Как да отслабна сутрин? Тайната, която търсите!

Ами ако ви кажа, че има едно просто нещо, което бихте могли да направите веднага след като се събудите, което ще ви помогне да отслабнете и да започнете деня си на десния крак?

Бихте извикали глупости * нали нали?

Искам да кажа, хайде. Колко статии сте прочели за „едно просто нещо“, което ще [попълни празното тук]?„Революционизирайте живота си! загубите 30 паунда за 30 секунди! ” „Накарайте безкрайните потоци пари да постъпват в банковата Ви сметка без работа!“ „Непрекъснатата доставка на фин, неизрязан коломийски кокаин!“

Така че разбирам дали сте скептично настроен? Разбирам. Вие сте тук само за кокаина. Не се притеснявайте, няма да кажа на ченгетата.

Вместо това ще ви разкажа за едното си 'просто нещо', което противно на вашите очаквания всъщност е доста проклето.

Повече ▼, това дори не включва упражнения, Няма да ви казвам да се разтягате, да правите един час йога или дори да вдигнете колата над главата си, преди да отидете на работа. Защото това би било безумно. Не съм безумен човек, нали?

Как да отслабна сутрин

Искате ли да знаете колко е просто всъщност? Мога да го обясня с две думи: Лимонова вода, Само лимон. И вода. Заедно. Най-накрая. Пия го всяка сутрин, когато ставам поради многото ползи за здравето, не най-малкото от които е подпомагането на храносмилането. Първото пиене на чаша лимонова вода сутрин ще помогне на тялото ви да изчисти токсините и да промие храносмилателната система. Разгражда бактериите в червата ви и може да помогне за облекчаване на подуване на корема и киселини.

всичко това от чаша с h20 в нея, смесена с цитрусови плодове. който знаеше?

За да извлечете максимална полза от това, изпийте го 15-30 минути преди да ядете закуска,

Очевидно не пийте само лимонов сок. Това е почти толкова лудо, колкото да вдигнеш колата над главата си. Разредете го с вода, докато вместо лицето pucker кисел взрив става масово освежаващ жизнен сок вместо.

Също е електростанция от други жизненоважни хранителни вещества. Той има калий, витамин С, фибри, витамини от група В, магнезий, желязо и калций.

Лимонената вода също нанася удар с антиоксиданти, които се борят със свободните радикали, които могат да причинят бръчки и други кожни петна ,

Пиенето на чаша лимонова вода всяка сутрин може да помогне за изхвърлянето на тези токсини и да поддържа кожата ви да изглежда чиста и светла. Което е страхотно. Кой не иска светла кожа? Искам кожата ми да блести като тази всемогъщо светещо слънце ,

Плюс това, изследване, публикувано в „Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition“ през 2008 г., показа ясна връзка между лимоните и загубата на тегло. Мишките, които получават лимонови полифеноли, всъщност наддават по-малко тегло и имат по-ниска телесна мазнина от тези, на които не са дадени същите антиоксиданти.

Пектиновото влакно в няколко изцеждания лимонов сок също работи, за да ви държи тънки и стройни, Той се бори с глада и може да откриете, че все по-малко сте склонни да посегнете към тази чаша кафе сутрин.

Искам да кажа честно, колко повече ползи искате? Тук говорим за лимонова вода и аз прекарах последните 8 параграфа, в които подробно описвах колко много полезна е за теб.

о, искате повече? добре. ще ти дам повече,

Имате ли някога гадна настинка или кашлица, която не може да изглежда да се тресете? Изпийте чаша лимонова вода или изстискайте малко в чаша чай с капка мед. Антибактериалните свойства на лимоновия сок се борят с възпалението и вирусни инфекции.

Освен това, пиенето на достатъчно количество лимонов сок повишава имунната ви система от целия витамин С, като по този начин помага да се предотвратят противни настинки на първо място. Какво става за суперхрана?

все още искате повече? какво ти има? защо не ме обичаш?

Лимоновият сок също помага на имунната ви система по друг подъл начин. Когато сте стресирани, тялото ви е по-податливо на нараняване, инфекция и улавяне на нещо.

Само ароматът на лимон може да има успокояващ ефект върху нервната ви система и да понижи нивата на стрес. В него са обхванати всички основи, когато става въпрос за защита на имунната ви система.

също, накрая, проучване, публикувано в списанието на Американския колеж по хранене, показа, че хората, които не получават достатъчно витамин С, имат много повече проблеми с загубата на телесни мазнини от тези, които го правят. знаете ли какво лимон има много? Ще ви спестя суспензията: витамин С.

това е. изчерпвам се не е ли достатъчно? колко повече бихте могли да искате? това е просто лимонов сок Моля те. моля, спрете,

*Изглаждам дрехите си и си прочистя гърлото, преди да си сложа а голям Усмихни се*

Така че изстискайте малко лимон в сутрешната си вода и ме уведомете в секцията за коментари как се работи за вас!

Препратки:
1. „Лимоновите полифеноли потискат диетата, предизвикана от затлъстяване, чрез надграждане на mРНК Нива на ензимите, участващи в β-окислението в тъканта на бялата мастна тъкан на мишката ”, списание по биохимия и хранене, ноември 2008 г.
2. „Стратегии за здравословно отслабване: от витамин С до гликемичен отговор“ Журнал на Американския колеж по хранене, юни 2005 г.

Интересни Статии