Как да направим някого като теб: 26 начина, които работят с никого

Независимо дали търсите как да накарате някого да ви хареса като приятел или да накарате някой да ви хареса романтично, има някои изпитани във времето психологически тайни, които можете да използвате с всеки, за да ги накарате да ви харесват повече.

Да харесаш някого е невероятно, когато знаеш, че те искат да се върнеш, а ние не говорим само за романтично. Скъпоценно чувство е да знаеш, че някой те харесва толкова, колкото те харесват, но когато не го правят, може да бъде разбиващо сърцето. Няма значение дали е близък приятел или потиснат - когато искате някой да ви хареса, често трябва да вземете нещата в свои ръце.

Но какво ще стане, ако ти казахме, че има начини да направиш някого като теб? Не говорим за това да ги питаме дали го правят, а повече идеи, които ще работят с никого, без директно да знаят какво правите! Ето защо създадохме този списък от 26 начина как да накараме някой да се харесаш.

Не забравяйте, че е за всички и не става въпрос само за романтични връзки. Може би някой нов е стартирал на вашето работно място, а вие искате нов приятел или търсите любов. Без значение какво е, вие имате това! Поемането на неща в ръцете ви е най-доброто нещо, което някога ще правите.Вземете теста: Харесва ли ви?

ПОВЕЧЕ: Накарайте го да падне за вас с един от тези 6 научно доказани начина

# 1 Усмихни се на тях

Усмивката наистина може да подобри вашия или всеки друг ден. Някой е длъжен да ви хареса повече, ако сте щастливи и усмихнати през цялото време, дори ако искате само да сте приятели. Усмивката е комфорт за много хора и показва по-спокойна и приятна страна към вашата личност. Ако сте мениджър или нов ръководител и искате служителите ви да ви уважават, тогава една от първите и най-важни стъпки е да им се усмихнете. Само едно просто действие, подобно на усмивка, може да измине дълъг път.

# 2 Осъществявайте редовен контакт

Експертите по психология заявяват, че познаването е един от ключовите фактори за харесване на човек, независимо дали това е романтично или просто като цяло. Колкото повече виждате някого и осъществявате редовен контакт с тях, толкова повече ще ви познават, в крайна сметка ви харесвате. Редовният контакт също не трябва да е физически, може да е обикновен разговор или просто да ги видите лице в лице.

# 3 Споделяне на тайни

Кой не харесва някакви сочни клюки? Споделянето на тайни обикновено е нещо, което правим с нашите приятели и хора, които харесваме. Можете да покажете на някого колко ви харесва, като споделите тайна и това ще доведе до това, че той ще ви хареса и ще ви се довери.

# 4 Бъдете интересни

Всички сме имали онзи приятел, който изобщо не е интересен; скучно са да са наоколо и в крайна сметка вече не сме приятели с тях. Ако ви е интересно, тогава хората ще ви харесат и искат да са около вас повече. Тези, които имат най-интересни истории, винаги са и най-добрите разказвачи.

ПОВЕЧЕ: Как да накараме някой да те хареса: 3-те най-ефективни начина

# 5 Направете нещо запомнящо се

Помните ли някога някой, който не направи нищо запомнящо се? Вероятно не. Но, помните ли тези, които го правят. Хората са склонни да ви харесват повече, когато правите нещо положително, което те помнят, и са сигурни, че ще ви помислят следващия път, когато се случи. Винаги е страхотно да правиш впечатление за някого, а когато е добър, знаеш, че си сигурен, че си харесван. Ако искате съкрушението ви да ви хареса, тогава можете да се озовете в къщата й с цветя, за да покажете колко много ви е грижа, това е запомнящо се и романтично.

# 6 имайте подобни интереси

Винаги е чудесно да намерите някой, който харесва нещо подобно на вас, и е повече от вероятно да се харесате на този човек, когато разберете, че и те го правят. Харесва ли ви същата пица като колега от работа? Поканете ги на вечер за филм и пица, преди да разберете, че ще бъдете най-добри приятели и те ще ви обичат!

# 7 Бъдете честни

Хората уважават честността и това е толкова просто. Ако започвате нова работа и закъснявате един ден, бъдете честни за това и по-вероятно е шефът ви да ви хареса, защото знаят, че е трудно, да кажете истината, когато сте в такава трудна позиция.

# 8 Технически комплимент

Кой не обича комплимент? Всеки, който може да плати на някого прекрасен комплимент с добри намерения, със сигурност ще бъде харесан от много хора.

ПОВЕЧЕ: Как да накарам някой да се влюби във вас, използвайки психологията, гарантирано

# 9 Бъдете позитивни

Ние разбираме, че чашата не винаги може да бъде наполовина пълна, но това е вашият външен вид във всички ситуации. Хората са по-склонни да ви харесат, ако знаят, че винаги ще ги развеселите и бъдете позитивни към нещата, дори когато нещата се объркат.

# 10 Погрижете се за себе си

Това не е усилие за повечето хора, но ако покажете на някого себе си и се грижите за себе си, тогава те определено ще ви харесат повече.

