Как да поддържаме мъж, който се интересува завинаги

Значи искате да знаете как да запазим мъж,

Как да го накара да иска да бъде с теб и само с теб. Как да създадете връзка, която трае, при която той никога не губи интерес и иска да остане с вас до края на дните си.

Когато се сблъскате с този въпрос, често срещаната реакция е да потърсите в интернет „неща за вършене“, които ще ви помогнат да запазите човек. В крайна сметка задържането на човек е на път прави правилни неща, нали?Грешен.

Да поддържаш мъж не означава да правиш няколко неща от списък, който четеш онлайн. Задържането на мъж е свързано с естеството на връзката ви.

Простата истина е, отношения, които са изградени да продължат, да продължат.

Ако връзката ви е изградена така, че да трае от самото начало, тя ще измине разстоянието.

Връзките, които са недостатъчни от самото начало (или влизат в спирала на смъртта по време на връзката), не продължават.

Ако се опитате да вземете връзка, която е била изградена на разклатена основа, и да я превърнете в такава, която трае, където „държите“ мъжа си, ще ви е наистина трудно.

Всъщност най-добрият начин да поддържате връзка, която трае, и да „поддържате“ своя мъж, е да го изградите по този начин от самото начало.

Ето какво ще направя:

Вземете теста: Губи ли интерес?

Ще ви покажа как да поддържате мъж

Направих много изследвания на това, което всички експерти казват, че са най-добрите начини да задържите мъж,

Някои от него са добър съвет! Някои хора знаят за какво говорят.

От друга страна, повечето от него са ужасни съвети,

Първо ще ви дам съвета, за да знаете какво да направите, за да запазите мъж и как да установите връзка, така че да стигне разстоянието.

След това, ще ви разкажа за ужасния, ужасен, не добър, много лош съвет, който намерих онлайн, който трябва абсолютно да игнорирате (или да следвате на свой собствен риск).

Нека започнем с добрия съвет:

Добрият съвет за водене на мъж до себе си

1. Разберете какво го интересува

Винаги е добра идея да разберете какво го интересува, какво харесва, какво наистина „го запалва вътре“, когато говори за това.

Защо това е толкова важно? защото откриването на това, което наистина го интересува, е най-добрият начин да се свържете дълбоко с него.

Когато мъж говори за един от своите дълбоки интереси - на практика можете да го видите как светва.

Момчета любов да говорят за нещата, които наистина ги интересуват. Те прескачат възможността да говорят за тях, да ги изследват и да ги показват на другите.

Ако му дадете възможност да говори за това какво наистина го запалва вътре, той ще се почувства по-близо до вас от всякога - защото той може да сподели с вас нещата, които най-много му харесват.

2. Дайте му място, когато му е необходимо

Видях, че несигурността разрушава повече отношения, отколкото мога да преброя.

Споменах, че връзките навлизат смъртни спирали преди. Това, което имам предвид, е когато отношенията вървят добре и тогава нещо се случва, което кара жената да се чувства сякаш се отдръпва от нея.

В този момент се променя цялата динамика на връзката. Вече не става въпрос да се чувствате комфортно, щастливи и спокойни един около друг. Вместо това думите и действията й са продиктувани от страх от загуба а не от това, което се чувства естествено.

Толкова се страхува да не го загуби, че подсъзнателно ще казва и прави неща, предназначени да го върнат към себе си и да го държат близо. За съжаление, тези неща винаги имат обратния предназначен ефект, отблъсквайки го, вместо да го дърпаш по-близо,

Връзката влиза в спирала на смъртта, при която жената се чувства все по-изпаднала в паника, че се дърпа, и се опитва все по-силно и по-трудно да го придърпа по-близо до нея - докато човекът се чувства все по-задушен и се отдалечава все повече и повече.

Вижте какво имам предвид под спирала на смъртта? Повечето взаимоотношения не могат да издържат на такова напрежение и да се разпаднат.

Простият и лесен начин да се избегне това е дайте му място, когато има нужда, Това означава да бъдеш Добре с него изглеждаше далечен за няколко дни.

В крайна сметка момчетата се отдалечават по милион причини. Може би той е преплуван на работа или се занимава със семеен проблем или се бори с някое от милиона други неща. Като го оставите да разполага с необходимото пространство, вие го оставяте да работи през всичко, през което трябва да работи, и се връща при вас освежен и възхитен да присъства там.

