Как да разбера кога си влюбен? 25 Сигурни знака, в които се влюбвате

Влюбвам ли се? Откъде знаеш, че си влюбен? Проверете за тези знаци за приказки!

Ако никога не сте били влюбени, може би не знаете как се чувства. По дяволите, дори и преди да сте били влюбени, все още може да сте объркани. Чувствата са течни и объркващи и едва ли са точна наука, така че могат да бъдат трудни за определяне. Наричат ​​го „падащо“, но не е задължително да боли. Той може, но може да бъде и изключителен и поглъщащ. Ужасяващо? Да. Невероятно? Също така да. Ако не сте съвсем сигурни, ето 25 сигурни знака, че падате за него.

Вземете теста: Влюбен ли сте?

ПОВЕЧЕ: 23 луди, странни знака, които могат да означават, че си влюбен1. Всичко е толкова лесноЕдин от неоспоримите признаци, че сте влюбен е, че се чувства „правилно“. Чувства се лесно и без усилия и както е предвидено да бъде и нищо не може да навреди на невероятната връзка, която имате. Насладете се на това чувство, докато трае, то е много специално.

2. Липсваш му при най-малкото отсъствиеМоже да бъде невероятно отвратително да чуеш хора да казват, че им липсва партньорът им, когато са били разделени само няколко часа или няколко дни, но истината е, че когато сте в тази фаза на непреодолимото нахлуване, наистина пропускате през цялото време.

3. Искате да правите неща за него

Нищо не казва „Обичам те“ като пламтящото желание да правиш неща за своя човек. Да го накарате да закуси, да се грижи за него, когато е уморен или болен, изпълнява поръчки и т.н. Нищо не е твърде неудобно, когато сте влюбени.4. Искате да изпитате нещата отново - с него

Вече сте били в Испания, но искате да го изпитате отново - с него. Виждате ли, искате да споделите с него всичко добро, на което сте се радвали, и да го изживеете през очите му.

ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се влюбват

5. Удобно ви е да сте странни около негоВсички имаме своите странности и нашите странни, смущаващи навици, които не споделяме с романтични интереси ... освен ако това не е истинска любов. В този случай се чувствате комфортно да оставите „странното“ ви да виси за него. Това включва онази миризлива, зелена маска, която нанасяте преди лягане и начина, по който говорите със себе си, докато гледате любимата си телевизия предавания.

6. Сигурен си, че няма да те нарани

Знам, че съм влюбен, когато не се страхувам, че ще излезе на мен. Винаги съм пазил така с момчетата, с които се срещам, но когато е любов, аз съм напълно уверен и спокоен. Не се примирявайте с нищо по-малко.7. Липсата му на текстови съобщения не ви кара да се чувствате несигурни

А като говорим за спокойствие и увереност във връзката си, изведнъж спорадичните текстови съобщения също не ви притесняват. Закъснението в общуването означава, че е зает, не изневерява.

8. Той е вашият човек

Всички имаме човек, този човек, на когото отивате за всичко. Когато сте щастливи, първо им се обаждате, а когато сте надолу, винаги искате да се прегърнете от тях. Сега той е ваша личност.

ПОВЕЧЕ: Истинските причини мъжете се отдръпват, когато се влюбват

9. Не е нужно да полагате усилия

Когато се срещате, има много планиране и усилия, за да запазите нещата интересни. Но когато е любов, буквално всичко, което правите заедно, ще бъде приятно, дори просто просто да не правите нищо.

10. Той те кара да се чувстваш в безопасност

Има усещане, когато си около мъжа, когото обичаш, като нищо не може да те нарани, защото си защитен от неговата любов. Чувствате се сигурни и успокоени.

11. Свързвате всичко с него

Забелязали ли сте някога, че когато се влюбите, изведнъж всичко е свързано с любимия ви? Непрекъснато забелязвате любимите му неща навсякъде и приятелите ви ви мразят, че го споменавате всеки път.

12. Спряхте да ви липсва бившият ви

Имаше време, когато мислите ви все още ще прелитат на бившия ви от време на време, дори и само да се чудите как се справя. Сега обаче той дори не ви е минал през ума завинаги. Има причина за това.

ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се влюбват: Истинските причини

13. Вече не мразиш неща, с които си свикнал

Не сте фен на туризма, но е добре, ако го правите с него. Дори филмите за Адам Сандлър изведнъж са по-малко непоносими, само защото вашето гадже ги харесва. А, да съм влюбен.

14. Не можете да получите достатъчно от неговите глупави истории

Обикновено хората, които разказват разрушителни истории, биха ви получили луди, но сега ... неговите са сладки, добре? Но това е само защото го обичаш.

