Как да разбера дали човек наистина ви обича: най-добрите шест начина

О, да съм влюбен. Има ли наистина нещо подобно?

Бавните колички, които се преобръщат в стомаха ви всеки път, когато се сещате за другия човек, лекия хоп и прескачане в стъпката ви, лекомисленото очакване при мисълта да ги видите отново и как всичко на света около вас изведнъж просто изглежда ...По-добре!Проблемът с любовта, както се казва, е, че това също може да ни направи временно - но мощно - слепи. Поне когнитивно казано. Има причина някой да измисли фразата „любовта е форма на социално приемливо безумие.“Интензивността на биологичните фактори и психологическите емоции в началото на нова връзка може да отслаби нашата преценка. Накратко, това се случва, за да можем да видим какво искаме - и нашите взаимоотношения трябва да бъдат запълнени.

Въпреки че е вярно, че любовта може да бъде едновременно чувство и действие, повярвайте ми в това: Когато става дума за това да уведомяваме другите дали наистина ги обичаме или не, това е какво правя над това, което казваме, че е от значение.Но как да разбереш дали той наистина те обича?

Вземете викторината: наистина ли ви обича?

В края на деня има някои основни неща, които формират основата на всички здрави и любящи отношения. Ето топ 6 начина за това как да разберете дали човек наистина ви обича.

1. Те ​​сами ги обичат.

Човек не може да обича някой друг, освен ако не се обича първо. Себелюбието е толкова решаващо, защото то изравнява самосъзнанието, самоприемането, самоуважението и самоувереността.Самолюбивите индивиди знаят как да поставят здравословни граници във взаимоотношенията и рядко, ако изобщо се окажат в зависими ситуации. Те са готови да дават и да угодят на другите, но не за своя вреда. Обикновено те са добри в обучението на хората как да се отнасят добре с тях и тяхната увереност обикновено показва най-доброто сред хората около тях.

Те знаят как и кога да се доверят на другите и ако те обичат, ще се доверят Вие,

2. Харесват те ... точно както си.

За всички динозаври или хора, които просто обичат синдицирани повторения на блестящи сит-карти от 80-те, може да си припомните епизода от „Шоуто на Косби“, когато Клер Хъксбъл казва на Дениз: „Много съм горда с теб. Не защото те обичам, а защото те харесвам. ' И Дневникът на Бриджит Джоунс, разбира се, откъде идва ред на заглавието.

Хората, които наистина обичат другите хора като и тях. Те изживяват всичките си чувства към тях извън избор, а не вярванията, че са задължени да се чувстват по определен начин към тях. Те уважават избора си, дори и да не направят същото за себе си. Най-добрата любов започва като като- някой, с когото бихте искали да бъдете приятели.Най-важното е, когато човек наистина те обича, обича и харесва версията на теб сега, Всички вас. И те могат да живеят с нещата, които не харесват особено за теб. Те не се залагат на някаква версия на вас, в която се надяват, че ще се преобърнете - или че ще ви превърнат във вас. Долен ред: Ако някой продължава да се нуждае от неща, свързани с вас, да се променят като условие, за да те „обичат“, най-вероятно наистина не обичат „теб“.

3. Те искат най-доброто за вас.

И те се вълнуват, когато успееш. Когато някой наистина те обича, те възхищавам Вие. Те не ви ревнуват от постиженията ви и не ви възприемат като конкуренция. Ако го направят, това предполага, че имат проблеми със самочувствието. Човек, който наистина обича някого, не се чувства заплашен от този човек, кои са те и техните постижения. По-скоро те са вдъхновени и издигнати от този човек и обратно.

4. Те се борят за връзката ви.

Обратното на любовта не е омраза - това е безразличие. Хората, които се обичат всъщност искам връзката. Те се грижат. Те не обичат да виждат един или друг човек нещастен. И те са готови да говорят нещата и да се опитат да работят чрез разногласия и аргументи.Той не винаги може да има идеален завършек. Но когато обичате някого, сте готови да вложите време, енергия и усилия, за да видите дали можете да направите нещата както трябва. Усилие включва действие, което, както казах, е основното изискване за предаване на истинска любов на някого.

5. Те искат да споделят във вашия свят.

Когато човек наистина ви обича, той иска да се запознаете и да прекарате време с важни за вас хора - като вашите приятели или близки членове на семейството.

Те също така искат от време на време да споделят вашите интереси и страсти в живота, дори ако те лично не се интересуват. Така че понякога те могат да отидат с вас на най-новата романска игра на Хю Грант или хокей на плей-оф, вместо да настояват да отидете с приятелите си.

Всичко това показва, че им е интересно да знаят всички вас и да преживеят какво друго ви носи радост в живота заедно.

6. Те могат да ви пуснат.

Когато човек наистина те обича, знае, че макар да те желаят в живота си, той не те притежава или притежава. И те не зависят от теб само за съществуването си.

Въпреки че може да ви навреди, ако един ден вече не се чувствате по същия начин, истински любящият човек може да уважава вашите избори - дори ако е избор да напуснете връзката. Не е нужно да обичат резултата, но ще уважават вашите решения за себе си и вашето право да ги вземате.

Послепис Все още не съм сигурен дали той наистина те обича? Получете окончателен отговор, като вземете нашия тест „Наистина ли те обича“ сега!

Вземете теста: Наистина ли ви обича?

Наистина ли те обича? Вземете викторината

В обобщение...

Как да разбера дали човек ви обича

  1. Те обичат себе си
  2. Харесват те ... точно както си
  3. Те искат най-доброто за вас
  4. Те се борят за вашата връзка
  5. Те искат да споделят във вашия свят
  6. Могат да те пуснат

Наташа Шарма е терапевт за взаимоотношения, експерт по личностно израстване, телевизионен коментатор, оратор, автор и докторант. Тя редовно се изявява в някои от най-популярните телевизионни програми в Канада и пише за международни публикации по целия свят.

Наташа е посветена да вдъхновява и помага на другите да бъдат най-добрите си и да живеят по най-добрия начин. Тя основа и гордо притежава nkstherapy.com, частна клиника в Торонто, състояща се от екип от психолози, психотерапевти, съветници и треньори.