Как да го накараме да ви липсва: 5 начина да накарате човек да ви липсва като луд

Искате да знаете как да го накарате да ви липсва? Ето какво трябва да знаете!

Когато сте в дългосрочна връзка или може би на дълги разстояния, нещата могат да започнат да се затрудняват.

Често има голямо напрежение във връзката, когато един човек започне да става незаинтересован, Нека си го кажем, боли, когато ти липсва човек, особено когато двамата не сте заедно от месец и той не показва никакви признаци да ви липсва. Това е болезнено в това, че знаеш колко много ти липсва, но той просто не ти показва, че ти липсваш.

ПОВЕЧЕ: Как да му дадете място, така че да ви липсва и да се върнеВсички сме били в тази ситуация. Може да е разочароващо и разстройващо. Това, че не сте пропуснати, може да доведе до това да не се чувствате обичан или желан, което е още по-лошо. Винаги искаме да се чувстваме сякаш сме щастливи и стабилни в отношенията си.

В началото на връзката ви всичко беше чудесно, всяка секунда двамата не бяхте заедно, той казваше, че ви липсва и иска да бъде отново с вас. Сега са няколко години надолу по линията или сте се отдалечили един от друг и всичко е променено. Може би прекарва повече време с приятелите си и на работа, като че ли изобщо не ви липсва.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

ПОВЕЧЕ: Точно как да накараш бившата си да ти липсва след раздяла

Удобството е нормално

Шансовете са, че той ви липсва, но той просто не го казва толкова, колкото преди. Колкото по-дълга е връзката, толкова удобните двама се получават един с друг и толкова по-малко трябва да ги виждат толкова често. Трябва да се чувствате сигурни в отношенията си и да знаете, че въпреки че той невинаги може да казва колко много ви липсва, той все още ви обича.

Въпреки това, има няколко различни начина, по които можете да сте сигурни, че той осъзнава колко ви липсва и ви показва! По-долу сме ги изброили, за да ви помогнем следващия път да се почувствате слабо и сякаш не сте пропуснати от другата си половина.

1. Дайте му място

Може да му трябва малко време, за да се приспособи към ситуацията, в която се намирате двамата, ако това е нещо на дълги разстояния, тогава той ще има нужда от пространство и време, за да мисли за всичко. Това не означава да започнете да игнорирате обажданията му или да не спирате да му изпращате текстови съобщения обратно, просто трябва да осъзнаете, че може да се нуждае от място. Само защото иска малко пространство, също не означава, че не ви липсва, понякога промяната е огромно нещо и хората се справят с нея по различни начини. Предоставяйки му пространство ще му позволи да осъзнае колко те обича и ти липсва, това вероятно ще доведе до дискусия между двамата за твоите чувства.

ПОВЕЧЕ: Как да му дадем място по правилния път

2. Покажете му какво му липсва

Вие се влюбихте с някаква причина и макар да има множество причини за вашата любов, един от най-големите фактори ще бъде вашата личност. Покажете му какво му липсва, като се забавлявате и сте себе си. Не искаме да излизаме и да се забавляваме без него, по-скоро е да го накарате да осъзнае защо те обича на първо място. Показвайки му различните страни на вашата личност, ще му позволите да се сети и да ви каже колко ви липсва и нямате търпение да ви види.

3. Не играйте игри

Любовта не е игра и освен ако вече не искате да сте в отношения, не играйте игри с него. Той не е направил нещо конкретно нередно и не бива да го наказвате, че не казва, че ви липсва. Това, че сте влюбени в някого и да ги изпуснете, не означава, че трябва да играете с техния ум. Ако види, че живеете живота си и се забавлявате, скоро ще иска да изрази чувствата си още малко. Помнете, че не е лесно за момчетата да разберат какво мислим ние, жените. Ако тръгнете за нещо по грешен начин, често може да се възприема по различен начин, както искате и вие.

4. Облегнете се назад и помислете

Вместо да се разстройвате, защото вашето гадже или потенциален любовен интерес не са ви казали, че ви липсва, отделете малко време да помислите. Ако се измъкнем от ситуации и се замислим какво наистина има значение, скоро ще разберете, че той ви липсва. Момчетата често не говорят чувствата си, а ги показват чрез действия, може би не ви е казал, че ви липсва напоследък, но всъщност го прави. Като знаете колко силна е връзката ви и връзката ви, ще ви накара да разберете, че двамата сте добре заедно и че е глупаво някога да мислите, че няма да ви липсва.

ПОВЕЧЕ: Как да накараш бившата си да ти липсва след раздяла: какво точно да правиш

5. Рефокусирайте се върху себе си и връзката си

Възможно е да липсва нещо във връзката ви, което означава, че двамата не общувате правилно и чувствата не се обменят, както те са използвали. Отделянето на известно време, за да насочите отново енергията си към връзката и не забравяйте защо двамата сте се събрали на първо място, е огромен начин да го накарате да ви липсва. Изпратете стари снимки на най-добрите спомени, които двамата имате заедно, или просто организирайте нещо, което и двамата можете да направите. Прекарайте известно време отново и отново бъдете заедно, когато можете. Тогава, когато двамата отидете и се разделите отново, той ще ви липсва и времето, което е прекарал с вас. Не винаги е възможно да сте заедно, но ако е така, трябва да опитате.

6. (Бонус) Кажи му, че му липсваш

Нищо не е по-добре от това да свалите всичките си чувства от гърдите си, показването на това как се чувствате към гаджето / партньора си, ще покаже колко много ви е грижа и колко ви липсва. Ако предприемете потапянето и му кажете, тогава е много вероятно той да си го каже обратно.

Да бъдеш далеч от любовта на живота си е трудно и за двамата. Възможно е някои дни да му липсваш повече, отколкото той ти липсва, това е съвсем естествено. Колкото повече напредваме през живота, ние започваме да разбираме, че понякога най-малките неща имат значение. Въпреки че той може да не е казал колко ви липсва и иска да бъде с вас, да сте влюбени и във връзка е много повече от просто да говорите - това е и ние да действаме. Бъдете смели и му кажете как се чувствате, той вероятно се чувства точно по същия начин!

ПОВЕЧЕ: Как да го накараме да ви липсва - след бой и спор

Тази статия ви показва всички най-добри начини да го накарате да ви липсва, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва в сърцебиене или ще заживеете щастливо някога, така че е жизненоважно да вземете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

1. Дайте му място

2. Покажете му какво му липсва

3. Не играйте игри

4. Облегнете се назад и помислете

5. Рефокусирайте се върху себе си и връзката си

6. Кажи му, че му липсваш

Интересни Статии