3. Опитайте се винаги да изглеждате и да се чувствате най-добре

Факт е в света, че момчетата са визуални същества - но това всъщност означава нещо различно, отколкото може да си мислите.

Когато много жени чуят това, те приемат, че момчетата са привлечени само от супермодели - че има невъзможен стандарт за красота и съвършенство, на който се очаква да живеят, и ако не го направят, те никога няма да запазят човек, когото искат.

Това всъщност е напълно невярно. Докато жените са склонни да мислят, че момчетата се съсредоточават върху физическите си недостатъци, мъжете всъщност се фокусират върху най-добрите физически качества на жената.

С други думи, той не се съсредоточава върху нещата, които мразите в тялото си - той се фокусира върху нещата, които обича за вашето тяло.

Това означава, че без значение как изглеждате, ако той е привлечен от вас, той ще остане привлечен от вас - стига да се фокусирате върху това да бъдете най-добрата версия на себе си, която можете да бъдете, и да се съсредоточите върху това да се чувствате добре в себе си - без значение как изглеждате.

Момчета не се нуждаят от физическо съвършенство в една връзка, това е просто нещо, което списанията ви казват отново и отново, за да ви продават продукти, които не са ви необходими.

Вместо това момчета жадуват жена който се чувства добре в себе си - който знае, че изглежда добре и има увереността да съвпада.

Това е наистина атрактивно за един човек - и това го интересува в дългосрочен план.

Така че, ако просто се съсредоточите върху това да бъдете най-добрата версия на себе си, която можете да бъдете, и да се чувствате комфортно в собствената си кожа, ще бъдете дълбоко привлекателни за него.

4. Разберете кой е той и доколко сте съвместими

Съвместимостта е №1 най-важните аспекти, за да сте в отношения, които продължават. Ако не сте съвместими, вие се опитвате да изградите взаимоотношения върху недостатъчна основа - и това ще се върне и ще ви ухапе в крайна сметка.

Спомняте ли си, когато казах, че отношенията, които са недостатъчни от самото начало, обикновено не продължават? Имах предвид. Ако не сте съвместими помежду си, всеки ден ще се чувствате като нагоре борба.

Ще се борите да общувате, без да се биете. Ще се борите да намерите неща, които да правите, или дори неща, за които да говорите. Ще се борите да оповестявате истинските си чувства, без да наранявате чувствата си.

Връзката между несъвместими хора просто се чувства трудно - като че трябва да се бориш всеки ден, за да продължиш връзката. Много хора се заблуждават, че мислят, че това трябва да бъде отношенията ... защото това е всичко, което някога са знаели.

Истината е, че отношенията между наистина съвместими хора не се чувстват трудно - чувства се лесно. Лесно е да прекарвате време с тях, да разговаряте с тях, да общувате чувствата си с тях. Винаги се чувства като в един и същи екип.

Така че, когато разберете кой всъщност е той, в дълбочина, ще можете да кажете колко съвместими сте всъщност като двойка и дали връзката ви наистина е изградена да продължи.

5. Не се страхувайте да експериментирате

Няма връзка на земята, която да не се подобри с малко експериментиране от време на време.

Това е така, защото зоната на комфорт е истинско място - и там, където рядко, ако изобщо се случва личен растеж. Забиването в зоната ви на комфорт е истинско нещо, което се случва.

Истината е, че животът се случва извън зоната ви на комфорт. Ако той желае да го натисне, добре е да бъдете отворени да натискате своето.

Ако опитате нещо ново и не е вашето нещо - това е Добре! Така или иначе опитахте нещо ново. Ако е, страхотно! Преместихте границите на вашата зона на комфорт и намерихте нещо, което наистина ви хареса.

Освен това, ако покажете, че желаете да отворите зоната си на комфорт, той ще бъде по-готов да го отвори, за да изпробва неща, които ви интересуват.

6. Живейте и ценете живота си извън отношенията

Това е чудесен съвет, който трябва да следвате - и двамата трябва да изживеете живота си максимално извън отношенията.

Той трябва да има живот извън вас и извън отношенията, за да бъде щастлив, точно както вие трябва да имате живот извън него и извън отношенията.

Връзката не е единственият източник на щастие и радост в живота на човек. Ако е така, тя се чувства по-скоро като задължение, отколкото на радостен съюз - и този вид натиск задушава живота от него.

