Как да загубите мазнините в ръката бързо и лесно от вкъщи, без да трупате мускули

И така, мразите мазнините на ръката си. Искате да се отървете от него, нали? Не се притеснявайте - тук съм, за да помогна.

Единственият проблем е, че не можете да се отървете от мазнините само от една единствена област на тялото си, така както не можете да се отървете само от мазнини в стомаха. Този тип „редуциране на място“ би бил идеален, но не само как работят нашите тела.Въпреки това, можете да се отървете от мазнините на ръката ако полагате усилия за загуба на мазнини в цялото тяло. Тази статия обяснява как да направите точно това и как да го направите бързо!Как бързо и лесно да се отървете от ръката си мазнини

Бързо да се отървете от мазнините на ръката е лесно, когато знаете какво да правите и имате правилните очаквания. На първо място, важно е да запомните, че не можете конкретно да насочвате мазнините по ръцете си върху други видове мазнини по тялото си. Въпреки това, когато се храните правилно и правите правилни упражнения, вие изгаряте мазнините бързо, което топи мазнините по цялото тяло и оставя ръцете ви да изглеждат страхотно. Уверете се, че изпълнявате калориен дефицит от 500 калории на ден и добавете цели, непреработени храни към вашата диета и ще получите оръжията, които искате.Откъде идва мазнината на ръката?

Мазнините се разпределят в цялото ви тяло.

Гените казват на мазнините къде да отидат и как ще се разпределят.

Ето защо всеки има различни „проблемни места“, където се мъчи да се отърве от мазнините.И така, как да се отървете от мазнините на ръката?

Можете да се отървете от мазнините на ръката чрез здравословна диета и добри упражнения.

Процентът на телесните ви мазнини намалява най-бързо, като правите тези две неща.

Вашите мазнини за ръце също ще спаднат съответно, ако се храните здравословно и спортувате често.И така, каква трябва да бъде вашата диета?

Яжте повече зеленчуци!

Яденето на повече зеленчуци засилва метаболизма ви, което ще ви помогне да изгорите повече калории през деня. Също така зеленчуците са с ниско съдържание на калории и пълни с фибри.Яж по-малко месо. Месото има повече мазнини в него в сравнение с други храни, а освен това е доста високо на калории. Ако подобрите диетата си, можете да намалите количеството на мазнините по тялото си.

Ако ядете нездравословно, само ще трупате мазнини върху тялото си. Лошите места за мазнини по тялото ви включват ръце, корем, бедра, шия и гръб.

Какво трябва да избягвате да ядете?

Има лоши и добри храни за ядене. Лошите храни включват преработени храни като печива, предварително приготвени ястия и бърза храна.

Неща като бисквитки, торти, бургери, пържени картофи, пилешки самородки, сладолед и т.н., ще ви накарат да спечелите много тегло.

Ако давате тези нездравословно преработени храни, телесните ви мазнини ще се стопят.

Какъв вид упражнения работи най-добре?

Упражнението в комбинация с правилната диета топи мазнините от тялото ви невероятно бързо.

Ако искате да загубите мазнини за ръце, самото упражняване на ръцете сам няма да работи. Трябва да направите комбинация от тренировки, за да упражнявате цялото си тяло, това е много важно.

Правенето на комбинация от упражнения ще засили метаболизма ви. Трябва да спортувате всеки ден, за да видите резултати.

Когато изграждате мършав мускул, той изгаря калории и мазнини за вас, дори когато не правите нищо!

Коя е най-добрата диета, която трябва да спазвате, за да се отървете от мазнините в ръцете

Трябва да изрежете рафинирани въглехидрати от вашата диета. Те включват захар, бял хляб, бяла паста и т.н.

Също така изрежете сладки напитки като сода поп и сокове също, освен ако не са направени от 100% плодове.

Ако ядете преди лягане, не го правете вече. Опитайте да приключите с храненето няколко часа преди лягане, така че тялото ви да има време да усвои това, което ядете.

Не пропускайте закуската! Закуската е супер важна. Ако прескочите закуската, е по-вероятно да пиете по-късно през деня. Уверете се, че имате подхранваща закуска, за да ви даде много енергия.

Пийте много вода! Водата помага при храносмилането и помага и при отслабване.

Опитайте да се съсредоточите върху релаксацията и ниския стрес. Стресът може да доведе до наддаване на тегло. Спрете да ядете бърза храна и не пийте сода.

Избягвайте преработените храни, тъй като те нямат хранене. Например в бургер McDonalds няма истинска храна! Пълно е с химикали и консерванти, които вредят на тялото ви и причиняват наддаване на тегло.