# 11 Задавайте въпроси

Показва, че се интересувате от това, което говорят. Не се страхувайте да задавате и по-убедителни въпроси; всеки трябва да покаже интересите си по някакъв начин.

# 12 Покажете, че сте истински

Просто няма нищо по-добро от истинска връзка между двама души, независимо дали е романтична, работна или дори просто приятелство. Човекът, който искате да ви хареса, ще ви покаже, че наистина сте в тях като личност.

ПОВЕЧЕ: Как да очароваш мъжа, когото искаш

# 13 Добавяне на физически контакт (романтичен)

Може би това е докосване на ръката или четката на крака. Добавете малко физически контакт в романтична връзка, тъй като другият човек може просто да започне да осъзнава, че сте в тях и ви харесва.

# 14 Уважавайте техните мнения

Ако можете да проведете дебат, но това не се превръща в спор, някой определено ще ви хареса повече. Просто неизбежно е, че ще бъдат уволнени от приятелството, ако сте аргументативни.

# 15 Не ставай ревнив

Може да искат да прекарват време с други хора, това също е добре! Не се ревнувайте и те непременно ви харесват.

# 16 Бъдете привързани (романтично)

Обърнете се към работното им място с куп рози и покажете колко ви е грижа. Привързаните действия са най-добрият начин да направите някой като вас и скоро ще бъдете неустоими.

ПОВЕЧЕ: 8 научно доказани начина да го накараме да падне за вас (гарантирано!)

# 17 Променете езика на тялото си

По същество показва, че се интересувате от тях, водещи към тях като вас, може би много повече от преди.

# 18 Опитайте да ги огледало

Това може да са техните действия и думите, които изричат, ако станем по-сродни хора, със сигурност ни харесват повече. ако сте от различни области, тогава огледалните думи, които те избират, и скоро ще се смеят и се шегуват с вас.

# 19 Бъдете уверени

Покажете им, че сте уверени в себе си и искате да сте приятели или романтично замесени с някого. Учудващо е колко много ви харесват, когато сте уверени в себе си.

# 20 Споделете ценностите си

Страстен за жестокостта към животните? Искате да овластите жените? Има толкова много ценности, които можете да споделите с новия си интерес; хората определено харесват другите, когато споделяте дълбока стойност.

ПОВЕЧЕ: Как да се измъкнем от приятелската зона с един човек (и да го преследваш)

# 21 Оценявам ги

И им покажете, че правите. Когато хората се отнасят така, те трябва да бъдат, те харесват другия човек много повече, отколкото ако не са.

# 22 Направи контакт с очите

Това е друг начин да ви покажем, че ви е грижа за тях и техните мнения. Това също е привлекателен аспект Направи контакт с очите с някого и те ще бъдат повече от теб, дори може да се влюбят!

# 23 Бъдете топли и приветливи

За всеки, който иска гостите да ги харесат, докато са в дома ви, бъдете топли и приветливи. Покажете им колко сте добър готвач или че сте талантлив домакин / домакиня! Никой не харесва по-приветлив човек в живота си.

# 24 Обърнете внимание на тях

Няма по-добро чувство от това да знаеш, че си харесван. Позволете на някой да разбере, че ги харесвате и те ще ви харесат, това е доста просто.

ПОВЕЧЕ: 24 психологически трика да накарате някой да ви хареса

# 25 Бъдете на разположение

Ако имат нужда от някой, на когото да разчитат, бъдете този човек. Всички имаме нужда от някой, който да харесаме в живота си. Ако сте на разположение, е много по-вероятно да бъдете харесван и обичан от другия човек.

# 26 Бъдете себе си

Имате много атрактивни аспекти към вашата личност, това, че сте себе си, позволява на хората да видят и харесват истинските вие. Може да не повярвате, но ви предстои много!

ПОВЕЧЕ: Как да накараме някой да се влюби в теб според науката

Тази статия ви дава няколко начина да накарате някого да ви хареса, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва в сърцебиене или ще заживеете щастливо някога, така че е жизненоважно да вземете следваща стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Да направиш някой като теб

 1. Усмихнете се на тях
 2. Осъществявайте редовен контакт
 3. Споделяйте тайни
 4. Бъдете интересни
 5. Направете нещо запомнящо се
 6. Имайте подобни интереси
 7. Бъди честен
 8. Комплиментът им
 9. Бъди позитивен
 10. Пази се
 11. Задайте въпроси
 12. Покажете, че сте истински
 13. Добавете физически контакт
 14. Уважавайте техните мнения
 15. Не се завиждайте
 16. Бъдете привързани
 17. Променете езика на тялото си
 18. Опитайте Mirroring Them
 19. Бъди уверен
 20. Споделете ценностите си
 21. Оценявам ги
 22. Направете контакт с очите
 23. Бъдете топли и приветливи
 24. Обърнете внимание на тях
 25. Бъде на разположение
 26. Бъди себе си

Интересни Статии