Взаимоотношенията са предназначени да бъдат черешката върху тортата, а не самата торта. Ако връзката е единственото нещо, на което разчитате, за да бъдете щастливи, вашият партньор ще почувства напрежението и обратно.

Най-добрият начин да поддържате връзката, която се чувства страхотно, е и двамата партньори да имат щастлив, пълноценен живот извън връзката - така че да могат да стигнат до връзката, която вече се чувства щастлива и изпълнена, и да се присъединят към своето щастие с това на партньора си, за да направят своето връзката толкова невероятна, колкото може да бъде.

7. Нека да разбере колко много го оценявате

Един от най-големите капани, в който виждам хората в отношенията да попадат, се основава изцяло на комуникацията.

Това е, партньорите във взаимоотношенията понякога смятат, че общуват любов и обич с партньора си, когато в действителност партньорът им не се чувства обичан или ценен.

Има милион различни причини, поради които това се случва в отношенията. Харесва ми работата на д-р Гари Чапман върху любовните езици - в основата си той казва, че хората дават и получават любовта по различни начини и всеки обича да получава любовта по същия начин, по който я дават.

Така например, ако единият партньор основно показва любов чрез подаръци, а другият партньор показва любов основно чрез грижовни действия - възможно е те да не предават любовта, която смятат, че са във връзката. (Възможно е също така всеки да си мисли, че другият не ги обича или оценява толкова, колкото биха искали).

Най-добрият начин да се уверите, че той знае колко го обичате и цените, е като му покажете любовта по същия начин, както той ви показва, че обичате ... дори ако това не е непременно начинът, по който инстинктивно показвате любовта. По този начин той ще почувства любов от вас толкова силно, колкото вие го чувствате към него.

8. Съобразете се с нивото му на ангажираност

Това е може би най-големият проблем, който виждам от ден на ден във взаимоотношенията, и този, който евентуално причинява най-голямо количество сърцебиене.

Виждам, че толкова много жени се обвързват изцяло с мъж - без да получават същото ниво на ангажираност от него.

Разгледах задълбочено тази концепция в други статии, (прочетете повече за това тук), но дългата кратка история е, че много жени попадат в капана да се държат така, сякаш са в ангажирана връзка с мъж, когото те надежда ще се ангажира с тях - когато всъщност това поведение го прави по-малко вероятно, че той действително се ангажира.

Логиката гласи, че ако тя просто му покаже колко добри ще бъдат ангажирани отношения, той ще иска да се ангажира. За съжаление, човешката природа не работи по този начин и резултатът е, че той ще се отдалечи по-далеч от обвързването с нея, защото той знае, че тя няма да отиде никъде, въпреки че не се е ангажирал.

Отново няма да навлизам тук в какавидите, но е достатъчно да кажа, че обвързването с мъж, който не се е ангажирал с вас, премахва много стимул, който кара един мъж да се ангажира с изключителна връзка ,

Най-добрият начин да избегнете този капан е точно да съответствате на неговото ниво на ангажираност - така че ако той не се ангажира с изключителни отношения с вас, вие не се ангажирате с изключителна връзка с него. Ако той не изключва да вижда други хора, нито вие сте.

В този момент се случва едно от двете неща: или се тревожи, че ще те загуби и ще те заключи, или не го прави. Ако не е - това е гадно, но поне знаете със сигурност, че той никога няма да се ангажира с вас. Ако го направи - страхотно, вие сте в изключителна връзка.

Това е всичко, което има добри съвети за това как да запазим мъж, сега нека да се докоснем до всички ужасни съвети по темата:

Ужасното, ужасното, няма добро, много лошо съвети за запазването на мъж

1. Играйте игри, за да го натрапвате

Този съвет казва на жените да не са напълно отворена книга - по-скоро да „дават време на връзката да къкри“, като са загадъчни, задържат и играят игри.

Това не е добър съвет - основно ви казва да действате по неестествен начин около него, за да се опитате да го накарате да ви „преследва“ ... когато това е обратното на това, което създава страхотна основа за една връзка, която трябва да продължи.

Не бива да се чувства неловко, нервно или неудобно около вас - трябва да чувства точно обратното. Той трябва да се чувства като у дома си, сякаш може да бъде истинското си аз, както може да ви се довери да свали охраната си.

