Как да отслабнете бързо - и да го направите безопасно

Значи искаш отслабнете бързо, нали? Това е доста голяма даденост.

Искам да кажа, че никой не казва: „Искам да отслабна, но искам да го направя наистина ли бавно в продължение на няколко години. '

Когато хората искат да отслабнат, обикновено искат да го направят възможно най-бързо. Много от най-разпространените програми за бързо отслабване всъщност са опасни за тялото ви (1).И така, ето сделката - тук няма да говорим за диети за прищявки ... те не са добри за вашето тяло и резултатите не продължават.

Вместо това ще говорим сейф начини да отслабнете поне 3 килограма на седмица или повече - като не използвате нищо друго освен правилно хранене и упражнения.

Да започваме:

Как да отслабнете бързо - и безопасно

Искате ли да знаете най-важната формула за отслабване, която някога ще научите? Просто е - изгори още 500 калории отколкото ядете всеки ден и ще отслабнете от 1 до 2 килограма за седмица (2). Ако искаш отслабнете повече освен това, това изисква да ядете по-малко калории или да изгорите повече с упражнения. Нека го кажа така - ако изяждате между 1100 и 1300 калории на ден и упражнение всеки ден в продължение на час, можете да видите загуба на тегло от 3 килограма до 5 килограма само за седмица. Още повече, ако сте над 250 килограма.

Трябва обаче не намалете калориите по-ниски от това ... не е безопасно.

Може да се изкушите да отрежете нишестето и солите от диетата си, но тези резултати няма да продължат - теглото, което губите, ще бъде в течности вместо в мазнини.

Какво да ядете, за да отслабнете бързо

Ако искате да отслабнете бързо, трябва да следвате някои прости принципи. Яжте възможно най-малко захари и нишесте и ограничете мазнините от месо и млечни продукти (3).

Опитайте да ядете яйчен белтък, зеленчуци, пилешки гърди без кожа, миди, мазнини без мазнини, плодове, соеви продукти, 95% постно месо и риба.

Искате още съвети?

 • Никога не пропускайте хранене - това ви връща повече, отколкото когато сте започнали.

 • Хранете седнали на маса от чиния - когато ядете стоя пред хладилника, е невъзможно да контролирате размера на порцията.

 • Ако сте изкушени от някои нездравословни храни, извадете ги от къщата, за да избегнете риск от изкушения.

 • Пийте много вода, за да останете хидратирани.

 • Не яжте, когато ви е скучно - вместо това намерете нещо, което да направи така, че „гладките от скука изчезват“.

 • Яжте зеленчуци, за да останете пълни за по-дълго.

 • Ще искате да запишете вашите ястия и какво ядете в дневник за храни - това ще ви принуди да бъдете отговорни за това, което ядете, и ще ви накара да се замислите два пъти за това, че ядете нещо лошо за вас, защото знаете, че ще имате да го запишете във вашия дневник.

  Чудесен начин да следите защо ядеш нещата, които правиш, е бързо да си запишеш как се чувстваш точно преди да ядеш храна. Вашите емоции и чувства са почти толкова важни за вашата диета, колкото и храните, които ядете.

  Опитайте да направите това и потърсете модели. Ако откриете начин на хранене, основан на емоцията, може би е добре да поговорите с професионалист за други, по-здравословни начини за справяне с чувствата и емоциите.

  Планът за упражнения за бързо отслабване, който работи

  Добре, Тук няма да карам думи - ако искате да отслабнете и да отслабнете бързо, трябва да слезете от дивана и да се движите много. Необходим е поне час на ден умерени упражнения, ако искате най-бързото отслабване.

  Що се отнася до това, какви упражнения правите - съсредоточете се върху кардио упражнения и силови тренировки. Кардио, защото изгаря най-много калории и силова тренировка, защото изгаря най-много мазнини и поддържа метаболизма ви висок дори след като приключите тренировката.

  Ако в момента не правите никакви упражнения и имате много наднормено тегло или имате здравословно състояние, не забравяйте да поговорите с лекар за план за упражнения, който е подходящ за вас. Помня, сейф загуба на тегло е това, което търсим тук.

  Уверете се, че не бързайте да правите всичко наведнъж - искате да се улесните в тази програма, за да не се нараните.

  Когато се чувствате добре изпълнени със задачата, можете да опитате с високо интензивно интервално обучение ( HIIT ). Тук правите кратки периоди с много интензивна тренировка, последвани от по-бавен, по-нежен период на почивка и правите това отново и отново.

  HIIT е установено, че е най-ефективен при изгарянето на калории и мазнини и изграждането на мускули, отколкото почти всеки друг вид упражнения.

  Избягвайте лудите диети за прищявки

  Не забравяйте, че търсим устойчива загуба на тегло, която продължава тук. Избягвайте лудите диети за прищявки, освен ако не искате да възстановите цялата загуба на тегло (и повече) веднага след спиране на диетата.

  Избягвайте всяка диета, която се опитва да ви накара да си купите детокс хапчета или отвари или слабителни или ви казва да постите. Определено избягвайте програми, които ви казват, че можете да свалите повече от 3 килограма седмично. По същество - вървете с червата си - ако звучи прекалено добре, за да е истина, почти сигурно е твърде добре, за да е истина.

  Много от тези диети - особено тези, които наблягат на гладуването - ви казват да ядете по-малко от 1100 калории на ден. Всъщност това всъщност наранява тялото ви и способността ви да отслабнете, защото разрушава мускулите в тялото ви.

  Консумацията на по-малко от 1100 калории на ден ще доведе до изгаряне на мазнините в тялото ви, но и до изгаряне на мускули, за да продължи да върви. Това ще доведе до спиране на метаболизма ви и ще направи практически невъзможно да отслабнете.

  Плюс това, ако се опитвате да се придържате към лудите правила на някаква безумна диета, има вероятност да жадувате обикновените, „нормални“ храни, които сте яли… и няма да можете да се придържате към нея дълго , Доста скоро набрахте цялата тежест назад и сте по-щастливи, отколкото преди!

  Най-добрият начин за безопасно отслабване е чрез правилна диета и упражнения. Ако можете да направите това, на практика сте там!

  Интересни Статии