15. Споделяте неговите емоции

Напоследък чувствата и емоциите му сякаш се прехвърлят върху вас. Ако той е разстроен, вие също сте негови и щастието ви прави щастливи. Когато той се смее, вие сте също така и нищо не ви прави тъжни като неговата тъга. И за него е същото

16. Прекалено много говориш за него

Те не ти казват, но приятелите ти те мразят и факта, че не можеш да спреш да говориш за него. Не можете да му помогнете, ако той е толкова интересен, забавен, секси, интелигентен и ... о, така е, вие сте влюбени в него.

ПОВЕЧЕ: 25 доказани знака, в които си влюбен

17. Правите планове за бъдещето

Следващия месец го представяш на родителите си, след това го водиш на сватбата на братовчед си следващата година, а следващото лято ще ходиш заедно на походи. Изглежда, че планирате да сте заедно дълго време!

18. Дори и всичко друго да е гадно, имате го и това е достатъчно

Би било лесно да загубиш надежда и да бъдеш напълно завладян от всичките си проблеми, ако не го имаше, но го правиш и той е единственото нещо в живота ти, което винаги е добро и винаги мило.

19. Заведохте го у дома при мама и татко

Наистина ли си 'с' някой, ако той все още не се е срещал с татко? Не приемате всичките си момчета у дома, но той е различен. Всъщност сте развълнувани да запознаете баща си с човека, който спи с дъщеря си, вместо да се страхувате от това.

20. Всяка светска задача и поръчка изведнъж е романтична

'О, любов моя, патладжаните имат толкова прекрасен цвят през това време на годината!' 'Искате ли да извадите боклука заедно?' Това звучи ли ви познато?

ПОВЕЧЕ: Да се ​​влюбиш ли е избор?

21. Влизаш през целия му път в социалните медии

Обикновено ще ви е неудобно да ви хванат да прави това на човек, но е добре, защото никой от вас няма какво да крие. Просто искате да научите повече за него.

22. Искаш да споделиш с него всичко, което ти харесва

Той трябва да види любимия ви филм, да опита мястото за сладолед, на което сте ходили като дете, и да се срещнете с най-добрия си приятел. Просто искате да споделите всяка малка част от вас с него.

23. Пуснете охраната си около него

Никой друг път не ви е било удобно да показвате на човек, от който детството ви е пълнено с играчка, или сте си позволили да грози плач пред него, сополи и прочие. То трябва да бъди любов.

24. Добре е, ако временно не го харесвате - все още го обичате

Любовта изглежда отвъд момента и е дългосрочна и по-дълбока. Така че, дори ако мъжът ви може да ви подлуди в момента, вашата любов към него все още е същата. Сега, ако само той спря да оставя чорапите си по пода!

ПОВЕЧЕ: 10 знака, в които се влюбвате

25. Не е нужно да излизате, ако можете да останете с него

Е, кой има нужда от барове и напитки, ако не е там? И по-скоро ще останете вкъщи с него в потта си.

Ако сте влюбени, на първо място поздравления, и второ, от всичко, което прави още по-важно да се справите с тези два момента на изкарване или прекъсване, които всяка жена изпитва във взаимоотношенията си с мъже, защото ако вече го обичате, значи потенциалът ви за сърдечен удар е възможно най-високо, така че обърнете внимание, защото тази следваща стъпка е жизненоважна. В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият основен житейски момент във всяка връзка, в който може да ви остави безчувствен и сам или по пътя към романтиката и щастието: В един момент той ще се запита дали тази жена трябва да се ангажирам в дългосрочен план или не? Отговорът, който той дава сам, ще определи всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали наистина сте влюбени? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Влюбени ли сте“ в момента и да разберете веднъж завинаги дали наистина сте влюбени ...

Вземете теста: Влюбен ли сте?

Влюбени ли сте? Вземете викторината

В обобщение...

1. Всичко е толкова лесно

2. Липсваш му при най-малкото отсъствие

3. Искате да правите неща за него

4. Искате да изпитате нещата отново - с него

5. Удобно ви е да сте странни около него

6. Сигурен си, че няма да те нарани

7. Липсата му на текстови съобщения не ви кара да се чувствате несигурни

8. Той е вашият човек

9. Не е нужно да полагате усилия

10. Той те кара да се чувстваш в безопасност

11. Свързвате всичко с него

12. Спряхте да ви липсва бившият ви

13. Вече не мразиш неща, с които си свикнал

14. Не можете да получите достатъчно от неговите глупави истории

15. Споделяте неговите емоции

16. Прекалено много говориш за него

17. Правите планове за бъдещето

18. Дори и всичко друго да е гадно, имате го и това е достатъчно

19. Заведохте го у дома при мама и татко

20. Всяка светска задача и поръчка изведнъж е романтична

21. Влизаш през целия му път в социалните медии

22. Искаш да споделиш с него всичко, което ти харесва

23. Пуснете охраната си около него

24. Добре е, ако временно не го харесвате - все още го обичате

25. Не е нужно да излизате, ако можете да останете с него