Ако се опитвате да играете игри, за да го накарате да се интересува и да действа неестествено, той ще го вземе много бързо - и това ще постави охраната си по-бързо, отколкото можете да мигате.

Затова не се опитвайте да играете игри в началото на една връзка - фокусирайте се да сте в най-доброто настроение, в което можете да бъдете, когато сте с него и се наслаждавате. Когато правите това, двамата се чувствате комфортно и спокойно, което позволява интимността и доверието да растат.

2. Не правете нищо сексуално, докато не сте близки и удобни

Вижте, много е писано за това кога са „правилните“ и „грешните“ моменти за правене на секс.

Нямам много да добавям по темата - защото смятам, че „правилно“ и „грешно“ са напълно субективни и различни за всеки един човек.

Ако се опитате да приложите един размер, който отговаря на всички правила на тази много чувствителна тема, той ще се обърка и ще ви накара да се почувствате странно или неестествено.

Така че моят съвет тук е - игнорирайте съвета за това кога е „правилното“ време за секс. Просто продължете с това, което ви се струва естествено, с какво ви е удобно и какво искате да направите в момента.

Ако действате естествено и правите това, което естествено искате да правите, ще постъпите правилно.

3. Не бъдете лесно достъпни

Има какво да се каже, че си имаш собствен живот - всъщност говорих за това по-рано в тази статия като чудесен начин да поддържаш мъж в отношения.

Но този съвет не означава, че трябва да ограничавате изкуствено времето си с него - тогава просто играете игри (което обикновено е точно грешното нещо в отношенията).

Изкуственият опит да не бъдете „леснодостъпни“ (каквото и да означава това) ви кара да действате неестествено - което той ще вдигне и ще забави растежа на връзката.

Основата на добрите съвети в това е да имате собствен живот, както говорих по-рано. Ако той ви изправи или не ви изпрати текст навреме, за да правите планове, тогава продължете със собствените си планове, вместо да чакате с телефона, за да се върне при вас.

Ако чакате по телефона да му изпрати съобщение, той ще ви приеме за даденост и ще започнете да го възмущавате - лош е пътят надолу.

Вместо това, ако той не се върне при вас, за да правите планове, правите планове с приятел или така или иначе направете нещо, което сте искали да направите, и ако той най-накрая се върне при вас часове по-късно, труден късмет - вече имате планове ,

4. Направете го зависим от вас

Кълна се - това е истински съвет, който някой написа за жените да следват: „Опитайте се да го накарате да мисли, че не може да живее без вас.“

Има термин за това - той се нарича взаимозависима връзка. Това е ужасно, ужасен съвети.

Наистина ли искате да сте с някой, който не може да живее без вас, който се обляга на вас за 100% от подкрепата му и се нуждае от вас, само за да продължите да се събуждате и да се сблъсквате с деня?

Това не е партньор, това е дете!

И двамата партньори трябва да имат щастлив пълноценен живот извън връзката и когато се съберат, могат да се насладят на това да бъдат заедно и да споделят живота си заедно.

Не бива да се чувства така, сякаш не може да живее без теб, това би те задушило и накарало да почувстваш, че това е бреме и отговорност да го подкрепяш.

Този вид динамика потъва в отношения - дълбоко в дълбочина никой не иска да бъде единственият човек, отговорен за щастието на друг човек.

Вместо това трябва да сте заедно, защото сте по-добре заедно, отколкото разделени, защото наистина се радвате да сте един с друг, защото обичате да сте един с друг. Не защото сте зависими един от друг, за да го направите през деня. Съзависимостта е лоша, стойте далеч, далеч от този съвет.

Това е! Това са най-добрите (и най-лошите) съвети, когато става въпрос за запазването на мъж. Ако имате някакви въпроси към мен, оставете ги в коментарите по-долу и аз ще разгледам.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

Как да го запазим заинтересован за добро

  1. Разберете от какво се интересува
  2. Дайте му място, когато има нужда
  3. Опитайте се винаги да изглеждате и да се чувствате най-добре
  4. Разберете кой е и колко сте съвместими
  5. Не се страхувайте да експериментирате
  6. Живейте и ценете живота си извън връзката
  7. Нека да знае колко го оценявате
  8. Съобразете се с нивото му на ангажираност

Интересни Статии