„Хлябът“ на бургерът дори не е истински хляб, има толкова много добавки и вие няма да намерите истински храни в него.

По принцип фаст фуудът няма истински съставки! Пълно е с химикали, консерванти и добавки, които ви карат да наддавате на тегло. Това са просто празни калории.

Как да се почувствате пълноценни, за да не преяждате и да отслабвате

Поддържането на себе си е много важно и може да ви помогне да забравите за храната.

Престанете да гледате телевизия! Това ще ви накара да жадувате нездравословна храна само когато видите реклами.

Бъдете активни и заети, като водите кучето си на разходки, правите училищни работи, четете, пишете, рисувате или каквито и да било хобита.

Яденето на супи по-често ви помага да отслабнете, защото е толкова хидратиращо и с ниско съдържание на калории. Яжте повече протеин, за да сте по-пълни.

Примери за протеин са постните меса, бобовите ядки, семената и бобовите растения. Правенето на неща като чили и супи от леща е чудесно.

Добавете плодове и зеленчуци към вашата диета

Тялото жадува за храна, защото има нужда от хранителни вещества.

В плодовете и зеленчуците има всички витамини, минерали и хранителни вещества, от които тялото ни се нуждае. Те са пълни с фибри, които ви помагат да отслабнете, а също и да сте пълни.

Препоръчвате липосукция?

Не! Това е изключително скъпо и голяма операция.

Ако сте мъртъв, настроен на него, отидете при най-добрия лекар, който можете да намерите.

Но наистина можете сами да загубите мазнините за ръце толкова по-безопасно и без да харчите хиляди долари, ако следвате простите указания и съвети, дадени в тази статия.

Кои са най-добрите упражнения за ръката?

Не би ли било хубаво да влезете в магазин за дрехи и да купите всеки топ, който искате? Ако имате мазнини за ръце, има вероятност да не можете да го направите.

Това са най-добрите упражнения, за да се отървете от тази досадна мазнина на ръката и те отнемат само няколко минути на ден!

Трицепсите, мускулите под крилата на прилепите, са чудесно място за начало. Можете да ги изработите с дъмбел.

За да направите това, изправете се и дръжте една дъмбел с две ръце зад главата си, като горните ви ръце са насочени право нагоре. Повдигнете дъмбела, като свиете лактите си и бавно го спуснете назад след кратка пауза. Повторете този процес. Горната част на ръцете ви трябва да остане неподвижна.

Бицепсите са друга голяма зона за упражнения. Правенето на бицепсови къдрици е много ефективно.

Просто дръжте дъмбела в едната си ръка, след което с китката, обърната нагоре, донесете гира до гърдите си. Превключете ръцете и след това повторете.

Невероятно упражнение за пълна ръка е скачане на въже. Вземете въже за скок и започнете да прескачате. Ръката ви се упражнява, като повдигате въжето над главата си всеки път, когато скочите.

Въпроси и отговори: Най-честите въпроси за бързата загуба на мазнини с ръка

Как да изгаря мазнините в ръцете възможно най-бързо?

Опитайте се да правите 45+ минути кардио поне 5 дни в седмицата.

Скачане на въже е невероятно кардио, което размахва ръцете си и намалява мазнините на ръцете, докато едновременно обработва други части на тялото ви.

Как да изгаря мазнините в ръцете?

Правете лицеви опори! Pushups са най-доброто упражнение, което да правите у дома, за да изгаряте мазнините в ръцете.

Боксът също е чудесно упражнение за загуба на мазнини в ръцете. Освен това можете да се отървете от мазнините подмишници с помощта на издърпвания.

Какво ще стане, ако искам да изгаря мазнините на ръцете, но да запазя гърдите си?

Правете упражнения върху раменете, трицепсите и бицепсите, за да изгаряте мазнините в ръцете, като същевременно поддържате гърдите си. Упражненията с гири са страхотни.

Яжте здравословна и балансирана диета, като избягвате преработената храна и бързото хранене. Пийте и много вода!

Как да изгарям мазнините на ръката, без да трупам мускули?

Дори когато тренирате сила, мазнините по ръцете ви ще изчезнат първо, преди да започнете да виждате каквато и да е дефиниция от мускулите си.

Изграждането на някакъв мускул под мазнините всъщност ще помогне на мазнините да изгарят по-бързо. Ако обемите се притесняват, най-добре е да използвате по-леки тежести и да правите повече повторения.

По този начин изгаряте повече калории чрез кардио и укрепвате мускула.

Следвайте указанията и съветите в тази статия и ще загубите мазнините на ръцете възможно най-бързо, много по-бързо, отколкото очаквахте!