удобно с него, опитайте да добавите няколко нови обрати и трикове във всяка сесия, за да експериментирате. Не става дума за опитване на 50 различни неща за една вечер, а за добавяне на нещо ново или различно всеки път.

  3. Пускане на Make Wind Out Down Down

 • Общуването е супер важно в почти всичко, свързано с взаимоотношенията, и не се прави изключение. Ако смятате, че сте готови да си починете, кажете на партньора си.

  Можете или да им уведомите, че сте готови да преминете към нещо по-интензивно и с R-рейтинг, или просто трябва да си починете от целувките.

  Както винаги, искате да се движите бавно, а не бързо. Търсиш бавно да се отдалечиш от него, дай му още една страстна целувка и после оставиш целувката да приключи. Не забравяйте, че това не трябва да бъде рязко, може и трябва да се навива бавно.

 • Една от най-добрите части да бъдеш с някой вид е, че те ти дават всякакъв вид валидация. Това е нещо, за което трябва да се стремите във всяка връзка, както от партньора си, така и като нещо, което да дадете на партньора си.

  След като сте готови, определено трябва да му кажете колко ви е харесало (ако приемете, че ви е харесало). Можете да му прегърнете голяма, още една целувка или огромна усмивка - всички тези ще го накарат да се почувства наистина добре.

 • И накрая, ако приемем, че ви е харесало да се занимавате с него, чудесен начин да навиете нещата е да го оставите да иска повече.

  Уверете се, че той знае, че се интересувате да имате повече аутлети в близко бъдеще - например като му кажете как нямате търпение да го видите отново или изпратете му съобщения, за да му кажете колко много се забавлявате по-късно.  Не забравяйте, че ако го оставите да се чувства щастлив и развълнуван, когато си тръгнете, той ще иска да го направи отново - и то скоро. Забавлявайте се с него!

 • Вземете теста: Вие сте неговият тип?

  Вие сте неговият тип? Вземете теста

  В обобщение...

  Ето как точно се гримирате с него

  • Започнете грима, като заключите очи с него
  • Подарете му малка усмивка и ако ви се струва, че сложи ръка на лицето му, докоснете крака му или сложете челото си срещу неговото
  • Избягвайте да се движите бързо и вместо това се движете бавно и леко
  • Дръжте ръцете си, за да не станат скучни
  • Не го приемайте твърде сериозно и се оставете да се забавлявате
  • Целувайте го по други части на тялото, като шията или лицето
  • Можете да се насладите на движение на пръсти през косата му
  • Движете се бавно и общувайте, когато сте готови да преминете към нещо друго или спрете да правите

  Интересни Статии