Как да накараме някой да се влюби във вас, използвайки психологията, гарантирано

Психологията на любовта: Ето как да накарате някой да се влюби във вас, да бъдете напълно обсебени и да ви искам толкова зле, че ви боли. Истината е, че е по-лесно, отколкото си мислите ...

Любовта е шанс.

Любовта е съдба.Не е възможно да накараш някой да те обича.Това са редовни изявления, които чуваме всеки ден от различни хора, но доколко са верни? Повече от вероятно е, че през живота си сте били накарани да вярвате, че да се влюбите е изцяло до съдбата и това не може да бъде контролирано. Може би вашето семейство и родители вярват, че влюбването е загадка и никога не сте го поставяли под въпрос. Може дори да се чудите кога ще се влюбите в себе си или кога ще дойде времето на вашата любовна съдба. И все пак има начини да се манипулира любовта, за която не се говори често.

Вземете теста: Обича ли те?

ПОВЕЧЕ: Накарайте го да падне за вас с един от тези 6 научно доказани начинаКакво е любов?

Психологическите изследвания, проведени през миналия век, доказаха това любовта може да бъде контролирана и се променя според начина, по който мислим, силата на нашия ум. Това е наистина невероятно какво може да направи умът, той не може само да чувства емоции, но и може да ги промени.

Трябва да виждаме любовта по-субективно и като емоция, а не като състояние на ума. Повече от вероятно е днес да сте почувствали различни емоции; стрес, страх, щастие и може би тревожност. Всички тези емоции могат да бъдат контролирани от вашата ситуация и от това как решавате да се справите с нея, а любовта трябва да се гледа по същия начин.

Докато някои хора вярват в съдбата и влюбването е също толкова лесно и гладко за някои хора. За други е пътуване и трябва да се разглежда като такова. Въпреки, че тези съвети и изследвания са верни и изпитани, това няма да работи за всички. Защо обаче не искате потенциално да увеличите вероятността някой да се влюби във вас?Психологията на любовта

Психолозите анализират любовта и защо се влюбваме от векове, всъщност тя датира Зигмунд Фройд който беше един от най-влиятелните психолози на всички времена. Преди да се задълбочим по-дълбоко как да накараш някой да се влюби в теб, трябва да научим малко повече за психологията на любовта.

Всеки има контролен списък, който се съхранява в своите неосъзнат ум, този списък е критериите, които човек трябва да отговаря, преди да можете да се влюбите в тях и обратно. Този критерий е известен също като a „Любовна карта“, Нашата „карта на любовта“ е важна, но е много трудна за разбиране, тъй като можем да продължим по-голямата част от живота си, като никога не знаем какви са критериите за нашата потенциална любов.

Вашата „любовна карта“ помага да съхранявате плана на информацията на потенциалния си партньор, от техните надежди и мечти до любимите им неща. Любовните карти са трудни и сложни за разбиране. Като цяло, когато срещнете различните точки на любовната карта на някой друг, е много по-вероятно да се влюбят във вас, отколкото просто да ви мислят за приятел. Ако не срещнете нито една от точките в техния списък, вие двамата може никога да не се разбирате като двойка и любовта може да не разцъфти.„Любовната карта“ е основно тип на човек, но те не говорят изключително за това, както е в ума им. Тя може да бъде свързана с предишните им преживявания или взаимоотношения с други хора и дори вашата собствена карта на любовта може да бъде повлияна по различни начини от неща, които се случват в живота ви.

Научавайки собствените си начини и вашите потенциални обича „любовната карта“, следователно ще научите как да манипулирате влюбването и преди да го знаете, ще бъдете в щастливи отношения, изпълнени с любов.Начини да го накараме да падне за вас

Има няколко начина, по които можете уверете се, че той пада за вас и с помощта на психология можете да бъдете повече или по-малко гарантирани, че ще работи.

  • Виждайте се един друг често

Когато често виждате някого, естествено ви става по-удобно около тях и това може да означава, че в крайна сметка се влюбвате. Психолозите наричат ​​това принципът на познаване на привличането което казва, че колкото повече виждаме някого, толкова по-голяма е вероятността те да ни харесат и в крайна сметка да се влюбят в нас. Ако се възхищавате на някой отдалеч, може би се натъкнете на него, когато можете, или се уверете, че сте винаги на точното място в точното време.

  • Покажете им, че сте хубави

Най-добрият начин да направите това е да използвате общи приятели, ако имате такива, ние естествено се доверяваме на хора, които познаваме повече от непознати, така че гарантирането на всичките му приятели (а може би и семейството) да имат положително чувство към вас, ще им позволите да видят колко сте хубави и вие. Това важи и за отрицателните елементи, ако неговият приятел смята, че сте глупав, това потенциално ще се отърве и от него.

  • Запознайте се с неговата „Карта на любовта“

Както казахме по-рано, възможно е и вие, и той да не знаете конкретно своята „любовна карта“, но може да е лесно да я разберете, когато знаете какво търсите. Ако двамата говорите често, опитайте се да видите какво му харесва и не харесва, след това променете начина, по който се държите според това.

Това важи и за предишните му връзки, неговата „карта на любовта“ може да иска някой блондинка, тъй като предишната приятелка е била блондинка, което означава, че е вероятно да имате шанс, ако и вие сте блондинка. Намирането на основна информация за него ще ви позволи да разберете повече какво иска в партньор и как можете да го накарате да се влюби във вас.

Използване на Love Control

Да се ​​влюбиш е красиво нещо и трябва да се третираме като едно, може да можем да манипулираме и контролираме любовните си емоции, но това не означава да казваме, че можем да контролираме с кого в крайна сметка. Само защото смятаме, че любовта може да бъде контролирана, това не означава да казваме, че съдбата не съществува, те просто вървят ръка за ръка пътуване на любовта,

Съдбата съществува, но също така контролира любовта и това е прекрасно нещо, от което трябва да се възползваме.

Тази статия показва как да накарате някого да се влюби, използвайки психологията, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва в сърцебиене или ще живеете щастливо досега, така че е жизненоважно да вземете следваща стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали мъжът, с когото сте, ви обича или не? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Обича ли те?

Обича ли те? Вземи викторината

Интересни Статии