Как да спрем да сте прилепнали във връзка

В тази статия ще обсъдя как да спрете да се вкопчвате в една връзка и да обсъждам признаците, че може да сте неразбран партньор, как можете да спрете да се държите веднъж завинаги и накрая защо мъжете се отдръпват!

Така че, нека започнем с обсъждането защо несигурността не е здравословна в отношения или при запознанства. Когато станете вплетени в една връзка, това е така, сякаш животът ви зависи от партньора ви, което може да даде на партньора ви пълен контрол и от своя страна да започнете да губите контрол над тази връзка.

Неясността се крие зад несигурността, което е нещо, на което трябва да се обърне внимание. Започнете, като разберете защо това се показва за вас. Например: може би сте били излъгани преди, притеснявате се да загубите партньора си, обичате ги толкова много, че не бихте могли да си представите живота без тях.Това са само няколко от няколко причини, поради които това може да ви се случи. Но двете неща, които ще ви помогнат да станете по-наясно, е да разберете, че имате пълен контрол върху контрола върху страховете си, за да можете да спрете да живеете в този базиран на страха манталитет. Второ, освободете се чрез прошка за всичко, което се е случило в миналото.

Това е невероятно важно, така че да изпаднете от манталитета на жертвата, който освобождава привързаности и получавате контрол върху емоциите си. След като успеете да пуснете и се почувствате 100% сигурни, няма да търсите партньора си, за да потвърдите кой сте вече. Истинската проверка идва отвътре и когато видите, че сте достатъчни, е, когато наистина блестите в отношения и се откъсвате от несигурността, с която може да се занимавате сега.

Когато сте привързани към партньора си, това може да доведе до чувство на негодувание, защото в крайна сметка това създава обратен ефект от това, за което и двамата копнеете. Това поведение може да остави партньора ви да се чувства в капан, задушаване, преумора и задушаване.

Помислете за времената, в които е възможно да сте задушили партньора си заради своята несигурност. Това караше ли да се чувстваш добре? Вероятно не, и когато нещата не вървят по вашия начин, може да действате от страх там, където не са взети най-добрите решения. По-лошите решения и поведение идват от място на страх, като изпращате съобщения на партньора си милион пъти, обаждате се на куп пъти, не им предоставяте място и казвате неща, които нямате предвид, но никога не могат да бъдат върнати обратно. Ето няколко съвета за това как да спрете да сте прилепнали.

Бъдете себе си и поддържайте своята автентичност- направи нещо, което обичаш. Включете се в дейности, към които сте страстни и които ви изпълняват и в крайна сметка ви правят щастливи. Добре е да имате собствено мнение от партньорите си, така че да продължите да поддържате отделна идентичност и здравословни граници.

Бъдете зрели- Ако вашият някой, който реагира, вместо да обработва защо тези чувства се появяват за вас, това трябва да спре сега. Запитайте се, действам ли от гняв, преди да подходите към ситуацията. Също така, проверете със себе си, за да сте сигурни, че притежавате процеса на зрялост във връзката си. Когато поемете контрола над това, вие водите с пример и това формулира основа за здрави отношения.

Спрете да просите и да се привързвате към партньора си- това не е привлекателно за никого. Може би в началото, ако се опитвате да бъдете сладки, но не е, когато сте с партньора си в дългосрочен план. Важно е партньорът ви да вижда отделните аспекти на себе си.

Имате изпълняваща цел- каква е твоята мечта? Каква е твоята страст? Какво ви става сутрин и какво ви мотивира? Съсредоточете се върху тази своя цел. Дори и да не можете 100% да отделите време за това, не забравяйте да предприемете бебешки стъпки към него. Ако имате възможност да пристъпите към целта си, то сега е моментът да започнете!

Спрете да слушате вашите самоунижаващи се коментари- Обичам да наричам това его. Това е, когато тази малка птичка шепне неща в ухото ви, които ви карат да мислите за по-лошите неща, които могат да се случат в живота ви или в тази връзка, и вие действате настрана от емоциите, вместо истинските действия за това, което се случва във вашия взаимоотношения.

Собствената си сила- разбират вашата стойност и какво давате на партньора си. Ето едно начало. Напишете невероятните качества за себе си и ги притежавайте. Обикновено хората са привлечени от емоционално стабилен човек, така че станете наясно как подобрявате живота на партньора си, тъй като това ще изгради вашата увереност. В крайна сметка те избират да бъдат с вас, защото така или иначе забелязаха нещо специално за вас.

Бъдете социални- излизайте с приятели и правете неща, които не включват партньора ви. Това може да бъде вечер с приятели или семейство и може би дори да планирате пътуване. Това е време, в което можете да се насладите на хобитата си, за да запазите този здрав манталитет.

Грижа за себе си- това има много общо с самото ви време, но направете нещото, което ви кара да се чувствате добре. Това може да е топла вана с балончета, ноктите, четене на книги, гледане на спорт, тренировки, слушане на музика и танци, когато никой не търси. Свикването да прекарваш време сам и да му се наслаждаваш е жизненоважно и решаващо за всяка връзка. Самостоятелната грижа е най-значимото възнаграждение, което можете да си дадете, когато става въпрос за живота!

Не забравяйте, че можете да промените това, а партньорът ви не е вашата спасителна линия. Любовта не е в това да сте привързани и да висите на някого за скъп живот. В крайна сметка се предполага, че любовта ще подобри живота ви и ще ви направи по-добър човек. Надявам се, че тази статия ви даде повече ресурси, за да разберете какво трябва да направите, за да продължите напред, за да спрете да сте прилепнали. Помнете, че отговорите се крият във вас и можете да промените това, стига да поемете собствеността, за да поставите себе си на първо място. Истинската любов се изживява, когато първо можеш да обичаш и уважаваш себе си. Ако търсите този човек, който да промени живота ви, тогава трябва да се обърнете и да се погледнете в огледалото, защото това сте ВАС!

Аполония Понти

Треньор за запознанства и връзки

www.apolloniaponti.com/

Интересни Статии