Как да се спасиш от превръщането на нуждаещи се с някой нов

Привързвате ли се, прилепнали и се чудите къде е невероятното независимо момиче, което бях преди? Аз също!

Имате всичко това заедно, образование, страхотна работа, точно подходящата доза увереност, знаете какво искате и знаете кои сте. Няма да се примиряваш, ще застанеш твърдо за това, в което вярваш, и след това известно време между това да продължиш на първата среща и да се влюбиш, онази силна, нечуплива и независима жена се разплита в нуждаещото се момиченце (това мразиш). WTF?! Какво стана?Спокойният

Той е в теб, той те е поискал, той настройва всичко и ти казваш „да“. Може да се интересувате от него, но най-вече това, че той се интересуваше от вас, беше това, което на първо място го считахте за потенциален любовен интерес. „Ще видите“ как се чувствате, ще видите дали има някаква реална връзка, но можете спокойно да се отдалечите всеки момент, невредим, нищо изгубено, защото в този момент не сте инвестирали много. Изглежда достатъчно мил, но все още не сте му паднали, има много други бакалаври, подходящи за вас.Вземете този тест и разберете веднага: Защо не ви изпраща текстови съобщения?

Имате горната ръка. Той вулгарно го „пуска там“ и проявява интерес, а вие претегляте възможностите си и проучвате плюсовете и минусите, докато той ви преследва. Той се обажда, той пише, но вие имате други неща, които трябва да направите, други съобщения, на които да отговорите, други дати, за да продължите, така че ще се свързвате с него, когато се върнете при него. Или дори се чувствате задължени да отговорите, но всъщност не знаете какво да кажете или наистина не ви интересува как е бил денят му, защото, нека бъдем честни, едва ли познавате този човек.

Приливи и отливи

Бавно той ви спечели, вие започвате да очаквате неговите обаждания или текстове, очаквайки ги дори напред. Нямате търпение да чуете подробности за деня му, колко ви липсва или да правите планове за следващата среща. Интересувате се, харесвате го! Спираш да отговаряш на молби за дата от други момчета онлайн, дори затваряш профила си, за да се съсредоточиш върху него, това наистина може да е материал за връзка.Бурята

Когато не чуете от него, мислите за него. „Чудите се какво прави? Мисли ли за мен? На среща с някой друг ли е? “ О, глупости, сега се усеща, че той има цялата сила. Той казва, когато ще бъдете в контакт или се виждате за среща. Но сега искаш повече. Може би трябва да протегнете ръка и да свалите натиска от него, за да инициирате контакт през цялото време. Да, той не прави планове, така че защо не предложите няколко неща и поне поне ще имате резервирани заедно. Дръжте нещата напред. Сега за всяко съобщение, което изпраща, изпращате три, преследвате и той чака да отговори. Noooooooooo!

Истинският проблем

Това, което създава свързване по време на процеса на запознанства и ухажване, са мъжките преследвания, осигуряване и преживявания с успех с женската, която получава, отговаря и се осигурява. Тя изпитва вниманието му върху нея, чувства се подкрепена, обичана и желана и оценява неговите усилия. Което от своя страна му дава още повече енергия и желание да се грижи за нея и да я направи щастлива.

Въпреки това, с увеличаване на интимността, мъжкият човек може често да изпитва засилена нужда да се отдръпне и да отнеме място, докато женската изпитва интимност и жадува за повече връзка, повече взаимодействие. Въведете чувства на нужда, особено ако са били физически интимни, тя е произвела тон окситоцин (свързващ хормон) и е станала по-привързана към него.Тогава проблемът възниква, когато приливът се измести от него, който го преследва. Отначало е добре, тя също полага усилия, така че трябва да го хареса, това му е добре. Това обаче бързо се превръща в това, ако тя ще положи усилия / планове, той може да седне и да стане по-пасивен. Звучи доброкачествено, но е опасно за страстта и връзката. Силата на мъжкия род идва от предприемането на действия и постигането на резултати. Силата на женското идва от получаването, свързването и получаването на подкрепа. Когато ролите се изместват и тя започва да „прави това“, а той сяда назад и го получава, убива страстта и полярността на връзката и връзката спира всички заедно. Тя не се чувства подкрепена или желана и в най-добрия случай става платонична.

Как да избегнем нужда

Най-добрият съвет, който някога научих от д-р Джон Грей, беше „не го преследвайте повече, отколкото той ви преследва“. Когато той инициира и е успешен с вас, неговата сила нараства, както и желанието и способността му да се ангажира. (Помислете, че той може да има проблеми с ангажиментите вижте този блог). Колкото и да обичаме да сме спечелени, мъжествените мъже обичат да ни спечелят, това е върховното утвърждаване за тях и ги оставя да се връщат за още. Следователно, за да се сведе до минимум мъжествената необходимост да се отдръпне, най-добре е да се увеличи интимността сложно.

Забавете го

Вземете го възможно най-бавно от допир, държане за ръце, целувки и по-нататък. Бавно споделяйте интимни неща за себе си, а това, че сте отворени, не означава да казвате всичко за вас на първите няколко дати, оставете нещата да се разгръщат естествено с течение на времето. Колкото по-бавно вървите с интимността, емоционалната и физическата, толкова повече очакване се изгражда и толкова повече ще искате двамата да се виждате и познавате.Продължавайки да правите това, което сте направили в началото

Помнете спокойствието, а, да! Вашите възможности бяха отворени, вие бяхте напълно ангажирани да имате отношения само при собствените си условия и разполагахте с цялата сила. И така, дори когато срещнете някой велик, който наистина би могъл да бъде „аз“, казвам, продължавайте да правите това, което правите, преди да изпаднете в / харесвате с тях. Отвъд очевидното: работа, семейство, приятели, хобита .... продължете запознанствата! Той сваля натиска и поддържа фокуса ви върху намирането и привличането на възможно най-доброто съвпадение за вас. Няма да знаете дали този човек е „този“, докато не сте напълно ангажирани, така че докато не решите да се ангажирате изцяло и да се срещате изключително, и двамата трябва да продължите да се срещате.

Моята история

Той беше готов да се ангажира, но исках първо да се уверя, че е правилно. Нещата напредваха много бързо между нас, влюбвахме се и аз бях изплашен. Не исках да се впускам по грешни причини. Исках да го направя точно този път, да се уверя, че това е истинска любов и да го направя всичко при моите условия. (Ако не сте сигурни дали това е истинска любов, Прочети това.)

Знаех, че най-накрая съм готов да се ангажирам, когато стигнах до осъзнаването, че никой не ме кара да се чувствам като моя човек и разбрах, че дори не искам да намеря някой-един по-добър за мен от него, просто трябваше бъди с него.Ако вашият човек не настоява да поемете ангажимент, за да може да ви даде всички на себе си, продължете да се срещате и да намерите този, който е, трябва да знаете, че има 2000 ваши идеални момчета, които ви търсят в момента, поне 2000 година.

Искате да разберете защо той не ви изпрати съобщение? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Защо не ви изпраща текстови съобщения“ веднага и да разберете защо не ви изпраща текстови съобщения обратно ...

Вземете теста: Защо не ви връща текстови съобщения?

Защо не ви връща текстови съобщения? Вземете теста

Треньор за запознанства и треньор за връзки Лесли Едуардс е известен с това, че помага да се бори сингъл и неизпълнени датчани за привличане на партньора, който винаги са искали, независимо дали те смятат, че това е възможно или не. Вижте я Предстоящи събития в района на Торонто.